• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Ιατρικά Υποβοηθούμενη Ευθανασία

Η δωρεάν παροχή ΙΥΕ θα βελτιώσει πολύ τον τρόπο ζωής μας και τις κοινωνίες μας;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 18)

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.352 μηνύματα.
Στην πρώτη περίπτωση είσαι ηθικός αυτουργός, στην δεύτερη ενεργητικός αυτόχειρας.. Μάλλον το α , αν ήθελα να "απενοχοποιηθω" από το ηθικό βάρος που φέρει η ίδια η αυτοχειρία.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.075 μηνύματα.
Αν έπρεπε να διαλέξετε, εχοντας πλήρη διαύγεια και τη σωματική ικανότητα να το πραγματοποιήσετε, ανάμεσα στην ΙΥΕ και την αυτοκτονία τι θα διαλέγατε και γιατί;
Την είχα...

Όσο κι αν παρακαλούσα μη αντέχοντας ένα διάστημα τους σωματικού πόνους, ακόμα και αν μερονυχτα μετρούσα τα δευτερόλεπτα για να μου ξανακάνουν άλλη μια μορφινη μπας και ταξιδέψω σε αυτή την ουτοπία της για κάνα μισάωρο... ...δεν είχα τα κότσια να το κάνω από μόνη μου ...
Ίσως επειδή υπήρχε η πίστη που μου έδωσε υπομονή και κουράγιο

Αν μου ξαναέρθει δεν ξέρω...
Μεγάλο λόγια δεν λέω...Ναι το σκέφτηκα, δόξα το θεό με βοήθησε και άντεξα..
Ούτε στην σκέψη όμως δεν μπορώ να με ξαναδώ σε ένα νοσοκομείο με όλους αυτούς τους αφόρητου πόνους και δίχως την δυνατότητα της αυτοεξυπητετησεις.....

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.373 μηνύματα.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.075 μηνύματα.

Buggs

Διάσημο μέλος

adams33

Διάσημο μέλος

Το αντίθετο ισχύει. Η ΙΥΕ δεν εχει κανένα τρομο, φόβο ή πάθος. Είναι μια ψυχρή απόφαση κοινής λογικής.
Όταν έχεις πίστη μέσα σου σε κάτι ανώτερο από εσένα ή λογική λέει αλλά.

Και επειδή τώρα τελευταία το επιχείρημα περί λογικής έχει να κάνει με το "τι πιστεύω εγώ " ότι ειναι σωστό-λογικό δεν έχει καμία βάση.

Αν δεν κατάλαβες αγγίζεις ένα υπαρξιακό θέμα και δεν υπάρχουν αρκετοί που να έχουν μπει σε αυτά τα μονοπάτια...

Ειδικά αυτό το θέμα ΑΝ δεν το ζήσεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τον συμπεριφορισμο σου .

Buggs

Διάσημο μέλος

Όταν έχεις πίστη μέσα σου σε κάτι ανώτερο από εσένα ή λογική λέει αλλά.

Και επειδή τώρα τελευταία το επιχείρημα περί λογικής έχει να κάνει με το "τι πιστεύω εγώ " ότι ειναι σωστό-λογικό δεν έχει καμία βάση.

Αν δεν κατάλαβες αγγίζεις ένα υπαρξιακό θέμα και δεν υπάρχουν αρκετοί που να έχουν μπει σε αυτά τα μονοπάτια...

Ειδικά αυτό το θέμα ΑΝ δεν το ζήσεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τον συμπεριφορισμο σου .
Ανώτερο είναι η ομορφιά της ζωής. Αλλοι με τις πράξεις τους, τις επιλογές τους και τη ζωή τους, την υποστηρίζουν και την αναδεικνυουν και αλλοι, οι περισσότεροι, την εξευτελίζουν συνήθως μεχρις αηδίας. Δεν φταίνε βέβαια αυτοί, ετσι εχουν μαθει, από τους προηγηθέντες που εκαναν τις ίδιες επιλογές και πράξεις και την ιδια ζωή. Και φυσικά πέθαιναν -και πεθαίνουν ακάμα- με τον ίδιο άθλιο τρόπο.