glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.352 μηνύματα.
08-12-25
08:56
Στην πρώτη περίπτωση είσαι ηθικός αυτουργός, στην δεύτερη ενεργητικός αυτόχειρας.. Μάλλον το α , αν ήθελα να "απενοχοποιηθω" από το ηθικό βάρος που φέρει η ίδια η αυτοχειρία.
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.075 μηνύματα.
Την είχα...Αν έπρεπε να διαλέξετε, εχοντας πλήρη διαύγεια και τη σωματική ικανότητα να το πραγματοποιήσετε, ανάμεσα στην ΙΥΕ και την αυτοκτονία τι θα διαλέγατε και γιατί;
Όσο κι αν παρακαλούσα μη αντέχοντας ένα διάστημα τους σωματικού πόνους, ακόμα και αν μερονυχτα μετρούσα τα δευτερόλεπτα για να μου ξανακάνουν άλλη μια μορφινη μπας και ταξιδέψω σε αυτή την ουτοπία της για κάνα μισάωρο... ...δεν είχα τα κότσια να το κάνω από μόνη μου ...
Ίσως επειδή υπήρχε η πίστη που μου έδωσε υπομονή και κουράγιο
Αν μου ξαναέρθει δεν ξέρω...
Μεγάλο λόγια δεν λέω...Ναι το σκέφτηκα, δόξα το θεό με βοήθησε και άντεξα..
Ούτε στην σκέψη όμως δεν μπορώ να με ξαναδώ σε ένα νοσοκομείο με όλους αυτούς τους αφόρητου πόνους και δίχως την δυνατότητα της αυτοεξυπητετησεις.....
Αυτο είναι αυτοκτονία κι εχει τεράστια διαφορά. Την ΙΥΕ δεν την κάνεις μονη σου.δεν είχα τα κότσια να το κάνω από μόνη μου ...
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.075 μηνύματα.
Το αποφασίζεις όμως...Αυτο είναι αυτοκτονία κι εχει τεράστια διαφορά. Την ΙΥΕ δεν την κάνεις μονη σου.
Τα ίδια κότσια θελει ....
Το αντίθετο ισχύει. Η ΙΥΕ δεν εχει κανένα τρομο, φόβο ή πάθος. Είναι μια ψυχρή απόφαση κοινής λογικής.Το αποφασίζεις όμως...
Τα ίδια κότσια θελει ....
adams33
Διάσημο μέλος
Όταν έχεις πίστη μέσα σου σε κάτι ανώτερο από εσένα ή λογική λέει αλλά.Το αντίθετο ισχύει. Η ΙΥΕ δεν εχει κανένα τρομο, φόβο ή πάθος. Είναι μια ψυχρή απόφαση κοινής λογικής.
Και επειδή τώρα τελευταία το επιχείρημα περί λογικής έχει να κάνει με το "τι πιστεύω εγώ " ότι ειναι σωστό-λογικό δεν έχει καμία βάση.
Αν δεν κατάλαβες αγγίζεις ένα υπαρξιακό θέμα και δεν υπάρχουν αρκετοί που να έχουν μπει σε αυτά τα μονοπάτια...
Ειδικά αυτό το θέμα ΑΝ δεν το ζήσεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τον συμπεριφορισμο σου .
Ανώτερο είναι η ομορφιά της ζωής. Αλλοι με τις πράξεις τους, τις επιλογές τους και τη ζωή τους, την υποστηρίζουν και την αναδεικνυουν και αλλοι, οι περισσότεροι, την εξευτελίζουν συνήθως μεχρις αηδίας. Δεν φταίνε βέβαια αυτοί, ετσι εχουν μαθει, από τους προηγηθέντες που εκαναν τις ίδιες επιλογές και πράξεις και την ιδια ζωή. Και φυσικά πέθαιναν -και πεθαίνουν ακάμα- με τον ίδιο άθλιο τρόπο.Όταν έχεις πίστη μέσα σου σε κάτι ανώτερο από εσένα ή λογική λέει αλλά.
Και επειδή τώρα τελευταία το επιχείρημα περί λογικής έχει να κάνει με το "τι πιστεύω εγώ " ότι ειναι σωστό-λογικό δεν έχει καμία βάση.
Αν δεν κατάλαβες αγγίζεις ένα υπαρξιακό θέμα και δεν υπάρχουν αρκετοί που να έχουν μπει σε αυτά τα μονοπάτια...
Ειδικά αυτό το θέμα ΑΝ δεν το ζήσεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τον συμπεριφορισμο σου .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Scandal
- camil
- touvlo
- Kate1914
- American Economist
- fmarulezkd
- taketrance
- fockos
- many of Filip
- AggelikiGr
- johnsala