Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Έχεις δίκιο, ευχαριστώ πολύ
ΟΚ, δεν βιάζομαι τόσο πολύ, όταν το παραλάβεις πες εντυπώσεις![]()
το παρέλαβα

είναι πανέμορφο!!!!!
οι εντυπώσεις μου.....
αν είχα πληρώσει τα 600 θα τα θεωρούσα ΠΟΛΛΑ ... τώρα που πλήρωσα 360 με την έκπτωση, λέω οκ

οι χάντρες/μπίλιες που βλέπεις είναι στο μισό ρολό/βραχιόλι
το μισό που είναι στην πάνω μεριά.... το από κάτω μισό είναι ασημί
επίσης το ρολόι σαν ρολόι κάπου χάνεται... είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος
δλδ φορώντας το, δεν καταλαβαίνει κάποιος ότι πρόκειται για ρολόι αλλά για βραχιόλι
είναι πολύ όμορφο κομμάτι (για τα γούστα μου)
εγώ θα το φόραγα ΑΝΕΤΑ και θα μου άρεσε πολύ σαν δώρο!
επίσης πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι το S είναι small και το Μ medium
εγώ πήρα για την κουμπάρα μου το S... έχει περίμετρο καρπού 15 εκατοστά... σε λίγες μέρες θα σου πω κι αν της κάνει, καθότι είναι σταθερό το μέγεθος και δεν αλλάζει
ήρθε σε περίπου 4-5 εργάσιμες, άψογη εξυπηρέτηση και με UPS
Ήρθε από Γερμανία κι άρα οι φόροι περιλαμβάνονται στην τιμή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

της έδειξα την φωτογραφία, αλλά μου φάνηκε ότι δεν της πολυάρεσε

ουφ, θα δω τι θα κάνω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν: Δεν καπνίζει, δε βλέπει ποδόσφαιρο, τα χόμπι του είναι τα αυτοκίνητα-αντίκες, να κολυμπάει (ειδικά για να βρει κοχύλια), και η παθιάρικη μουσική.
Δεν παίζει κομπολόι κλπ. Δεν έχει ποτέ ρούχα, για κάποιο λόγο είτε δεν του κάνουν είτε είναι φθαρμένα... αλλά παραδόξως είναι το κλασικό δώρο που του κάνουμε!
Βοήθεια!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Παιδιά βοήθεια... Ο μπαμπάς μου είχε γενέθλια πριν 2 εβδομάδες και δεν του πήρα δώρο... αλλά θέλω να εμφανιστώ στις διακοπές με κάτι.
Λοιπόν: Δεν καπνίζει, δε βλέπει ποδόσφαιρο, τα χόμπι του είναι τα αυτοκίνητα-αντίκες, να κολυμπάει (ειδικά για να βρει κοχύλια), και η παθιάρικη μουσική.
Δεν παίζει κομπολόι κλπ. Δεν έχει ποτέ ρούχα, για κάποιο λόγο είτε δεν του κάνουν είτε είναι φθαρμένα... αλλά παραδόξως είναι το κλασικό δώρο που του κάνουμε!
Βοήθεια!
Γιατί δεν του γράφεις ένα σπέσιαλ cd με επιλογές?

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ το αγόρι μου του πήρα ένα σκληρό εξωτερικό δίσκο και τώρα το μετανιωνω που έδωσα τόσα λεφτά τσαμπα... αλλά άντε χαλάλι... να είναι καλά και να το γεμίζει φωτογραφίες.... σκασιλα μου..

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Νινι, κεντρο Αθηνας εννοω

Nininaou
Διάσημο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Θενκγια λιτλ ουαν
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Ophelia
Διάσημο μέλος

Ξερετε κανενα μαγαζι με παζλ και λοιπα λιγοτερο παιδικα παιχνιδια? Ιδανικα να ειναι και προς κεντρο :X
Ρε συ, εμένα μου έφεραν πέρσι κάτι θειές μου ένα παζλ με την Γκουέρνικα από το αφισόραμα...λογικά θα έχει και άλλα παρόμοια δώρα!! Σε βολεύει;;
π.ς. Μην πάρεις με τίιιιιιιιιιποτα όμως την Γκουέρνικα σε 2.000 κομμάτια-εκτός και αν πραγματικά μισείς τον παραλήπτη του δώρου και θες να του βγάλεις τα μάτια!!!

dooo
Διακεκριμένο μέλος

ξέρω δύο αμέ αμέ
Το πρώτο είναι στο σταθμό Βικτώρια: Είσαι μπροστά στα εβερεστ και κοιτάς αντίθετα από τον ΟΤΕ. Προχωράς, και σε μία ή δύο γωνίες είναι ένα παιχνιδάδικο, που στην υπόγα έχει πολλά πάζλια!!!
Το δεύτερο είναι κάπου κοντά στην Ιπποκράτους, Ακαδημίας, έχει ακόμα πιο καταπληκτικά πάζλια, θα πάρω τηλ το αδέρφι, να με θυμήσει.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Μαρα ωραια η ιδεα σου, η γκουερνικα εκλεισε για το επομενο δωρο που εχω να κανω

Θεενχχχ
Ophelia
Διάσημο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

To δίνουν στα τρελάδικα για να απασχολούνται οι τρόφιμοι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.