Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εν τω μεταξύ είδα ότι όλα είναι Rhodium-plated. Τι είναι αυτό το μέταλλο, δεν το ξέρω. Λευκόχρυσος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Έχει καμιά σας κάποιο κόσμημα swarovski? Θεωρούνται καλά κοσμήματα ή κάνω λάθος? Θέλει η πεθερά μου να μου κάνει δώρο κόσμημα και μου είπε να διαλέξω, κι εγώ διάλεξα αυτό αλλά της φαίνεται πολύ φτηνό σε σχέση με τα υπόλοιπα κοσμηματοπωλεία και φοβάται ότι είναι "ψεύτικα".
Εν τω μεταξύ είδα ότι όλα είναι Rhodium-plated. Τι είναι αυτό το μέταλλο, δεν το ξέρω. Λευκόχρυσος?
θεωρούνται πολύ καλά και είναι και του πανακρίβου!
έχω εγώ και είναι πολύ πολύ καλά
πάντως, μπορείς να πας σε ένα κατάστημα swarovski, να δεις από κοντά πιο κομμάτι σε εντυπωσιάζει και μετά να το αγοράσεις απ το Internet

της φαίνεται φτηνό σε σχέση με την κλοπή των κοσμηματοπωλών... δίκιο έχει

τώρα τι είναι το Rhodium-plated δεν ξέρω... αλλά ρώτα στο κατάστημα όταν θα πας

ευχαριστώ, κι εγώ κάπως έτσι τα φανταζόμουν τα πράγματαθεωρούνται πολύ καλά και είναι και του πανακρίβου!
έχω εγώ και είναι πολύ πολύ καλά
πάντως, μπορείς να πας σε ένα κατάστημα swarovski, να δεις από κοντά πιο κομμάτι σε εντυπωσιάζει και μετά να το αγοράσεις απ το Internet
της φαίνεται φτηνό σε σχέση με την κλοπή των κοσμηματοπωλών... δίκιο έχει
τώρα τι είναι το Rhodium-plated δεν ξέρω... αλλά ρώτα στο κατάστημα όταν θα πας![]()
Δηλαδή τα κοσμηματοπωλεία Swarovski τα πουλάνε πιο ακριβά απ'ότι στο internet?
Εν τω μεταξύ το ρολόι που θα κάνεις δώρο στην κουμπάρα σου λέω να το κάνω κι εγώ στη δική μου, σου έκλεψα την ιδέα

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ευχαριστώ, κι εγώ κάπως έτσι τα φανταζόμουν τα πράγματα
Δηλαδή τα κοσμηματοπωλεία Swarovski τα πουλάνε πιο ακριβά απ'ότι στο internet?
Εν τω μεταξύ το ρολόι που θα κάνεις δώρο στην κουμπάρα σου λέω να το κάνω κι εγώ στη δική μου, σου έκλεψα την ιδέα![]()

κάνε λίγες μέρες υπομονή αν θες κι αν μπορείς, ώστε να το πάρω στα χέρια μου να το δω live, να σου πω αν είναι όντως τόσο ωραίο όσο δείχνει
νομίζω ότι ναι, στα κοσμηματοπωλεία θα τα βρεις πιο ακριβά
στα κανονικά δε κοσμηματοπωλεία ακόμα πιο ακριβά
βέβαια οι πέτρες swarovski δεν είναι μπριγιάν... γιαυτό και είναι πιο οικονομικά
αλλά για γυναίκες σαν εμάς που τα θα φορέσουν 5 φορές στη ζωή τους αυτά τα κομμάτια, το θεωρώ καλύτερο

ΟΚ, δεν βιάζομαι τόσο πολύ, όταν το παραλάβεις πες εντυπώσεις

Mia.yo
Νεοφερμένο μέλος

Ophelia
Διάσημο μέλος

Έχει καμιά σας κάποιο κόσμημα swarovski? Θεωρούνται καλά κοσμήματα ή κάνω λάθος? Θέλει η πεθερά μου να μου κάνει δώρο κόσμημα και μου είπε να διαλέξω, κι εγώ διάλεξα αυτό αλλά της φαίνεται πολύ φτηνό σε σχέση με τα υπόλοιπα κοσμηματοπωλεία και φοβάται ότι είναι "ψεύτικα".
Είναι πολύ καλά, όσα έχω τα έχω κατευχαριστηθεί κυρίως λαιμού και δακτυλίδια. Θέλουν λίγη προσοχή ωστόσο γιατί αν πέσουν κάτω με δύναμη, καπούτ το κρύσταλλο! Το rhodium δεν είναι ούτε ασήμι, ούτε λευκόχρυσος αλλά απ' ότι μου είχε πει η πωλήτρια ένα κράμα το οποίο δεν μαυρίζει όπως το ασήμι. Αν πάντως έχεις υπερευαισθησία στα αυτιά καλό είναι να αποφύγεις τα σκουλαρίκια.Εγώ είμαι αλλεργική σε ότι δεν είναι ασήμι 925 ή λευκόχρυσος και με το rhodium κοκκινίζουν οι τρύπες, βγαίνει πύον, γίνονται χάλια...πάντως ειδικά κάτι παντατίφ που έχω είναι τέλεια!!!

Mia.yo
Νεοφερμένο μέλος

Ophelia
Διάσημο μέλος

Ευχαριστώ πολύ μάρα κουταμάρα(χιχι τι αστείο νικ
)

όχι καλέ, μην ντρέπεσαι, είναι έξυπνο και αυτοσαρκαστικότώρα ντρέπομαι!!

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

σε μια εβδομάδα κλείνουμε 4 χρόνια τί σκτα να του πάρω?
του αρέσουν οι μηχανες (έχει) και η φόρμουλα
ρολόγια και γενικα μπιχλιμπίδια δεν φοράει
Ophelia
Διάσημο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Ophelia
Διάσημο μέλος

50 60 ? τα οικονομικα μου δνε πανε πολύ καλά τελευταία![]()
ωραία, και τώρα πες μου κάτι άλλο: όταν βλέπει motogp τον έχεις ακούσει να λέει ποιος είναι ο αγαπημένος του οδηγός (ο ρόσσι, ο πεντρόσα, ο στόνερ), ποια ομάδα υποστηρίζει στην formula1 ή τίποτα σχετικό;;;
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Γενικα μπρελοκ και διαφορα τετοια μπιχλιμπιδακια με αυτο υπαρχουν?
Ophelia
Διάσημο μέλος

ναι τα ξέρω αυτα βασικά μήπως γνωρίζεις καμία σελίδα στο νετ που να έχει διαφορα σχετικα με φορμουλα και μοτο γιατι ηξερα μια αλλα έκλεισε![]()
εδώ έχει μόνο προιόντα ducati:https://www.hellinmoto.gr/eshop/index.php?cPath=30_31_38
εδώ έχει διευθύνσεις μαγαζιών για να βρείς πιο σε εξυπηρετεί:https://900.gr/index.php?cPath=21_47
διαλέγεις πιο είναι κοντά σου και αν έχει σελίδα θα στο ανοίξει με λινκ.

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Παντού.Ξερει κανεις που μπορω να βρω ειδη με το κουνελακι του Playboy??
Γενικα μπρελοκ και διαφορα τετοια μπιχλιμπιδακια με αυτο υπαρχουν?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.