bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

θα είμαστε φιλοξενουμενοι ΟΛΕΣ τις γιορτες σε σπιτι φιλικου ζευγαριου....
φυσικά και θέλω να πάω με γεμάτα τα χέρια μου με δώρα....
ενα για το σπιτι, ένα για αυτόν κι ένα για αυτη....
το για το σπιτι είναι ευκολο....
τα προσωπικά δωρα δεν ξέρω τι να κάνω, δεδομένου ότι ζουν πολυ μακρυα (Ορεστιάδα

Οποτε? ζητάω εσας

Βοηθητικά στοιχεία....
Ο άντρας στρατιωτικός (μπλιαξ

Η κοπελα ασφαλίστρια επισης ευσωμη και επισης με χιουμορ!
Παιδάκια δεν έχουν (Ακομα) και ηλικία 32-35 περιπου (δεν εχω ζητήσει και ταυτότητα

heeeeeeeeeeeeeeelp
edit
μπορώ να διαθέσω γυρω στα 150 ευρώ και για τους δυο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης, πού μένεις; Η Νέα Ερυθραία είναι πολύ εκτός του βεληνεκούς σου;

Α, ή κάτι τέτοιο...

Ή με ανάλογα αξεσουάρ...

Ή κάτι τέτοιο...

zanin
Διάσημο μέλος

καθότι επίκαιρο παλι πλέον, το επαναφέρω μαζί με το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ερώτημα....
θα είμαστε φιλοξενουμενοι ΟΛΕΣ τις γιορτες σε σπιτι φιλικου ζευγαριου....
φυσικά και θέλω να πάω με γεμάτα τα χέρια μου με δώρα....
ενα για το σπιτι, ένα για αυτόν κι ένα για αυτη....
το για το σπιτι είναι ευκολο....
τα προσωπικά δωρα δεν ξέρω τι να κάνω, δεδομένου ότι ζουν πολυ μακρυα (Ορεστιάδα) και εδω και αρκετο καιρο δεν έχω την επαφη του να ξέρω τι τους λείπει ή τι θα ήθελαν....
Οποτε? ζητάω εσας
Βοηθητικά στοιχεία....
Ο άντρας στρατιωτικός (μπλιαξ) πολύ εύσωμος και με χιούμορ!
Η κοπελα ασφαλίστρια επισης ευσωμη και επισης με χιουμορ!
Παιδάκια δεν έχουν (Ακομα) και ηλικία 32-35 περιπου (δεν εχω ζητήσει και ταυτότητα)
heeeeeeeeeeeeeeelp
edit
μπορώ να διαθέσω γυρω στα 150 ευρώ και για τους δυο![]()
σκουλαρίκια με κρεμαστο στο λαιμο ή φουλάρι
μια πίπα ή ενα πακέτο καλής ποιοτητας πουρα ή μια ασημένια θήκη για τσιγαρα
σορι αλλα τα ειχα γραψει πιο ωραία αλλα μου σβήστηκαν 2 φορες
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Για την κοπελα μπορεις να παρεις ενα ακριβο αρωμα, μια ζωνη, μια τσαντα, εσωρουχα, αξεσουαρ..
Για το παιδι, αρωμα (ε σε εναν απ'τους δυο τελος παντων :p), κατι κομπιουτεριστικο αν ασχολειται, κατι τυπου mp3player..Αυτα μου ρχονται τωρα :X
zanin
Διάσημο μέλος

Προτεινω μονο να αποφυγεις ρουχα, γιατι σε περιπτωση αλλαγης, ζονκ.
Για την κοπελα μπορεις να παρεις ενα ακριβο αρωμα, μια ζωνη, μια τσαντα, εσωρουχα, αξεσουαρ..
Για το παιδι, αρωμα (ε σε εναν απ'τους δυο τελος παντων :p), κατι κομπιουτεριστικο αν ασχολειται, κατι τυπου mp3player..Αυτα μου ρχονται τωρα :X
συμφωνώ με το άρωμα αρκει να είναι μέτριας έντασης, ουτε πολύ ελαφρύ ούτε πολύ βαρύ , γιατι λογικα δεν ξέρεις το γούστο της.....
Amelie
Νεοφερμένο μέλος

για τον κύριο της οικογένειας γκάτζετ...ή μπορείς να του πάρεις ένα καλό ποτό...Ξέρω και μαγαζί που κάνει αποκλειστικές εισαγωγές και έχει πολύ ψαγμένα ποτά..(αν θες πες μου να σου στείλω με pm τα στοιχεια γιατί δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω εδώ..)
Στο μαγαζί με τα ποτά που σου λέω μπήκε μια κοπέλα και πήρε ένα ποτό 30 ετών δώρο για τον καλό της που έκλεινε τα 30...Εγώ το βρήκα πολύ πολύ πρωτότυπο...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σκευτικα να τις παρω καμια μπλουζα με καπιο απο τα αγαπημενα της συγκροτιματα αλλα τα μαγαζια που εχουν τετιες μπλουζες ειναι πλεων κλειστα. μετα σκευτικα να της παρω κατι απο ρεζερβα αλλα στο site που κοιταξα δεν ειχε τπτ που να ειναι αρκετα ιδιετερο.... Ριχτε καμια ιδεα!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι δωρα θα κανετε στους γονεις σας; Στα αδερφια σας; Στο ετερον ημισυ; Στους κολλητους; Σε οποιονδηποτε αλλο;
Και τι θα θελατε να σας κανουν αλλα δεν μπορειτε να το ζητησετε;
Αντε μπας και παρω καμια ιδεα...

Θα στείλω όμως κάρτα στους φίλους μου που θα φύγουν στα σπίτια τους και στο ανηψάκι μου που είναι Αγγλία θα στείλω ένα παιχνιδάκι.

travel_lover
Διάσημο μέλος

βασικά χτές πήρα στον παπού έναν Ατλα που ήθελε του 2004 κ καταχάρηκε!!

στην μαμα σκεφτόμουν καμιά τσάντα ή μια υπέροχη τσαγιέρα-κοτα που είδα (αλλά κάνει τα μαλλιοκέφαλά μου)...

στον αδελφό είμαι ανάμεσα σε δίσκο pink floyd, παρτιτούρες-βιβλίο για κιθάρα, ή τα χαμένα επεισόδια του βιου κ της πολιτείας του μακ ντακ που βγήκε σε βιβλίο...

στον μπαμπα, ιδέα δεν έχω, κάτι πάντος με φωτογραφία.
στο αμόρε καμιά πρωτοτυπη ιδέααα;;

adespoto
Περιβόητο μέλος

Στη μαμά μου μάλλον θα της πάρω κάτι για το σπίτι. Στον πατέρα μου δεν έχω ιδέα... Θα δω.
Στο αγόρι μου του έω αγοράσει ήδη δώρο

Στην κολλητή μου θέλω να πάρω ένα πολύ όμορφο καθρεφτάκι που βρήκα σε ένα μαγαζί στην Ερμού αλλά είναι ακριβό ρε γμτ...

travel_lover
Διάσημο μέλος

Για αμόρε: ψάξτε μακαρόνια σε περίεργα σχήματα (από σχήμα... πέους, μέχρι χριστουγεννιάτικου δέντρου και καρδούλας) και μαζί με κάτι άλλο, υποσχεθείτε... ιδιαίτερο τραπέζι!
ωχ! καλά είσαι απερίγραπτη!!! που τα βρίσκεις αυτά;; υπάρχουν συγκεκριμένα μαγαζία, ή μήπως δεν υπάρχουν πουθενά;!;!
adespoto
Περιβόητο μέλος

Εγώ είμαι τόσο πίσω που του πήρα κασέτα super mario για το nintendo ds??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.