crazyhelen
Διάσημο μέλος

Πάρτε της ένα άρωμα, μια σατέν νυχτικιά για τρελές νύχτες με τον μπαμπά, καλλυντικά, ένα βιβλίο, αλλά όχι "κάτι για το σπίτι".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

travel_lover
Διάσημο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Της μάμας μου αυτά της αρέσουνε, τι να κάνουμε τώρα?
Δηλαδή ανάμεσα στο αγαπημένο της άρωμα και ένα σουρωτήρι/κατσαρόλα/βάζο/μπιμπελό θα επιλέξει το δεύτερο?

adespoto
Περιβόητο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Πρώτη χρονιά που το κάνω αυτό συνήθως τρέχω τλτ στιγμή,μα φέτος λογω ταξιδιού έξω λίγο πριν τις γιορτές αγόρασα τα πάντα απο εκεί.
Το γέλιο είναι που οι περισσότεροι περιμένουν να τους φέρεις δωράκι απέξω με αφορμή το ταξίδι, έτσι αγόρασα καμμιά δεκαριά μπρελόκ πύργος του άιφελ και τους τα μοίρασα λέγοντας "κοίτα τι σου έφερα απο το Παρίσι"

Ευτυχώς είχαν την διακριτικότητα να μην ξυνίσουν τα μούτρα τους αλλά μια απογοήτευση απο μέσα τους την είχαν, τα πραγματικά τους όμως δώρα (αν και όχι πολύ πρωτότυπα) είναι τα εξής:
Γιαγιά: Σκουφάκι και ασορτί γαντάκια
Μπαμπάς: Κασκώλ και τζάκετ + τεράστια κούπα Μίκυ
Μαμά: jadore 100ml αρωμα σε συσκευασία δώρου με body lotion, αφρόλουτρο και τσαντάκι + τεράστια κούπα Μίνι
Αδερφός: Νεανικό τζάκετ και πουλόβερ + παζλ 3.000 κομμάτια Μόνα Λίζα(γιατί του αρέσει η ζωγραφική αλλά σιχαίνεται τα παζλ και θα μου το φέρει στο κεφάλι και το ξέρω, αλλά έχουμε καιρό να μαλώσουμε και μου έχει λείψει)
Κολλητός 1: higher energy του dior σε συσκευασία δώρου με body lotion και αφρόλουτρο + ξυπνητήρι Μίκυ
Κολλητός 2: επίσης higher energy + παντόφλες Πλούτο
Κολλητή: Τσαντάκι ώμου και εσάρπα + μεγάλη κούπα Τσιπ και Ντέηλ
Σε όλα τα μικρά ανηψάκια:Διάφορα κουκλάκια Ντίσνευ
Στους γονείς τους:Επειδή μετά απο όλα αυτά έμεινα άφραγκη κυρίως μικροπράγματα για το σπίτι.
travel_lover
Διάσημο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

θα μου δώσει κανείς καμια πρωτότυπη ιδέα για το αμορρ;;;; (έχω ξεμείνει από ιδέες πια)!![]()
![]()
Γιατί δεν του φτιάχνεις ή ζωγραφίζεις κάτι;
Ή: https://www.e-steki.com/forum/showthread.php?p=147427#post147427
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Και για τους δικους μου δεν πολυξερω, αλλα αυτο ειναι ευκολο. Πουλοβερακια, αρωματα και CD ειναι παντα σωστες επιλογες!!
travel_lover
Διάσημο μέλος

Travel, σωστά!!! Απλά μου είχε πει ο φίλος μου ότι ήταν λίγο περίπλοκο και θα ρωτούσε, γιατί τον είχαν βοηθήσει... Εκτός αν ξέρει κανείς εδώ μέσα, ίσως η Michelle!
Θα τον ξαναρωτήσω τώρα!

zanin
Διάσημο μέλος

Γιεπ τα δωράκια τα έχω ψωνίσει ήδη κι έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Πρώτη χρονιά που το κάνω αυτό συνήθως τρέχω τλτ στιγμή,μα φέτος λογω ταξιδιού έξω λίγο πριν τις γιορτές αγόρασα τα πάντα απο εκεί.
Το γέλιο είναι που οι περισσότεροι περιμένουν να τους φέρεις δωράκι απέξω με αφορμή το ταξίδι, έτσι αγόρασα καμμιά δεκαριά μπρελόκ πύργος του άιφελ και τους τα μοίρασα λέγοντας "κοίτα τι σου έφερα απο το Παρίσι"
Ευτυχώς είχαν την διακριτικότητα να μην ξυνίσουν τα μούτρα τους αλλά μια απογοήτευση απο μέσα τους την είχαν, τα πραγματικά τους όμως δώρα (αν και όχι πολύ πρωτότυπα) είναι τα εξής:
Γιαγιά: Σκουφάκι και ασορτί γαντάκια
Μπαμπάς: Κασκώλ και τζάκετ + τεράστια κούπα Μίκυ
Μαμά: jadore 100ml αρωμα σε συσκευασία δώρου με body lotion, αφρόλουτρο και τσαντάκι + τεράστια κούπα Μίνι
Αδερφός: Νεανικό τζάκετ και πουλόβερ + παζλ 3.000 κομμάτια Μόνα Λίζα(γιατί του αρέσει η ζωγραφική αλλά σιχαίνεται τα παζλ και θα μου το φέρει στο κεφάλι και το ξέρω, αλλά έχουμε καιρό να μαλώσουμε και μου έχει λείψει)
Κολλητός 1: higher energy του dior σε συσκευασία δώρου με body lotion και αφρόλουτρο + ξυπνητήρι Μίκυ
Κολλητός 2: επίσης higher energy + παντόφλες Πλούτο
Κολλητή: Τσαντάκι ώμου και εσάρπα + μεγάλη κούπα Τσιπ και Ντέηλ
Σε όλα τα μικρά ανηψάκια:Διάφορα κουκλάκια Ντίσνευ
Στους γονείς τους:Επειδή μετά απο όλα αυτά έμεινα άφραγκη κυρίως μικροπράγματα για το σπίτι.
καλέ λίγα πήρες!

εγώ περιμένω να γυρίσω από γαλλία αν και παίζει μόνο στον φίλο μου να πάρω κάτι......
evouli
Διάσημο μέλος

phyllis
Δραστήριο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

βιβλία, άρωμα, κάτι για το κινητό ή υπολογιστή, ένα σαββατοκύριακο σε κάποιο μέρος?????
phyllis
Δραστήριο μέλος

τι να σου πω.....είναι ανάλογα τι αρέσει στον καθε ένα.....
βιβλία, άρωμα, κάτι για το κινητό ή υπολογιστή, ένα σαββατοκύριακο σε κάποιο μέρος?????
βασικα δε διαβαζει βιβλια και ειναι λιγο ασχετος με την τεχνολογια. ενα μπρελοκ για τα κλειδια ειναι καλη ιδεα? καποια καλη μαρκα βεβαια. τι αλλο τι αλλο? σι ντι του εχω παρει, και ταινιες ουφ δεν ξερω τι αλλο, κατι μικρο αλλα με ουσια? απλα μπλουζα του ειχα παρει οταν κλειναμε μηνα. για σκ χλωμο εχω οικονομικη στενοτητα τελευταια.....

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.