Θεματάκι αναβίωσε, γιατί σε χρειάζομαι!
Λοιπόν, σε 3 βδομάδες παντρεύεται η κολλητή μου φίλη. Γνωριζόμαστε από παιδιά και γι' αυτό θα ήθελα να της κάνω κάποιο καλό δώρο (όσο μου επιτρέπουν και τα οικονομικά μου βέβαια)!
Περισσότερες πληροφορίες: Εκείνη 24, ο γαμπρός γύρω στα 28, σπίτι έχουν έτοιμο, επιπλωμένο και διακοσμημένο πλήρως. Την ρώτησα τι θα χρειαζόταν περισσότερο για να της πάρω για δώρο, μα (όπως ήταν αναμενόμενο) δεν ήθελε κάτι συγκεκριμένο καθώς το σπίτι τους είναι πανέτοιμο. Θα ήθελα κάτι πρωτότυπο, που να της μείνει, μα να είναι και χρήσιμο, όσο γίνεται. Της αρέσουν τα χειροποίητα και πρωτότυπα διακοσμητικά, μα 1. της έχω αγοράσει ήδη κάτι τέτοιο και 2. δεν υπάρχει χώρος ελεύθερος στο σπίτι της που να μπορώ να πω ότι θα ταίριαζε κάποιο τέτοιο διακοσμητικό. Σκεφτόμουν κάτι τεχνολογικό (ψηφιακή κορνίζα ή κάτι τέτοιο), μα νομίζω ότι αυτό μόνο τον άντρας της θα μπορούσε να χαροποιήσει.
Δεν έχω σκοπό να καταφύγω σε κλασσικά δώρα γάμου (κορνίζες, καφετιέρες κλπ) εκτός πια κι αν απογοητευτώ τόσο από το ψάξιμο! Καμιά ιδέα;