Warning!!! Έπεται σεντόνι...
Αμ δε που τελειώνει εκεί η ιστορία, αμ δε! Το μόνο που σίγουρα έχει τελειώσει, είναι η χθεσινή ημέρα.
Σαφέστατα όμως, την στιγμή που είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε τις όποιες πληροφορίες, είμαστε συμμέτοχοι στην συνέχιση της ιστορίας, έστω και αν η συμβολή μας αγγίζει το κλάσμα με αριθμητή το ένα και παρονομαστή το άπειρο.
Μοναχά ο όνος του Μπουριντάν έχει το ακαταλόγιστο, γιατι βρίσκεται ακριβώς στην μέση. Όταν παίρνεις ή όχι θέση, ε τότε φίλε μου, αναμφισβήτητα συμμετέχεις, έστω και αν νομίζεις το αντίθετο.
Ας αρχίσουμε λοιπόν... Το ξέρω ότι θα το μετανιώσω, αλλά δε βαριέσαι...
Το ξέρω πως έχω περιορισμένη αντιληπτική ικανότητα, οπότε οφείλω να ομολογήσω, πως μου διαφεύγει το βαθυστόχαστον του εν λόγω συλλογισμού σας...
Θα επιμείνω δε στην ασχετοσύνη μου... Διότι δεν μπορώ να αρνηθώ το προφανές όσον αφορά την συνέχιση της ιστορίας...
Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι κάποιος πιάστηκε από μία θέση μου, αγνοώντας το υπόλοιπο ποστ και πιθανότατα χάνοντας και το νόημα της φράσης μου που σχολίασε...
Υπάρχει και η πιθανότητα να θέλει να μου πει, πως κάποτε μπορεί να αλλάξει η αντίληψη μου περί θείου και τότε να μπορώ να ασπαστώ τον Τεκτονισμό... Αλλά πάντα μιλάμε με τα τωρινά δεδομένα...
Ποιος είναι αυτός ο όνος??(Ρωτάω ειλικρινά)
Αχ αυτές οι ενδείξεις, αυτές θολώνουν τα νερά περισσότερο από τις αποδείξεις, με αποτέλεσμα να βλέπουμε μοναχά την θολούρα και όχι την κουτσουλιά στον ώμο που μας χάρισε το περιστέρι. Ασε, αν είσαι στο Κολοράντο, υπάρχει πιθανότητα να σε κουτουλίσει κανένας κόνδορας, έ τότε ανάλογη με την τροφή του είναι και η τοξικότητα της κουτσουλιάς του.
Θέλω να πω ότι, ενώ εσύ μιλάς για αποδείξεις π.χ. της καθαρότητας του πολιτικού συστήματος, είναι αυτοί που διαχειρίστηκαν και κατά συνέπεια φέρουν την ευθύνη στην συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού.
Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τίποτα και κανέναν χωρίς αποδείξεις αγαπητέ...
Αν μου βρείτε απόδειξη της καθαρότητας του πολιτικού συστήματος δε, τότε θα

Όσο κι αν δεν μας αρέσει όμως, για να μας πάρουν στα σοβαρά πρέπει να παρουσιάσουμε αποδείξεις... Ότι το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο (μιας και πιάσατε αυτό) είναι ηλίου φαεινότερον... Σωρεία αποδείξεων υπάρχουν, ακόμα και οι ίδιοι οι πολιτικοί παραδέχονται ότι είναι διεφθαρμένοι...
Τώρα για τις ενδείξεις, είναι ο προάγγελος των αποδείξεων, καλώς ή κακώς... Βάσει αυτών και μόνο μπορούμε να διατυπώσουμε μια θεωρία και στην συνέχεια να την αποδείξουμε, με κύριο άξονα την ανάλυση των ενδείξεων αυτών... Η διατύπωση μίας θεωριάς χώρις πρώτερες ενδείξεις για την ορθότητά της είναι απλώς γελοία...
Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη …
η Δόξα περπατά πάντα μονάχη…..
όλοι εμείς είμαστε εδώ, για να αποδεχτούμε ή όχι την σύγχρονη συνομωσία και να αθωώσουμε όλους όσοι συμμετείχαν, με το ελαφρυντικό της μη ύπαρξης αποδείξεων.
Συμπερασματικά θέλω να δηλώσω, ΝΑΙ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (SIEMENS), ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ (αυτοί που μπορούν) ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. Αρα, τυπικά είναι ΑΘΩΟΙ, όλοι! Αν κατάλαβα καλά, αυτό μας είπες! 

Λάθος καταλάβατε...
Περιγράφετε ριζικά διαφορετικές καταστάσεις... Άλλο να υπάρχουν κατάφωρες αποδείξεις και μέσο ενός εντέχνως δυσλειτουργικού συστήματος οι (αποδεδειγμένα) ένοχοι να χρίζονται κατά συνθήκη αθώοι ή όταν δεν συμβαίνει αυτό να τιμωρούνται με ποινές που ξεπερνούν κάθε μέτρο γελοιότητας...
Και κάτι τελείως διαφορετικό είναι το να
μην υπάρχει η παραμικρή αποδείξη και να κάνουμε απλές υποθέσεις, για την συμπεριφορά κάποιων ατόμων, τα οποία επίσης, κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν γνωρίζουμε ποια είναι...
Άρα τι κάνουμε??
Δεν ξέρουμε ποιον κατηγορούμε(!!!), αλλά ούτε και γιατί τον κατηγορούμε... Απλώς κάτι δεν μας αρέσει και σε ποιον να το φορτώσουμε??? Α, ποιος δεν μπορεί να υπερασπιστεί επαρκώς την θέση του??? Ώραία... Σ' αυτόν...
Πολύ καλό... Μήπως όμως αντί να επιδιδόμαστε σε κυνήγι μαγισσών, να κυνηγήσουμε τους αλήθινούς εγκληματίες, που μαγικά εξαφανίζουν και συρρικνώνουν την Ελλάδα και τους Έλληνες(ή τους Ελλαδίτες που λέει κι ο Νωέας)??
Είναι δικό του θέμα, αρκεί να το υποστηρίζει επαρκώς, ώστε να αποφεύγει αντιφάσεις όπως…
Ωραία, χαίρομαι γι' αυτό...
Για τις αντιφάσεις, παρακάτω...
Ισως έχεις την εντύπωση ότι μιλάς σε πολύ χαζούς!
Ναι, είναι μυστική η οργάνωση. Αλλά αυτός είναι κατά την γνώμη σου τόσο σοβαρός λόγος προκειμένου να τους τοποθετήσεις στο απυρόβλητο;
Όταν συμφέρει, παίρνουν μερίδιο από την επανάσταση του 1821.
Όταν δεν συμφέρει, αποποιούνται την ευθύνη τους που απορρέει από την συμμετοχή τους στην χούντα.
Όταν συμφέρει…
όταν δεν συμφέρει…
αμπέμπαμλόμ,
τουκίσεμπλόμ,
αμπέμπαμλόμ, τουκίσεμπλόμ,μπλίμ, μπλόμ!
Φτού και βγαίνω.

Δεν προσπαθώ να τοποθετήσω κανέναν και τίποτε στο απυρόβλητο... Όλοι κρινόμαστε, αρκεί να κρινόμαστε σωστά και για τις πράξεις μας και μόνο... Όχι για αποκυήματα της φαντασίας άλλων...
Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι... Ότι υπήρχαν τέκτονες μέλη της Επανάστασης και τέκτονες μέλη της "επανάστασης"(sic), δεν μου λέει απολύτως τίποτε... Αυτό έλεγα από την αρχή του θέματος, αλλά δεν το καταλαβαίνετε και με κάνει να ελπίζω να μιλούσα σε χάζους, που δεν περνιούνται για έξυπνοι και βλέπουν την ουσία των λόγων του άλλου κι όχι ό,τι θέλουν να ακούσουν... Τέκτονες κι εδώ, τέκτονες κι εκεί... Τυχαίο?? Πιθανότατα...
Είναι αφελέστατο να λες ποιο πάνω ότι είναι μυστική οργάνωση και εδώ να αντιφάσκεις γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται για μία πολιτική οργάνωση.
Ακριβώς επειδή μπορεί κόσμος να εισέλθει σ' αυτήν την οργάνωση, πρέπει να έχει και μία γνώση περί τίνος πρόκειται...
Οπότε μπορούμε να ξέρουμε ότι
δεν είναι πολιτική οργάνωση... Ίσως να μας συνέφερε να είναι, στην γνωστή μας τάση για αποποιήση ευθυνών και δημιουργία αποδιοπομπαίων τράγων, αλλά τι να κάνουμε...
Ε, αφού είναι τόσο μυστική η οργάνωση αυτή, εγώ με την χαζομάρα που με διακατέχει, λέω ότι είναι συμμέτοχοι σε αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας και αυτό γιατι συνάγεται ως συμπέρασμα. Δεν βλέπουμε καθαρή στάση. Τι να κάνουμε, να αρχίσουμε πάλι το αμπέμπαμλόμ…;
Δικαίωμά σας...
Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να μην βλέπουμε καθαρή στάση, γιατί δεν παίρνουν θέση... Ίσως επειδή δεν έχουν λόγο να πάρουν θέση...
Θα ήθελα να ακουσω από που συνάγεται τούτο το συμπέρασμα...
[FONT="]Αν εγώ δηλώσω γελοίος,
θα σε πειράξει που δεν είμαι σοβαρός ; 

[/FONT]
Όχι, καθόλου...
Απλά θα σας δώσω το ακαταλόγιστο και δεν θα σας δίνω σημασία...