Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

24-06-23

10:48
Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο.

24-06-23

10:55
Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο.Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο.
View attachment 117546
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

24-06-23

11:07
Γιατι ?Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο.
Guest 515609
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-06-23

11:14
αντε βρε συνομοσιολόγαΑν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο.

24-06-23

11:19
Γιατί να μπαίνω εγώ στον κόπο για να πλουτίζουν κάποιες εταιρείες; Τη στιγμή που τα περισσότερα πλαστικά δεν ανακυκλώνονται καν. Και τη στιγμή που εγώ δίπλα στο εργοστάσιο που παράγει πχ μπουκάλια ή πλαστικά για απορρυπαντικά κλπ είμαι ψύλλος σε άχυρο. Και το κυριότερο: Θεωρώ οτι η ανθρωπότητα έχει καταστρέψει τον κόσμο και της αξίζει όσο γίνεται πιο γρήγορα να καταστραφεί.Γιατι ?
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

24-06-23

11:27
Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις;Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο.

24-06-23

11:33
Να βγει μια λίστα με ορφανοτροφεία, νοσοκομεία, γηροκομεία και άλλα μέρη που έχουν πραγματική ανάγκη σε όλη την Ελλάδα και να πηγαίνει ο καθένας να τα παραδίδει εκεί ή ο κάθε δήμος να έχει μια υπηρεσία που τα παίρνει και τα πηγαίνει εκεί ενημερώνοντας τους πολίτες για το πού πήγε η δωρεά του.Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις;

24-06-23

13:53
Με τη σακούλα τα βάζεις.Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο.
View attachment 117546
Και εγώ έχω βάλει .
Και στα σκουπίδια να τα αφήσεις τα παίρνουν .
Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω, ο κάδος λέει τα καλά πάνε για ευπαθείς ομάδες και τα ακατάλληλα για να φτιάξουν υλικά. Άρα αφήνουμε και παλιά ρούχα πχ ξεβαμμένα ; η αφήνουμε μόνο τα καλά;
Joji
Επιφανές μέλος

24-06-23

14:04
ΑαΜε τη σακούλα τα βάζεις.

24-06-23

14:06
Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο;ΑαΜάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ!
Joji
Επιφανές μέλος

24-06-23

14:10
Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση.Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

24-06-23

14:12
Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο.Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση.

24-06-23

14:12
Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι.Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση.
Joji
Επιφανές μέλος

24-06-23

14:18
Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο.
Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή.Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι.
Joji
Επιφανές μέλος

24-06-23

14:57
Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

24-06-23

14:58
Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα.Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

30-05-24

15:43
Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση;
Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους;
Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

30-05-24

16:03
Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια.Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση;
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

30-05-24

16:11
Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμεναΟι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση;
Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.

30-05-24

18:51
Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο.
Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.