Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 10:48 Η Joji έγραψε: #1 24-06-23 10:48 Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 10:55 Η Himela έγραψε: #2 24-06-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο. Click για ανάπτυξη... Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:07 Ο Nick890 έγραψε: #3 24-06-23 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Γιατι ? Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:14 Ο Guest 515609: #4 24-06-23 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... αντε βρε συνομοσιολόγα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Himela έγραψε: #5 24-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Γιατι ? Click για ανάπτυξη... Γιατί να μπαίνω εγώ στον κόπο για να πλουτίζουν κάποιες εταιρείες; Τη στιγμή που τα περισσότερα πλαστικά δεν ανακυκλώνονται καν. Και τη στιγμή που εγώ δίπλα στο εργοστάσιο που παράγει πχ μπουκάλια ή πλαστικά για απορρυπαντικά κλπ είμαι ψύλλος σε άχυρο. Και το κυριότερο: Θεωρώ οτι η ανθρωπότητα έχει καταστρέψει τον κόσμο και της αξίζει όσο γίνεται πιο γρήγορα να καταστραφεί. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:27 Η Joji έγραψε: #6 24-06-23 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #7 24-06-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Να βγει μια λίστα με ορφανοτροφεία, νοσοκομεία, γηροκομεία και άλλα μέρη που έχουν πραγματική ανάγκη σε όλη την Ελλάδα και να πηγαίνει ο καθένας να τα παραδίδει εκεί ή ο κάθε δήμος να έχει μια υπηρεσία που τα παίρνει και τα πηγαίνει εκεί ενημερώνοντας τους πολίτες για το πού πήγε η δωρεά του. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 13:53 Η Aura έγραψε: #8 24-06-23 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο. Click για ανάπτυξη... Με τη σακούλα τα βάζεις. Και εγώ έχω βάλει . Και στα σκουπίδια να τα αφήσεις τα παίρνουν . Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω, ο κάδος λέει τα καλά πάνε για ευπαθείς ομάδες και τα ακατάλληλα για να φτιάξουν υλικά. Άρα αφήνουμε και παλιά ρούχα πχ ξεβαμμένα ; η αφήνουμε μόνο τα καλά; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:04 Η Joji έγραψε: #9 24-06-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Με τη σακούλα τα βάζεις. Click για ανάπτυξη... Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #10 24-06-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:10 Η Joji έγραψε: #11 24-06-23 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Click για ανάπτυξη... Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #12 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Η Himela έγραψε: #13 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:18 Η Joji έγραψε: #14 24-06-23 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 24-06-23 14:57 Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 10:55 Η Himela έγραψε: #2 24-06-23 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο. Click για ανάπτυξη... Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:07 Ο Nick890 έγραψε: #3 24-06-23 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Γιατι ? Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:14 Ο Guest 515609: #4 24-06-23 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... αντε βρε συνομοσιολόγα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Himela έγραψε: #5 24-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Γιατι ? Click για ανάπτυξη... Γιατί να μπαίνω εγώ στον κόπο για να πλουτίζουν κάποιες εταιρείες; Τη στιγμή που τα περισσότερα πλαστικά δεν ανακυκλώνονται καν. Και τη στιγμή που εγώ δίπλα στο εργοστάσιο που παράγει πχ μπουκάλια ή πλαστικά για απορρυπαντικά κλπ είμαι ψύλλος σε άχυρο. Και το κυριότερο: Θεωρώ οτι η ανθρωπότητα έχει καταστρέψει τον κόσμο και της αξίζει όσο γίνεται πιο γρήγορα να καταστραφεί. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:27 Η Joji έγραψε: #6 24-06-23 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #7 24-06-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Να βγει μια λίστα με ορφανοτροφεία, νοσοκομεία, γηροκομεία και άλλα μέρη που έχουν πραγματική ανάγκη σε όλη την Ελλάδα και να πηγαίνει ο καθένας να τα παραδίδει εκεί ή ο κάθε δήμος να έχει μια υπηρεσία που τα παίρνει και τα πηγαίνει εκεί ενημερώνοντας τους πολίτες για το πού πήγε η δωρεά του. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 13:53 Η Aura έγραψε: #8 24-06-23 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο. Click για ανάπτυξη... Με τη σακούλα τα βάζεις. Και εγώ έχω βάλει . Και στα σκουπίδια να τα αφήσεις τα παίρνουν . Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω, ο κάδος λέει τα καλά πάνε για ευπαθείς ομάδες και τα ακατάλληλα για να φτιάξουν υλικά. Άρα αφήνουμε και παλιά ρούχα πχ ξεβαμμένα ; η αφήνουμε μόνο τα καλά; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:04 Η Joji έγραψε: #9 24-06-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Με τη σακούλα τα βάζεις. Click για ανάπτυξη... Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #10 24-06-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:10 Η Joji έγραψε: #11 24-06-23 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Click για ανάπτυξη... Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #12 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Η Himela έγραψε: #13 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:18 Η Joji έγραψε: #14 24-06-23 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 24-06-23 14:57 Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο. Click για ανάπτυξη... Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:07 Ο Nick890 έγραψε: #3 24-06-23 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Γιατι ? Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:14 Ο Guest 515609: #4 24-06-23 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... αντε βρε συνομοσιολόγα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Himela έγραψε: #5 24-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Γιατι ? Click για ανάπτυξη... Γιατί να μπαίνω εγώ στον κόπο για να πλουτίζουν κάποιες εταιρείες; Τη στιγμή που τα περισσότερα πλαστικά δεν ανακυκλώνονται καν. Και τη στιγμή που εγώ δίπλα στο εργοστάσιο που παράγει πχ μπουκάλια ή πλαστικά για απορρυπαντικά κλπ είμαι ψύλλος σε άχυρο. Και το κυριότερο: Θεωρώ οτι η ανθρωπότητα έχει καταστρέψει τον κόσμο και της αξίζει όσο γίνεται πιο γρήγορα να καταστραφεί. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:27 Η Joji έγραψε: #6 24-06-23 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #7 24-06-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Να βγει μια λίστα με ορφανοτροφεία, νοσοκομεία, γηροκομεία και άλλα μέρη που έχουν πραγματική ανάγκη σε όλη την Ελλάδα και να πηγαίνει ο καθένας να τα παραδίδει εκεί ή ο κάθε δήμος να έχει μια υπηρεσία που τα παίρνει και τα πηγαίνει εκεί ενημερώνοντας τους πολίτες για το πού πήγε η δωρεά του. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 13:53 Η Aura έγραψε: #8 24-06-23 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο. Click για ανάπτυξη... Με τη σακούλα τα βάζεις. Και εγώ έχω βάλει . Και στα σκουπίδια να τα αφήσεις τα παίρνουν . Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω, ο κάδος λέει τα καλά πάνε για ευπαθείς ομάδες και τα ακατάλληλα για να φτιάξουν υλικά. Άρα αφήνουμε και παλιά ρούχα πχ ξεβαμμένα ; η αφήνουμε μόνο τα καλά; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:04 Η Joji έγραψε: #9 24-06-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Με τη σακούλα τα βάζεις. Click για ανάπτυξη... Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #10 24-06-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:10 Η Joji έγραψε: #11 24-06-23 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Click για ανάπτυξη... Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #12 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Η Himela έγραψε: #13 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:18 Η Joji έγραψε: #14 24-06-23 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 24-06-23 14:57 Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:14 Ο Guest 515609: #4 24-06-23 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... αντε βρε συνομοσιολόγα Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Himela έγραψε: #5 24-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Γιατι ? Click για ανάπτυξη... Γιατί να μπαίνω εγώ στον κόπο για να πλουτίζουν κάποιες εταιρείες; Τη στιγμή που τα περισσότερα πλαστικά δεν ανακυκλώνονται καν. Και τη στιγμή που εγώ δίπλα στο εργοστάσιο που παράγει πχ μπουκάλια ή πλαστικά για απορρυπαντικά κλπ είμαι ψύλλος σε άχυρο. Και το κυριότερο: Θεωρώ οτι η ανθρωπότητα έχει καταστρέψει τον κόσμο και της αξίζει όσο γίνεται πιο γρήγορα να καταστραφεί. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:27 Η Joji έγραψε: #6 24-06-23 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #7 24-06-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Να βγει μια λίστα με ορφανοτροφεία, νοσοκομεία, γηροκομεία και άλλα μέρη που έχουν πραγματική ανάγκη σε όλη την Ελλάδα και να πηγαίνει ο καθένας να τα παραδίδει εκεί ή ο κάθε δήμος να έχει μια υπηρεσία που τα παίρνει και τα πηγαίνει εκεί ενημερώνοντας τους πολίτες για το πού πήγε η δωρεά του. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 13:53 Η Aura έγραψε: #8 24-06-23 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο. Click για ανάπτυξη... Με τη σακούλα τα βάζεις. Και εγώ έχω βάλει . Και στα σκουπίδια να τα αφήσεις τα παίρνουν . Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω, ο κάδος λέει τα καλά πάνε για ευπαθείς ομάδες και τα ακατάλληλα για να φτιάξουν υλικά. Άρα αφήνουμε και παλιά ρούχα πχ ξεβαμμένα ; η αφήνουμε μόνο τα καλά; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:04 Η Joji έγραψε: #9 24-06-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Με τη σακούλα τα βάζεις. Click για ανάπτυξη... Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #10 24-06-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:10 Η Joji έγραψε: #11 24-06-23 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Click για ανάπτυξη... Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #12 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Η Himela έγραψε: #13 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:18 Η Joji έγραψε: #14 24-06-23 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 24-06-23 14:57 Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... αντε βρε συνομοσιολόγα
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:19 Η Himela έγραψε: #5 24-06-23 11:19 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Γιατι ? Click για ανάπτυξη... Γιατί να μπαίνω εγώ στον κόπο για να πλουτίζουν κάποιες εταιρείες; Τη στιγμή που τα περισσότερα πλαστικά δεν ανακυκλώνονται καν. Και τη στιγμή που εγώ δίπλα στο εργοστάσιο που παράγει πχ μπουκάλια ή πλαστικά για απορρυπαντικά κλπ είμαι ψύλλος σε άχυρο. Και το κυριότερο: Θεωρώ οτι η ανθρωπότητα έχει καταστρέψει τον κόσμο και της αξίζει όσο γίνεται πιο γρήγορα να καταστραφεί. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:27 Η Joji έγραψε: #6 24-06-23 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #7 24-06-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Να βγει μια λίστα με ορφανοτροφεία, νοσοκομεία, γηροκομεία και άλλα μέρη που έχουν πραγματική ανάγκη σε όλη την Ελλάδα και να πηγαίνει ο καθένας να τα παραδίδει εκεί ή ο κάθε δήμος να έχει μια υπηρεσία που τα παίρνει και τα πηγαίνει εκεί ενημερώνοντας τους πολίτες για το πού πήγε η δωρεά του. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 13:53 Η Aura έγραψε: #8 24-06-23 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο. Click για ανάπτυξη... Με τη σακούλα τα βάζεις. Και εγώ έχω βάλει . Και στα σκουπίδια να τα αφήσεις τα παίρνουν . Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω, ο κάδος λέει τα καλά πάνε για ευπαθείς ομάδες και τα ακατάλληλα για να φτιάξουν υλικά. Άρα αφήνουμε και παλιά ρούχα πχ ξεβαμμένα ; η αφήνουμε μόνο τα καλά; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:04 Η Joji έγραψε: #9 24-06-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Με τη σακούλα τα βάζεις. Click για ανάπτυξη... Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #10 24-06-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:10 Η Joji έγραψε: #11 24-06-23 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Click για ανάπτυξη... Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #12 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Η Himela έγραψε: #13 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:18 Η Joji έγραψε: #14 24-06-23 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 24-06-23 14:57 Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Γιατι ? Click για ανάπτυξη... Γιατί να μπαίνω εγώ στον κόπο για να πλουτίζουν κάποιες εταιρείες; Τη στιγμή που τα περισσότερα πλαστικά δεν ανακυκλώνονται καν. Και τη στιγμή που εγώ δίπλα στο εργοστάσιο που παράγει πχ μπουκάλια ή πλαστικά για απορρυπαντικά κλπ είμαι ψύλλος σε άχυρο. Και το κυριότερο: Θεωρώ οτι η ανθρωπότητα έχει καταστρέψει τον κόσμο και της αξίζει όσο γίνεται πιο γρήγορα να καταστραφεί.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:27 Η Joji έγραψε: #6 24-06-23 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #7 24-06-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Να βγει μια λίστα με ορφανοτροφεία, νοσοκομεία, γηροκομεία και άλλα μέρη που έχουν πραγματική ανάγκη σε όλη την Ελλάδα και να πηγαίνει ο καθένας να τα παραδίδει εκεί ή ο κάθε δήμος να έχει μια υπηρεσία που τα παίρνει και τα πηγαίνει εκεί ενημερώνοντας τους πολίτες για το πού πήγε η δωρεά του. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 13:53 Η Aura έγραψε: #8 24-06-23 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο. Click για ανάπτυξη... Με τη σακούλα τα βάζεις. Και εγώ έχω βάλει . Και στα σκουπίδια να τα αφήσεις τα παίρνουν . Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω, ο κάδος λέει τα καλά πάνε για ευπαθείς ομάδες και τα ακατάλληλα για να φτιάξουν υλικά. Άρα αφήνουμε και παλιά ρούχα πχ ξεβαμμένα ; η αφήνουμε μόνο τα καλά; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:04 Η Joji έγραψε: #9 24-06-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Με τη σακούλα τα βάζεις. Click για ανάπτυξη... Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #10 24-06-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:10 Η Joji έγραψε: #11 24-06-23 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Click για ανάπτυξη... Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #12 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Η Himela έγραψε: #13 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:18 Η Joji έγραψε: #14 24-06-23 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 24-06-23 14:57 Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις;
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 11:33 Η Himela έγραψε: #7 24-06-23 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Να βγει μια λίστα με ορφανοτροφεία, νοσοκομεία, γηροκομεία και άλλα μέρη που έχουν πραγματική ανάγκη σε όλη την Ελλάδα και να πηγαίνει ο καθένας να τα παραδίδει εκεί ή ο κάθε δήμος να έχει μια υπηρεσία που τα παίρνει και τα πηγαίνει εκεί ενημερώνοντας τους πολίτες για το πού πήγε η δωρεά του. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 13:53 Η Aura έγραψε: #8 24-06-23 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο. Click για ανάπτυξη... Με τη σακούλα τα βάζεις. Και εγώ έχω βάλει . Και στα σκουπίδια να τα αφήσεις τα παίρνουν . Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω, ο κάδος λέει τα καλά πάνε για ευπαθείς ομάδες και τα ακατάλληλα για να φτιάξουν υλικά. Άρα αφήνουμε και παλιά ρούχα πχ ξεβαμμένα ; η αφήνουμε μόνο τα καλά; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:04 Η Joji έγραψε: #9 24-06-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Με τη σακούλα τα βάζεις. Click για ανάπτυξη... Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #10 24-06-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:10 Η Joji έγραψε: #11 24-06-23 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Click για ανάπτυξη... Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #12 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Η Himela έγραψε: #13 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:18 Η Joji έγραψε: #14 24-06-23 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 24-06-23 14:57 Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Μα πόσο πιθανό είναι αυτό; Και ποιες εναλλακτικές προτείνεις; Click για ανάπτυξη... Να βγει μια λίστα με ορφανοτροφεία, νοσοκομεία, γηροκομεία και άλλα μέρη που έχουν πραγματική ανάγκη σε όλη την Ελλάδα και να πηγαίνει ο καθένας να τα παραδίδει εκεί ή ο κάθε δήμος να έχει μια υπηρεσία που τα παίρνει και τα πηγαίνει εκεί ενημερώνοντας τους πολίτες για το πού πήγε η δωρεά του.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 13:53 Η Aura έγραψε: #8 24-06-23 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο. Click για ανάπτυξη... Με τη σακούλα τα βάζεις. Και εγώ έχω βάλει . Και στα σκουπίδια να τα αφήσεις τα παίρνουν . Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω, ο κάδος λέει τα καλά πάνε για ευπαθείς ομάδες και τα ακατάλληλα για να φτιάξουν υλικά. Άρα αφήνουμε και παλιά ρούχα πχ ξεβαμμένα ; η αφήνουμε μόνο τα καλά; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:04 Η Joji έγραψε: #9 24-06-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Με τη σακούλα τα βάζεις. Click για ανάπτυξη... Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #10 24-06-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:10 Η Joji έγραψε: #11 24-06-23 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Click για ανάπτυξη... Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #12 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Η Himela έγραψε: #13 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:18 Η Joji έγραψε: #14 24-06-23 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 24-06-23 14:57 Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έχει ρίξει κανείς σας ρούχα σε έναν από τους κάδους Recycom; Πήγα σήμερα με μια τεράστια σακούλα γεμάτη και την άδειασα. Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα η ανακύκλωση ρούχων. Ωστόσο, έχω ακούσει πως μερικοί τα πετάνε/βγάζουν έξω από τον κάδο. Click για ανάπτυξη... Με τη σακούλα τα βάζεις. Και εγώ έχω βάλει . Και στα σκουπίδια να τα αφήσεις τα παίρνουν . Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω, ο κάδος λέει τα καλά πάνε για ευπαθείς ομάδες και τα ακατάλληλα για να φτιάξουν υλικά. Άρα αφήνουμε και παλιά ρούχα πχ ξεβαμμένα ; η αφήνουμε μόνο τα καλά;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:04 Η Joji έγραψε: #9 24-06-23 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Με τη σακούλα τα βάζεις. Click για ανάπτυξη... Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #10 24-06-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:10 Η Joji έγραψε: #11 24-06-23 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Click για ανάπτυξη... Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #12 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Η Himela έγραψε: #13 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:18 Η Joji έγραψε: #14 24-06-23 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 24-06-23 14:57 Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Με τη σακούλα τα βάζεις. Click για ανάπτυξη... Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ!
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:06 Η Himela έγραψε: #10 24-06-23 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:10 Η Joji έγραψε: #11 24-06-23 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Click για ανάπτυξη... Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #12 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Η Himela έγραψε: #13 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:18 Η Joji έγραψε: #14 24-06-23 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 24-06-23 14:57 Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αα Μάλιστα. Καλά, και να ήθελα δεν θα χωρούσε μέσα γιατί ήταν τιτάνια αλλά θα το ξέρω για την επόμενη φορά. Έχω άλλη μια ίδιου μεγέθους με ρούχα και θα τα χωρίσω σε δυο μικρότερες τώρα που ξέρω. Σε ευχαριστώ! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:10 Η Joji έγραψε: #11 24-06-23 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Click για ανάπτυξη... Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #12 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Η Himela έγραψε: #13 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:18 Η Joji έγραψε: #14 24-06-23 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 24-06-23 14:57 Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Γιατί δεν την πας σε ένα νοσοκομείο ή ορφανοτροφείο; Click για ανάπτυξη... Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Ο Valder έγραψε: #12 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Η Himela έγραψε: #13 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:18 Η Joji έγραψε: #14 24-06-23 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 24-06-23 14:57 Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.435 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:12 Η Himela έγραψε: #13 24-06-23 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:18 Η Joji έγραψε: #14 24-06-23 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 24-06-23 14:57 Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν θα τα δεχτούν. Τα περισσότερα που έχω μέσα είναι σε μέτρια προς άθλια κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:18 Η Joji έγραψε: #14 24-06-23 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 24-06-23 14:57 Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ρωτα και στη Φλόγα αν δέχονται δωρεές, ειναι αν θυμαμαι καλά για παιδια με καρκινο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τότε άστα κάπου να τα βρουν τσιγγάνοι ή άστεγοι. Click για ανάπτυξη... Πρέπει να τα ξεφορτωθούμε άμεσα, γιατί πιάνουν χώρο και να φανταστείτε είναι ρούχα που τα βρήκα μετά από χρόνια (τα φόραγα στο γυμνάσιο μερικά) επειδή έκανα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες που άνοιγα μια στο τόσο. Θα επιχειρήσω να κάνω αυτό που είπε ο Βάλντερ για αρχή.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.880 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 24-06-23 14:57 Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2023 στις 14:58 Ο Valder έγραψε: #16 24-06-23 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Έστειλα e-mail στην Φλόγα μόλις. I hope they get back to me. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Να μας πεις τι έγινε οταν θα χεις νεα.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.148 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 15:43 Η amarelia έγραψε: #17 30-05-24 15:43 Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους;
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.289 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:03 Ο Paragontas7000: #18 30-05-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sosstoss ROM32 Scandal touvlo AggelikiGr mixaelaaa charmander Unboxholics Wonderkid Fernando_A fourkaki rafaela11 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Εκκλησια ή σε κοινωνικα παντοπωλεια.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 16:11 Η rafaela11: #19 30-05-24 16:11 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Οι κάδοι που πετάς ρούχα είναι legit ή είναι σαν την ανακύκλωση; Αν είναι αμφίβολο ξέρει κανείς αν υπάρχουν άλλες δομές που μπορώ να τα πάω για να πάνε σίγουρα σε ανθρώπους; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που πάνε αλλά έχω δει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα φορτηγάκια που έχουν πάνω τον μωβ κάδο και τα μαζεύουν με τις σακούλες αρκετά συμμαζεμενα Άρα δεν πιστεύω να πάνε χαμένα, εγώ εκεί τα παω
ROM32 Δραστήριο μέλος Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 793 μηνύματα. 30 Μαΐου 2024 στις 18:51 Ο ROM32 έγραψε: #20 30-05-24 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αν δε μας ενημερώσουν υπεύθυνα πού πάνε αυτά τα ρούχα ούτε κάλτσα δε θα αφήσω ποτέ. Μπορεί να τα παίρνουν τα second hands μαγαζιά και να τα πουλάνε κι εμείς να νομίζουμε οτι κάνουμε και καλό. Το ίδιο και με την ανακύκλωση. Δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ ούτε σπίρτο. Click για ανάπτυξη... Μα τα second hand τι το κακό έχουν; Ξέρεις ποιο είναι το νόημα της ανακυκλωσης-ανακυκλισης; Απο αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει την ουσία.