ToxicLips
Δραστήριο μέλος
Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 770 μηνύματα.

21-05-11

10:40
Μα τι τελεια που είναι τα κάστανα!! Τα λατρεύω
Η γιαγιά μου τα ψήνει το χειμώνα και από τη μανία μου να τα φάω δεν τα ξεφλουδίζω καλά καλά!! Μέχρι και ο σκύλος τα τρώει χαχα αν είναι δυνατόν!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ck_chrysiis
Νεοφερμένος
Η Χρυσηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 40 μηνύματα.

12-03-25

22:29
Δεν ξέρω πώς το ξέθαψα το θέμα αυτό, αλλά οφείλω να εκφράσω κι εγώ τον τρελό μου πόθο για τα κάστανα. Είτε είναι σκέτα είτε σε φαγητά, είτε κρύα είτε ζεστά, είναι τρομερά. Περιμένω πώς και πώς κάθε χειμώνα. Στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι κάθε χρόνο ο πατέρας μου ετοιμάζει ένα απίστευτο πιάτο με κυνήγι, κρεμμυδάκια, αποξηραμένα βερίκοκα, και φυσικά, κάστανα. Είναι εξωφρενικά νόστιμο. Καλά, μη μιλήσω τώρα για μαρόν γλασέ, τότε το πάμε σε άλλο επίπεδο. Θεωρώ ότι είμαι ικανή να κατασπαράξω κούτες ολόκληρες. Χωρίς υπερβολές. Με ένα σκέτο καφεδάκι από δίπλα για να μην λιγωθώ, και είμαι τζετ.
Κάστανα.
Κάστανα.