Σε θαυμάζω για την αισιοδοξία σου, η οποία είναι εμφανώς περισσότερη από τη δική μου.
Νομίζω όμως ότι είχα αρκετά από την ανθρωπότητα.
Τολμώ με θράσος να πω ότι πλέον πιο πολύ πιστεύω στο Θεο παρά στους ανθρώπους. Και λέω τούτο, μην έχοντας αφήσει και πολύ καλή εντύπωση περί της ένθεης πίστης μου στο φόρουμ, φαντάσου.
Ο άνθρωπος έχει ανάγκη να βιώνει έντονα συναισθήματα. Αισθάνεται ζωντανός!
Κάπου χάθηκε η μπάλα, φοβηθήκαμε και μετατραπήκαμε σε στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα και αγέλαστα!
΄Ομως η ανάγκη αυτή συνεχίζει να υπάρχει άσχετα αν την έχουμε καταχωνιάσει για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.
΄Οταν μια γυναίκα έχει φτάσει στο σημείο να συνειδητοποιήσει την ανάγκη της αυτή και βρει έναν άντρα που δείχνει ότι είναι διατεθειμένος να της χαρίσει τα ειλικρινή του αισθήματα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανταποκριθεί πρόθυμα.
Ω ναι, είναι απολύτως βέβαιο!
butter_fly
Active member
Η butter_fly αυτή τη στιγμή
είναι συνδεδεμένη.
Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική).
Έχει γράψει
179 μηνύματα.

Και αν αυτός εν τέλει είναι αχάριστος; Και την πληγώσει; Όλοι καλοί φαίνονται στην αρχή... Στην πορεία όμως το χάνουν, και έτσι φτιάχνονται όλες αυτές οι ωραίες σχέσεις με ημερομηνία λήξης... Και μετά τι;Ο άνθρωπος έχει ανάγκη να βιώνει έντονα συναισθήματα. Αισθάνεται ζωντανός!
Κάπου χάθηκε η μπάλα, φοβηθήκαμε και μετατραπήκαμε σε στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα και αγέλαστα!
΄Ομως η ανάγκη αυτή συνεχίζει να υπάρχει άσχετα αν την έχουμε καταχωνιάσει για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.
΄Οταν μια γυναίκα έχει φτάσει στο σημείο να συνειδητοποιήσει την ανάγκη της αυτή και βρει έναν άντρα που δείχνει ότι είναι διατεθειμένος να της χαρίσει τα ειλικρινή του αισθήματα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανταποκριθεί πρόθυμα.
Ω ναι, είναι απολύτως βέβαιο!

Μετά κοριτσάκι μου θα δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να συνέλθει και θα ξαναπροσπαθήσεις.Και αν αυτός εν τέλει είναι αχάριστος; Και την πληγώσει; Όλοι καλοί φαίνονται στην αρχή... Στην πορεία όμως το χάνουν, και έτσι φτιάχνονται όλες αυτές οι ωραίες σχέσεις με ημερομηνία λήξης... Και μετά τι;
Και μπορεί να ξαναπληγωθείς.
Τα σημάδια θα μείνουν. Παράσημα τα λέω εγώ!
Σίγουρα θα είσαι περισσότερο επιφυλακτική αλλά μην κάνεις το λάθος να παγώσεις την ψυχή σου.
Θα είναι δύσκολο να την επαναφέρεις (αν το καταφέρεις) και είναι κρίμα.
Χαμένος χρόνος, ευθεία γραμμή!
Θα έχεις μάθει να βλέπεις κάποια σημάδια που πριν δεν έβλεπες.
Θα αντιλαμβάνεσαι ευκολότερα τι κρύβει αυτός που είναι απέναντί σου άσχετα με αυτά που λέει και με το πώς παρουσιάζεται.
Και θα βρεις αυτόν που θα έχει το θάρρος που έχεις κι εσύ, να σου προσφέρει με ειλικρίνεια τα αισθήματά του!
Ποιοτικός χρόνος, γραμμή καρδιογράφημα!
butter_fly
Active member
Η butter_fly αυτή τη στιγμή
είναι συνδεδεμένη.
Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική).
Έχει γράψει
179 μηνύματα.

Μόνο τα λόγια του αυτά με κρατάνε πλέον... Και η ελπίδα πως ίσως υπάρχει κάποιος που θα εκτιμήσει... Σε ευχαριστώ...Μετά κοριτσάκι μου θα δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να συνέλθει και θα ξαναπροσπαθήσεις.
Και μπορεί να ξαναπληγωθείς.
Τα σημάδια θα μείνουν. Παράσημα τα λέω εγώ!
Σίγουρα θα είσαι περισσότερο επιφυλακτική αλλά μην κάνεις το λάθος να παγώσεις την ψυχή σου.
Θα είναι δύσκολο να την επαναφέρεις (αν το καταφέρεις) και είναι κρίμα.
Χαμένος χρόνος, ευθεία γραμμή!
Θα έχεις μάθει να βλέπεις κάποια σημάδια που πριν δεν έβλεπες.
Θα αντιλαμβάνεσαι ευκολότερα τι κρύβει αυτός που είναι απέναντί σου άσχετα με αυτά που λέει και με το πώς παρουσιάζεται.
Και θα βρεις αυτόν που θα έχει το θάρρος που έχεις κι εσύ, να σου προσφέρει με ειλικρίνεια τα αισθήματά του!
Ποιοτικός χρόνος, γραμμή καρδιογράφημα!

Σίγουρα υπάρχει!Μόνο τα λόγια του αυτά με κρατάνε πλέον... Και η ελπίδα πως ίσως υπάρχει κάποιος που θα εκτιμήσει... Σε ευχαριστώ...
Μην έχεις καμία αμφιβολία γι΄αυτό!
Συνέχισε τη ζωή σου και σιγά-σιγά όλα θα γίνουν!
Δεν υπάρχει λόγος να μ΄ευχαριστείς. Σου λέω ακριβώς αυτά που πιστεύω και με τα οποία πορεύομαι!
Αν με ρωτάς αν έχω πληγωθεί, θα σου απαντήσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου ΝΑΙ.
Αν με ρωτάς αν έχω μετανιώσει, θα σου απαντήσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου ΟΧΙ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Θεος αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένος.
Είναι 37 ετών, επαγγέλεται
Χρηματιστής
και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη).
Έχει γράψει
9,734 μηνύματα.

Άλλη μια μέρα με σφίξιμο και πόνο, αλλά "σσσ μη μιλήσεις, άχνα, λέξη μην πεις, αξιοπρέπεια πάνω απ όλα".
Απορώ ποιός ευφήυρε αυτό το μαρτύριο.
Nick890
Well-known member
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή
είναι συνδεδεμένος.
Είναι 22 ετών
.
Έχει γράψει
1,640 μηνύματα.

Δεν γνωρίζω .....αλλά πιστεύω πωςαπ την στιγμή που ένας άνθρωπος έχει προχώρησει στην ερωτική ζωή του δεν μπορεί να απαιτεί από το άλλο άτομο να μην έχει προσχωρήσειΚαι όταν Νίκο μου, φτάσεις σε μια ηλικία και αισθανθείς την ανάγκη να κάνεις οικογένεια, θα ψάξεις κι εσύ να βρεις το ιδανικό των ανδρών που είναι μια έμπειρη παρθένα!![]()
Himela
Συντονίστρια
Η Himela αυτή τη στιγμή
δεν είναι συνδεδεμένη.
Επαγγέλεται
Ιδιωτικός υπάλληλος
και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική).
Έχει γράψει
16,574 μηνύματα.

Μόλις περιέγραψες κάτι που κάνουν οι άντρες εδώ και αιώνες.Δεν γνωρίζω .....αλλά πιστεύω πωςαπ την στιγμή που ένας άνθρωπος έχει προχώρησει στην ερωτική ζωή του δεν μπορεί να απαιτεί από το άλλο άτομο να μην έχει προσχωρήσει
Nick890
Well-known member
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή
είναι συνδεδεμένος.
Είναι 22 ετών
.
Έχει γράψει
1,640 μηνύματα.

Μην μας βάζεις όλους στον ίδιο σάκοΜόλις περιέγραψες κάτι που κάνουν οι άντρες εδώ και αιώνες.

Μην προβληματίζεσαι αγαπητέ!Μην μας βάζεις όλους στον ίδιο σάκο![]()
΄Οταν μιλάμε για ένα θέμα εκφέρουμε την κυριαρχούσα άποψη.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.
Άλλη μια μέρα με σφίξιμο και πόνο, αλλά "σσσ μη μιλήσεις, άχνα, λέξη μην πεις, αξιοπρέπεια πάνω απ όλα".
Αν δεν κάνω λάθος εσύ έχεις να ψάξεις για κάτι και ν΄ασχοληθείς σοβαρά μ΄αυτό!
Just do it!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
- Liza19
- Nick890
- hl_amhxanos
- Γκρινιάρης Gkrr
- butter_fly
- ZENEVIEV
- kapa1405
- norbit
- orchidea
- Joji
- Memetchi
- Johnny15