Γιατι να πρέπει να το αποβάλλεις ; πραγματικα αυτο δε μπορω να το καταλαβω βλεπω ζευγαρια που εκει που ηταν καθε μερα μαζί... ξαφνικα κατεβάζουν φωτογραφιες απο το φβ.... σβηνουν τα παντα μπλοκ απο παντου κ οκ ως ενα σημειο ειναι λογικο γιατι αν συνεχισεις να μιλας με πρωην κάποια στιγμη μπορει να θελησετε να ξαναθυμηθειτε τα παλιά και αυτο οντως δεν ειναι έντιμο στην επομενη σου σχέση.
Δεν έχει γιατί ή πολύ απλά δεν ξέρω το γιατί.
Να και κάτι που ακόμα δεν το ξέρω

και στην τελική δεν θέλω να το μάθω γιατί δεν το αντέχω εγώ σαν άνθρωπος..
Ξέρω πλέον τα όρια μου και ξέρω μέχρι που να πάω.
Δεν μπήκα στην διαδικασία να δουλέψω για να μπορώ να τα ξεπερνάω γιατί είμαι καλά προς το παρόν με αυτά..
Δεν μπορώ να φανταστώ τον ευατο μου χωρισμένο μετά από όσα έχω περάσει και να είμαι σε φάση έλα γειά σου τι κάνεις ειδικά αν ο χωρισμός δεν έρθει από μέρος μου ..
Πως ειναι δυνατόν να βλέπω αυτό τον άνθρωπο να θέλω να μαθαίνω αν ειναι καλά να νοιάζομαι ακόμα γι αυτόν και συνάμα όλο αυτό να μην μου βγαινει ΚΑΙ ερωτικά,πως το διαχωρίζεις αυτό αλήθεια?
Υποθέτω μόνο αν ζεισεις κάτι άσχημο μαζί του να διαχωριστεί αλλά και πάλι αν γίνει έτσι θα έχεις διάθεση μετα να έχεις επαφές μαζί του ?
Ουφ πολυ δύσκολο αυτό το κομμάτι σε θέματα διαχείρισης...
Ίσως βεβαια μιλάμε για διαφορετικά επίπεδα σχέσεων δεν ξέρω ειλικρινά.
Πάντως το μόνο τωρινό δεδομένο είναι και χωρισμός να υπάρχει για εμενα θα υπάρχει τρομερή αγάπη για όλα αυτά που πέρασα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ να διαχωρίσω τον έρωτα από αυτη όταν θα βρίσκομαι κοντά του και τα πάντα ακόμα και η μυρωδιά του ή η όψη του, το βλέμμα του θα μου τα βγάζουν όλα αυτά γι αυτο θα επιλέξω το πολύ πολύ μακρυά τα τελειως τυπικά για θέμα παιδιών και φυσικά καμία επαφή-γνώση όσο αφορά για μια ενδεχόμενη επόμενη σχέση του ..
Κάπως Ίσως έτσι θα μπορεί να διατηρηθεί και μονο το αγαπημένοι
Αλλα αυτο που λες εμενα με βρισκει αντιθετο... δεν θα αποβάλλω κάτι... ηταν κομματι της ζωης μου , μένει κομμάτι της ζωής μου... χαιρομαι που έζησα μια ωραια σχέση... ωστοσο δεν θα μπω σε καμια διαδικασια να την αποβάλλω θα το κρατησω μέσα μου , τα καλά... και απλα θα προχωρήσω.
Και όμως αποβάλλεις ή καλύτερα πρέπει να δουλέψεις πολύ να διαχωρίσεις την αγάπη από τον έρωτα.
Πρέπει να αποβαλλεις το ερωτικό ρε συ ..
Αν εσύ αυτή την δουλειά μπορείς και την κάνεις τοτε μπράβο σου δεν μπορώ να πω κάτι άλλο ουτε φυσικά και ότι είναι λάθος.
Ίσως εγώ είμαι λιγάκι πιο αδύναμη συναισθηματικά?
Ίσως δένομαι πάρα πολύ ?
Πολλά πράγματα ειναι αυτα που το καθορίζουν, μάλλον εμείς οι δύο είμαστε τα άκρα
Θα τα πουμε με την ψυχολογο αλλα θελω να ειναι έτοιμη και για αντιλογο.
Να ήξερες πόσο θα ήθελα να παρακολουθήσω μια τέτοια συνέδρια χωρίς πλάκα τώρα το λέω αυτό.
Αν πας ποτέ και θέλεις να συζητήσεις εμπειρικά ολη αυτη την διαδρομή με κάποιον εδώ είμαι να σε ακούσω χωρίς να βγάλω τσιμουδιά
Πιο πολυ θα παω για να κανουμε μια συζητηση να δουμε κ αυτη τι βλέπει γενικα οχι επειδη εχω χωρισει... ισα ισα μια χαρα ειμαι ουτε καταθλιψη εχω ουτε μίρλα.
Αντε ρε συ ,δεν νομίζω να είσαι στην κατηγορία των ατόμων που παω στον ψυχολογο γιατί έχω μόνο κατάθλιψη ή να στέλνεις τον άλλον γιατί νομίζεις ότι είσαι τόσο ικανός και τέλειος χαρακτήρας εσύ