Κακοποίηση ζώων

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
(το βίντεο με έσκισε την καρδιά στα δύο :( )

Και:
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
(το βίντεο με έσκισε την καρδιά στα δύο :( )

Και:
Το εχω δει απο την πρωτη στιγμη...αλλα γμτ δεν αντεχω να σκεφτομαι τι περασε...αλλα ειναι δυνατος το καμαρι μου και ποσο γλυκος!

Μακαρι να κοπουν τα χερια και τα ποδια αυτου που το εκανε.,μεσα απο την καρδια μου αυτο.Κακο ψοφο να εχει.
 

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.509 μηνύματα.
Με τρομάζει η, καθημερινή σχεδόν, επιβεβαίωση για το πόσο "άρρωστα", διεστρμμένα όντα κυκλοφορούν ανάμεσά μας...
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα.
Με τρομάζει η, καθημερινή σχεδόν, επιβεβαίωση για το πόσο "άρρωστα", διεστρμμένα όντα κυκλοφορούν ανάμεσά μας...
Ο άνθρωπος είναι ταυτόχρονα το μεγαλύτερο αριστούργημα και τερατούργημα της φύσης...
Εαν υπάρχει αυτό που λέμε pure evil, τότε όλοι αυτοί που τα βάζουν με τα ζωάκια είναι η ενσάρκωση του.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
Τα κλασσικα εικονογραφημενα.
Να σαπισουν αυτοι που το εκαναν.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ;
Τι κανει νιαου νιαου ειναι..απο ψαραδες λεμε.

LifO Newsroom9 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Σάμος: Σκότωσαν βίαια δελφίνι


Εντοπίστηκε νεκρό ένα δελφίνι με ακρωτηριασμένη ουρά, στα ανοιχτά της Σάμου.
Άλλο ένα περιστατικό σκόπιμης θανάτωσης δελφινιού εντοπίστηκε τις προηγούμενες ημέρες από το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος στις Βορειοδυτικές ακτές της Σάμου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη συγκεκριμένη περιοχή όπου ζουν σημαντικοί πληθυσμοί από τέσσερα είδη δελφινιών, ενώ επίσης καταλήγουν έντονα θαλάσσια ρεύματα, δεν είναι σπάνιο να εντοπιστούν νεκρά θαλάσσια θηλαστικά.

Όμως στο συγκεκριμένο περιστατικό, όπως τονίζει το Αρχιπέλαγος, «το ζωνοδέλφινο είχε ακρωτηριαστεί στην ουρά με αιχμηρό αντικείμενο. Η βίαιη θανάτωση ενός υγιούς δελφινιού που αφήνεται να πεθάνει αργά και βασανιστικά αιμορραγώντας στην επιφάνεια της θάλασσας καθώς προσπαθεί να αναπνεύσει, δεν μπορεί να είναι πλέον ανεκτή στις μέρες μας».

Το Αρχιπέλαγος, στην ίδια περιοχή πέρυσι, στο τέλος της άνοιξης, είχε εντοπίσει άλλα 4 νεκρά ζωνοδέλφινα τα οποία είχαν θανατωθεί με παρόμοιο τρόπο.



Σημειώνεται ότι τόσο τις προηγούμενες εβδομάδες, όσο κατά την ίδια περίοδο που θανατώθηκαν τα ζωνοδέλφινα το 2023, υπήρχε στα διεθνή ύδατα της περιοχής, δραστηριότητα από μεγάλα αλιευτικά συγκροτήματα γρι γρι που αλιεύουν με κυκλικά δίχτυα και δεν φέρουν ελληνική σημαία.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

δεν πάμε καλά...οι παρενέργειες του καύσωνα :hmm: :wall:
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
Το εχω δει...αλλα γενικα οτι με στεναχωρει πολυ...προισπαθω να το περναω ξοφαλτσα...δεν υπαρχει χειροτερο απο αυτο..ενας αργος..βασανιστικος θανατος σε ενα αθωο πλασμα που σε εξυπηρετουσε τοσα χρονια.
ΝΤΡΟΠΗ.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top