Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από katerina:Αυτόοοο--> https://www.asxetos.gr/article.aspx?i=1245 ειναι αρκετα διαφωτιστικο για τη Σκιαθο. Μου φαινεται πως λεει μονο για αναχωρηση απο Αγ. Κωνσταντινο ομως.. Οταν ειχα παει εγω επειδη επρεπε να μοιρασω την αποσταση με τους συνταξιδιωτες, εφυγα απο Βολο, και αν θυμαμαι καλα ηταν γυρω στις 3 η 4 ωρες..τιμη, μου φαινεται γυρω στο 20αρι, αλλα λογικα σε οποιοδηποτε σαιτ για εισιτηρια θα βρεις ακριβη τιμη. Υποθετω και απο Πειραια θα φευγει πλοιο, αλλα λογικα θα ναι και πιο ακριβο
Δεν υπαρχει πλοίο απο Πειραιά για Σποράδες.Μόνο απο Βόλο και Αγ.Κωνσταντίνο όπως της είπατε.Πάντως δεν είναι μεγάλη ταλαιπωρία να πάρεις το Κτελ μέχρι τον Αγ.Κωνσταντίνο, όλες οι γραμμές που ανεβαίνουν βόρεια σταματούν εκεί

Δεν ξέρω πόση ώρα θα κάνει το κτελ αλλά λογικά όχι πάνω απο 2ωρο, μετά το καράβι ήταν 3 ώρες(εκτός αν πετύχεις το Παπαδιαμάντης που είναι χελώνα....

Πάντως αν θες μπορείς να συνδυάσεις τις διακοπές σου στην Αγ.Άννα όπως το συνήθιζες και μετά απο Πευκί (παραδίπλα της Αγ.Άννας) να περάσεις με δελφίνι στη Σκιάθο

Αν θα κάνεις καμπινγκ στη Σκιάθο απο τα οργανωμένα προτίμησε αυτό στον Ασέληνο(κάπως έτσι το λεγανε) ή στις Κουκουναριες(είναι το ακριβότερο αλλα νομίζω έχει πιο τακτική συγκοινωνία).Μην πας με τίποτα στο δημοτικό καμπινγκ, δεν έχει δέντρα

Giovanna
Επιφανές μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Παναγιώτης
Νεοφερμένο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:κλεφτονακι πολυ ενημερωμενο σε βρισκω!![]()
Τι νόμιζες βρε κοπελιά ότι καλοκαίρια,ΣΚ και αργίες έμενα Αθήνα;Και τον εξοπλισμό κάμπινγκ τι τον αγοράσαμε για τον φάει ο σκώρος;

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Προτινω Κουβα! Πολυ καλο μερος, πιστευω και ελπιζω πως θα παω τα Χριστουγεννα. και φυσικα για οσους θελουν ενχοριες διακοπες προτινω Ροδο

Απο την μια καλο και απο την αλλη κακο γιατι θα ηθελα να φυγω.
Πφφφφφφ....δεν μαμεις καλα θα ειναι.Υγεια να εχουμε (αυτο με φοβιζει) και ολα ειναι ΟΚ.
Τουλαχιστον και θα εχω πολλες παραλιες διπλα μου, και καλη νυχτερινη ζωη Ναυπλιον,Κορινθο,Λουτρακι, και το εξοχικο μου στην Ν.Κιο που ιεναι διπλα στο ποταμι, και θα εχω και την ευκαιρια για μερικα extra προς εκπληρωση ορισμενων στοχων.
Το μυαλο μου λιγο να ξεφυγει εστω στο ελαχιστο απο ολες αυτες τις "μουντζες" που με κυνηγουν τα τελευταια χρονια και θα ειμαι ικανοποιημενος...

Σε οσους την κανετε, σας ευχομαι ειλικρινα τα καλυτεροτερα και να γυρισετε πισω πανω απ' ολα καλα και γεματοι ψυχικα αποθεματα.

Φιλια πολλα!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

τα είχαμε κανονίσει ΟΛΑ εκτός απ την ημερομηνία

Δεν βρήκαμε την ημερομηνία που θέλαμε και τελικώς την άλλη Κυριακή φεύγουμε για....Χανιά!

Καθόλου άσχημα και καθόλου υοδεέστερα.... (ας ειν καλά και η σουϊτούλα που μας περιμένει

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αξίζει? Να πάω? Να μην πάω? Και αν πάω πού να μείνω? Ποιές παραλίες να επισκεφτώ? Ποιά μέρη πρέπει οπωσδήποτε να δω? Στις πόσες μέρες θα αρχίσω να βαριέμαι?
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Μιας και πόσταρα,μάλλον θα κάνω διακοπές στην πόλη

adespoto
Περιβόητο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

erodia
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από adespoto:Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει για Χίο ή για Ικαρία; Ιδιαίτερα για τις τιμές (μια που δεν έχω και τόσα πολλά χρήματα να διαθέσω).
Αχχ....Ικαρία!!!!!
΄Δεν μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα γιατί έχει αρκετά χρόνια από τότε που πήγα....και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχαν ακόμα τα ευρά!
Πάντως τότε ήταν πολύ φθηνά και πολύ ωραία....
Hunter
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος
BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελάτε Ρόδο είναι υπέροχα

Τώρα και με 2 ενεργά μέλη του e-steki : Dark_Kronos

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR:Εγώ που είμαι Ρόδο λέω να περάσω εδώ το καλοκαίρι. Η Ρόδος είναι πραγματικά πανέμορφη. Όποιος αποφασίσει να έρθει μπόρώ να τον ξεναγήσω![]()
Ελάτε Ρόδο είναι υπέροχα.
Τώρα και με 2 ενεργά μέλη του e-steki : Dark_Kronosκαι BReaTHeR
.
εγω θα ειμαι ροδο, 30 αυγ εως 1 σεπτ, αν βρω καραβακι να με μεταφερει απο τουρκια! αλλιως θα περασω μυτιληνη, απο αιβαλι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.