Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Κοιτα να δεις..
Μερικοι δεν ξερουμε ακομα καν αν θα παμε καλοκαιρινες διακοπες (=σε 1 μηνα) και η kleftra σχεδιαζει διακοπες για τον Μαρτη του 2007.(
)
Θελω κι εγω..![]()
Αφού το καλοκαίρι δεν θα πάρω άδεια

Για τον φούρνο μικροκυμάτων που μάλλον θα παει Μεξικό επίσης το 2007 δεν λέτε τίποτα όμως

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

εδώ έχω την θάλασσα στα πόδια μου και δεν πάω

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από maik85:Γεια σας παιδιά. Εγώ ξεκινάω αύριο τις διακοπές μου. Θα πάω Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο φοιτιτικό camping στο Ποσείδι!!! Απλά "άλλη φάση". Τις πρώτες μέρες περί τις 5-8000 φοιτητές... Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον μπορεί να έρθει. Θα κάτσω μέχρι την Τρίτη, αν κ μπορεί να μείνω κ παραπάνω! Καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε!!
πες 11000 για να είσαι μέσα!!! (τόσους είχε τα τελευταία δύο χρόνια το πρώτο ΣΚ)
Μέχρι πέρυσι πήγαινα κάθε χρόνο, αλλά φέτος δεν προβλέπεται...

Είναι όντως άλλη φάση, αρκεί να αντέχεις τις ουρές, τη φασαρία και το χυμαριό!

(και φυσικά την άθλια μουσική που παίζει το μπαράκι! Κάθε χρόνο και χειρότερη! Αλλά αν έχεις καλή παρεά, δε σε νοιάζουν αυτά!!!)
Καλά να περάσεις maik! Χτύπα καμιά μπύρα και για μας!

Isiliel
Επιφανές μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Μέτά θα πάμε κάμπινκγ

Μάλλον θα σας δω σε 15 μέρες

Hunter
Περιβόητο μέλος

Φωτογραφιες απο Σεπτεμβρη που θα παω για δυο εβδομαδες για εγκατασταση
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:Την καλησπέρα μου απο Σύρο!!! Ήρθα σήμερα το πρωί και επιστρέφω Αθήνα Κυριακή βράδυ... για δουλειά έχω έρθει αλλά δεν έχει να κάνει όλο και κάποιες ώρες θα ξεκλέψω![]()
Πώς σου φαίνεται η Σύρος Founes..?Αχ,πες μου σε παρακαλώ εντυπώσεις,γιατί είμαι ανάμεσα σε Σαντορίνη και Σύρο για φέτος και, ειλικρινά,έχω πελαγώσει..Αν ξέρει και κάποιος άλλος και μπορεί να μου δώσει τα "φώτα" του σχετικά με τα 2 αυτά νησιά,ειλικρινά θα το εκτιμούσα..

Αρχική Δημοσίευση από burbuja:Πώς σου φαίνεται η Σύρος Founes..?Αχ,πες μου σε παρακαλώ εντυπώσεις,γιατί είμαι ανάμεσα σε Σαντορίνη και Σύρο για φέτος και, ειλικρινά,έχω πελαγώσει..Αν ξέρει και κάποιος άλλος και μπορεί να μου δώσει τα "φώτα" του σχετικά με τα 2 αυτά νησιά,ειλικρινά θα το εκτιμούσα..![]()
Σύρο δεν έχω πάει, αλλά έχω πάει Σαντορίνη. Αν είναι να πας με το αγόρι σου, την προτείνω ανεπιφύλακτα! Αλλά αν θέλεις πες τι σου αρέσει σε ένα νησί, για να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Πχ θέλεις τέλειες παραλίες, πολλά κλαμπάκια...;
Ρέθυμνο ποιος έχει πάει; Έχει καλές παραλίες; Θα βρούμε εύκολα δωμάτιο αν πάμε εκεί;

Ρέθυμνο RuLeZ!!! Ίσως το καλύτερο μέρος της Κρήτης! Έχω πολλούς φίλους εκεί, αν θες μπορώ να σε βοηθήσω σχετικά

ps. Τα τελευταία νέα για μένα λένε παρέα με το φιλαράκι μου το Νίκο να πηγαίνουμε 5 μέρες Νάξο και στα καπάκια 5 μέρες Σαντορίνη!
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:Ρέθυμνο RuLeZ!!! Ίσως το καλύτερο μέρος της Κρήτης! Έχω πολλούς φίλους εκεί, αν θες μπορώ να σε βοηθήσω σχετικά![]()
Δεν συμφωνω! Τα Χανια πιστευω ειναι το ομορφοτερο μερος της Κρητης. Νταξ, ολη η Κρητη ειναι φοβερη (αν δεν παινεψεις το σπιτι σου..) αλλα τα Χανια πιστευω οτι ειναι το μερος που ξεχωριζει.

(Οκ, γουστα ειναι αυτα..

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.