Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από evouli:εμεις τελικα θα παμε αλοννησο... κλεισαμε και δωματιο, τωρα μας μενουν τα εισιτηρια.. σημερα-αυριο...![]()

καλα να περασετεεεεεεε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχουν πάντος καραβάκια απο Ροδο προς Τουρκία και το αντίστροφο...
Επικοινωνούν με την πολη του Axaz ή αλλιώς Μαρμαράς το οποίου θεωρήτε απο τα καλά τουριστηκά θέρετρα...!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:εγω θα ειμαι ροδο, 30 αυγ εως 1 σεπτ, αν βρω καραβακι να με μεταφερει απο τουρκια! αλλιως θα περασω μυτιληνη, απο αιβαλι!
Αν έρθεις μπες στο e-steki και πες το! Θα βρεθούμε αμέσως

Hunter
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR:Εγώ που είμαι Ρόδο λέω να περάσω εδώ το καλοκαίρι. Η Ρόδος είναι πραγματικά πανέμορφη. Όποιος αποφασίσει να έρθει μπόρώ να τον ξεναγήσω![]()
Ελάτε Ρόδο είναι υπέροχα.
Τώρα και με 2 ενεργά μέλη του e-steki : Dark_Kronosκαι BReaTHeR
.
βρε και εγω Ροδιτης ειμαι

evouli
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:![]()
![]()
![]()
καλα να περασετεεεεεεε!
ευχαριστώ καλο μουουουουουου!!!!!

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από BReaTHeR:Η Ρόδος είναι πραγματικά πανέμορφη. Όποιος αποφασίσει να έρθει μπόρώ να τον ξεναγήσω
Αχ, μου εχουν πει πως ειναι καταπληκτικα και ειναι ενα απο τα νησια που θελω πολυ να επισκεφτω! Οπως και η Σαντορινη..
Ακομα, για διακοπουλες εγω δεν ξερω τιποτα, μαλλον τελευταια στιγμη αν κανω κατι, οπως καθε χρονια.

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Αχ, μου εχουν πει πως ειναι καταπληκτικα και ειναι ενα απο τα νησια που θελω πολυ να επισκεφτω! Οπως και η Σαντορινη..
Ακομα, για διακοπουλες εγω δεν ξερω τιποτα, μαλλον τελευταια στιγμη αν κανω κατι, οπως καθε χρονια.![]()
Και εγώ θέλω να πάω Σαντορίνη. Ολοι μου λένε τα καλύτερα. Αν και πιστεύω ότι θα είναι πιο ωραία όταν δεν γίνεται και τόσο πανικός από τουρίστες.
Αν και φέτος λέω να ασχοληθώ με τα δωδεκάνησα. Χάλκη Κάρπαθος, δεν ξέρω.
Η Ρόδος πάντως είναι πανέμορφη. Αν αποφασίσεις να έρθεις θα περάσεις καλά.
Αν τελικά έρθεις στείλε πμ να βρεθούμε.

Την σκέφτομαι σοβαρα
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Palladin:Η Ρόδος έχει καλές παραλίες; Κρύες, καθαρές, με μέδουσες, γενικά τι παίζει;
Την σκέφτομαι σοβαρα
https://www.rodos.com/
Εχω ακουσει τα καλυτερα παντως, και για τα νερα της.
nikita13
Διάσημο μέλος

Καλοκαιρινές διακοπές rulezzzzzzz!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

παντρέματα δεν ήθελε φέτος ??? ΔΕΝ εχει διακοπές!!!

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Το φουρνάκι παρηγοριά στον άρρωστο είναι!

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από nikita13:Εγώ θα πάω 7 μέρες Κρήτη στο Ηράκλιειο καιάλλες 7 μέρες Πάρο απευθείας![]()
![]()
Καλοκαιρινές διακοπές rulezzzzzzz!
Ηράκλειο που βρε κοπελιά;Ελπιζω όχι Χερσόνησσο θα μετανοιώσεις εκτός αν σου αρέσουν τα γεμάτα μεθυσμένο κόσμο μέρη.
Πες μας να σου δώσουμε κανένα tip

Κι εγώ το καλοκαίρι θα το περάσω εδώ όμως τον χειμώνα θα αναπληρώσω ήδη σχεδιάζω ή Νοέμβρη ή αρχές Δεκέμβη βδομαδούλα στο Κάιρο και γύρω στον Μάρτη 15μερο ή Κούβα ή Ισπανία(ανοιξτε και ένα θέμα χειμερινές διακοπές καλέ

Sotiria
Νεοφερμένο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Κι εγώ το καλοκαίρι θα το περάσω εδώ όμως τον χειμώνα θα αναπληρώσω ήδη σχεδιάζω ή Νοέμβρη ή αρχές Δεκέμβη βδομαδούλα στο Κάιρο και γύρω στον Μάρτη 15μερο ή Κούβα ή Ισπανία(ανοιξτε και ένα θέμα χειμερινές διακοπές καλέ)
Κοιτα να δεις..
Μερικοι δεν ξερουμε ακομα καν αν θα παμε καλοκαιρινες διακοπες (=σε 1 μηνα) και η kleftra σχεδιαζει διακοπες για τον Μαρτη του 2007.

Θελω κι εγω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.