Αμα δεν κυνηγήσεις αυτήν που άφησε να τη φιλησεις τοτε ποια;
Αν δεν ήθελε επαφές δεν θα έκανε ουτε λαικ.
Και όταν λέμε κυνήγι μη φανταστείς καμια βδομάδα... Τηλεφωνική επικοινωνία αλλά χωρίς να προτεινεις έξοδο εσυ. Το αφήνεις λίγο φλου.
Το 80% των αντρών αυτό που έκανε και αυτός θα κάνει οπότε πως θα ξεχωρίσει ;
Τώρα αν τη παρεις τηλ κ απαντάει μονολεκτικα ρωτα την αν ενοχλείς αν σ πει έχει δουλειά εντάξει πες αμα θες να μιλήσουμε παρε με εσυ οπότε μπορείς.
Και μην ξαναπάρεις.
Δηλαδή να την παρει να πει τι; Αν πότισε τα λουλούδια ή αν γράσαρε τον ένσφαιρο τριβέα (ρουλεμαν) με καναν άλλο απο τη δουλειά;
Το κανεις το οτι τον φίλησε λες και κάνανε έρωτα, το μεγαλοποιείς.
Σήμερα σε φίλησε, αύριο μετάνιωσε. Δε λεω οτι ειναι ωραίο. Δε λεω οτι είναι σωστό. Αλλά δεν ειναι και υπογραφή συμβολαίου οτι θα κάνουν και κάτι.
Άνθρωπος ειναι αυτή, μπορεί να μετάνιωσε και να μην ξερει πως θα το διαλύσει.
Η κοπέλα ήταν σαφής. Θα τον παρει οταν βρει χρόνο.
Επέλεξε προσεκτικά τις λέξεις της; Τις επέλεξε.
Θυμάται τι του είπε; Το θυμάται.
Όλα αυτα έρχονται και με συνέπειες ότι μπορει ο φιλος μας και να φυγει. Αν τον θέλει, θα τον προλάβει, θα τον ενημερώσει.
Όταν μια γυναικα μας δινει ενα σημα, το καταλαβαίνουμε, το σεβόμαστε άσχετα αν δεν μας αρέσει. Δεν έχουμε να αποδειξουμε οτι ειμαστε ενα 20% αντρών που διεκδικεί (μετάφραση: σπάει τα νευρα της άλλης στο παρακάλι)
Κάτσε ρε φιλε, κάποια στιγμή πρέπει να μετράνε κι αυτα που λεμε οι άνθρωποι, ο ένας στον άλλο.
Το "θα σε πάρω εγω" να σημαινει οντως "θα σε πάρω εγω". Το "θέλω" να σημαινει "θέλω" και το "δεν θέλω να σημαίνει "δε θέλω".
Δηλαδή πόση μετάφραση χρειάζεστε κάποιοι για να καταλάβετε οτι η κοπέλα ειναι ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ χλιαρή, στη χειρότερη αδιάφορη κι αρνητική απέναντι σε κάτι περαιτέρω;
Η εμπειρία έπρεπε να τα πιάνει αυτά. Αλλα για να εισαι όντως στο 20% των αντρών, έχεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και το ποσοτικό τοπ 80% των σχέσεων σε αριθμό (καμια 30αριά-40αρια-100αρια ακόμα). Που κι αυτό δε με βρισκει εντελώς συμφωνο γιατι μπορει να τις αλλάζει ο άλλος σαν τα πουκάμισα και να μη μαθαίνει τίποτα. Έστω όμως θα του δωσει ενα στατιστικο edge παρατηρησης συμπεριφορών.
Να έχεις 20-30-50-100 εμπειριες στη ζώνη σου και να λες "απο αυτη τη συμπεριφορά, κρινω οτι δε με θέλει. Και ειμαι ανετος με το να μην με θελει, γιατι μπορω να προχωρήσω αλλού".
Τα υπόλοιπα ειναι να χαμε να λέγαμε. Όποιος θέλει να παει να την κυνηγήσει εκεί ειναι η κοπέλα. Αμα κάτσει, θα σας κατσω κι εγω μετά.