Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

18-06-24

13:21
Σε κάποια που δεν σ απαντησε στο να βγειτε ειναι πιεση να ης το ξαναπροτείνεις. Παρτο πιο χαλαρά οπως σου έγραψα πιο πάνω. Θα εκτιμησει το ενδιαφέρον και ταυτοχρονα θα διεγειρεις και το ενδιαφέρον της.
Ασε τα κοινοτυπα χάθηκες χαθηκα δεν λένε τιποτα.
Ασε τα κοινοτυπα χάθηκες χαθηκα δεν λένε τιποτα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

18-06-24

13:28
Μην κολλάς στην διατύπωση. Εύκολα προσαρμόζεται κατά πώς το θέλει ο καθένας. Στο νόημα είναι το θέμα. Να στείλει. Κατά τ' άλλα, ένα απλό παράδειγμα έφερα...Λυπάμαι που το λέω, αλλά εμένα αυτή η ερώτηση - σε συνδυασμό με την πλήρη έλλειψη επικοινωνίας - δε μου αρέσει καθόλου.
Μου βγάζει κάτι το απεγνωσμένο.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

18-06-24

13:38
Στειλε ενα gif.
Ενα where-are-you.gif

Ενα where-are-you.gif

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

18-06-24

13:43
Πως θα την βλέπω για το σεξ εάν δεν έχω κάνει καν κίνηση γι αυτό και όταν την λέω συνέχεια να βγούμε; δεν ξέρω έχω μπερδευτεί χαχα
Υπάρχουν αντρες αλλα και γυναίκες που το dating το έχουν εύκολο... χαρακτηριστικό παράδειγμα αμα τη γνωρισεις απο dating και δεν σου δινει κινητό... κλάσσικα εχει και αλλους που μιλάει τα ιδια και στους αντρες μπορει να ψάχνουν απλά σεξ και αμα κάποια τους κανει λιγη δυσκολία να ξενερωσουν κ να πάνε σε αλλη.
Για αυτο λέμε δειξε λίγο ενδιαφέρον και μην είσαι τοσο περήφανος. Δες το σαν παιχνίδι... αλλωστε σε άφησε να τη φιλήσεις....
Guest 991508
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-06-24

13:55
Δεν κολλάω σε καμία διατύπωση. Ξέρω πολύ καλά τι έγραψα.Μην κολλάς στην διατύπωση. Εύκολα προσαρμόζεται κατά πώς το θέλει ο καθένας. Στο νόημα είναι το θέμα. Να στείλει. Κατά τ' άλλα, ένα απλό παράδειγμα έφερα...
Αυτα περί προσαρμοστικοτητας δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν.
Στην τελική, ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο. Την άποψή μου είπα απλά.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

18-06-24

14:01
Εννοώ ότι πολύ εύκολα το μήνυμα "Όλα καλά ; Χάθηκες...", μπορεί να το προσαρμόσει ο καθένας στα γούστα του. Αν τώρα, το συγκεκριμένο μήνυμα σού βγάζει κάτι το απεγνωσμένο, οκ. Δεκτό.Δεν κολλάω σε καμία διατύπωση. Ξέρω πολύ καλά τι έγραψα.
Αυτα περί προσαρμοστικοτητας δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν.
Στην τελική, ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο. Την άποψή μου είπα απλά.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.446 μηνύματα.

18-06-24

14:09
Πολλές φορές μια κατάσταση την ερμηνεύουμε από τη δική μας οπτική γωνία..
Κοινώς αυτό το για το θεματοθετη τέλειο, υποσχόμενο ραντεβού με χημεία κλπ για την κοπέλα μπορεί να ήταν ένα μετριότατο, το οποίο σε δεύτερο χρόνο και από απόσταση να το ξανασκέφτηκε και να θεώρησε πως δε θα ήθελε να το συνεχίσει.
Κοινώς αυτό το για το θεματοθετη τέλειο, υποσχόμενο ραντεβού με χημεία κλπ για την κοπέλα μπορεί να ήταν ένα μετριότατο, το οποίο σε δεύτερο χρόνο και από απόσταση να το ξανασκέφτηκε και να θεώρησε πως δε θα ήθελε να το συνεχίσει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-06-24

14:21
Θεματοθέτη καημό θα το έχω να έρθει ένας να ζητησει συμβουλές.... να του πώ να τις κάνει και μετά να έρθει εδω και να δώσει feedback. 
εΤΣΙ και αλλιώς για να είσαι εδώ και να ρωτάς σημαινει πως με την τακτική που ακολουθείς... δεν οδηγείσαι κάπου.
Εν παση περιπτωση θα κανεις αυτο που λέμε ή τσαμπα γράφουμε ; οι γυναικες θέλουν και λίγο κυνήγι... οχι πέσε πιτα να σε φάω. Που θέλουν όλοι το τέλειο απο το καναπέ τους.

εΤΣΙ και αλλιώς για να είσαι εδώ και να ρωτάς σημαινει πως με την τακτική που ακολουθείς... δεν οδηγείσαι κάπου.
Εν παση περιπτωση θα κανεις αυτο που λέμε ή τσαμπα γράφουμε ; οι γυναικες θέλουν και λίγο κυνήγι... οχι πέσε πιτα να σε φάω. Που θέλουν όλοι το τέλειο απο το καναπέ τους.
Kot_gap27
Νεοφερμένο μέλος
Ο Kot_gap27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 42 μηνύματα.

18-06-24

14:23
Θα κανω κίνηση τι να κάνω χαχαχαχα. Θα της προτείνω μια τελευταία φορά να βγούμε γιατί αλήθεια λόγω δουλειάς και εγώ δεν είμαι πολύ διαθέσιμος. Αν θέλει οκ ,αν δεν θέλει απλώς πήρα την επιβεβαίωση ότι δεν γουστάρει.Θεματοθέτη καημό θα το έχω να έρθει ένας να ζητησει συμβουλές.... να του πώ να τις κάνει και μετά να έρθει εδω και να δώσει feedback.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-06-24

14:26
Θα κανω κίνηση τι να κάνω χαχαχαχα. Θα της προτείνω μια τελευταία φορά να βγούμε γιατί αλήθεια λόγω δουλειάς και εγώ δεν είμαι πολύ διαθέσιμος. Αν θέλει οκ ,αν δεν θέλει απλώς πήρα την επιβεβαίωση ότι δεν γουστάρει.
Έχει πολυ νοημα να προτείνεις πιστευεις ραντεβού σε κάποια που σε ''αποφεύγει'' ; γιατι
για να πείς οτι απλά το έκανες ;
ραντεβου δεν θα ξαναβγει η συγκεκριμένη αμα δεν σε δει οτι ενδιαφέρεσαι οντως για αυτην... εχει και άλλες προτασεις. 10 μηνυματα τωρα αυτο γράφω.
1. Πάρτην ενα τήλ σημερα να δεις τι κάνει... αν μιλήσετε πάνω απο 10-15 λεπτά εισαι σε καλό δρομο πάρτην και αύριο. Ρωτησε την αν ενοχλείς ή διακοπτεις απο κάτι.... αν σ πει όχι εισαι σε καλό δρομο.
Γενικά κράτησε μια ωραια επικοινωνια χωρις να φαίνεται οτι προσδοκάς να βγειτε εξω ντε και καλα για να την πηδήξεις.
2. Την αλλη εβδομάδα.... πες της οτι έχεις μια έκπληξη και αυτο προέκυψε απο την ίδια και σε έκανε να νιώσεις έτσι....αν θέλει να βγειτε τοτε εισαι σε καλό δρομο.
Απλά ειναι ενα σκηνικό το οποίο θελει λιγο κυνήγι.
Αν εχεις την επιδεξιότητα την υπομονη και την ικανοτητα θα πάει καλά... αν εισαι σε στυλ "να προτεινω μηχανικά βολτες και ενα γεια τι κανεις χαθηκαμε..." καλυτερα ξεκοψε και τέλος δεν θα βγάλεις κάτι.
Στα λέω εκ πείρας.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

18-06-24

14:36
Πολιτισμένο και secure δεν έχει κανένα άγχος μέσα η πρόταση αυτή.Πολύ απελπισμένο και submissive μου φαίνεται, δε δείχνει αυτοπεποίθηση
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αχ μωρε μωρε... δάσκαλος.. καλά τα λεςΈχει πολυ νοημα να προτείνεις πιστευεις ραντεβού σε κάποια που σε ''αποφεύγει'' ; γιατι
για να πείς οτι απλά το έκανες ;
ραντεβου δεν θα ξαναβγει η συγκεκριμένη αμα δεν σε δει οτι ενδιαφέρεσαι οντως για αυτην... εχει και άλλες προτασεις. 10 μηνυματα τωρα αυτο γράφω.
1. Πάρτην ενα τήλ σημερα να δεις τι κάνει... αν μιλήσετε πάνω απο 10-15 λεπτά εισαι σε καλό δρομο πάρτην και αύριο. Ρωτησε την αν ενοχλείς ή διακοπτεις απο κάτι.... αν σ πει όχι εισαι σε καλό δρομο.
Γενικά κράτησε μια ωραια επικοινωνια χωρις να φαίνεται οτι προσδοκάς να βγειτε εξω ντε και καλα για να την πηδήξεις.
2. Την αλλη εβδομάδα.... πες της οτι έχεις μια έκπληξη και αυτο προέκυψε απο την ίδια και σε έκανε να νιώσεις έτσι....αν θέλει να βγειτε τοτε εισαι σε καλό δρομο.
Απλά ειναι ενα σκηνικό το οποίο θελει λιγο κυνήγι.
Αν εχεις την επιδεξιότητα την υπομονη και την ικανοτητα θα πάει καλά... αν εισαι σε στυλ "να προτεινω μηχανικά βολτες και ενα γεια τι κανεις χαθηκαμε..." καλυτερα ξεκοψε και τέλος δεν θα βγάλεις κάτι.
Στα λέω εκ πείρας.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-06-24

14:46
Πολιτισμένο και secure δεν έχει κανένα άγχος μέσα η πρόταση αυτή.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αχ μωρε μωρε... δάσκαλος.. καλά τα λες
Ε ΝΤΆΞΕΙ πού και πού καλο ειναι και το κυνήγι. Βαριέσαι τα ιδια και τα ιδια
της εστειλα μου εστειλε
της εδειξα μου εδειξε
ανοιξου λιγο ρε φίλε... Κανε καμια έκπληξη - κανε κάνα δώρο - δειξε ενδιαφέρον - κανε κάτι διαφορετικο απο αυτα που εκανες.
Δε γινεται να κανεις τα ιδια πράγματα κ να περιμένεις διαφορετικα αποτελέσματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

18-06-24

15:05
Προς τον κύπριο φίλο μας:
Θεώρησέ το καμμένο χαρτί. Ήλθον, είδον, επειραματίσθην, εμετάνιωσον, απήλθον.
Κανονικά εφόσον σου έριξε άκυρο σε 3η συνάντηση, έπρεπε η ίδια να αντιπροτείνει, έτσι ειναι το αξιοπρεπές και το σωστό.
Δηλαδη, ξερεις Κώστα δεν μπορώ την Τριτη, μπορώ όμως την Πέμπτη, θα είσαι ακόμα στην πόλη μου; (δεδομενου οτι ΠΑΣ ΕΣΥ στην πόλη της).
Δεν το έκανε, τη ρώτησες εσυ, σε πάρκαρε στο θα δουμε αν έχει χρόνο.
Χρόνο έχει ομως για σόσιαλ και για να σε συντηρεί από κει σαν επαφή.
Εμένα ολο αυτο μου κάνει ότι "σε αφηνει κατω με τρόπο" η τύπισσα.
Δεν θα παρακαλούσα επ ουδενί ξανά για ραντεβού. Εντούτοις, πρόσεξε τι θα σου πω.
Μπορείς να κανεις μια ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ερωτηση αν περάσουν μέρες.
"Ήθελα να σε ρωτήσω εαν το μετάνιωσες που το πήγαμε στο ερωτικό"
ή την ερώτηση:
"...αν άλλαξες γνώμη για οτι εγινε μεταξυ μας τις προάλλες στο ραντεβού"
Την ερώτηση αυτή την κάναμε σε κλεισίματα συμφωνιών. "Άλλαξες γνώμη / Έχασες το ενδιαφέρον σου για τη συμφωνία;"
Φαινομενικά δεν ειναι και οτι καλύτερο για ερωτική ερώτηση αλλά εκμαιευεις το "οχι" ΑΝ υπάρχει. Και δείχνεις πολύ ήπια χωρίς να φανεί άμεσα, ότι δε θα εισαι ακομα για πολύ εκεί. Ότι κατι πηρες χαμπάρι και δεν περιμένεις σαν απελπισμένος για την προσοχή της.
Αν ΔΕΝ υπάρχει "οχι δεν μετανιωσα, ενδιαφέρομαι ακόμα", της δίνεις πάσα για να σε καθαρίσει και τουλάχιστον να ξέρεις τι σου γίνεται. Μιλάς δηλαδή γι αυτο που παρατηρείς, τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Αυτον που δεν θελει αυτη να αναφέρει για καποιο λόγο.
Αυτό, αν σε ενδιαφέρει πολύ. Εγω παίζει και να ξενερωνα μετα απο τετοια παιχνιδάκια ειδικα με τα σοσιαλ, και να μην ξαναστελνα.
ΥΓ: Α και μην εισαι τοσο διαθεσιμος να σε βλεπει στα σοσιαλ. Αν εισαι μεσα και σε βλεπει για να κανει λαικ, τοτε δεν φοβαται οτι μπορει να βγεις με άλλη ραντεβού. Ο απασχολημενος, δεν ειναι στα σοσιαλ. Χάσου λίγο.
Κανονικά εφόσον σου έριξε άκυρο σε 3η συνάντηση, έπρεπε η ίδια να αντιπροτείνει, έτσι ειναι το αξιοπρεπές και το σωστό.
Δηλαδη, ξερεις Κώστα δεν μπορώ την Τριτη, μπορώ όμως την Πέμπτη, θα είσαι ακόμα στην πόλη μου; (δεδομενου οτι ΠΑΣ ΕΣΥ στην πόλη της).
Δεν θα παρακαλούσα επ ουδενί ξανά για ραντεβού. Εντούτοις, πρόσεξε τι θα σου πω.
ή την ερώτηση:
Την ερώτηση αυτή την κάναμε σε κλεισίματα συμφωνιών. "Άλλαξες γνώμη / Έχασες το ενδιαφέρον σου για τη συμφωνία;"
Φαινομενικά δεν ειναι και οτι καλύτερο για ερωτική ερώτηση αλλά εκμαιευεις το "οχι" ΑΝ υπάρχει. Και δείχνεις πολύ ήπια χωρίς να φανεί άμεσα, ότι δε θα εισαι ακομα για πολύ εκεί. Ότι κατι πηρες χαμπάρι και δεν περιμένεις σαν απελπισμένος για την προσοχή της.
Αν ΔΕΝ υπάρχει "οχι δεν μετανιωσα, ενδιαφέρομαι ακόμα", της δίνεις πάσα για να σε καθαρίσει και τουλάχιστον να ξέρεις τι σου γίνεται. Μιλάς δηλαδή γι αυτο που παρατηρείς, τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Αυτον που δεν θελει αυτη να αναφέρει για καποιο λόγο.
Αυτό, αν σε ενδιαφέρει πολύ. Εγω παίζει και να ξενερωνα μετα απο τετοια παιχνιδάκια ειδικα με τα σοσιαλ, και να μην ξαναστελνα.
ΥΓ: Α και μην εισαι τοσο διαθεσιμος να σε βλεπει στα σοσιαλ. Αν εισαι μεσα και σε βλεπει για να κανει λαικ, τοτε δεν φοβαται οτι μπορει να βγεις με άλλη ραντεβού. Ο απασχολημενος, δεν ειναι στα σοσιαλ. Χάσου λίγο.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

18-06-24

15:19
Στείλτε και σεις καμια φορά πρώτη ρε παιδιά δεν εχουνε ψείρες καμετε και σεις κατι μη καθεστε με υφος "χαρη σου κανω"Δεν θα δείξει ότι είμαι needy αυτό; αν ήθελε να βγούμε,θα μου έστελνε τουλάχιστον ότι είμαι πολύ busy συγγνώμη.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-06-24

15:27
Στείλτε και σεις καμια φορά πρώτη ρε παιδιά δεν εχουνε ψείρες καμετε και σεις κατι μη καθεστε με υφος "χαρη σου κανω"![]()
Δε ρισκάρει ο κόσμος.
Και αν δεν ρισκάρεις δεν θα κερδισεις.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

18-06-24

15:29
μαλακια εντελώς αυτό το "δε στελνω πρώτος να φανεί οτι δεν κυνηγάω και τέτοια"Δε ρισκάρει ο κόσμος.
Και αν δεν ρισκάρεις δεν θα κερδισεις.
δε κυνηγάς, τοτε τι ψαχνεσαι για γκόμεν@;
Εγω παντα στελνω πρώτος, η απαντώ, αμα δε στελνω σημαινει οτι δε θελω επαφές, οχι οτι αγανακτω για μηνυμα αλλα το παιζω non chalant
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-06-24

15:32
μαλακια εντελώς αυτό το "δε στελνω πρώτος να φανεί οτι δεν κυνηγάω και τέτοια"
δε κυνηγάς, τοτε τι ψαχνεσαι για γκόμεν@;
Εγω παντα στελνω πρώτος, η απαντώ, αμα δε στελνω σημαινει οτι δε θελω επαφές, οχι οτι αγανακτω για μηνυμα αλλα το παιζω non chalant
Αμα δεν κυνηγήσεις αυτήν που άφησε να τη φιλησεις τοτε ποια;
Αν δεν ήθελε επαφές δεν θα έκανε ουτε λαικ.
Και όταν λέμε κυνήγι μη φανταστείς καμια βδομάδα... Τηλεφωνική επικοινωνία αλλά χωρίς να προτεινεις έξοδο εσυ. Το αφήνεις λίγο φλου.
Το 80% των αντρών αυτό που έκανε και αυτός θα κάνει οπότε πως θα ξεχωρίσει ;
Τώρα αν τη παρεις τηλ κ απαντάει μονολεκτικα ρωτα την αν ενοχλείς αν σ πει έχει δουλειά εντάξει πες αμα θες να μιλήσουμε παρε με εσυ οπότε μπορείς.
Και μην ξαναπάρεις.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

18-06-24

15:57
Δηλαδή να την παρει να πει τι; Αν πότισε τα λουλούδια ή αν γράσαρε τον ένσφαιρο τριβέα (ρουλεμαν) με καναν άλλο απο τη δουλειά;Αμα δεν κυνηγήσεις αυτήν που άφησε να τη φιλησεις τοτε ποια;
Αν δεν ήθελε επαφές δεν θα έκανε ουτε λαικ.
Και όταν λέμε κυνήγι μη φανταστείς καμια βδομάδα... Τηλεφωνική επικοινωνία αλλά χωρίς να προτεινεις έξοδο εσυ. Το αφήνεις λίγο φλου.
Το 80% των αντρών αυτό που έκανε και αυτός θα κάνει οπότε πως θα ξεχωρίσει ;
Τώρα αν τη παρεις τηλ κ απαντάει μονολεκτικα ρωτα την αν ενοχλείς αν σ πει έχει δουλειά εντάξει πες αμα θες να μιλήσουμε παρε με εσυ οπότε μπορείς.
Και μην ξαναπάρεις.
Το κανεις το οτι τον φίλησε λες και κάνανε έρωτα, το μεγαλοποιείς.
Σήμερα σε φίλησε, αύριο μετάνιωσε. Δε λεω οτι ειναι ωραίο. Δε λεω οτι είναι σωστό. Αλλά δεν ειναι και υπογραφή συμβολαίου οτι θα κάνουν και κάτι.
Άνθρωπος ειναι αυτή, μπορεί να μετάνιωσε και να μην ξερει πως θα το διαλύσει.
Η κοπέλα ήταν σαφής. Θα τον παρει οταν βρει χρόνο.
Επέλεξε προσεκτικά τις λέξεις της; Τις επέλεξε.
Θυμάται τι του είπε; Το θυμάται.
Όλα αυτα έρχονται και με συνέπειες ότι μπορει ο φιλος μας και να φυγει. Αν τον θέλει, θα τον προλάβει, θα τον ενημερώσει.
Όταν μια γυναικα μας δινει ενα σημα, το καταλαβαίνουμε, το σεβόμαστε άσχετα αν δεν μας αρέσει. Δεν έχουμε να αποδειξουμε οτι ειμαστε ενα 20% αντρών που διεκδικεί (μετάφραση: σπάει τα νευρα της άλλης στο παρακάλι)
Κάτσε ρε φιλε, κάποια στιγμή πρέπει να μετράνε κι αυτα που λεμε οι άνθρωποι, ο ένας στον άλλο.
Το "θα σε πάρω εγω" να σημαινει οντως "θα σε πάρω εγω". Το "θέλω" να σημαινει "θέλω" και το "δεν θέλω να σημαίνει "δε θέλω".
Δηλαδή πόση μετάφραση χρειάζεστε κάποιοι για να καταλάβετε οτι η κοπέλα ειναι ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ χλιαρή, στη χειρότερη αδιάφορη κι αρνητική απέναντι σε κάτι περαιτέρω;
Η εμπειρία έπρεπε να τα πιάνει αυτά. Αλλα για να εισαι όντως στο 20% των αντρών, έχεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και το ποσοτικό τοπ 80% των σχέσεων σε αριθμό (καμια 30αριά-40αρια-100αρια ακόμα). Που κι αυτό δε με βρισκει εντελώς συμφωνο γιατι μπορει να τις αλλάζει ο άλλος σαν τα πουκάμισα και να μη μαθαίνει τίποτα. Έστω όμως θα του δωσει ενα στατιστικο edge παρατηρησης συμπεριφορών.
Να έχεις 20-30-50-100 εμπειριες στη ζώνη σου και να λες "απο αυτη τη συμπεριφορά, κρινω οτι δε με θέλει. Και ειμαι ανετος με το να μην με θελει, γιατι μπορω να προχωρήσω αλλού".
Τα υπόλοιπα ειναι να χαμε να λέγαμε. Όποιος θέλει να παει να την κυνηγήσει εκεί ειναι η κοπέλα. Αμα κάτσει, θα σας κατσω κι εγω μετά.
Guest 376555
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-06-24

16:54
+1Προς τον κύπριο φίλο μας:
ή την ερώτηση:
Δε μπορώ να φανταστώ περίπτωση που φίλησα κάποιον και μετά το άφησα stand by, κλείνεις επόμενο ραντεβού επί τόπου. Πολύ χλιαρή περίπτωση, μάλλον απλά αναθεώρησε.
Δε χρειάζεται να κυνηγήσεις και να δείξεις ενδιαφέρον για να σε επιλέξει, πρέπει να ενδιαφέρεται και η ίδια. Δε θες να σε επιλέξει γιατί σπαταλησες 5 λεπτά παραπάνω απ' τον άλλο πάνω της και γιατί είσαι "καλό παιδί", αλλά επειδή σε γουστάρει και καίγεται να σε δει. Αλλιώς θα έρθει για λίγο και σε ένα μήνα θα ξενερώσει και θα ψάχνεις τι έγινε.
Έκανες κάποιες προτασεις, δεν ευδοκίμησαν, προχωράμε.
Τα likes μπορεί να τα κάνει για να της κάνεις κι εσύ
Valder
Τιμώμενο Μέλος

18-06-24

17:05
Ετσι ειναι. Εμένα, σε δική μου περίπτωση, η άλλη γυριζε στο μέρος της και έκλεινε την ίδια νυχτα το επόμενο εισιτηριο αεροπλάνου για να με δει. ΟΤΑΝ με ήθελε, και ήμασταν καλά. Όταν έπαψε να με θέλει το ίδιο μες τη σχέση, άλλαξε αυτό.+1
Δε μπορώ να φανταστώ περίπτωση που φίλησα κάποιον και μετά το άφησα stand by, κλείνεις επόμενο ραντεβού επί τόπου. Πολύ χλιαρή περίπτωση, μάλλον απλά αναθεώρησε.
Δε χρειάζεται να κυνηγήσεις και να δείξεις ενδιαφέρον για να σε επιλέξει, πρέπει να ενδιαφέρεται και η ίδια. Δε θες να σε επιλέξει γιατί σπαταλησες 5 λεπτά παραπάνω απ' τον άλλο πάνω της και γιατί είσαι "καλό παιδί", αλλά επειδή σε γουστάρει και καίγεται να σε δει. Αλλιώς θα έρθει για λίγο και σε ένα μήνα θα ξενερώσει και θα ψάχνεις τι έγινε.
Έκανες κάποιες προτασεις, δεν ευδοκίμησαν, προχωράμε.
Τα likes μπορεί να τα κάνει για να της κάνεις κι εσύ
Εδω στην περιπτωση του φίλου ειναι απλό.
Άσε που τωρα αυτη μπορει να ειναι και ντεμί και να παει ο άλλος να στειλει μηνυμα και να φαει μια ξενερα η άλλη απο το στριμωγμα και να κόψει για τα καλά. Να της επιβεβαιώσει δηλαδη οτι καλα εκανε και ξέκοψε.
Κι εγω ετσι ήμουν στην ηλικία του ή και μεγαλύτερος. Αναλυσεις επι αναλύσεων. Γιατί δεν ειχα επιλογές και έπεφτα με τα μουτρα πανω στη μια που μου έλεγε ναι.
Δώστε χώρο, είτε για να γυρίσουν, είτε για να φύγουν εντελώς. Ότι ειναι να φανεί θα φανεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bboys
- thenutritionist
- Ωρορα
- Kot_gap27
- neraida24
- Paragontas7000
- ROM32
- Ilma
- Μήτσος10
- Jack of Spades
- Kate1914
- Wonderkid
- American Economist
- TehWinnerGR
- charmander
- Explorer_
- iew
- Luludaki
- Scandal
- fmarulezkd
- tsiobieman
- Ellis
- taketrance
- giannhs2001
- A350
- fourkaki
- camil
- kalhkardia
- touvlo
- Libertus
- silmoril
- Fernando_A
- Δροσουλίτης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.