1. Δηλαδή το σπίτι μου δεν θα είναι δικό μου, αλλά θα μπορεί να μπει όποιος θέλει μέσα να κοιμηθεί.
Δεν θα χρειάζεται να μπει κάποιος άλλος μέσα αφού όλοι θα έχουν από ένα σπίτι.
2. Κάτι πολύ εύκολο μιας και κάθε χώρα έχει χώρους χωρητικότητας εκατομυρίων ανθρώπων και μπορούν όλοι μαζί να είναι στην ίδια συνέλευση. Επίσης θα ψηφίζουν δια ανατάσεως του χεριού και θα τα μετρήσουν όλοι όλα ώστε να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα, γιατί ποιος θα δεχτει να πάρει τον ρόλο του καταμετρητή. Είναι ανώτερος ο καταμετρητής, δεν κάνει...
Κάθε περιοχή θα κάνει συνέλευση για κάθε θέμα που την απασχολεί, και βγάζει μια απόφαση. θα στείλει ανακλητό εκπρόσωπο σε μια συνέλευση πανελλαδικά π.χ. Οι πανελλαδική συνέλευση θα βγάλει μια απόφαση και θα στείλει ένας εκπρόσωπος σε μια άλλη συνέλευση παγκόσμιος. Αν το θέμα αφορά όλη την ανθρωπότητα.
Κανένας δεν είναι ανώτερος κανενός.
3. Όποια χώρα δεν συμμορφώνεται να της κάνουμε πόλεμο.
3) Δεν θα υπάρχουν χώρες, σύνορα (αυτό μας έλλειπε ο διαχωρισμός τον ανθρώπων να γίνετε από της χώρας προέλευσης τους).
Ο πόλεμος γίνατε καθαρά για οικονομικούς λόγους
4. Μα φυσικά! Είναι δυνατόν να έχει και ο γείτονας τζάγκουαρ; Δεν έχει καν δίπλωμα! Επίσης, ο χαλίφης απέναντι έχει ανάγκη για 5 γυναίκες, θα του στερήσουμε αυτό το δικαίωμα;
Aν εσύ θεωρείς ότι το τζακουαρ είναι ανάγκη του ανθρώπου τότε πάω πασο. Ακόμα μια εφεύρεση του καπιταλισμού.
Ο Χαλίφης θα έχει όσες γυναίκες θέλει αρκεί να τον θέλουν και αυτές.
6. Φυσικά! Όπως επίσης και ενιαία γλώσσα και νόμισμα και ιστορία.
Δεν μίλησα για έννοιες γλώσσα και νόμισμα.
2)Εσυ εγω και ο καθενας τους ψηφισε αυτους του μαλ@κες.Αρα ποιος ειναι πιο @@@?
Εκτος αυτου, αυτο που λες ειναι πρακτικα ανεφαρμοστο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί που εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους δεν είναι μαλ….
4)Αυτο θα το κρινει ποιος?Αν εμενα τα υλικα μου αγαθα που τα εχω "αναγκη" ειναι υπερβολικα?Ποιος θα κρινει τι εχω και τι οχι αναγκη?
Οι συνέλευση θα αποφασίζει για τα πάντα (συνέλευση =όλος ο λαός)
5)Απολυτη ελευθερια...ολες οι χωρες με κομμουνισμο γι'αυτο φημιζονταν αλλωστε.
Δεν έχουν κομμουνισμό
2) Εκμετάλλευση (Η δουλεία δεν είναι ντροπή είναι εκμετάλλευση. Στον καπιταλισμό 600 euro 8ωρο ενώ πρέπει να πληρώσεις ενοίκιο 500. )
Αγαπητέ ο βασικός μισθός είναι 600 euro δεν είναι καθόλου γενίκευση. Το ότι πυρώνουμε 500 euro για ενοίκιο είναι και πάλι αλήθεια.
4)Εισαι "εδω" (και δεν εννοω μονο το διαδικτυο) και κρινεις/κατακρινεις/βριζεις/εκφραζεσαι/διαλεγεις/ε πιλεγεις/αποφασιζεις κτλ κτλ ...Οποτε?
Οι μπάσοι όταν χτυπάγανε τον Κύπριο, Χτυπάνε τους φοιτητές στα πανελλαδικά, τους εργαζόμενους στην γενική απεργία ,αν αυτό είναι ελευθερία τότε κάτι δεν έχω καταλάβει καλά.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε τι είναι φασισμός (?)