adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Ρε παιδιά,ανέβηκε η τιμή του Old Holborn; (!) Ξέρεις κανείς;
Mέχρι τώρα έκανα Craven και πήρα σε κάποια φάση και Pall Mall κόκκινο (μεγάλο λάθος!),
αλλά σήμερα είπα να γυρίσω στα κλασσικά και μου είπαν 4,30 € ενώ πριν μερικούς μήνες τον έπαιρνα γύρω στα 4.00 €.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
palio_melos
Διάσημο μέλος

(Μου έκανε εντύπωση όταν πήρα πρώτη φορά με 4.30 καπνό, καθώς δεν είχα ακούσει-διαβάσει πουθενά ότι ξαναέρχεται αύξηση..)
On Topic: Virginia κίτρινο, γαλάζια χαρτάκια, φιλτράκια rizla ultra.. (και αν πάω να κάνω άλλον μου χαλάει τον λαιμό..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Πάλι αύξηση ρε παιδί μου. [..]
Τέσπα,ευχαριστώ για την απάντηση. ^^
Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Παιδια ψαχνω για καποιον ελαφρη καπνο! μεχρι τωρα συνηθιζα να καπνιζω davidoff gold και white αλλα ειπα να δοκιμασω καπνο και πηρα old holbron blond. Οταν τον καπνιζω το πρωι εχει φριχτη γευση και μετα μου ρχεται να κανω εμετο, το βραδυ καπως καλυτερα. Μηπως υπαρχει πιο ελαφρυς απο αυτον? Ή εστω καποιος με πιο ωραιος σε γευση?
Άμα έχεις κανένα φιλαράκι που να κάνει Καρέλια καπνό, κάνε τράκα και δοκίμασέ τον. Εμένα μου θυμίζει ροδάκινο η γεύση του.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αν δεν σ'άρεσε ο old holborn δοκιμασε drum ασπρο. Επισης, αφου θες ελαφρυ σου προτινω τα rizzla γκρι για χαρτακια, η τα αντιστοιχα λεπτα του παπου.
Ο καρελια που σου πρωτινει ο valder δεν ειναι ελαφρυς αλλα εχει μυρωδια που διαφοροποιειτε απο τους αλλους καπνους τσιγαρων, αν δεν βρεις κατι ελαφρυ δοκιμασε τον, ισως να σ'αρεσει.
boss.
Δραστήριο μέλος

Παιδια ψαχνω για καποιον ελαφρη καπνο! μεχρι τωρα συνηθιζα να καπνιζω davidoff gold και white αλλα ειπα να δοκιμασω καπνο και πηρα old holbron blond. Οταν τον καπνιζω το πρωι εχει φριχτη γευση και μετα μου ρχεται να κανω εμετο, το βραδυ καπως καλυτερα. Μηπως υπαρχει πιο ελαφρυς απο αυτον? Ή εστω καποιος με πιο ωραιος σε γευση?
golden virginia κιτρινο με ασημενια χαρτακια και 8α εισαι κομπλε!
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά έχω δοκιμάσει όλα τα στριφτά που πουλάνε στην Ελλάδα και αρκετά άλλα από εξωτερικό, η Ολλανδική συνταγή πάντα είναι ανώτερη για μένα. Ο old holborn είναι πολύ κλασσικός και δεν με χαλάει αλλά πολύ ξινίλα ρε παιδιά λες και καπνίζεις κατουρημένη tobacco.

Όσες φορές πήγα να αλλάξω μάρκα το δεύτερο πακέτο θα ήταν πάλι craven και τρέχοντας.
Έκανα πρόσφατα Αλβανικό καπνό και πριν κάνα μήνα από το Αγρίνιο και οι δύο από απλές οικογένειες που το καλλιεργούσαν. Κλάσεις ανώτεροι, το πρωί μαστούρα και την υπόλοιπη μέρα ένα στριφτό με ασημένια χαρτάκια το καπνίζεις με πολύ ζόρι. Έντονη γεύση και πολύ δυνατό αλλά είναι παράνομο άρα σπάνια βρίσκεις.
Ευανθία
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί τότε από Δευτέρα και όχι σήμερα;Old Holborn κίτρινο, χαρτάκια, Rizla πράσινα, φιλτράκια Swan κόκκινα, αν και λέω την Δευτέρα να το κόψω γιατί άρχισα και δεν το ευχαριστιέμαι συν το ότι εδώ και τρεις εβδομάδες με βασανίζει μια υπέροχη οξεία βρογχίτιδα.

Ροζ χαρτάκια ftw.
mairoula_asf
Νεοφερμένο μέλος

παιδια χρειαζοmαι την βοηθεια σας! mολις ενηmερωθηκα οτι σταmατανε να εισαγουν τον καπνο craven στην Ελλαδα! και ηταν ο mοναδικος που mου ταιριαζε! προτινετε mου καποιον παροmοιο!!! ευχαριστω!
Ποιον καπνό κάνεις;
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια χρειαζοmαι την βοηθεια σας! mολις ενηmερωθηκα οτι σταmατανε να εισαγουν τον καπνο craven στην Ελλαδα! και ηταν ο mοναδικος που mου ταιριαζε! προτινετε mου καποιον παροmοιο!!! ευχαριστω!
Οld holborn μπλε. Εξίσου βαρύς και αρωματικός. Τον κάπνιζα για 2++ χρόνια. Δεν έχω να πω τα καλύτερα σχόλια, πλέον.

mairoula_asf
Νεοφερμένο μέλος

mairoula_asf
Νεοφερμένο μέλος

Ποιον καπνό κάνεις;[/QUOTE craven
mairoula_asf
Νεοφερμένο μέλος

craven
Τότε μάλλον θα το ρίξεις σε old holborn πορτοκαλί ή μπλε που είναι αρωματικοί.
Εγώ προσωπικά που έχω δοκιμάσει το πορτοκαλί (κανονικά κάνω κίτρινο) με αναγούλιασε αφάνταστα η μυρωδιά, στη τελική δεν άντεξα και τον πέταξα. Και γενικότερα αν και μου αρέσει ο βαρύς καπνός όπως ο κίτρινος οι αρωματικοί με γαμ*νε, και σε θέμα αναγούλας και με πιάνει ένας τσιγαρόβηχας κάτσε καλά.
Τώρα εσένα μπορεί να σε βολέψει, δοκίμασε και βλέπεις.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ειναι συγουρη η πληροφορια σου οτι θα σταματισει να εισαγετε; Δεν το κοβω και πολυ πιθανο απο την στιγμη που πουλαει...
Δοκιμασε van nelle, μια φορα εχω κανει μονο αλλα δεν μου φανηκε κακος, samson, stuyvesant, ακομα και golden virginia.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- ban23
- alexandriano
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Γιώτα Γιαννακού
- Wonderkid
- Arianara S3
- Joji
- 957tsn
- iiTzArismaltor_
- χημεια4λαιφ
- ΘανάσοςG4
- Δροσουλίτης
- roundi1985
- Unboxholics
- charmander
- Athens2002
- Αναστασία197
- Fernando_A
- fockos
- jj!
- Abiogenesis
- iew
- synthnightingale
- fmarulezkd
- marww
- Sevasti
- Nikos712
- Μορτάκι
- hirasawayui
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.