Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.

19-05-25

17:33
![]()
Δημόσιος υπάλληλος πληρωνόταν επί 5 χρόνια χωρίς να εργάζεται – Εισέπραξε 268.000 ευρώ
Από αναβολή σε αναβολή η ποινική υπόθεση εναντίον ανώτερου λειτουργού της Ελεγκτικής Υπηρεσίας της Κύπρου, που πληρώνεται εδώ και πέντε χρόνια χωρίς ναwww.newsbreak.gr
Οι "παρενέργειες " της μονιμότητας
Ελα ρε γλαυκα με το τρολάρισμα...
4000 ευρώ το μήνα και στη Κυπρο....
Ουτε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος δεν παιρνει 4000 ευρώ. Με 30 χρόνια υπηρεσία και Αντιναύαρχος.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα.

19-05-25

17:47
Καλά, αυτά τα ανεβάζουν και για να δημιουργούν κλίμα κατά των ΔΥ ή γενικότερα να κόψουν αντιδράσεις. Συμφωνώ με Βάλντερ σε αυτό. Και γενικότερα από την αρχή της κρίσης το έκαναν, δαιμονοποίηση των ΔΥ για να τους κόψουν δώρα και άλλα. Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι εξυπηρετούν αυτές οι ειδήσεις σαν κι αυτή που έβαλες ή σαν και τη σφυγμομέτρηση. Ετοιμάζει η κυβέρνηση κάτι πάλι και δημιουργεί κλίμα.![]()
Δημόσιος υπάλληλος πληρωνόταν επί 5 χρόνια χωρίς να εργάζεται – Εισέπραξε 268.000 ευρώ
Από αναβολή σε αναβολή η ποινική υπόθεση εναντίον ανώτερου λειτουργού της Ελεγκτικής Υπηρεσίας της Κύπρου, που πληρώνεται εδώ και πέντε χρόνια χωρίς ναwww.newsbreak.gr
Οι "παρενέργειες " της μονιμότητας
Κατά τα άλλα, δεν διαφωνώ ότι η κατάσταση με τους ΔΥ είχε παραγίνει. Προσωπικά έχω βρεθεί σε σκηνικά με αγενεστατους ΔΥ, τεμπέληδες κοκ. Είμαι υπέρ της αξιολόγησης, εννοείται, αλλά από ποιόν και γιατί; Θεωρείτε ότι, με αυτά που βλέπουμε, οι αξιολογήσεις που ετοιμάζουν θα είναι για τη βελτίωση των παροχών των δημοτικών υπηρεσιών; Εγώ ούτε καν. Η μονιμότητα, τέλος, είναι όντως σκανδαλώδης για όλους εμάς που είμαστε από μικροί στον ιδιωτικό τομέα. Αλλά πλέον έτσι κι αλλιώς και σε πολλές υπηρεσίες του δημοσίου δεν σε παίρνουν μόνιμο. Τέλος πάντων, είναι μεγάλη συζήτηση.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.253 μηνύματα.

19-05-25

17:47
Μερικοί είστε εντελώς εκτός πραγματικότητας.
Στο Δημόσιο ισχύει ανέκαθεν ότι αξιολογούνται οι διοικητικοί και οι προϊστάμενοι υπάλληλοι, καθώς και οι επόπτες.
Οι μόνοι που έμειναν από την αξιολόγηση είναι οι καθηγητές, οι ΕΦ και κάτι καραβανάδες.
Αυτοί βγάζουν την αντίδραση. Εδώ καθηγητές με 25-30 χρόνια προϋπηρεσία αρνούνται να αξιολογηθούν γιατί είναι δήθεν αντισυνταγματικό.
Υπάρχει πρόοδος στο συγκεκριμένο, πλην κάποιων εξαιρέσεων.
Για να είμαστε δίκαιοι όμως, η Ελλάδα είναι η ΜΟΝΗ χώρα στην ΕΕ που ΔΕΝ έχει δώρα για Δημοσίους Υπαλλήλους. Μέχρι και η Βουλγαρία έχει. Just sayin'.
Στο Δημόσιο ισχύει ανέκαθεν ότι αξιολογούνται οι διοικητικοί και οι προϊστάμενοι υπάλληλοι, καθώς και οι επόπτες.
Οι μόνοι που έμειναν από την αξιολόγηση είναι οι καθηγητές, οι ΕΦ και κάτι καραβανάδες.
Αυτοί βγάζουν την αντίδραση. Εδώ καθηγητές με 25-30 χρόνια προϋπηρεσία αρνούνται να αξιολογηθούν γιατί είναι δήθεν αντισυνταγματικό.
Για να είμαστε δίκαιοι όμως, η Ελλάδα είναι η ΜΟΝΗ χώρα στην ΕΕ που ΔΕΝ έχει δώρα για Δημοσίους Υπαλλήλους. Μέχρι και η Βουλγαρία έχει. Just sayin'.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.804 μηνύματα.

19-05-25

17:53
σε αυτο με τα δωρα συμφωνω απολυτα το θεωρω αδιανοητο οτι δεν τα εχουν επαναφερει ακομα και δουλευουν οι ανθρωποι για 3 και 60.
Στο κομματι αυτο επειδη αναφέρθηκαν καθηγητές η αξιολογηση εκει ειναι ακομα πιο επιτακτική γιατι εχω ξεκάθαρα και σαφή παραδείγματα αρκετών σαδιστών και ψυχανώμαλων που δεν θα έπρεπε να περνανε ουτε εξω απο τα σχολεία
και είμαι σιγουρη πως δεν ειμαι η μονη
Στο κομματι αυτο επειδη αναφέρθηκαν καθηγητές η αξιολογηση εκει ειναι ακομα πιο επιτακτική γιατι εχω ξεκάθαρα και σαφή παραδείγματα αρκετών σαδιστών και ψυχανώμαλων που δεν θα έπρεπε να περνανε ουτε εξω απο τα σχολεία
και είμαι σιγουρη πως δεν ειμαι η μονη
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.787 μηνύματα.

19-05-25

17:53
Μερικοί είστε εντελώς εκτός πραγματικότητας.
Όντως δώρα δεν παιρνεις. Και όλα αυτά που είπαμε. Το ξέρεις ότι ανά παδα στιγμή ένας προισταμενος όπως έγραψες σε σώμα ασφάλειας έχει το τηλέφωνο δίπλα του όταν κοιμάται ; αμα κάτσει περισταστικο σε ένα τμήμα η ένα Λιμεναρχείο δεν λέμε τώρα για Υπουργεία που δε κτυπάει τηλέφωνο. Τον καλουν ανά πασα στιγμή. Αυτό δε πληρωνεται. Είναι συνταγματικό και νόμιμο από νομική άποψη ; ασε τι λένε αυτοί αυτοί λένε για καθήκον.... Γενικά και αόριστα. Καθήκον εκτός ωραριου ; ανά πασα στιγμή ;
Θα μπορουσε κάποιος στο μέλλον αν ήθελε να παραιτηθει να μαζέψει τις κλήσεις κ να τους τραβήξει μια αγωγή αποζημίωσης μαζί με χαρτάκια από ψυχολόγους και παθολογους ότι έχει χάσει τον υπνο του και έχει υποστεί σωματική και ψυχική επιβάρυνση ;

Πιστευεις θα μπορουσε να διεκδικήσει κάποιο χρηματικό ποσο; πχ 20-30 χιλιάρικα αποζημίωση για μια δεκαετία που ήταν σε αυτή τη κατάσταση;
Και αστους μετά να τραγουδάνε γοα τον Δημόσιο τομέα. Καθένας ότι του έρθει στο κεφάλι σχολιάζει η έχοντας εικόνα κάτι άλλο πχ τους Εφκατζηδες.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.253 μηνύματα.

19-05-25

17:55
Συμφωνώ.Όντως δώρα δεν παιρνεις. Και όλα αυτά που είπαμε. Το ξέρεις ότι ανά παδα στιγμή ένας προισταμενος όπως έγραψες σε σώμα ασφάλειας έχει το τηλέφωνο δίπλα του όταν κοιμάται ; αμα κάτσει περισταστικο σε ένα τμήμα η ένα Λιμεναρχείο δεν λέμε τώρα για Υπουργεία που δε κτυπάει τηλέφωνο. Τον καλουν ανά πασα στιγμή. Αυτό δε πληρωνεται. Είναι συνταγματικό και νόμιμο από νομική άποψη ;
Θα μπορουσε κάποιος στο μέλλον αν ήθελε να παραιτηθει να μαζέψει τις κλήσεις κ να τους τραβήξει μια αγωγή αποζημίωσης μαζί με χαρτάκια από ψυχολόγους και παθολογους ότι έχει χάσει τον υπνο του και έχει υποστεί σωματική και ψυχική επιβάρυνση ;![]()
Ειδικά στα ένστολα επαγγέλματα η κατάσταση είναι πολύ ζόρικη και πραγματικά θαυμάζω αυτούς που υπηρετούν σε αυτά για την υπομονή τους.
Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τους ΔΥ, και όταν το κράτος παράγει το 47% των θέσεων εργασίας λογικό είναι να είναι και πολυπληθές σαν σώμα.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.616 μηνύματα.

19-05-25

18:01
Ναι γιατί τότε το 90% θα είχε πάρει δρόμο. Ξέρεις πόσους καθηγητες είχα που κοιτούσαν το ταβάνι και απλά έγραφαν στο βιβλίο ύλης την ύλη που δήθεν είχαν διδάξει; Ουυ....επιτακτική γιατι εχω ξεκάθαρα και σαφή παραδείγματα αρκετών σαδιστών και ψυχανώμαλων που δεν θα έπρεπε να περνανε ουτε εξω απο τα σχολεία
Και δεν μπορεί να τους ελέγξει κανείς ούτε να τους κάνει κουμάντο.
Στο εξωτερικό οι καθηγητές αξιολογούνται αυστηρότατα.
Που να δεις οι γιατροί στα νοσοκομεία. Βαρανε έξτρα εφημερίες (λόγω ελλείψεων) άνευ προηγουμένου. Και μετά απορούν γιατί φεύγουν από το ΕΣΥ. Μη μιλήσω για τα τηλέφωνα εκτός ωρών εργασίας.Ειδικά στα ένστολα επαγγέλματα η κατάσταση είναι πολύ ζόρικη
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

19-05-25

18:02
Συμφωνώ.
Ειδικά στα ένστολα επαγγέλματα η κατάσταση είναι πολύ ζόρικη και πραγματικά θαυμάζω αυτούς που υπηρετούν σε αυτά για την υπομονή τους.
Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τους ΔΥ, και όταν το κράτος παράγει το 47% των θέσεων εργασίας λογικό είναι να είναι και πολυπληθές σαν σώμα.
Για ένστολους μιλάμε... Δεν θα έμπαινα σε καμία άλλη θέση του Δημοσιου.
Δεν αντέχω την νοοτροπία τους. Αντε να έμπαινα καθηγητής αλλά τα λεφτά είναι πολυ λίγα. 15 χρόνια υπηρεσία για 1200 ευρώ ; ουτε καν τουλάχιστον σαν ένστολος με τόσα χρόνια θα είσαι σίγουρα στα 1700-1800. Κάπως χωνευεται.
Αλλά με όλα αυτά... Τηλέφωνα οποιαδήποτε ώρα... Μεταθέσεις... Ευθυνες... Μπλα μπλα μπλα. Εργασία εκτός ωραρίου αμα τυχει κάτι... Κανονικά κατεβαίνεις ε κάπως πρεπει να πληρωνονται όλα αυτά.
Κάπως....
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.616 μηνύματα.

19-05-25

18:05
Πιστεύω ότι ο κόσμος τους βάζει σε ένα σακί και λάθος κράζουν και τους υπόλοιπους.Και αστους μετά να τραγουδάνε γοα τον Δημόσιο τομέα. Καθένας ότι του έρθει στο κεφάλι σχολιάζει η έχοντας εικόνα κάτι άλλο πχ τους Εφκατζηδες
Δηλαδή άλλο εφκατζης, άλλο ληξιαρχος, άλλο γιατρός, άλλο σώμα ασφαλειας κτλ κτλ. Δεν δίνουν όλοι την ίδια ποιότητα υπηρεσιών.
(Οι ΕΦΚΑτζηδες είναι όντως ότι χειρότερο όμως

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.345 μηνύματα.

19-05-25

18:09
Καμία αντίρρηση να πληρώνονται καλά. Καμία αντίρρηση να παίρνουν τα δώρα τους. Καμία αντίρρηση οτι κάποιες κατηγορίες προσφέρουν μεγαλύτερο έργο απ' ότι άλλες.
Αν ομως κανουμε μια εξαίρεση γι αυτούς τους αξιόλογους υπαλλήλους, πως θα είμαστε σίγουροι οτι δε θα σηκωθουν και οι άλλες οι ξυσοκατσαρίδες να διαμαρτυρηθουν αύριο οτι θέλουν κι αυτοι εξασφαλίσεις;
Τι άλλο προτείνετε δηλαδή να γίνει; Γιατί για κάποιους κατσαριδάκηδες κάτι πρέπει να γινει εκει μέσα.
Αν ομως κανουμε μια εξαίρεση γι αυτούς τους αξιόλογους υπαλλήλους, πως θα είμαστε σίγουροι οτι δε θα σηκωθουν και οι άλλες οι ξυσοκατσαρίδες να διαμαρτυρηθουν αύριο οτι θέλουν κι αυτοι εξασφαλίσεις;
Τι άλλο προτείνετε δηλαδή να γίνει; Γιατί για κάποιους κατσαριδάκηδες κάτι πρέπει να γινει εκει μέσα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

19-05-25

18:11
Πιστεύω ότι ο κόσμος τους βάζει σε ένα σακί και λάθος κράζουν και τους υπόλοιπους.
Δηλαδή άλλο εφκατζης, άλλο ληξιαρχος, άλλο γιατρός, άλλο σώμα ασφαλειας κτλ κτλ. Δεν δίνουν όλοι την ίδια ποιότητα υπηρεσιών.
(Οι ΕΦΚΑτζηδες είναι όντως ότι χειρότερο όμως)
Σου μείνε το εφκατζης ε ; χαχαχα
Μας έχουν πάρει σβάρνα όλους.
Εγώ κάθε μέρα είμαι στη δουλειά το αργότερο 07.40
Φευγω μετά τις 15.30 άρα έχω υπέρ καλυψει το 8ωρο μου.
Και αμα συμβεί κάτι είτε το απόγευμα είτε μετά τα μεσάνυχτα κανονικά τηλέφωνο να ενημερωθώ κ να είμαι επί ποδος.
Για όσο τραβήξει.
Δεν σου λέω ότι γίνεται κάθε μέρα....
Και για όλους αυτους τους μαλακες που λέτε έχουμε χάσει εμείς κ μια μπόνους αμοιβή για όλα τα παραπανω... Αλλά και τα δώρα.
Αντε φώναξε ιατρός στις 2 τα μεσάνυχτα ιδιώτη να σου δώσει γνώμη... Θα σου δώσει κ το IBAN μαζί να του περασεος ένα 50αρικο.
Αν δεν σε σκυλο βρισει γιατί φυσικά δεν ειναι σκλάβος σου να σε εξυπηρετήσει εκείνη τη στιγμή.
Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι κ αν αρνηθουμε μπορεί να μας έρθει και καμια αναφορά.. Βασικά όχι μπορεί. Σίγουρα θα έρθει.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.961 μηνύματα.

19-05-25

18:16
Τη μονιμότητα στο Δημόσιο την έχει βάλει ο Ελευθέριος ΒενιζέλοςΣχεδόν σε όλες τις χώρες αξιολογούνται και δεν είναι μόνιμοι.
Ένα ακόμα απομεινάρι απο το βαθύ ΠΑΣΟΚ.
Και εχει μαζευτεί εκεί η σάρα και η μάρα.
Αν θες να συγκρίνεις το πριν πρέπει να πας στο 1910 τότε που σκότωναν πολιτικούς αντιπάλους πριν τις εκλογές και τα λοιπά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τώρα υπάρχει το ΑΣΕΠΟτι τώρα δεν μπαίνουν με βύσματα στο δημόσιο,ε;
χα-χα-χα
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

19-05-25

18:17
Δεν μπορείς να φανταστείς τι εχω τραβήξει με αυτούς (ειδικά αυτούς στις συντάξεις). Δράμα.Σου μείνε το εφκατζης ε ; χαχαχα
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.220 μηνύματα.

19-05-25

18:17
Η αξιολόγηση είναι γενικά ένας αστείος θεσμός. Έμμεσα υπάρχει στον στρατό (οι επισκέψεις/επιθεωρήσεις ανώτατων αξιωματικών του ΓΕΣ που έρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα) και βλέπεις ενώ το στρατόπεδο είναι μπουρδέλο 24/7 για ένα διήμερο όλα γίνονται στη πένα. Καθαριότητες, περιποίηση γκαζόν, προβλεπέ υπηρεσίες. Όλα ρολόι. Μια προσωρινή θεατρική παράσταση. Μετά πάλι μπουρδέλο και ούτω καθεξής.
Κάτι τέτοιο προβλέπω θα γίνονταν και στο δημόσιο. Όπως και η επιθεώρηση εργασίας που τάχα είναι για να προστατεύει τους εργαζόμενους από τις εργοδοτικές αυθαιρεσίες και είναι μια υπηρεσία γεμάτη στη διαφθορά που προειδοποιεί πάντα τα μεγάλα αφεντικά πριν πάει. Η αξιολόγηση δεν θα διαφέρει σε τίποτα διότι αν καθιερωθεί θα καθιερωθεί από το ίδιο το σαπισμένο σύστημα που έκανε το δημόσιο δυσλειτουργικό. Πόσο εμπιστεύεστε τη τύχη του δημοσίου σε αυτούς που για κομματικές σκοπιμότητες το τίγκαραν; Ποιος σας λέει πως αν αρθεί η μονιμότητα και έρθει αξιολόγηση δεν θα τη γλιτώνουν πάλι τα βύσματα και δεν θα τη πληρώνουν αυτοί που ας πούμε μπήκαν με πιο αξιοκρατικό τρόπο μέσα;
Επίσης, λέμε υποτιμητικά την ασφάλεια και το βόλεμα που προσφέρει το δημόσιο όμως παραβλέπουμε πως η έλλειψη αυτής της ασφάλειας σε άλλους τομείς (ιδιωτικός τομέας, ελεύθερος επαγγελματίας κλπ) είναι που οδηγεί το κόσμο στο να φοβάται να κάνει οικογένεια διότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί στο δρόμο. Είμαι ο πρώτος που θα ταχθεί ενάντια στο κρατικό τομέα όμως να προσέχουμε και τι ευχόμαστε.
Κάτι τέτοιο προβλέπω θα γίνονταν και στο δημόσιο. Όπως και η επιθεώρηση εργασίας που τάχα είναι για να προστατεύει τους εργαζόμενους από τις εργοδοτικές αυθαιρεσίες και είναι μια υπηρεσία γεμάτη στη διαφθορά που προειδοποιεί πάντα τα μεγάλα αφεντικά πριν πάει. Η αξιολόγηση δεν θα διαφέρει σε τίποτα διότι αν καθιερωθεί θα καθιερωθεί από το ίδιο το σαπισμένο σύστημα που έκανε το δημόσιο δυσλειτουργικό. Πόσο εμπιστεύεστε τη τύχη του δημοσίου σε αυτούς που για κομματικές σκοπιμότητες το τίγκαραν; Ποιος σας λέει πως αν αρθεί η μονιμότητα και έρθει αξιολόγηση δεν θα τη γλιτώνουν πάλι τα βύσματα και δεν θα τη πληρώνουν αυτοί που ας πούμε μπήκαν με πιο αξιοκρατικό τρόπο μέσα;
Επίσης, λέμε υποτιμητικά την ασφάλεια και το βόλεμα που προσφέρει το δημόσιο όμως παραβλέπουμε πως η έλλειψη αυτής της ασφάλειας σε άλλους τομείς (ιδιωτικός τομέας, ελεύθερος επαγγελματίας κλπ) είναι που οδηγεί το κόσμο στο να φοβάται να κάνει οικογένεια διότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί στο δρόμο. Είμαι ο πρώτος που θα ταχθεί ενάντια στο κρατικό τομέα όμως να προσέχουμε και τι ευχόμαστε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.961 μηνύματα.

19-05-25

18:26
unpopular opinion που θα φάει το πιο πολύ hate
Δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα αλλά με την κατάργηση της νομιμότητας στο Δημόσιο Τομέα είμαι κατά, όχι μόνο για αυτά που συνέβη πριν αυτό και δεν αναφέρομαι τις δολοφονίες αλλά το πόσο εύκολα θα επηρεάζει τα αποτελέσματα κάποιος.
Τι θα γίνει αν κατέβει ένας και το πει στις εκλογές: «Όσοι δημόσιοι υπάλληλοι δε με ψηφίσουν φεύγουν και όσοι με ψηφίσουν διορίζονται όλοι»
Εκεί δε θα υπάρχει το ρουσφέτι;
Δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα αλλά με την κατάργηση της νομιμότητας στο Δημόσιο Τομέα είμαι κατά, όχι μόνο για αυτά που συνέβη πριν αυτό και δεν αναφέρομαι τις δολοφονίες αλλά το πόσο εύκολα θα επηρεάζει τα αποτελέσματα κάποιος.
Τι θα γίνει αν κατέβει ένας και το πει στις εκλογές: «Όσοι δημόσιοι υπάλληλοι δε με ψηφίσουν φεύγουν και όσοι με ψηφίσουν διορίζονται όλοι»
Εκεί δε θα υπάρχει το ρουσφέτι;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

19-05-25

18:50
Να την καταργήσουν την μονιμότητα αλλά να είναι και σωστοί ως προς τις παροχες.
Γρήγορες διαδικασίες να φευγουν οι κοπρίτες κ οχι 500 χαρτιά και 500 ΕΔΕ και 10.000 δικαστήρια...
Εγώ το χω απορία πραγματικα οι δικηγόροι που έρχονται στα δικαστήρια κ αναλαμβάνουν την υπεράσπιση τέτοιων θα έχουν τη μουρη αυριο μεθαυριο να μιλήσουν για αποδοτικότητα του δημοσίου ;;;
Ετήσια αξιολόγηση με διακύβευμα να φυγεις αλλά αν το βράδυ σε ξυπνάνε... Πλερω φίλε.
Οχι είναι στο καθήκον σου... Πλερω.
Γρήγορες διαδικασίες να φευγουν οι κοπρίτες κ οχι 500 χαρτιά και 500 ΕΔΕ και 10.000 δικαστήρια...
Εγώ το χω απορία πραγματικα οι δικηγόροι που έρχονται στα δικαστήρια κ αναλαμβάνουν την υπεράσπιση τέτοιων θα έχουν τη μουρη αυριο μεθαυριο να μιλήσουν για αποδοτικότητα του δημοσίου ;;;
Ετήσια αξιολόγηση με διακύβευμα να φυγεις αλλά αν το βράδυ σε ξυπνάνε... Πλερω φίλε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

19-05-25

18:51
Η ΕΔΕ δεν ειναι δικαστήριο αλλά έλεγχος απο την υπηρεσίαΝα την καταργήσουν την μονιμότητα αλλά να είναι και σωστοί ως προς τις παροχες.
Αυτό ήταν για πολλά χρόνια
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

19-05-25

18:55
Δεν μπορείς να φανταστείς τι εχω τραβήξει με αυτούς (ειδικά αυτούς στις συντάξεις). Δράμα.
Μωρέ μπορώ να φανταστώ πολλα γιατί μια από τις υποθέσεις που έτρεχα σε δικαστήρια ως μάρτυρας ήταν και μια τέτοια.
Σε εμάς είναι λίγο πιο αυστηρά τα πραγματα. Αμα αρχίσει τις αναφορές ο ανώτερος ενδέχεται να μπλέξεις. Αμα φταις. Τώρα στους Εφκατζηδες δεν ξέρω τι παιζει ... Θα είναι εκεί μέσα Επιθεώρηση του σεφερλη... Θα κλέβει ο άλλος κ θα του κάνουν μια επίπληξη

Στην αστυνομία στο Λιμενικό στο στρατό κ στο ΠΝ αμα πεσεις σε ζόρικο διοικητή δεν έχει πολλα...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η ΕΔΕ δεν ειναι δικαστήριο αλλά έλεγχος απο την υπηρεσία
Αυτό ήταν για πολλά χρόνια
Ξέρω τι είναι η ΕΔΕ φίλε. Αν προκυψουν ποινικες ευθυνες διαβιβάζεται στον εισαγγελέα κ ο εισαγγελέας κινεί τη ποινικη δίωξη.
Πάλι μεθυσμένος μας ήρθες;

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.804 μηνύματα.

19-05-25

18:59
όταν λετε κλέβουν οι εφκατζήδες εννοείτε λεφτα; λεφτα του κόσμου ξερω γω;
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα.

19-05-25

19:02
Τον τελευταίο καιρό που βρέθηκα μέσα σε σχολείο είδα ότι πλέον η αξιολόγηση είναι υποχρεωτική στους εκπαιδευτικούς. Τα σχολεία δε ακριβώς επειδή έχουν να κάνουν με παιδιά καταγράφουν τα πάντα που γίνονται γιατί οι εκπαιδευτικοί είναι υπεύθυνοι για ο,τι συμβεί. Το θέμα είναι οτι πετάτε μια λέξη «αξιολόγηση» χωρίς να υπάρχει πραγματική ιδέα του τι θα αξιολογηθεί και από ποιον. Αν τηρούνται τα ωράρια και η ύλη; Αν γίνεται ποιοτική δουλειά (άλλο τρομερά αντικειμενικό κριτήριο και αυτό); Αν φέρονται σωστά στους μαθητές;
Αυτό που υπάρχει τώρα είναι αυτό που είπε και ο Γιάννης πιο πάνω. Η χαρά του θεάτρου. Όλα καταγεγραμμένα με ωραία λόγια και τραβηγμένες φωτό από δράσεις για ένα καρό πράγματα που δεν αντιπροσωπεύουν την εκπαιδευτική διαδικασία ούτε τις μεταγνωστικές δεξιότητες των μαθητών. Και φυσικά επόπτες που όταν επισκέπτονται σχολεία όλα είναι υπέροχα και στην εντέλεια. Πολύ θέλω να δω πως θα λειτουργήσει λοιπόν αυτή η αξιολόγηση που έχετε στο μυαλό σας.
Αυτό που υπάρχει τώρα είναι αυτό που είπε και ο Γιάννης πιο πάνω. Η χαρά του θεάτρου. Όλα καταγεγραμμένα με ωραία λόγια και τραβηγμένες φωτό από δράσεις για ένα καρό πράγματα που δεν αντιπροσωπεύουν την εκπαιδευτική διαδικασία ούτε τις μεταγνωστικές δεξιότητες των μαθητών. Και φυσικά επόπτες που όταν επισκέπτονται σχολεία όλα είναι υπέροχα και στην εντέλεια. Πολύ θέλω να δω πως θα λειτουργήσει λοιπόν αυτή η αξιολόγηση που έχετε στο μυαλό σας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Libertus
- back2967
- Ilma
- johnsala
- Ryuzaki
- nearos
- vasilis123321
- Paragontas7000
- Wonderkid
- Memetchi
- Joji
- taketrance
- Αντικειμενικός
- GeorgePap2003
- Natsuko
- giannhs2001
- giorgos5002
- charmander
- American Economist
- Scandal
- thenutritionist
- ggl
- Aleksoula
- fmarulezkd
- Μήτσος10
- fourkaki
- iew
- Dr. Gl. Luminous
- camil
- Giorgkalo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.