Κατά πόσο η ραπ αντιπροσωπεύει την ελληνική πραγματικότητα;

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.334 μηνύματα.
Δεν ακούς λεξ για τονο και flow
Αλλά για στίχους και τις φορτισμενες μελωδίες του πιάνου
Δεν εχει το τυπικό τραπ μπιτ απο άποψη instrumental παραγωγής
Εκτος του δίσκου Μετρό
Οκ ρισπεκτ, αλλά όχι από εμένα 😂
Γούστα είναι αυτά. Εγώ τρελένονται όταν δεν υπάρχει ποικιλία

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.496 μηνύματα.
Ούτε εγώ είμαι φαν του Λεξ, αλλά επειδή νιώθω ότι κάθε τραγούδι είναι το ίδιο. Ίδιος ρυθμός, ίδιος τόνος…….
Εσύ γιατί; 😅

Γιατί με εκνευρίζει το όλο ψευτοστυλ του. Αυτή η δηθενιά της και καλά προσέγγισης με τα κατώτερα στρώματα της κοινωνίας. Είναι όλο ένα συστημικό καλούπι που παρουσιάζονται μερικοί σαν μεγάλοι επαναστάτες και αφυπνιστές του λαού μη χέσω όσο οι ίδιοι κάνουν ζωαρα . Το κλασσικό στερεότυπο του επαναστάτη που τα έχει εξασφαλισμένα. Εννοείται από το τσίρκο δεν θα έλειπε και ο αντιφασισμός (στίχοι ενάντια στην ΧΑ).

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.273 μηνύματα.
Η ραπ, τραπ κλπ δεν ακούγεται, είτε είναι μπλαντι χοκ, λεξ, τρανός, κοινοί θνητοί

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.496 μηνύματα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.897 μηνύματα.
Γιατί με εκνευρίζει το όλο ψευτοστυλ του. Αυτή η δηθενιά της και καλά προσέγγισης με τα κατώτερα στρώματα της κοινωνίας. Είναι όλο ένα συστημικό καλούπι που παρουσιάζονται μερικοί σαν μεγάλοι επαναστάτες και αφυπνιστές του λαού μη χέσω όσο οι ίδιοι κάνουν ζωαρα . Το κλασσικό στερεότυπο του επαναστάτη που τα έχει εξασφαλισμένα. Εννοείται από το τσίρκο δεν θα έλειπε και ο αντιφασισμός (στίχοι ενάντια στην ΧΑ).
Δεν έχω ακούσει ποτέ, μια φορά διάβασα αυτή τη United colours of Benetton μαλακία κάπου:

"Είμαι παιδί αυτής της γης, δε θέλω βία
Δε βλέπω χρώματα, έχω αχρωματοψία"

...το γκούγκλαρα και είδα ότι είναι δικό του. Κατάλαβα πολλά και πάνω από όλα ότι δεν χρειάζεται να τον ακούσω ποτέ. Πέρα του ότι σιχαίνομαι ραπ/τραπ.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Δεν έχω ακούσει ποτέ, μια φορά διάβασα αυτή τη United colours of Benetton μαλακία κάπου:

"Είμαι παιδί αυτής της γης, δε θέλω βία
Δε βλέπω χρώματα, έχω αχρωματοψία"

...το γκούγκλαρα και είδα ότι είναι δικό του. Κατάλαβα πολλά και πάνω από όλα ότι δεν χρειάζεται να τον ακούσω ποτέ. Πέρα του ότι σιχαίνομαι ραπ/τραπ.
Συστημικά προωθημένος και αυτός. Προωθεί αυτά που πρέπει να προωθεί. Το απαίσιο είναι που προσπαθούν να τον εντάξουν στην "βόρεια κουλτούρα". Και καλά "είσαι από Θεσσαλονίκη και δεν ακούς Λεξ;" Βρε άι από εδώ.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.364 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.364 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.698 μηνύματα.

60.000+ κόσμο μαζεψε ο λεξ ρεκόρ!!!
Κανα 70ρι ηταν. Μετα απο καποιο σημειο δεν υπηρχε ελεγχος στα εισητηρια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια