Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.334 μηνύματα.

Οκ ρισπεκτ, αλλά όχι από εμέναΔεν ακούς λεξ για τονο και flow
Αλλά για στίχους και τις φορτισμενες μελωδίες του πιάνου
Δεν εχει το τυπικό τραπ μπιτ απο άποψη instrumental παραγωγής
Εκτος του δίσκου Μετρό

Γούστα είναι αυτά. Εγώ τρελένονται όταν δεν υπάρχει ποικιλία
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.511 μηνύματα.

Ούτε εγώ είμαι φαν του Λεξ, αλλά επειδή νιώθω ότι κάθε τραγούδι είναι το ίδιο. Ίδιος ρυθμός, ίδιος τόνος…….
Εσύ γιατί;![]()
Γιατί με εκνευρίζει το όλο ψευτοστυλ του. Αυτή η δηθενιά της και καλά προσέγγισης με τα κατώτερα στρώματα της κοινωνίας. Είναι όλο ένα συστημικό καλούπι που παρουσιάζονται μερικοί σαν μεγάλοι επαναστάτες και αφυπνιστές του λαού μη χέσω όσο οι ίδιοι κάνουν ζωαρα . Το κλασσικό στερεότυπο του επαναστάτη που τα έχει εξασφαλισμένα. Εννοείται από το τσίρκο δεν θα έλειπε και ο αντιφασισμός (στίχοι ενάντια στην ΧΑ).
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.273 μηνύματα.

Η ραπ, τραπ κλπ δεν ακούγεται, είτε είναι μπλαντι χοκ, λεξ, τρανός, κοινοί θνητοί
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.511 μηνύματα.

Η ραπ, τραπ κλπ δεν ακούγεται, είτε είναι μπλαντι χοκ, λεξ, τρανός, κοινοί θνητοί
Εκτός αν είναι ο αιώνιος ύμνος που λέγεται Φεμινιστής του Bossikan

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.905 μηνύματα.

Δεν έχω ακούσει ποτέ, μια φορά διάβασα αυτή τη United colours of Benetton μαλακία κάπου:Γιατί με εκνευρίζει το όλο ψευτοστυλ του. Αυτή η δηθενιά της και καλά προσέγγισης με τα κατώτερα στρώματα της κοινωνίας. Είναι όλο ένα συστημικό καλούπι που παρουσιάζονται μερικοί σαν μεγάλοι επαναστάτες και αφυπνιστές του λαού μη χέσω όσο οι ίδιοι κάνουν ζωαρα . Το κλασσικό στερεότυπο του επαναστάτη που τα έχει εξασφαλισμένα. Εννοείται από το τσίρκο δεν θα έλειπε και ο αντιφασισμός (στίχοι ενάντια στην ΧΑ).
"Είμαι παιδί αυτής της γης, δε θέλω βία
Δε βλέπω χρώματα, έχω αχρωματοψία"
...το γκούγκλαρα και είδα ότι είναι δικό του. Κατάλαβα πολλά και πάνω από όλα ότι δεν χρειάζεται να τον ακούσω ποτέ. Πέρα του ότι σιχαίνομαι ραπ/τραπ.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Συστημικά προωθημένος και αυτός. Προωθεί αυτά που πρέπει να προωθεί. Το απαίσιο είναι που προσπαθούν να τον εντάξουν στην "βόρεια κουλτούρα". Και καλά "είσαι από Θεσσαλονίκη και δεν ακούς Λεξ;" Βρε άι από εδώ.Δεν έχω ακούσει ποτέ, μια φορά διάβασα αυτή τη United colours of Benetton μαλακία κάπου:
"Είμαι παιδί αυτής της γης, δε θέλω βία
Δε βλέπω χρώματα, έχω αχρωματοψία"
...το γκούγκλαρα και είδα ότι είναι δικό του. Κατάλαβα πολλά και πάνω από όλα ότι δεν χρειάζεται να τον ακούσω ποτέ. Πέρα του ότι σιχαίνομαι ραπ/τραπ.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.380 μηνύματα.

Η Χάρις Αλεξίου στη σκηνή με τον ΛΕΞ - Χαμός στο ΟΑΚΑ
Η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε και πάλι στη σκηνή και τραγούδησε – Αυτή τη φορά για χάρη του ΛΕΞ.

60.000+ κόσμο μαζεψε ο λεξ ρεκόρ!!!
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.380 μηνύματα.

Αναλύσαμε όλους τους στίχους του ΛΕΞ κι αυτά είναι τα συμπεράσματα | ΤΟ ΒΗΜΑ
Αναλύσαμε όλους τους στίχους του ΛΕΞ. Στα τραγούδια του μετατρέπει το βίωμα της αστικής ζωής σε ποίηση. Με στίχους γειωμένους στην κοινωνική πραγματικότητα των πολλών αφηγείται καθημερινές ιστορίες, γεμίζει στάδια και επαναπροσδιορίζει την ελληνική rap κουλτούρα.

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.719 μηνύματα.

Κανα 70ρι ηταν. Μετα απο καποιο σημειο δεν υπηρχε ελεγχος στα εισητηρια.![]()
Η Χάρις Αλεξίου στη σκηνή με τον ΛΕΞ - Χαμός στο ΟΑΚΑ
Η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε και πάλι στη σκηνή και τραγούδησε – Αυτή τη φορά για χάρη του ΛΕΞ.www.news247.gr
60.000+ κόσμο μαζεψε ο λεξ ρεκόρ!!!
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Χάρις Αλεξίου, όνομα εποχής για την εγχώρια αριστερά. Βέβαια τρώει απίστευτο κράξιμο από όσους τη γνώρισαν από κοντά.
Ο «λέξαρος» ξέρει τι κάνει. Ώρα είναι να σηκώσει και κανένα κουρελόπανο της 17Ν όπως έκανε ο συνέταιρος του το σκουπίδι ο Τζαμάλ. Σιχαμένοι. Εκτός των άλλων δεν ακούγονται κιόλας τα τραγούδια τους. Απορώ πως γεμίζει και ΟΑΚΑ ο τύπος. Τα έχω ακούσει σχεδόν όλα τα δικά του και πραγματικά τίποτα που σε κάνει να κολλήσεις.
Ο «λέξαρος» ξέρει τι κάνει. Ώρα είναι να σηκώσει και κανένα κουρελόπανο της 17Ν όπως έκανε ο συνέταιρος του το σκουπίδι ο Τζαμάλ. Σιχαμένοι. Εκτός των άλλων δεν ακούγονται κιόλας τα τραγούδια τους. Απορώ πως γεμίζει και ΟΑΚΑ ο τύπος. Τα έχω ακούσει σχεδόν όλα τα δικά του και πραγματικά τίποτα που σε κάνει να κολλήσεις.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.719 μηνύματα.

Πες μου 3-4 καλυτερους ραππερς απο τον λεξ. Για να μαζευει κανα 70ρι χιλιαδες κατι κανει καλα.Χάρις Αλεξίου, όνομα εποχής για την εγχώρια αριστερά. Βέβαια τρώει απίστευτο κράξιμο από όσους τη γνώρισαν από κοντά.
giannhs2001
Επιφανές μέλος

12ος και οι κάποτε Terror X Crew.Πες μου 3-4 καλυτερους ραππερς απο τον λεξ. Για να μαζευει κανα 70ρι χιλιαδες κατι κανει καλα.
Γενικά δεν μ'αρέσει η ραπ/τραπ αλλά τουλάχιστον τα δύο παραδείγματα που ανέφερα έχουν ορισμένα κομμάτια που με κόλλησαν. Του Lex δεν έχουν τίποτα το εθιστικό. Απλά τα ακούς, θυμάσαι πόσο σκατά είναι η ζωή (αφού έχουν αυτό το μίζερο στυλάκι) και συνεχίζεις τη μέρα σου.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

12ος εχει να βγαλει σοβαρο αλμπουμ ποσα χρονια...12ος και οι κάποτε Terror X Crew.
Επισης λεει τα καλυτερα για τον λεξ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Για εσενα ρε γιαννη. Για εσενα. Για 70κ+ ειναι αλλη η γνωμη τους. Γουστα ειναι αυτα.Του Lex δεν έχουν τίποτα το εθιστικό. Απλά τα ακούς, θυμάσαι πόσο σκατά είναι η ζωή (αφού έχουν αυτό το μίζερο στυλάκι) και συνεχίζεις τη μέρα σου.
chester20080
Επιφανές μέλος

Σε τεχνικό επίπεδο flow υπάρχουν, πχ anser, ο ΜΚ ειναι MC κλπΠες μου 3-4 καλυτερους ραππερς απο τον λεξ. Για να μαζευει κανα 70ρι χιλιαδες κατι κανει καλα.
Για εμενα τοπ 4 Έλληνες ραπερ ειναι λεξ, bloody hawk, anser, MΚ (οχι απαραίτητα σε αυτή τη σειρα).
Hatemost δυνατός, ΛΤ πολύ καλοί τα παιδιά, 12ος, υπάρχουν κι άλλοι σίγουρα τώρα δε μου έρχονται κλπ
Μετα υπάρχουν και πιο ποπ ραπερ όπως solmeister που ξέρουν απο μουσική και μπορούν να τραγουδησουν, ομως η στροφή που εχει κάνει στην τραπ και εμπορευματοποιηση τα τελευταία χρόνια με εχει απωθησει πάρα πολυ.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

Bloody , MK προσωπικα δεν μου αρεσουν. Λεξ εθισμο ανσερ και ισως σανταμ ειναι για εμενα οι τοπ at the moment.Σε τεχνικό επίπεδο flow υπάρχουν, πχ anser, ο ΜΚ ειναι MC κλπ
Για εμενα τοπ 4 Έλληνες ραπερ ειναι λεξ, bloody hawk, anser, MΚ (οχι απαραίτητα σε αυτή τη σειρα).
Hatemost δυνατός, ΛΤ πολύ καλοί τα παιδιά, 12ος, υπάρχουν κι άλλοι σίγουρα τώρα δε μου έρχονται κλπ
Μετα υπάρχουν και πιο ποπ ραπερ όπως solmeister που ξέρουν απο μουσική και μπορούν να τραγουδησουν, ομως η στροφή που εχει κάνει στην τραπ και εμπορευματοποιηση τα τελευταία χρόνια με εχει απωθησει πάρα πολυ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
μεγαλο σκουπιδι αυτος.Μετα υπάρχουν και πιο ποπ ραπερ όπως solmeiste
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Τελείωσε πια ο 12ος. Αυτός ήταν mainstream όταν ήμουν γυμνάσιο/λύκειο μαζί με τον Tus. Με αυτούς τους δύο μεγαλώναμε τότε.12ος εχει να βγαλει σοβαρο αλμπουμ ποσα χρονια...
Επισης λεει τα καλυτερα για τον λεξ
Πέρασε η μπογιά του. Όσο για τις σχέσεις του με τον λεξ, άλλο τι γνώμη έχει άλλο η μουσική. Ο 12ος είναι παραδοσιοκράτης (όχι εθνικιστής προφανώς).
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

btw o lex ειναι τερμα συστημικος πλεον. Επειδη πηγα χθες στη συναυλια, εβλεπες στο κοινο μεχρι και την κουτση μαρια.Τελείωσε πια ο 12ος. Αυτός ήταν mainstream όταν ήμουν γυμνάσιο/λύκειο μαζί με τον Tus. Με αυτούς τους δύο μεγαλώναμε τότε.
Πέρασε η μπογιά του. Όσο για τις σχέσεις του με τον λεξ, άλλο τι γνώμη έχει άλλο η μουσική. Ο 12ος είναι παραδοσιοκράτης (όχι εθνικιστής προφανώς).
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Γιατί πότε δεν ήταν συστημικός ο Λεξ; Όλοι αυτοί οι underground ευαισθητοποιημένοι καλλιτέχνες είναι ξεκάθαρο πως προωθούνται από το σύστημα.btw o lex ειναι τερμα συστημικος πλεον. Επειδη πηγα χθες στη συναυλια, εβλεπες στο κοινο μεχρι και την κουτση μαρια.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

Mεχρι το 2018 οχι. Μετα εκανε το μεγαλο μπαμ.Γιατί πότε δεν ήταν συστημικός ο Λεξ; Όλοι αυτοί οι underground ευαισθητοποιημένοι καλλιτέχνες είναι ξεκάθαρο πως προωθούνται από το σύστημα.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.416 μηνύματα.

Δεν ακουω λεξ γιατι δεν μ αρεσει η ραπ ΑΛΛΑ μαλλον για να γεμιζει 70κ ανθρωπους κατι κανει ΠΑΡΑ πολυ καλά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 155 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- taketrance
- AggelikiGr
- Wonderkid
- ChristosM89
- Paragontas7000
- giannhs2001
- chester20080
- GeorgePap2003
- charmander
- vasilis123321
- Memetchi
- johnsala
- nearos
- giorgos5002
- Kate1914
- bibliofagos
- Pyotr_Krasnov
- vas 78
- touvlo
- Reader
- Scandal
- Μήτσος10
- hihat1
- Entropy24
- akis_95
- Last Stand
- thenutritionist
- camil
- globglogabgalab
- ck_chrysiis
- Skeptic95
- Giorgkalo
- Jim175
- bouk0u
- American Economist
- fmarulezkd
- rafaela11
- Hecticism
- Debugging_Demon
- Totreno
- ROM32
- maria89
- arko
- petrosln
- SlimShady
- Αλκίμαχος
- User2350
- kalhkardia
- Nikoleta05
- Esperos1
- Unboxholics
- Joji
- ΘανάσοςG4
- Δροσουλίτης
- Sherlockina
- oups
- J.Cameron
- parrot/παπαγάλος
- Εχέμυθη
- ggl
- AK-92
- Ryuzaki
- Satan Claus
- grtt
- Αρίκος
- TehWinnerGR
- azula
- hirasawayui
- Libertus
- tsiobieman
- Arvacon
- Stelios725
- Meow
- Μαυρίκιος
- Giii
- Athens2002
- korlef
- CiNeFiL
- physicscrazy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.