Καταγγελία βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
Α, και σ' αυτό που είπα πιο πάνω με την αντίληψη περί ευθυνών, έχει επίσης περάσει δυστυχώς σε πολλούς άντρες η εντύπωση πως αν μια γυναίκα δεν πει ρητά "όχι, δε θέλω", έχει συναινέσει στην πράξη. Κι έτσι μπορεί μια κοπέλα να είναι ημιλιπόθυμη σ ένα κρεβάτι, να μην ξέρει τι της γίνεται απ' τη μέθη κι επειδή έκατσε αδιαμαρτύρητα να νομίζει ο άντρας ότι το ήθελε. Όχι παιδιά, όταν ένας άνθρωπος είναι σε αυτή την κατάσταση, τότε δεν τον αγγίζουμε ούτε παριστάνουμε τον εξίσου μεθυσμένο για να δικαιολογήσουμε τις πράξεις μας. Στον βιασμό εντάσσεται και αυτό.

Και δε συζητώ καν για την περίπτωση, όπως εδώ, που την έφεραν σκόπιμα σε αυτή την κατάσταση. Εδώ ούτε να μιλήσω δε θέλω απ' την αηδία που νιώθω.
 

EvanescenceQ

Επιφανές μέλος

Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
Επίσης από τα τόσα άτομα που ήταν παρόντες ένας μια δεν βρέθηκε να πει θα πάω εγώ το κορίτσι σπίτι του? Ή να την προστατέψει στην κατάσταση που ήταν ανήμπορη να βοηθήσει τον εαυτό της.
Σαφώς και μπορούσαν.
Αλλά η κοινωνία μας όσο πάει και γίνεται σαν αυτήν εδώ την κοινωνία δυστυχώς

 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,269 μηνύματα.
Επίσης από τα τόσα άτομα που ήταν παρόντες ένας μια δεν βρέθηκε να πει θα πάω εγώ το κορίτσι σπίτι του? Ή να την προστατέψει στην κατάσταση που ήταν ανήμπορη να βοηθήσει τον εαυτό της.
Σαφώς και μπορούσαν.
Αλλά η κοινωνία μας όσο πάει και γίνεται σαν αυτήν εδώ την κοινωνία δυστυχώς

Ολοι οι επιβατες ειναι συνένοχοι και μελλοντικοι βιαστες για εμενα. Οταν βλέπεις κατι μπροστά στα ματια σου και δεν μιλας εισαι θύτης και εσυ.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,777 μηνύματα.
Επίσης από τα τόσα άτομα που ήταν παρόντες ένας μια δεν βρέθηκε να πει θα πάω εγώ το κορίτσι σπίτι του? Ή να την προστατέψει στην κατάσταση που ήταν ανήμπορη να βοηθήσει τον εαυτό της.
Σαφώς και μπορούσαν.
Αλλά η κοινωνία μας όσο πάει και γίνεται σαν αυτήν εδώ την κοινωνία δυστυχώς


Αυτό φωνάζω απο χθές αλλα όπως βλέπεις βρήκαν παραθυράκι να με ειρωνευτούν.

Καμιά φορά και δεν αναφέρομαι στη κοπέλα εννοειται που έπαθε αυτο το πράγμα... μας αξίζει να τρώμε σκατό για να βάζουμε μυαλό. Και να εκτιμάμε τους πραγματικά σοβαρούς ανθρώπους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Α, και σ' αυτό που είπα πιο πάνω με την αντίληψη περί ευθυνών, έχει επίσης περάσει δυστυχώς σε πολλούς άντρες η εντύπωση πως αν μια γυναίκα δεν πει ρητά "όχι, δε θέλω", έχει συναινέσει στην πράξη.

Με αυτα που διαβάζω εδω μέσα και δεν εννοω εσένα άν και με αυτο που έγραψες θα σε συμπεριλάβω , αναρωτιέμαι με τι τύπους αντρων έχετε συναναστραφει εν πάση περιπτώση. Οχι να μου έλεγε ΔΕΝ ΘΕΛΩ Η ΆΛΛΗ.... ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ να έκανε κ να καταλαβαινα απο τις κινησεις της πως δεν γουστάρει θα έφευγα εγώ πρώτος.

Έτσι θα έκανε κάθε άντρας που έχει αξιοπρέπεια. Εμενα αν η άλλη καταλαβω οτι δεν με γουστάρει δεν έχω ορεξη κάν για σέξ. Αρα μου δημιουργει όντως ερωτηματα το να πρέπει να διευκρινιζεται ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ αυτο που έγραψες εδω μεσα με τι είδους άντρες έχουν συναναστραφει κάποιες.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καταλαβαίνω τι θες να πεις, όμως ακριβώς επειδή δεν ήμασταν εκεί να δούμε τι έγινε και δεν έχει δικαστεί η υπόθεση ακόμη για να συλλεγούν κι εξεταστούν όλα τα στοιχεία, έχουμε 3 επιλογές: Είτε να πιστέψουμε τον λόγο της Γιωργίας και της κάθε Γιωργίας εκεί έξω και να της δώσουμε τη στήριξή μας, είτε να πούμε ότι η ιστορία της δε μας πείθει και το θέμα "βρωμάει", είτε να κάτσουμε σε μια γωνία σιωπηλοί και να περιμένουμε τις εξελίξεις.

Σκέψου όμως ότι για κάθε ψευδή καταγγελία βιασμού που γίνεται, υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 1000 πραγματικές περιπτώσεις που δεν καταγγέλλονται ποτέ, κι ακόμη κι όταν καταγγελλονται τις περισσότερες φορές ο δράστης τη γλιτώνει. Αν υπάρχει στήριξη προς την κοπέλα, θα βγουν να μιλήσουν κι άλλες κι ίσως το σύστημα "ξυπνήσει" κι αρχίσει να αποδίδεται δικαιοσύνη σε περισσότερα θύματα. Αν καθόμαστε όλοι και το παίζουμε δικαστές του διαδικτύου ρωτώντας γιατί πήγε, γιατί δέχτηκε τα κερασματα, γιατί δε ζήτησε βοήθεια απ τις φίλες της, γιατί ξαναγύρισε στο ξενοδοχείο και πάει λέγοντας, τότε περνάει υποσυνείδητα στις κοπέλες ένα πολύ νοσηρό κι επικίνδυνο σκεπτικό, αυτό του "ξέφυγα, άρα μήπως έφταιγα γι' αυτό που μου συνέβη;". Δεν είναι τόσο αθώες απορίες αυτές.

Να βγούν να μιλήσουν όλες εννοειται , αλλα τα σημεια που μπορει κάποιος άνθρωπος να έκανε λάθος αν επισημανθουν μπορει να βοηθήσουν έναν άλλον άνθρωπο στο μέλλον. Αυτο γιατι να το στερήσουμε ; μπορει να αποτραπεί ένας βιασμός όχι επειδη η κοπέλα που πήγε με έναν τέτοιο ήθελε κ τα έπαθε αλλα επειδη πήγε για καφέ με έναν αλήτη. Ειμαι σίγουρος πως θα βγει στην τηλεοραση σε λιγο καιρο μια τέτοια εκπομπή οχι για να ριξει ευθυνες στις κοπέλες αλλα για να δειξει έναν δρόμο τον οποιο πρέπει να ακολουθούν ωστε να μην οδηγούνται στο λάκο με τα σκατά. Αυτο θέλω να εννοήσω.

Να το θέσω απλά, εάν μου συνέβαινε κάποιο παρόμοιο περιστατικό (ο μη γένοιτο), θα πήγαινα πολύ πιο εύκολα να μιλήσω στη Σοφία ή τον Ηλία ή οποιονδήποτε μου δείξει απευθείας κατανόηση, παρά σε κάποιον που θέλει να πάρει τον ρόλο του ανακριτή και να πρέπει να τον πείσω πρώτα ότι λέω αλήθεια γι' αυτό που μου συνέβη. Δες και αυτό, ειδικά στο σημείο κοντά στο δέκατο λεπτό:


Για να καταλάβεις γιατί είναι σημαντικό να πιστεύουμε και να προστατεύουμε τους ανθρώπους που ζητούν βοήθεια και δικαίωση.

Πως ξέρεις οτι δεν το γνωρίζω ήδη; επειδη θα κάνω κάποιες σκέψεις ή ερωτησεις όπως οι παρακάτω ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:



Ήθελε να πει "τι να φέρω" κι έγραψε καταλαθος κάτι άλλο που η αυτόματη διόρθωση το έκανε "βαφές". Το ν και το β είναι δίπλα δίπλα.


Για μένα η ερώτηση γιατι δεν σε βοήθησε η φίλη σου έχει μεγάλο νοημα για να καταλάβω αν τελικά η υποτιθέμενη φίλη ειναι όντως φίλη. Και αν θα μπορούσε να κάνει κ αυτή με τη σειρά της κάτι για να το αποτρέψει. Εν πάση περιπτώση προσωπικά έκανα ερωτησεις που έκανε και ο Τριανταφυλλόπουλος απο όσο είδα χθες στο βίντεο του οποιου οι ερωτησεις αν γινόντουσαν απο κάποιο μέλος εδω πχ η ερωτηση "Μηπως επειδη ειχες πιει κ εσυ ειχες διάθεση κ οντως ηθελες να γινει κάτι...." θα του ειχαν σούρει τα εξ αμάξης.

Προκειται περι ανθρωποφαγίας των καιρών και οτι τους βλέπουν όλους ίδιους. Αυτο οδηγεί σε κλειστού τύπου παρέες που δεν δέχονται μια διαφορετική γνώμη κ περιορίζονται στα δικά τους.

Οπως έχω γραψει κ σε άλλο πόστ οι τύποι που βγαινουν μονο με γυναικες σε μια παρέα (η αναλογια την οποια ρωτησε ο Τριανταφυλλοπουλος δεν ηταν τυχαια που υπερτερουσαν κατα πολυ οι γυναίκες) εμενα δεν μου κάνουν καλή εντύπωση.

Η κοπελα αυτη δεν έπρεπε να πάει με τη φίλη της την 17χρονη σε αυτο το πάρτυ έπρεπε να πει στο μάγκα θα έρθω με ένα φίλο... και αν της έλεγε αυτος μα μου... να του έλεγε εντάξει δεν έρχομαι καν.

Διότι οι τύποι αυτοι είχαν φτιάξει εκει μέσα σκηνικό χαρεμιού.... προφανώς ολοι αυτοι έχουν ανασφάλειες αμα έρθουν κ άλλοι άντρες στην παρέα άσχετοι με τις κλικες τους και για αυτο φροντίζουν ωστε η αναλογία να ειναι κατα πολύ μεγαλύτερη.

Η προταση έλα κ φέρε μια φίλη σου ειναι πολύ ύποπτη. Οχι δεν θα φέρω μια φίλη μου θα φέρω εναν φίλο 30-40 χρονών... σε χαλάει ; φίλοι δεν ειμαστε ; θές να μου τη πέσεις μήπως ;

δεν καταλαβαινω γιατι αν κάνουμε μια τέτοια συζητηση πρέπει να θεωρειται οτι αποθαρρύνουμε κοπέλες απο το να μιλήσουν ή ξεπλένουμε τους βιαστές.

Η αποψη μου δεν αλλάζει ο σωστος άντρας χωρις ανασφάλειες δεν περιορίζει τις παρέες, δεν εχει θέμα κ αφηνει κιολας τη καθεμια αν γουστάρει να τον ψάξει ΚΑΙ αυτή χωρις να γινεται μαλακας κ πιεστικος...

αντε ελα που εισαι θα έρθεις ; μου ειπες πριν μιση ωρα.... ελα δεν ερχεσαι...

χεσε μας φιλαράκο αμα θέλει θα έρθει μην της ξαναστείλεις απλά. Όλα αυτα σε ένα έμπειρο αντρικό μάτι ειναι περίεργα για αυτο ολοι αυτοι δεν μας θέλουν στις παρέες τους για να παιζουν μπαλίτσα μόνοι τους και βρώμικα τις περισσοτερες φορές.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το να μην καταλαβαινει ενας ανθρωπος ο οποιος σε κοινωνικες συζητησεις εχει σαν μετρο συγκρισης μονο το εγω του που ειναι δεδομενο πλεον σε τι κυμαίνετε, ναι μπορεις να αντιληφθεις γιατι δεν καταλαβαινει και πολλα αλλα ..
Ειναι ξεκαθαρο πλεον η παντελης αισθηση ενσυναισθησης και το κυριοτερο ?Αντιληψης !

Η απαντηση ειναι απλη ,για να συμμετεχεις σε τετοιες συζητησεις πρεπει να εχεις κοινωνικη ευαισθησια για ολες τις κοινωνικες ομαδες και οχι μονο γι αυτες που ειναι του ιδιου φυλου ..
Να μην δηλωνεις ξεκαθρα πλεον τον μισογυνισμο σου και παντα να ¨δικαιολογουντε " οι αντρικες αποψεις που καθρεπτιζονται μονο μεσα απο τις δικες του σαν " προτυπο" .

Οτιδηποτε αλλο παραπεμπει σε συνεχη ασχετο συσχετισμο και οδηγει στην παραπληροφορηση .
Οποτε αν μια γυναικα εχει διπλα της εναν αντρα για πολλα χρονια και δεν τον απορρίπτει ή και το αντιεθτο , ειναι γιατι αυτος ο αντρας αξιζει πολλα περισσοτερα ,οπως και αν παλι μια γυναικα που δεν εχει ακομα αντρα διπλα της οπως αναφερθηκε πολυ αστοχος παλι πιο πανω, ειναι γιατι αυτη η γυναικα σεβεται τον ευατο της ,γνωριζει πολυ καλα τι ειναι και δεν παραχωρει τιποτα λιγοτερο απο αυτο που αξιζει σε κανεναν .
Δεν φοβαται την μοναχηκοτητα για να την θεωρει προταρχικη αναγκη στην ζωη της για να λαβει επιτελους επιβεβαβαιωση και αποδοχη η οποια ασυναισθητα αυτη αναζητα και οχι αυτο που υποστηριζεται οτι ψαχνει ενας ανθρωπος που πλεον εχει κανει σκοπο της ζωης του μονο αυτο εφοσον εχει απολυτη αναγκη την αποδοχη ..

Τα πραγματα ειναι απλα πλεον και οσο σας ποναει αυτη ειναι η αληθεια .
Οι γυναικες που ειναι με αντρες για χρονια ειναι γιατι εχουν ανθρωπους διπλα τους που τις σεβονται, τις αγαπουν και ολο αυτο που δινουν το εισπρατουν.
Τωρα οι γυναικες που ακομα δεν εχουν βρει ενω θελουν πολυ ενα συντροφο ειναι γιατι δυστηχως αυτα που δινουν δεν εχουν αντικρισμα οποτε πολυ καλα κανουν και αποχωρουν απο σχεσεις !
Καμια γυναικα δεν αφηνει κανεναν συντροφο γιατι ειναι ευχαριστημενη αυτο ειναι ξεκαθαρο πλεον!
Οποιαδηποτε αλλη αιτιολογια -δικαιολογια ειναι ξεκαθαρα οτι δινεται προς υποτίμηση μιας καταστασης που εμφανώς μαχονται να μπουν σε αυτη αλλα η πληρη αποτυχια τους ,τους στρεφει στην μερικη-επιλεκτικη υποβαθμιση του και δυστηχως το αισθημα της ζηλειας ειναι και η αιτια της τοξικοτητας αυτων των ατομων που εκμπαιμπουν προς το αντιθετο φυλο ...
 

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,616 μηνύματα.
Ήθελε να πει "τι να φέρω" κι έγραψε καταλαθος κάτι άλλο που η αυτόματη διόρθωση το έκανε "βαφές". Το ν και το β είναι δίπλα δίπλα.
Τι θες να φέρω είναι..
Ο δαίμονας του πληκτρολόγιο και εδώ έκανε την εμφανιση του
@EvanescenceQ;
@Margarita 00;
Σωστά.
Ωστόσο δεν εξηγεί τον διάλογο
"ναργιλέ" ,
"εχει" ,
"θα βρούμε"
κι οτι δεν χρειάζεται να φέρει τίποτα.

Κι εδώ να ξεκαθαρίσω οτι ενώ ο βιασμός δεν δικαιολογείται σε καμιά των περιπτώσεων,
όμως ο λόγος που με προβληματίζει λίγο ο "ναργιλές" είναι που μου μοιάζει συνθηματικό.
Και που, αν όντως είναι, η χρήση "ναργιλέδων"δεν δημιουργεί και το ασφαλέστερο περιβάλλον για να αποφευχθούν από έκτροπα , μέχρι εγκλήματα.
 

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
Με αυτα που διαβάζω εδω μέσα και δεν εννοω εσένα άν και με αυτο που έγραψες θα σε συμπεριλάβω , αναρωτιέμαι με τι τύπους αντρων έχετε συναναστραφει εν πάση περιπτώση. Οχι να μου έλεγε ΔΕΝ ΘΕΛΩ Η ΆΛΛΗ.... ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ να έκανε κ να καταλαβαινα απο τις κινησεις της πως δεν γουστάρει θα έφευγα εγώ πρώτος.

Έτσι θα έκανε κάθε άντρας που έχει αξιοπρέπεια. Εμενα αν η άλλη καταλαβω οτι δεν με γουστάρει δεν έχω ορεξη κάν για σέξ. Αρα μου δημιουργει όντως ερωτηματα το να πρέπει να διευκρινιζεται ΞΑΝΑ Κ ΞΑΝΑ αυτο που έγραψες εδω μεσα με τι είδους άντρες έχουν συναναστραφει κάποιες.

Τα ποστ που κάνω εδώ πέρα δεν είναι προβολή των εμπειριών μου, ούτε έχω άποψη μόνο γι' αυτά που έχω ζήσει. Αλλά και να είχα πέσει σε τέτοιες περιπτώσεις δε θα το έλεγα εδώ.

Γιατί σου κάνει εντύπωση που πρέπει να λέγεται ξανά και ξανά αυτό που έγραψα πριν κι όχι το γεγονός ότι υπάρχουν τέτοιοι άντρες;

Να βγούν να μιλήσουν όλες εννοειται , αλλα τα σημεια που μπορει κάποιος άνθρωπος να έκανε λάθος αν επισημανθουν μπορει να βοηθήσουν έναν άλλον άνθρωπο στο μέλλον. Αυτο γιατι να το στερήσουμε ; μπορει να αποτραπεί ένας βιασμός όχι επειδη η κοπέλα που πήγε με έναν τέτοιο ήθελε κ τα έπαθε αλλα επειδη πήγε για καφέ με έναν αλήτη. Ειμαι σίγουρος πως θα βγει στην τηλεοραση σε λιγο καιρο μια τέτοια εκπομπή οχι για να ριξει ευθυνες στις κοπέλες αλλα για να δειξει έναν δρόμο τον οποιο πρέπει να ακολουθούν ωστε να μην οδηγούνται στο λάκο με τα σκατά. Αυτο θέλω να εννοήσω.

Αλλά όταν δίνουμε μια συμβουλή σ' έναν άντρα για το τι να κάνει με μια μεθυσμένη κοπέλα θεωρείς ότι δεν υπάρχει λόγος να λέγεται ξανά και ξανά, πρέπει μόνο οι γυναίκες να μαθαίνουν να τους αποφεύγουν. Εγώ αυτό εισπράττω απ' τα λεγόμενά σου. Καλές, χρυσές οι συμβουλές, αλλά να μην είναι μονόπλευρες.

Πως ξέρεις οτι δεν το γνωρίζω ήδη; επειδη θα κάνω κάποιες σκέψεις ή ερωτησεις όπως οι παρακάτω ;

Για μένα η ερώτηση γιατι δεν σε βοήθησε η φίλη σου έχει μεγάλο νοημα για να καταλάβω αν τελικά η υποτιθέμενη φίλη ειναι όντως φίλη. Και αν θα μπορούσε να κάνει κ αυτή με τη σειρά της κάτι για να το αποτρέψει. Εν πάση περιπτώση προσωπικά έκανα ερωτησεις που έκανε και ο Τριανταφυλλόπουλος απο όσο είδα χθες στο βίντεο του οποιου οι ερωτησεις αν γινόντουσαν απο κάποιο μέλος εδω πχ η ερωτηση "Μηπως επειδη ειχες πιει κ εσυ ειχες διάθεση κ οντως ηθελες να γινει κάτι...." θα του ειχαν σούρει τα εξ αμάξης.

Προκειται περι ανθρωποφαγίας των καιρών και οτι τους βλέπουν όλους ίδιους. Αυτο οδηγεί σε κλειστού τύπου παρέες που δεν δέχονται μια διαφορετική γνώμη κ περιορίζονται στα δικά τους.

Οπως έχω γραψει κ σε άλλο πόστ οι τύποι που βγαινουν μονο με γυναικες σε μια παρέα (η αναλογια την οποια ρωτησε ο Τριανταφυλλοπουλος δεν ηταν τυχαια που υπερτερουσαν κατα πολυ οι γυναίκες) εμενα δεν μου κάνουν καλή εντύπωση.

Η κοπελα αυτη δεν έπρεπε να πάει με τη φίλη της την 17χρονη σε αυτο το πάρτυ έπρεπε να πει στο μάγκα θα έρθω με ένα φίλο... και αν της έλεγε αυτος μα μου... να του έλεγε εντάξει δεν έρχομαι καν.

Διότι οι τύποι αυτοι είχαν φτιάξει εκει μέσα σκηνικό χαρεμιού.... προφανώς ολοι αυτοι έχουν ανασφάλειες αμα έρθουν κ άλλοι άντρες στην παρέα άσχετοι με τις κλικες τους και για αυτο φροντίζουν ωστε η αναλογία να ειναι κατα πολύ μεγαλύτερη.

Η προταση έλα κ φέρε μια φίλη σου ειναι πολύ ύποπτη. Οχι δεν θα φέρω μια φίλη μου θα φέρω εναν φίλο 30-40 χρονών... σε χαλάει ; φίλοι δεν ειμαστε ; θές να μου τη πέσεις μήπως ;

δεν καταλαβαινω γιατι αν κάνουμε μια τέτοια συζητηση πρέπει να θεωρειται οτι αποθαρρύνουμε κοπέλες απο το να μιλήσουν ή ξεπλένουμε τους βιαστές.

Η αποψη μου δεν αλλάζει ο σωστος άντρας χωρις ανασφάλειες δεν περιορίζει τις παρέες, δεν εχει θέμα κ αφηνει κιολας τη καθεμια αν γουστάρει να τον ψάξει ΚΑΙ αυτή χωρις να γινεται μαλακας κ πιεστικος...

αντε ελα που εισαι θα έρθεις ; μου ειπες πριν μιση ωρα.... ελα δεν ερχεσαι...

χεσε μας φιλαράκο αμα θέλει θα έρθει μην της ξαναστείλεις απλά. Όλα αυτα σε ένα έμπειρο αντρικό μάτι ειναι περίεργα για αυτο ολοι αυτοι δεν μας θέλουν στις παρέες τους για να παιζουν μπαλίτσα μόνοι τους και βρώμικα τις περισσοτερες φορές.

Το σκηνικό από μόνο του εγώ δεν το κατακρίνω. Θες να πιεις; θες να κάνεις ναρκωτικά; θες να κάνεις one night stand, ακόμη και όργια; Κάνε. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχεις το δικαίωμα να πιέσεις και τους γύρω σου να πιουν, να πάρουν ουσίες και να σου κάτσουν. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Τώρα, το πόσο φίλες είναι με τη 17χρονη είναι σκέτο κουτσομπολιό, δεν προσφέρει κάτι στην υπόθεση.
 

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
@EvanescenceQ;
@Margarita 00;
Σωστά.
Ωστόσο δεν εξηγεί τον διάλογο
"ναργιλέ" ,
"εχει" ,
"θα βρούμε"
κι οτι δεν χρειάζεται να φέρει τίποτα.

Κι εδώ να ξεκαθαρίσω οτι ενώ ο βιασμός δεν δικαιολογείται σε καμιά των περιπτώσεων,
όμως ο λόγος που με προβληματίζει λίγο ο "ναργιλές" είναι που μου μοιάζει συνθηματικό.
Και που, αν όντως είναι, δεν δημιουργεί και το ασφαλέστερο περιβάλλον για να γίνουν από έκτροπα , μέχρι εγκλήματα.
Μπορει ναι μπορει και οχι ...
Αλλωστε ο ναργιλες ή και καποιες ουσιες δεν συσχετιζονται με το λεγομενο χαπι βιασμου ,να το ξεκαθαρισουμε αυτο γιατι ειναι και η αιτια που "δικαιολογει " την κατασταση της κοπελας .
Να ρωτουσε αν ειχε κατι τετοιο ?Αποκλειεται οποτε δεν ειναι τοσο αξιολογισημο ολο αυτο ;)

Η ύπαρξη ουσιων σε τετοιο ειδους πάρτι ειναι πλεον δεδομενη,τα ξερουμε, τα εχουμε ζησει οποτε ειναι νομιζω αυτονοητα .. ..Επειτα η κοπελα δεν αρνειτε κατι τετοιο ,εχει πει και η ιδια οτι ηταν ηδη ζαλισμενη απο αλκοολ αλλα σε σημειο που να ελενχε τον ευατο της ..

Επειτα να μιλήσουμε λιγακι και για το τι σημαινει αντρας και κατα ποσο ενας χαρακτηρας ¨δικαιολογειται" να ερχεται σε επαφη με μια αναισθητη κοπελα ή κοπελα ,υποτίθεται φιλη του ,που ειναι σε τοσο ασχημη κατασταση ?
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

miss marple

Πολύ δραστήριο μέλος

Η miss marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 859 μηνύματα.
Εγώ να ρωτήσω κάτι? Άντε και αποδεικνύεται ότι ο ναργιλές είναι όντως συνηθηματικό (που εμένα δε μου φάνηκε καθόλου συνθηματικό και περίεργη ερώτηση, αλλά έστω), ότι η κοπέλα είχε συμμετάσχει σε άλλα πάρτι και ήξερε, ότι της είχαν προσφέρει και στο παρελθόν κόκκα, έστω, έστω, έστω .... τι θεωρείτε ότι θα αλλάξει νομικά στην υπόθεση? Γιατί προσωπικά ελαφρώς έως πολύ άσχετα μου φαίνονται όοολα αυτά με το αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό μετά την προκαταρκτική, διότι το νόμο τον νοιάζει απλά αν υπήρξε βιασμός, ο οποίος βάσει όσων έχουν κυκλοφορήσει, αποδεικνύεται εύκολα μόλις βγουν οι τοκικολογικές.

Και για αυτούς που τους πιάνουν οι ευαισθησίες τους και διαρρυγνύουν τα ιμάτιά τους ότι πώς μιλάμε για βιασμό χωρίς να αποδειχθεί, να θυμίσω ότι μιλάμε βάσει των στοιχείων που έχουν κυκλοφορήσει και λέμε ότι θεμελιώνεται βιασμός, δεν είναι ούτε λαϊκό δικαστήριο, ούτε λογικό άλμα, ακόμη κι αν αφήσουμε στην άκρη την δεδομένη θα ήθελα να πιστεύω στήριξη στην κοπέλα. Λογικό άλμα και λαϊκό δικαστήριο είναι να πας σε συμπεράσματα που από πουθενά δεν προκύποτουν λέγοντας ότι τι δουλειά είχε εκεί, γιατί δεν έφυγε, γονείς δεν είχε να τη μαζέψουν κλπ

Το ''χάπια + μελανιές = βιασμός'' μάλλον είναι απλά βάζω τα γεγονότα στη σειρά και πιστεύω τα λεγόμενα μιας κοπέλας που πέρασε ένα βασανιστήριο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,777 μηνύματα.
Γιατί σου κάνει εντύπωση που πρέπει να λέγεται ξανά και ξανά αυτό που έγραψα πριν κι όχι το γεγονός ότι υπάρχουν τέτοιοι άντρες;

Γιατί δεν κάνω παρέα με μπασκλασαρίες. Δεν καταδέχομαι.

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω επαφή ουτε κοινωνικές συναναστροφές με τέτοιο κόσμο καθως δεν θα ταιριάζαμε. Οποτε ναι μου κάνει εντυπωση και ωρες ωρες δεν σου κρυβω οτι ειναι και ενοχλητικό να πρέπει συνεχως να διευκρινιζω αυτονόητα πράγματα επειδη σε αυτο το κόσμο υπάρχουν και μαλάκες... έγραψα κ πρίν ... υπαινιγμό να κάνει κάποια δεν θέλει θα είχα εξαφανιστεί πρώτος.

Ποσο μάλλον και να επιμένω κ να στέλνω το ένα μήνυμα μετά το άλλο. Ούτε κάν. Ειναι μεθυσμένη η άλλη, δεν μπορεί , δεν θέλει , ειναι κουρασμένη καλώς, ας μην έρθει στο πάρτι , αν μπορω να τη βοηθήσω κ να τη πάω σπίτι της αν κρίνω οτι ειναι σωστό άτομο κ μου έχει φερθει καλά ναι θα το κάνω και ως εκεί χωρις να έχω στο μυαλό μου άλλες σκοπιμότητες. Αν θέλει θα με πάρει αυτη τηλέφωνο την άλλη μέρα να βρεθούμε. Εγω εκανα τη κίνηση.

Αλλά όταν δίνουμε μια συμβουλή σ' έναν άντρα για το τι να κάνει με μια μεθυσμένη κοπέλα θεωρείς ότι δεν υπάρχει λόγος να λέγεται ξανά και ξανά, πρέπει μόνο οι γυναίκες να μαθαίνουν να τους αποφεύγουν.
Δεν δίνω συμβουλές σε όποιον και όποιον. Και πιστευεις οτι ένας τύπος με χάπια εξοπλισμένος και χωμένος μέσα στα σκατά της νύχτας τις κόκες και τις ιστοριες θα άκουγε εμένα ;

εγω μονο να αποτρέψω μπορώ κάποια απο το να πέσει στα δίχτυα τους...Αν κάποια ήθελε να ακούσει 2-3 κουβέντες απο κάποιον που χει φάει εμπειριες της νύχτας και θα την βοηθήσει σε πολλά, μετά χαράς να το κάνω. Δεν θέλω όμως αχαριστία και ειρωνίες. Δεν έχω κάποια άλλη απαίτηση.

Το σκηνικό από μόνο του εγώ δεν το κατακρίνω. Θες να πιεις; θες να κάνεις ναρκωτικά; θες να κάνεις one night stand, ακόμη και όργια; Κάνε. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχεις το δικαίωμα να πιέσεις και τους γύρω σου να πιουν, να πάρουν ουσίες και να σου κάτσουν. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Δεν πάει έτσι χρυσή μου. Πολύ φιλελεύθερη εισαι και μπορω κ εγώ να εκλάβω απο τα λεγόμενα σου οτι δεν σε ενδιαφέρει για κάποιον άλλον αρκει να μην καεί η δικιά σου γούνα. Με συγχωρεις αλλα δεν πάει έτσι.

Προφανως κ με ενδιαφέρει και το καταδικάζω. Δηλαδη τι θές να μου πεις.. οτι δεν καταδικάζεις τα ναρκωτικά που έχουν ξεκληρίσει οικογενειες ; τις προαλλες ειδα μια παλια μου συμμαθητρια στα φαναρια να μου ζητιανεύει για να πάρει τη δόση της....

προφανως κ όχι πιστευω τα καταδικάζεις ουτε θα παιξω το πούστικο παιχνιδάκι που πάιζουν κάποιοι εξυπνούληδες να απομονώσω μια φράση σου κ να αρχίσω να υποβαθμίζω προσωπικότητες κολώντας τους ρετσινιές.
Τώρα, το πόσο φίλες είναι με τη 17χρονη είναι σκέτο κουτσομπολιό, δεν προσφέρει κάτι στην υπόθεση.

Όχι διαφωνώ. Προσφέρει. Γιατι αν η εν λόγω είχε κάποιον εμπειρότερο ή εμπειρότερη φίλο/φιλη να την συμβουλέψουν κ άμα λάχει να την πάρουν κ με το ζόρι απο το σκατόλακο εκει μέσα η υπόθεση θα είχε διαφορετική τροπή.

Και αν θές τη γνώμη μου... αν είσαι ακόμη πιο μάγκας παίζεις μπαλιτσα με το Εσωτερικων υποθέσεων χωρις να σε πάρουν πρέφα. Ο τάδε μου προτεινε κόκα και ειναι άτομο με επιρροη στη νυχτα κόσμος πάει στο μαγαζί του να τον έχετε υπο παρακολούθηση και δεν θέλω το ονομα μ να γινει γνωστό. Τόσος κόσμος κλαίει τα παιδιά του απο τα ναρκωτικά, γιατι οταν βλέπεις οτι ένας τύπος ξηγιέται έτσι να μην τον καταγγείλεις ; παρά δεν το έκανε και συνεχισε να πηγαινει στα πάρτι του. Δεν την κατηγορώ οτι αξίζει φυσικά να πάθει κάθε κακό για αυτό αλλά δεν ήταν σωστό.

Έχω άδικο σε αυτό ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εγώ να ρωτήσω κάτι? Άντε και αποδεικνύεται ότι ο ναργιλές είναι όντως συνηθηματικό (που εμένα δε μου φάνηκε καθόλου συνθηματικό και περίεργη ερώτηση, αλλά έστω), ότι η κοπέλα είχε συμμετάσχει σε άλλα πάρτι και ήξερε, ότι της είχαν προσφέρει και στο παρελθόν κόκκα, έστω, έστω, έστω .... τι θεωρείτε ότι θα αλλάξει νομικά στην υπόθεση? Γιατί προσωπικά ελαφρώς έως πολύ άσχετα μου φαίνονται όοολα αυτά.

Για σένα ειναι άσχετα , για έναν πατέρα ή μια μάνα που κλαιει το παιδάκι του όμως απο τα ναρκωτικά δεν είναι. Η προσωπική χρήση ειναι προσωπική χρήση δεν ειναι πρόταση και σε άλλους να παιρνουν κ να γινουν βαποράκια για να βγάζει ο άλλος φράγκα με βιτρίνα ένα καφέ που μπορει να ειναι ΥΠΕΡ ΧΡΕΩΜΕΝΟ και να παριστάνει σε όλους εμάς τους έντιμους καθημερινους εργαζομενους οτι ειναι φραγκάτος κ ανώτερος άνθρωπος.

Θέλετε στήριξη και θα την έχετε αλλα θα δίνετε κ εσείς στήριξη για να γινει καλύτερη η κοινωνία.
 

Guest 896561

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Εν τω μεταξύ πάλι (όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις) γίνεται εξονυχιστικό και κατινίστικο ψαχούλεμα όλων των ανατριχιαστικών λεπτομερειών, προσωπικών μηνυμάτων που απεστάλησαν και άλλα πολλά. Ναι, το να ασχολείται η κοινή γνώμη με τέτοιες περιπτώσεις είναι κάτι πολύ θετικό, συμβάλει στην ευαισθητοποίηση και των υπολοίπων αλλά και λειτουργεί ως μοχλός πίεσης για περιπτώσεις θυτών που έχουν εξουσία και ανώτερη κοινωνική θέση. Όμως, αυτή η συνεχής αναπαραγωγή τόσο προσωπικών στοιχείων (όπως και στην περίπτωση της Καρολάιν) δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί, πέρα του ότι μπορεί να είναι τραυματική για τα θύματα.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,777 μηνύματα.
Λογικό άλμα και λαϊκό δικαστήριο είναι να πας σε συμπεράσματα που από πουθενά δεν προκύποτουν λέγοντας ότι τι δουλειά είχε εκεί, γιατί δεν έφυγε, γονείς δεν είχε να τη μαζέψουν κλπ

Ο λόγος που γίνεται αναφορά σε τέτοια δεν ειναι για να μεταφέρει ευθύνες στη κοπέλα οτι ήθελε κ τα έπαθε. Ειναι για να αναφερθούν τρόποι ωστε να αποτραπεί ένας βιασμος. Εν προκειμένω οπως ειπε και ο Τριανταφυλλοπουλος δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι κάποιοι ειναι αποφασισμενοι να κάνουν κακό, εχει σημασια μεγαλυτερη να αποτραπει ο βιασμός ή να περιμένουμε να καταδικάσει το δικαστηριο έναν βιασμο που σιγουρα ειναι για καταδίκη ;
 

miss marple

Πολύ δραστήριο μέλος

Η miss marple αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 859 μηνύματα.
Για σένα ειναι άσχετα , για έναν πατέρα ή μια μάνα που κλαιει το παιδάκι του όμως απο τα ναρκωτικά δεν είναι. Η προσωπική χρήση ειναι προσωπική χρήση δεν ειναι πρόταση και σε άλλους να παιρνουν κ να γινουν βαποράκια για να βγάζει ο άλλος φράγκα με βιτρίνα ένα καφέ που μπορει να ειναι ΥΠΕΡ ΧΡΕΩΜΕΝΟ και να παριστάνει σε όλους εμάς τους έντιμους καθημερινους εργαζομενους οτι ειναι φραγκάτος κ ανώτερος άνθρωπος.

Θέλετε στήριξη και θα την έχετε αλλα θα δίνετε κ εσείς στήριξη για να γινει καλύτερη η κοινωνία.

Είναι άσχετα για το κάτα πόσο θεμελιώνεται βιασμός ή όχι, το οποίο είναι και το θέμα μας εν προκειμένω.

Κατά τα άλλα, καλά όλα αυτά που λέμε για το τι θα κάναμε εμείς. Αν με ρωτάς κι εμένα προσωπικά, που είμαι μέγιστη φοβιτσιάρα, προφανώς δε θα πήγαινα σε ένα πάρτι με ανθρώπους που δεν ήξερα και δε θα εμπιστευόμουν κανέναν. Αν το έκανα όμως, αν ήμουν στη θέση της κοπέλας, θα άλλαζε κάτι ως προς την ευθύνη μου *που δεν υπάρχει* ή στην ευθύνη των βιαστών? όχι! ήθελε, πήγε, τέλος!

Αν θέλουμε ως κοινωνία να αλλάξουμε και να βοηθήσουμε, θα κάνουμε εξαλείφοντας των κίνδυνο, τον όποιο κίνδυνο, όχι για την 24χρονη, αλλά για όλους. όχι συμβουλεύοντας ''πρόσεχε''. Καταλαβαίνω αλήθεια το αυθόρμητο ''μα γιατί πήγε, τι το ήθελε?'', πιστεύω ότι στις περισσότερες περιτπώσεις είναι καλοπροαίρετο, συμπόνοια πιο πολύ. Αλλά δεν είναι η ώρα. 'Ηθελε και πήγε τελεία, στο κάτω κάτω τι αλλάζει τώρα? Η κατάσταση είναι δεδομένη, η ποινική της αντιμετώπιση επίσης είναι λίγο πολύ προδιεγραμμένη, όλα τα άλλα είναι κουτσομπολιό
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο λόγος που γίνεται αναφορά σε τέτοια δεν ειναι για να μεταφέρει ευθύνες στη κοπέλα οτι ήθελε κ τα έπαθε. Ειναι για να αναφερθούν τρόποι ωστε να αποτραπεί ένας βιασμος. Εν προκειμένω οπως ειπε και ο Τριανταφυλλοπουλος δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι κάποιοι ειναι αποφασισμενοι να κάνουν κακό, εχει σημασια μεγαλυτερη να αποτραπει ο βιασμός ή να περιμένουμε να καταδικάσει το δικαστηριο έναν βιασμο που σιγουρα ειναι για καταδίκη ;

καταλαβαίνω πώς το λες, με έναν αστερίσκο στο ότι κυρίως θα έπρεπε να επικεντρωθούμε στο να κλείσουμε τους βιαστές μέσα/να τους αποτρέψουμε/να εξαλείψουμε τα εγκλήματα τέτοιου είδους εν γένει και έπειτα σε συμβουλές προστασίας.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,777 μηνύματα.
Είναι άσχετα για το κάτα πόσο θεμελιώνεται βιασμός ή όχι, το οποίο είναι και το θέμα μας εν προκειμένω.

Κατά τα άλλα, καλά όλα αυτά που λέμε για το τι θα κάναμε εμείς. Αν με ρωτάς κι εμένα προσωπικά, που είμαι μέγιστη φοβιτσιάρα, προφανώς δε θα πήγαινα σε ένα πάρτι με ανθρώπους που δεν ήξερα και δε θα εμπιστευόμουν κανέναν. Αν το έκανα όμως, αν ήμουν στη θέση της κοπέλας, θα άλλαζε κάτι ως προς την ευθύνη μου *που δεν υπάρχει* ή στην ευθύνη των βιαστών? όχι! ήθελε, πήγε, τέλος!

Δεν θα άλλαζε κάτι στην ευθυνη των βιαστων όχι, συμφωνω μαζί σου. Εκεινο που θέλω να γινει ξεκαθαρο ειναι πως απο ενα σημείο κ μετά δεν εχει νοημα να δικάσεις και 500 φορές που λεει ο λογος εναν αποφασισμενο ανθρωπο για βιασμο ίσως το προβλημα υπάρχει απο αλλού κ ειναι ψυχικο και κοινωνιολογικό, ίσως δεν ξέρω ας απαντησουν οι ειδικοί.
Αν θέλουμε ως κοινωνία να αλλάξουμε και να βοηθήσουμε, θα κάνουμε εξαλείφοντας των κίνδυνο, τον όποιο κίνδυνο, όχι για την 24χρονη, αλλά για όλους. όχι συμβουλεύοντας ''πρόσεχε''. Καταλαβαίνω αλήθεια το αυθόρμητο ''μα γιατί πήγε, τι το ήθελε?'', πιστεύω ότι στις περισσότερες περιτπώσεις είναι καλοπροαίρετο, συμπόνοια πιο πολύ. Αλλά δεν είναι η ώρα. 'Ηθελε και πήγε τελεία, στο κάτω κάτω τι αλλάζει τώρα? Η κατάσταση είναι δεδομένη, η ποινική της αντιμετώπιση επίσης είναι λίγο πολύ προδιεγραμμένη, όλα τα άλλα είναι κουτσομπολιό

Εντάξει αφου κατάλαβες το καλοπροαίρετο της συμπόνοιας ειναι ακριβως εκεινο που έχω κ εγω στο μυαλό μου. για το "Τι σκατα το ήθελες ρε κοπελα μου... ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ σου προτεινε αυτος ο παλιομλκς."

και κλεινει εδώ κ απο μένα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

καταλαβαίνω πώς το λες, με έναν αστερίσκο στο ότι κυρίως θα έπρεπε να επικεντρωθούμε στο να κλείσουμε τους βιαστές μέσα/να τους αποτρέψουμε/να εξαλείψουμε τα εγκλήματα τέτοιου είδους εν γένει και έπειτα σε συμβουλές προστασίας.

Ωραία χαίρομαι που με κατάλαβες και έγινε μια ψύχραιμη κουβέντα χωρις παρεξηγησεις και εκατερωθεν άκυρους χαρακτηρισμους.
 

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,884 μηνύματα.
Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα είναι γιατί να θέλεις να βιάσεις έναν άνδρα, μια γυναίκα ή ένα ζώο.
Υπάρχει κάτι πιο ηδονικό απ' το να κάνεις νορμάλ έρωτα;
Πραγματικά χαζό ακούγεται.
Όπως χαζό είναι να περιμένεις καλοπέραση από πλουσιόπαιδα στα τρέντι πάρτυ με το αλκοόλ και τα χαπάκια.
Βρείτε ένα ντόμπρο αγόρι του μεροκάματου να γλεντήσετε μέχρι τ' άστρα!

Αυτά τα σεντόνια που γράφετε περί σεξισμού και άλλες αναλύσεις, αναλύσεων θα είχαν κάποιο νόημα αν περιέγραφαν στερεοτυπικές καταστάσεις.
Για παράδειγμα, ο ομαδικός βιασμός μια Ινδής που ήθελε να παντρευτεί τον αγαπημένο της.
Ή η κλειτοριδεκτομή, εξίσου βάρβαρο με τις ταυρομαχίες.

Η βία είναι διάχυτη παντού, διασκορπισμένη ακόμα και μέσα στα μυαλά μας.
Εκφράζει τη αρχέγονη σχέση εξουσιαστή / εξουσιαζόμενου. Γιατί σας φαίνεται περίεργο που κάποιος ασέλγησε μια αναίσθητη κοπέλα; Το έκανε επειδή μπορούσε. Μετά κοκορευότανε διαβάζοντας εφημερίδα, είχε δηλαδή και συναίσθηση της πράξης του και των συνεπειών της.
Πλημμέλημα δεν λέει ο νόμος;
Τι σημαίνει πλημμέλημα για ένα πλουσιόπαιδο; 500 ευρώ, 1000, 10000; 2 βραδιές στα μπουζούκια.

Και τι άλλο να κάνει ο νομοθέτης θα μου πείτε; Κακούργημα να το κάνει; Και μετά ο φόνος τι θα είναι;
Υπάρχει ο αστικός νόμος, υπάρχει και ο ηθικός.
Οι πλουσιογονείς τους φταίνε, τυγχάνει όμως αυτοί να είναι χειρότεροι. Παλαίουρες στην απάτη, τη λαμογιά, τη σύψη και τη διαφθορά.
Ξεκλήρισε ο γιος του μια οικογένεια με την πορσάρα του, αποζημίωσε ο μπαμπάς πλουσιοπάροχα.
Έχετε ακούσει φαντάζομαι για το αφεντικό των Jumbo;

Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει.
 

Guest 896561

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Η βία είναι διάχυτη παντού, διασκορπισμένη ακόμα και μέσα στα μυαλά μας.
Εκφράζει τη αρχέγονη σχέση εξουσιαστή / εξουσιαζόμενου. Γιατί σας φαίνεται περίεργο που κάποιος ασέλγησε μια αναίσθητη κοπέλα; Το έκανε επειδή μπορούσε. Μετά κοκορευότανε διαβάζοντας εφημερίδα, είχε δηλαδή και συναίσθηση της πράξης του και των συνεπειών της.
Το περίεργο είναι που δεν σου φαίνεται εσένα περίεργο.
 

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα είναι γιατί να θέλεις να βιάσεις έναν άνδρα, μια γυναίκα ή ένα ζώο.
Υπάρχει κάτι πιο ηδονικό απ' το να κάνεις νορμάλ έρωτα;
Πραγματικά χαζό ακούγεται.
Όπως χαζό είναι να περιμένεις καλοπέραση από πλουσιόπαιδα στα τρέντι πάρτυ με το αλκοόλ και τα χαπάκια.
Βρείτε ένα ντόμπρο αγόρι του μεροκάματου να γλεντήσετε μέχρι τ' άστρα!

Αυτά τα σεντόνια που γράφετε περί σεξισμού και άλλες αναλύσεις, αναλύσεων θα είχαν κάποιο νόημα αν περιέγραφαν στερεοτυπικές καταστάσεις.
Για παράδειγμα, ο ομαδικός βιασμός μια Ινδής που ήθελε να παντρευτεί τον αγαπημένο της.
Ή η κλειτοριδεκτομή, εξίσου βάρβαρο με τις ταυρομαχίες.

Η βία είναι διάχυτη παντού, διασκορπισμένη ακόμα και μέσα στα μυαλά μας.
Εκφράζει τη αρχέγονη σχέση εξουσιαστή / εξουσιαζόμενου. Γιατί σας φαίνεται περίεργο που κάποιος ασέλγησε μια αναίσθητη κοπέλα; Το έκανε επειδή μπορούσε. Μετά κοκορευότανε διαβάζοντας εφημερίδα, είχε δηλαδή και συναίσθηση της πράξης του και των συνεπειών της.
Πλημμέλημα δεν λέει ο νόμος;
Τι σημαίνει πλημμέλημα για ένα πλουσιόπαιδο; 500 ευρώ, 1000, 10000; 2 βραδιές στα μπουζούκια.

Και τι άλλο να κάνει ο νομοθέτης θα μου πείτε; Κακούργημα να το κάνει; Και μετά ο φόνος τι θα είναι;
Υπάρχει ο αστικός νόμος, υπάρχει και ο ηθικός.
Οι πλουσιογονείς τους φταίνε, τυγχάνει όμως αυτοί να είναι χειρότεροι. Παλαίουρες στην απάτη, τη λαμογιά, τη σύψη και τη διαφθορά.
Ξεκλήρισε ο γιος του μια οικογένεια με την πορσάρα του, αποζημίωσε ο μπαμπάς πλουσιοπάροχα.
Έχετε ακούσει φαντάζομαι για το αφεντικό των Jumbo;

Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει.
Κανονικά κακουργήμα θα έπρεπε να είναι. Η δικαιοσύνη θα πρέπει να τις τιμωρεί τέτοιες συμπεριφορές. Άμα τις αφήνει να λύνονται με το να σκάνε μερικά ψωροχιλιαρικα θα αναγκαστούμε δηλαδή όλες οι γυναίκες να φοβόμαστε να μίλησουμε με έναν άντρα, πόσο μάλλον να πάμε κάπου μαζί του.
 

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,884 μηνύματα.

Joji

Διακεκριμένο μέλος

Η Τζότζι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 6,588 μηνύματα.
Αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται για τους οικογενειακούς φίλους, τους φίλους από τα παλιά, από την γειτονιά και πάει λέγοντας. Οι συγκεκριμένοι έχουν πολλά, πολλά λεφτά, είναι μπλεγμένοι με ναρκωτικά κτλ. Που είναι από μόνο του ήδη ένα red flag 🚩 Σύμφωνα με την κοπέλα, στο παρελθόν της είχαν προσφέρει κοκαΐνη. Ας κάνει ο καθένας παρέα με όποιον θέλει απλώς σε περιπτώσεις τέτοιες το καλό είναι να μένει κάποιος μακριά, να πονηρεύεται.

Δυστυχώς υπάρχει πολύ ανωμαλία, πάντα υπήρχε, απλώς στην εποχή μας βγαίνει στην επιφάνεια, γιατί πλέον ο κόσμος μιλάει, και ακούγεται, και έτσι πρέπει να είναι. Πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14, γιατί απ’ ότι φαίνεται κανείς δεν θα το κάνει για εμάς. Και είναι λυπηρό. Πρώτα γίνεται το κακό και μετά λαμβάνεται δράση.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,777 μηνύματα.
Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα είναι γιατί να θέλεις να βιάσεις έναν άνδρα, μια γυναίκα ή ένα ζώο.
Υπάρχει κάτι πιο ηδονικό απ' το να κάνεις νορμάλ έρωτα;
Πραγματικά χαζό ακούγεται.
Όπως χαζό είναι να περιμένεις καλοπέραση από πλουσιόπαιδα στα τρέντι πάρτυ με το αλκοόλ και τα χαπάκια.
Βρείτε ένα ντόμπρο αγόρι του μεροκάματου να γλεντήσετε μέχρι τ' άστρα!

Αυτά τα σεντόνια που γράφετε περί σεξισμού και άλλες αναλύσεις, αναλύσεων θα είχαν κάποιο νόημα αν περιέγραφαν στερεοτυπικές καταστάσεις.
Για παράδειγμα, ο ομαδικός βιασμός μια Ινδής που ήθελε να παντρευτεί τον αγαπημένο της.
Ή η κλειτοριδεκτομή, εξίσου βάρβαρο με τις ταυρομαχίες.

Η βία είναι διάχυτη παντού, διασκορπισμένη ακόμα και μέσα στα μυαλά μας.
Εκφράζει τη αρχέγονη σχέση εξουσιαστή / εξουσιαζόμενου. Γιατί σας φαίνεται περίεργο που κάποιος ασέλγησε μια αναίσθητη κοπέλα; Το έκανε επειδή μπορούσε. Μετά κοκορευότανε διαβάζοντας εφημερίδα, είχε δηλαδή και συναίσθηση της πράξης του και των συνεπειών της.
Πλημμέλημα δεν λέει ο νόμος;
Τι σημαίνει πλημμέλημα για ένα πλουσιόπαιδο; 500 ευρώ, 1000, 10000; 2 βραδιές στα μπουζούκια.

Και τι άλλο να κάνει ο νομοθέτης θα μου πείτε; Κακούργημα να το κάνει; Και μετά ο φόνος τι θα είναι;
Υπάρχει ο αστικός νόμος, υπάρχει και ο ηθικός.
Οι πλουσιογονείς τους φταίνε, τυγχάνει όμως αυτοί να είναι χειρότεροι. Παλαίουρες στην απάτη, τη λαμογιά, τη σύψη και τη διαφθορά.
Ξεκλήρισε ο γιος του μια οικογένεια με την πορσάρα του, αποζημίωσε ο μπαμπάς πλουσιοπάροχα.
Έχετε ακούσει φαντάζομαι για το αφεντικό των Jumbo;

Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά θα πέσει.

Πρόκειται περι βλαμένων. Έχουν μια ολοκληρη αίθουσα με γυναικες κάποιες εκ των οποίων (αν όχι όλες) βίζιτες κ πάνε να τη πέσουν σε μια που δεν γουστάρει και ειναι και χωρις αισθήσεις. Για να καταστρέψουν πρώτα τη δική της τη ζωή κ μετά τη δική τους.

Με τέτοιους δεν θα έτρωγα ουτε τυρόπιτα στα εβέρεστ ποσο μάλλον να ασχοληθω να τους δώσω κ συμβουλές.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top