Παικτούρι η κριτική στο ίντερνετ ειναι εύκολη
όπως είπες κανεις δεν θέλει να πάρει την ευθύνη. Στη κριτική όλοι πρώτοι είμαστε. Τα έχω δεί και σε δουλειές αυτά... τις καυτες πατατούλες κανεις δεν θέλει να τις ακουμπήσει εύκολα. Εχω μπέι και έχω βραχεί ευτυχως δεν με πήραν καλά , έφαγα κάτι ψιλές , αλλα έφαγαν κ οι άλλοι καλά, ξώφαλτσα πέρασα θέλω να σου πώ όμως.
Ακόμη κ οι φίλες της εκεινο το βράδυ την έκαναν , δυστυχως την εγκατέλειψαν όλοι. Λίγοι θα έβαζαν το κεφάλι τους στο ντορβά και θα καθοντουσαν να κάνουν μανουρα στο ξενοδοχείο ένας εκ των οποίων θα ημουν κ εγώ. Επειδή έτσι είμαι. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση ούτε σκοπιμότητα.
Ένας δεν είπε... θα μείνω μαζί σου απόψε. Θα πάμε να μεινουμε μαζί στο δωμάτιο ή θα σε πάω σπίτι σου. Εννοω φίλος πραγματικός να τη βάλει για ύπνο, όχι να τις κάνει μαλακιες.
Αυτό ειναι και το μάθημα τελικά που μας μένει , οταν βλέπουμε εναν άνθρωπο μεθυσμένο - να μην εχει τις αισθηση του κτλπ κοιτάμε να ειδοποιησουμε δικους του ανθρώπους να έρθουν να τον παραλάβουν με ασφάλεια ή μπορουμε να τον πάμε ακόμη και σπίτι του εμεις οι ίδιοι να τον αφήσουμε. Δεν φεύγεις και δεν τον αφήνεις μόνο του.
Τωρα το τι γράψαμε εδώ και πως ερμηνεύτηκε λίγη σημασία έχει, ουτε πιστευω πως με αυτα που έγραψα εγω αποθαρρύνω κάποια κοπέλα να μιλήσει στις αρχές αυτο δεν υφίσταται καθολου
ο΄ποιος και εάν το πιστευει για μένα ειναι κακοήθης.