1. Μια ερώτηση για το αίμα, απ'ό,τι διαβάζουμε, χάθηκε πολύτιμος χρόνος στην αρχή (τις πρώτες 18 ώρες). Οι αστυνόμοι δεν κάλεσαν ιατροδικαστή άμεσα για να της πάρουν αίμα εγκαίρως, δυστυχώς. Αν η ίδια είχε σκεφτεί να πάει τότε από μόνη της σε ένα αιματολογικό/διαγνωστικό κέντρο για να έχει δείγμα του αίματός της ως αποδεικτικό στοιχείο, θα μπορούσε να σταθεί ως απόδειξη; Εννοώ δλδ εκτός του πλαισίου της αστυνομίας. Απλά δεν έτυχε να το σκεφτεί μέσα στον πανικό της με όλο αυτό σωστά;
2. O ιατροδικαστής γιατί δεν κλήθηκε άμεσα από την αστυνομία; Θέλω να πω, οι αστυνόμοι εκεί κανονικά δε θα έπρεπε να δικαστούν για ένα τέτοιο λάθος/παράβλεψη, να ασκηθούν κατηγορίες? Θα ήταν καθοριστικό αποδεικτικό στοιχείο η ύπαρξη αίματος.
3. Επίσης γνωρίζει κανείς από αυτά που έχει διαβάσει ή ακούσει, αν βρέθηκαν επάνω στην Γεωργία μώλωπες και σε άλλα σημεία εκτός της γάμπας; Πχ μηρούς και χέρια;
1. Πιστεύω ο πανικός της ήταν που την αποπροσανατολισε ,το σοκ κυρίως, γιατί όταν είσαι σε κατάσταση σοκ δεν σκέφτεσαι να το πω κανονικά και μην ξεχνάμε ότι ήταν ακομα υπό την επήρεια,όπως αποδεικτικά στοιχεία με φωτογραφίες θα μπορούσε να πάρει από το δωμάτιο. Θα είχαν βαρύτητα.
Ειναι όπως είναι κάποιος θύμα τροχαίου και φωτογραφίζει το σημείο.Καλα μετά θα ερχόταν και η σήμανση.Και για μένα δεν τη συμβούλεψε καλά ο δικηγόρος της. Αυτά το αίμα έπρεπε να το κατοχυρώσει σε ένα μικροβιολογικό να μην μπορεί κανείς να αλλοιώσει εκ των υστέρων τίποτα. Κατάλαβες. Φταίει και ο δικηγόρος της. Και που την άφησε μόνη στην πρώτη ανάκριση .
Μόνο με το δικηγόρο της έπρεπε . Έλειπε σε ταξίδι μα είναι πράγματα αυτά?
2. Η χρονοκαθυστερηση του ιατροδικαστή πιστεύω ήταν επειδή λειτουργούν με ωράρια δημοσίου κιόλας και όχι 24ωρου σε έκτακτα και έπεσε και μέσα στην παραμονή Πρωτοχρονιάς που ήταν όλοι κλειστά και έλειπαν.
Δεν ξέρω αν θα μπορουσε να πάει από μόνη της σε δεύτερο ιατροδικαστή. Αν μπορουσε να το κάνει.
3.Δεν έχω διαβάσει. Είδα μόνο τις φωτογραφίες. Υποθέτω ότι θα υπάρχουν και αλλού όπως και κακοποίηση που λόγω επειδή είναι ακόμα στο στάδιο της ανάκρισης δεν γίνεται να μάθουμε όλο το περιεχόμενο της δικογραφίας κατάλαβες. Ίσως να μην ήθελε να δείξει άλλα. Λόγω να μη θεωρηθεί ότι παρακωλύει τη διαδικασία.
Και θα αγνοούμε και πολλά στοιχεία εννοειται.
Αλλιώς τα ξέρουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι άλλα είναι αυτα που φτάνουν τελικά σε εμάς.
Ωραίες οι ερωτήσεις περιμένω κι εγώ να δω τι τελικά θα αποφανθούν.
Όσον αφορά την καθυστέρηση και αν υπάρχουν ευθύνες αυτές θα αναζητηθούν πιστεύω. Μπορεί και από το δικηγόρο της.
Απλά το παραθέτω πόσο μπροστά είναι η Αμερική σε αυτά
Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα μετά τον βιασμό: η αστυνομία και ένας ιατροδικαστής εξηγούν
www.google.com
Είναι θέμα διαδικασίας χρονοβορας και απαρχαιωμενης μιας και μιλάμε για 2022.