Σε αυτό εν μέρη συμφωνώ..
Δεν τσουβαλιαζω τα πάντα και κάπου πραγματικά ορισμένες δεν είναι θύματα...
Για εδώ μιλάνε όμως
Ά μπραβο.... εσυ που εισαι μεγαλυτερη και ωριμότερη λοιπον κ έχεις δει κ μερικά πράγματα παραπάνω βλέπεις τι λες.... αντε πες το αυτο σε ενα κοριτσάκι 25-30 ετών. Δεν θα υπάρξει καν δευτερο ραντεβού. ΚΑΝ...
Θα πει σε ολες της φιλες της οτι εισαι ενας μλκας σεξιστης και μισογυνης. Απλά τα πράγματα.
Ποια εικόνα βρε συ Ντεβιλ και που ακριβώς?
Έλα τώρα..
Εδώ μέσα?
τι είναι εδω μέσα?
το ανακτορο της ηθικής και της προτυπης συμπεριφοράς?
Τι θα κερδίσω εγω ας πούμε να πω το αρνητικό που το κάνω όταν το βλέπω?
Κάποιοι έχουν παρέες απο εδώ κ απλά στρογγυλοποιούν το λόγο τους για να μην μείνουν εκτός σε κοινωνικο επιπεδο. Δεν τους κατηγορω βεβαια. Και εγω το κάνω αυτό.... ειδικα σε ενα ραντεβου ειναι ευαισθητα θεματα αυτα δεν μπορεις να πεις τη γνωμη σου αν η άλλη δεν σε έχει γνωρισει ακομη και μπορει πολυ ευκολα να παρεξηγηθεις κ άδικα.
είδες που το λες και μόνο σου ..
Για το κομμάτι της αυτο βγαι εις απ έξω για το άλλο γιατί δεν το κάνεις και παίρνεις ξεκάθαρα πλέον θέση?
Ε και ?
Το αποτέλεσμα αυτού εσύ το λαμβάνεις όχι εγώ άρα γιατι να απολογηθεί?
Παίρνεις, ξεκάθαρα πλέον και αν δεν το καταλαβαίνεις δεν μπορείς να απαιτείς και από τον άλλον να μενει αμερόληπτος προς εσένα!
ΟΧΙ Δε παιρνω θέση εγραψα οτι αυτοι ηταν μεγαλυτεροι μαλάκες απο αυτην. Εχει τυχει κ σε εμάς μεθυσμένη τουριστρια και σηκωθηκαμε κ φυγαμε με το φίλο μου. Η πλάκα ειναι πως έτρεχε εξω και μας φωναζε χαχα ο αλλος εκανε μαλακια βεβαια έπρεπε να της αφησει ενα σοσιαλ και να φυγει ηταν με φιλη της αλλιως θα τη πηγαιναμε εμεις σπιτι της να την κοιμισουμε.... αν δεν μπορουσε να επιστρέψει μονη της. Και το εννοώ. Αυτο ειναι οντως μια καλή βοήθεια.
Δεν σκεφτεσαι να κάνεις ερωτικά κάτι με μια μεθυσμένη ουτε κάν φάσωμα με φιλάκια και χουφτώματα γιατι η κοπελα δεν ειναι με καθαρη συνειδηση. Αρκετοι το κάνουν βεβαια αλλα εγω ειμαι πλήρως κατά... το περιστατικο που σου αναφερω εγινε το 2016 πριν 6 χρονια ήμουν 29 χρονών , ποσο μάλλον τωρα που ειμαι 35.
Γιατί δε την πλησιάζεις να τις προσφέρεις την βοήθεια σου ?
Είμαι σίγουρη πως το κορίτσι χρειάζεται όλους εσάς που είστε σε τέτοια θέση
Εγω πιστευω κ μηνυμα να της έστελνα στο ινστα ουτε καν θα απαντουσε η συγκεκριμενη, δεν με έχει καμία ανάγκη... απλα αν ήμουν Διοικητης στο τμήμα που παρέλαβε τη δικογραφια και κάποιος απαντουσε στην ιδια να πάει να πάρει τον ουροσυλλεκτη απο το φαρμακειο... θα τον ειχα σκατώσει άσχημα..... αυτη η απαντηση δεν υπάρχει. Το δειγμα πρέπει να φυγει οσο πιο γρηγορα γινεται κ οτι πει ο ιατροδικαστης.
Και αν κάποιος έκανε του κεφαλιού του σε ενα τοσο σοβαρο θέμα , αναφορά και δρόμο απο το τμήμα. Θα τους ειχα γκαζώσει απιστευτα εγώ άσε... δεν μπορω να μου ρχετε ο καθε Τριανταφυλλοπουλος ή ο Κουγιας στο τμήμα και να με ξεφτυλιζει οτι δεν ξέρω να κάνω τη δουλειά μου.
Κοιτα θα γραψω κάτι που θα φανει σκληρο (οχι για μενα γενικοτερα) αλλα κάποιες δεν τις ενδιαφέρει να γνωρισουν ενα σοβαρό άτομο , τις νοιαζει μονο η καλη ζωη ποιος μαλακας με λεφτά θα βρεθει να τους τη προσφέρει.
Εκδρομες - ταξιδια -λούσα - βολτες σε ακριβα εστιατορια κτλπ τωρα οι υπολοιπες πραγματικα σοβαρές κοπέλες εχουν βρει δεν γυριζουν απο εδω κ απο εκει
κάποια πράγματα δεν ειναι τυχαια λυπαμαι που θα το πώ.... δεν μπορεις να ανεβάζεις φωτο στο ινστα συνεχως με τη καλη ζωη κ να περιμένεις να σε προσεγγισει ενας σοβαρος άνθρωπος.
Δεν αναφέρομαι στην εν λόγω, αναφέρομαι γενικά.
Δεν μπορεις να εισαι αυταρχικη τυπισσα και να θέλεις να κάνεις ελεγχο στη ζωη του αλλου πχ αν θα βγει με φιλους του ή .... αν εχει σχέσεις με τους γονεις του και ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ οτι έπεσες σε άντρα που κάνει ελεγχους και σε χειριζοταν τι θα φορέσεις και που θα βγεις. Η τελευταια που με έκανε μπλοκ τέτοιες μαλακιες μου έλεγε οτι δηθεν ο πρωην της ηταν πολυ κακος.... @@ αυτη ηταν χειροτερη κ τα ίδια σκατά.
Δεν μπορεις να προσελκυσεις κάτι που δεν είσαι. Κανενας άντρας μεσα στους οποιους και εγω που δεν ελέγχει την κοπελα του κ θέλει να έχει ελευθεριες δεν θα δεχοταν να τον ελέγχει αυτή.
να τα καταλαβουν κάποιες αυτες αν θέλουν να προχωρησουν παρακάτω κ να αλλαξει η ζωη τους.