Στο πρωτο layer των απαιτήσεων θα θέλαμε αστυνομικούς να μην μας φυτεύουν μια σφαίρα στο κεφάλι χωρίς κανέναν λόγο, στο δεύτερο να μην μας σπάνε την πλάτη στις συνταγματικά κατωχυρωμένες ειρηνικές διαδηλώσεις και στο τρίτο ναναι ευγενικοί και αξιοπρεπείς.
Έχει πολλά βήματα ακόμη για να φτάσει ο μέσος μπαλούρδος μπάτσος να γίνει πρότυπο αστυνομικού. Για μένα η εκπαίδευση θα πρέπει να διαρκεί πολύ περισσότερο και να περνάνε και ψυχομετρικά τεστ που απο οσο γνωρίζω δεν γίνεται (διορθώστε με αν κάνω λάθος ή δεν γνωρίζω κάτι επι τούτου).
κανεις λαθος ,τερασρτιο σε πολλα εξου και η παραπληροφορηση που διακρινετε στα ποστ οσων πραγματικα δεν ξερουν αλλα κρινουν!!και η εκπαιδευση πλεον των αστυνομικων
ειναι 3ετης ,δεν μιλαω για την αξιωματικων .....τα καλοκαιρια ομως
σαν δοκιμοι με 280 ευρω βασικο δουλευουν κανονικοτατα,με δικο τους εξοπλισμο που πρεπει να πληρωσουν απο την τσεπη τους ..αν τον δικομο λοιπον τον στειλουν καπου για το οποιο δεν εχει ακομα εκπαιδευτει ποιος φταίει καλη μου ?
Ο δοκιμος που παει στην δουλεια την οποια ομως ΔΕΝ την εχει μαθει ακομα καλα ή το κρατος ?
Ο δοκιμος τι νομιζεις οτι θα κανει οταν απειλείτε η ζωη του ?θα καθισει να σκεφτει " α εγω δουλευω τωρα πρεπει να ακολουθησω το πρωτοκολλο ?"
3 χρονια δοκιμοι αλλα παρ ολα αυτα εργαζομενοι κανονικοτατα ..αυτο νομιζω τα λεει ολα
εσυ ομως δεν μπορεις να κραξεις το κρατος και βγαζεις τον θυμο σου στον αστυνομικο ....οποτε ο θυμος σου δεν ειναι σε αυτον ..ο θυμος σου ειναι αλλου εξου και ο καθενας δεν ειναι υποχρεωμενος να ανεχετε την δικη σου ανάρμοστη συμπεριφορα γιατι
εσυ δεν ξερεις που να λαβεις δραση ωστε να μην αντιδρας στο προωσπο του οποιοδηποτε ...
Για το παρακατω ενα εχω να πω .....το μονο που πρεπει για να σεβαστεις εναν ανθρωπο ειναι να ξερεις πραγματικα π
οια ειναι η δουλεια του και να εχεις τον σεβασμο εσυ σαν αξια στη ζωη σου ...οποτε πιστεψε με σε κατι ανθρωπους που δεν ξερουν, δειχνουν ασεβεια θα συμπεριφερθουν ακριβως οπως το ειπες ..Με ΑΣΕΒΕΙΑ ..
Ας αναλογιστουμε μονο ενα πραγμα και τιποτε αλλο ..
Ενα αστυνομικος σε ενα πολιτη μπορει να φερθει ευγενικα και σε εναν αλλον με ασεβεια ..
Ποιος φταιει αραγε ?
Ο πομπος ή ο δέκτης ?
Ο δεκτης οπως του φερθεις θα σε αντιμετωπισει ξεκαθαρα ...
Οταν ο πολιτης λοιπον πλησιαζει με το υφακι του γνωστου Ελληναρα ,εισαι υπαλληλος μου και θα σου μαθω εγω να κανεις την δουλεια σου πολυ καλα κανει και τον αντιμετωπιζει με ασεβεια γιατι στην σχολη εμαθαν το σεβασμο να το δινουν εκει που αξιζουν ...Μιλαμε για συμπεριφορα και σεβασμο ,την οπλοχρησια την βγαζω τελείως εξω για να προλαβω τα κακως κειμενα ..
Επειτα ξερεις πολυ καλα ποσο γραμμενη την εχω ΚΑΙ εγω την εικονα που εχει ο οποιοσδηποτε εδω μεσα για εμενα και τι πιστευει γενικοτερα οποτε σε αυτο συμφωνουμε και εχουμε το θαρρος να μιλαμε οπως πρεπει και οχι οπως υποδυόμαστε