Διακρίνω στοχευμένο μίσος και απέχθεια, απο αυτό το είδος που εσείς αποκαλείτε ρατσισμό
Σε νοιώθω. τα ίδια ακριβώς αισθάνομαι και εγώ αλλά απο την απέναντι μεριά.
Δεν διαφέρεις και πολύ απο το τέρας που μισείς.
Πόσο του the point !!!Respect!!!
Μια γενικη εμπάθεια θα το χαρακτήριζα, διάχυτη στα μηνύματα όλων όσων εθελοτυφλουν ...
Ποσο ρατσιστικά ποστ εδώ σε αυτο θεμα και ομως ειναι ακομα σε κοινη δημοσια θεα ....
Επικροτουνται κιόλας όταν υπάρχουν και χχαρακτηρισμοι σε ένα θέμα που υποτίθεται πρέπει να έχουμε σεβασμό...
"Δεν με νοιάζει τι λεει και αν ήταν ατύχημα "
Στην πυρά .... μπάτσος ήταν...
"Είστε" δήμιοι...
Πρόβατα...μπεεε..
που μπηκα ; σε σταβλο ;
Απίστευτο.....
Ανατριχιάζω μόνο που το σκέφτομαι να βρίσκονται τέτοιοι άνθρωποι μπροστά σας .. Ακομα και μπροστα μας και να εχουμε το θαρρος της γνωνης μας !
Απο την εμπάθεια που συνεχίζουν να έχουν μέσα τους και εχει ποτίσει την ψυχούλα τους ποτέ θα καθαρίσουμε επιτέλους;
Κατ αλλα είμαστε ευαίσθητες ψυχουλες και ποναμε ...
Απίστευτο που κάποιοι έρχονται και σε επαφή παιδιά...
Χίλιες φορές πρόβατο λοιπόν παρα αυτή η κατάντια του ανθρώπινου είδους ,να εκφραζετε έτσι με τέτοιους χαρακτηρισμους και όχι μόνον αυτό, να επικροτουνται κιόλας ,μπράβο σας συγχαρητήρια για το επίπεδο που θρεφουν καποιοι εδώ μέσα...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 17 Νοεμβρίου 2023
Γενικώς πιστεύω η αστυνομία έχει μια προκατάληψη, ότι αυτός είναι Ρομά άρα επικίνδυνος αυτός έχει μούσια αρα χασίκλας, αυτός είναι στην πορεία άρα θα του δείξω εγώ του ανάρχα... Δεν είναι ότι θα μας σταματήσουν για ένα δίπλωμα και θα φέρονται άσχημα , αλλά υπό συγκεκριμένες συνθήκες φέρονται έτσι. Και δεν θα έχεις τον Αναγνωστόπουλο και το κάθε ρεμάλι στα όπα όπα και εγώ επειδή έχω μούσια θα μου φέρεσαι σαν σκουπίδι ας πούμε.
Φόβος λέγεται πλέον Αύρα μου !
Άμυνα και όχι πάντα δεν έχουν δίκιο ,δεν τους δικαιολογουμε ,αν είναι δυνατόν..
Εχω μάθει ομως να βλέπω και τις δύο πλευρές γιατί τα ζω ,τα ζω ίσως και με λίγο παραπάνω φόβο γιατί εκτίθεται το παιδί...
Ζουν τόσα δύσκολα περιστατικά και δυστηχως δεν υπάρχει μέρα που να έχει υπηρεσία ή κόρη μου στο μπ@ρδ@λ@ την Αθήνα και να μην μου λέει για ένα από αυτούς...
Ακόμα και μέσα στα τμήματα έχουν επεισόδια....
Πριν καιρό ρομα προσπάθησε μέσα σε ρμημα να πάρει όπλο...ποιος το ξέρει ομως ..
Ήρωες είναι για εμένα όσοι υπηρετούν Αθήνα Θεσσαλονίκη, ειδικά τα παιδιά της Διας ...
Ξεχναμε τα δυο παιδια που σκοτωθηκαν ..
Την περασμένη εβδομάδα απλό περιστατικό... συνάδελφος της βρέθηκε με σπασμένο χέρι και μωλοπες στα πλευρα στην προσπάθεια του να ακινητοποιησει ένα ρομα που τους έπιασαν να κλέβουν εξατμίσεις από συνοικία της Αθήνας...
2 αυτοκινητα ρομα επιασαν γενατα εξατμησεις και οπλο μεσα ...
Ακουστικε τίποτα;
Όχι!
Συνάδελφος της ...τι λέμε τώρα..δεν τράβηξε όπλο γιατί θα βρεθεί μπλεγμένος...
Εκεί φτάσαμε...στο νοσοκομειο ..
και αυτοί οι ρομα αύριο έξω θα είναι και θα ξανακάνουν το ίδιο γιατί ζούμε σε μπ@ρδελο κράτος..
Την επομενη φορα ομως για να δουμε πως θα καταληξει ο αστυνομικος ;
Δεν τραβούν πλέον όπλο οι αστυνομικοί τόσο εύκολα όσο το παρουσιάζουν...
οταν γινετε λοιπον κατι προυπαρχει ,ας ανοιξουμε τα δηθεν φιλεσπλαχνα ματακια μας και να δουμε πραγματικα τι γινετε ,απλα τα πραγματα !
Επειδή είπες περιστατικό θυμήθηκα τότε που ένας καινούργιος μας υπάλληλος έκλεψε από το γραφείο χρήματα...
Αφού του είπαμε με τρόπο αν το έκανε γιατί μέχρι τότε ουδέποτε είχαμε τέτοιο περιστατικό εκείνος μας απείλησε ότι θα μας κάνει και μήνυση...
Βάλαμε τότε τις κάμερες είδαμε ότι ήταν αυτός καλέσαμε την αστυνομία και όταν ήρθε να το συλλάβει έγινε χαμός...
Δεν έμπαινε μέσα στο περιπολικό, τον τσουβαλιασαν στη κυριολεξία ...
Τι έπρεπε να πω στον αστυνόμο τότε...σας παρακαλώ κάντε προσαγωγή σύμφωνα με αυτά που μάθατε στη σχολή;
Αφού ο άλλος δεν συνεργαζόταν...
Οπότε και το περιστατικό που τον βγάζει με την βία έχει μια "λογικη"
Δεν σταμάτησε σε σήμα και το κυριότερο είδαμε όλοι ΠΩΣ οδηγούσε μέσα σε γειτονιά και στενά..
Ακούσαμε όλοι τα κορναρισματα ..ΜΙΑ μηχανή να περνούσε εκείνη την ώρα θα τον έστελνε αδιάβαστο τον άνθρωπο..
Από καθαρή τύχη δεν είχαμε άλλες απώλειες...
Και σε αυτή τη περίπτωση θα πάμε και θα του πούμε ευγενικά βγείτε κύριε έξω από το αυτοκίνητο σας ;
Τσουβαλιαζοντας θα τον βγάλεις εφόσον αντιστέκεται κιόλας..
Μέχρι εκεί όμως...
Αυτά! πραγματικα το λέω ας πετάξουν την εμπάθεια τους μερικοί και να δουν τα γεγονότα όπως ειναι ,τίποτε άλλο !