Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

25-09-23

19:25
Το έβλεπα παντού στο Instagram και το κοινοποίησα και εγώ όταν το είδα από το story μιας φίλης μου. Δεν ξέρω αν έχουν προβεί σε καταγγελία ήδη.Να κάνεις καταγγελία.

25-09-23

19:47
Έχω ακούσει σε διαφήμιση στο ραδιόφωνο οτι αν βρεις φόλες πρέπει να ειδοποιήσεις τις αστυνομικές αρχές. Οπότε αν σε ρωτήσει κάποιος, ενημέρωσε.Το έβλεπα παντού στο Instagram και το κοινοποίησα και εγώ όταν το είδα από το story μιας φίλης μου. Δεν ξέρω αν έχουν προβεί σε καταγγελία ήδη.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

25-09-23

19:47
Δεν τις βρήκα εγώ. Ευχαριστώ πάντως. Θα το έχω υπόψιν.Έχω ακούσει σε διαφήμιση στο ραδιόφωνο οτι αν βρεις φόλες πρέπει να ειδοποιήσεις τις αστυνομικές αρχές. Οπότε αν σε ρωτήσει κάποιος, ενημέρωσε.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.220 μηνύματα.

26-09-23

22:31
Πρώτη μέρα σήμερα που του έδωσα , το άδειασε το μπολ τουΗ Naturea είναι πολύ καλή. Να μην πάρεις με αρνιά και τέτοια, πάρε με κοτόπουλο ή ψάρι. Το κρέας επιβαρύνει τα νεφρά του σκυλιού. Και να έχει όσο λιγότερα σιτηρά γίνεται.

27-09-23

01:07
Αυτοί το κουνέλι το έχουν 23 ευρώ το κιλόΕξαρτάται πόσο τρώει ο σκύλος σου. Εμένα που είναι μικρή τρώει 250g την ημέρα. Άρα βγαίνει 2,5€/μέρα δηλαδή κάπου 75€/μήνα. Πολύ κομπλέ if you ask me. Και είναι και μαγειρευτό που γενικά το θεωρώ top των top.

Πληρώνεις και την παρασκευή, είναι σαν να παίρνεις delivery για το σκύλο .
Αλλά θεωρητικά με τα ίδια λεφτά θα έτρωγε μοσχάρι, ψάρι ..θα είχε ποικιλία.

27-09-23

12:36
Χαίρομαι πολύ! Καλοφάγωτο! Και φιλάκι στο μουσούδι!Πρώτη μέρα σήμερα που του έδωσα , το άδειασε το μπολ του![]()

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

27-09-23

14:44
Η Naturea είναι πολύ καλή. Να μην πάρεις με αρνιά και τέτοια, πάρε με κοτόπουλο ή ψάρι. Το κρέας επιβαρύνει τα νεφρά του σκυλιού. Και να έχει όσο λιγότερα σιτηρά γίνεται.
Θα την πάρω κι εγώ!Πρώτη μέρα σήμερα που του έδωσα , το άδειασε το μπολ του![]()
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

27-09-23

14:47
Μια φορά στην Κρήτη, η γιαγιά ενός φίλου μου κατά λάθος είδε σε ένα τάπερ στο ψυγείο του κεφτεδάκια σκύλου και μας τα ταϊσε κοκκινιστά με μακαρόνια.
Έχω να δηλώσω πως ταίζουμε τα ζωάκια μας εντελώς άνοστα πράγματα!!
Και μια σύσταση: Μην αφαιρείτε τις ετικέτες και προσοχή που αποθηκεύετε τα περισσεύματα!
Έχω να δηλώσω πως ταίζουμε τα ζωάκια μας εντελώς άνοστα πράγματα!!
Και μια σύσταση: Μην αφαιρείτε τις ετικέτες και προσοχή που αποθηκεύετε τα περισσεύματα!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

27-09-23

14:53
Εγώ μικρός τάιζα τις γάτες της γειτονιάς Friskies κονσέρβα και όπως έπεφτε γρήγορα η υγρή τροφή (με μπουκίτσες) στο δοχείο, μου ήρθε λίγη σάλτσα στα χείλη μου και την έγλυψα. Νόστιμη μου φάνηκε.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.083 μηνύματα.

27-09-23

15:00
Μερικές τροφές μυρίζουν πολύ τίμια πάντως, μου αρέσει αρκετά η μυρωδιά της γατοτροφής.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

17-10-23

23:29
Αυτή είναι μια πιάστρα για φούρνο που έχω στην κουζίνα, σε σχήμα γάτας:
...και την οποία η ζουζουνίτσα μου βλέπει ως γατάκι που χρειάζεται να πλυθεί
:
grooming 
...και την οποία η ζουζουνίτσα μου βλέπει ως γατάκι που χρειάζεται να πλυθεί

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

17-10-23

23:30
Θα τρελαθώ!Αυτή είναι μια πιάστρα για φούρνο που έχω στην κουζίνα, σε σχήμα γάτας:
View attachment 124110
...και την οποία η ζουζουνίτσα μου βλέπει ως γατάκι που χρειάζεται να πλυθεί:
View attachment 124114
View attachment 124116 grooming![]()

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

17-10-23

23:33
Κι επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, την επόμενη θα την τραβήξω σε βίντεο να το ανεβάσω εδώ
για τους φαν.
για τους φαν.

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.653 μηνύματα.

17-10-23

23:37
οι ανιψιές μου απέκτησαν γατάκι.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

17-10-23

23:44
Μαναράκι μου!!!

Guest 126033
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-10-23

09:38
Ανεβηκε πανω στο απορροφητήρα ?Αυτή είναι μια πιάστρα για φούρνο που έχω στην κουζίνα, σε σχήμα γάτας:
View attachment 124110
...και την οποία η ζουζουνίτσα μου βλέπει ως γατάκι που χρειάζεται να πλυθεί:
View attachment 124114
View attachment 124116 grooming![]()
Θα τρελαθω

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.653 μηνύματα.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

20-10-23

23:04
βρε Νάσοοοοοοο

το λατρεύω το ζιζάνιο
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

20-10-23

23:11
Ω, μα τι γλυκούλι!!! 

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Jack of Spades
- charmander
- Joji
- Scandal
- Libertus
- Kate1914
- Vasiliis
- ROM32
- chester20080
- fmarulezkd
- Skeptic95
- rafaela11
- American Economist
- taketrance
- Paragontas7000
- DimitraA.
- Εριφύλη
- iew
- giannhs2001
- A350
- Arianara S3
- bibliofagos
- phleidhs
- Μήτσος10
- johnsala
- Unboxholics
- Wonderkid
- Hased Babis
- angela_k
- BatGuin
- hirasawayui
- epote
- fockos
- Dark_kronos
- camil
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- New member
- Γατέχων
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- exotic xo
- gademis
- marww
- GeorgePap2003
- Maria_Xagorari
- eukleidhs1821
- lepipini
- User2350
- allall1
- Roulaki
- Ilma
- spring day
- Dogie
- ninetta
- P.Dam.
- Μαυρίκιος
- tslef8
- louminis
- parrot/παπαγάλος
- monkeypox1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.