Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

02-04-24

18:10
Αυτό είναι το νόημα των πνιχτών, όχι των κοινών κολάρων. Αν και είναι common sense ότι ΔΕΝ χρησιμοποιούμε κολάρο σε καθημερινή βάση αν ο σκύλος τραβάει.Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

15-04-24

16:03
παιδιά ξεκίνησε η ζέστη και σε λίγους μήνες ο καύσωνας.
Μια υπενθύμιση να βγάζουμε νερό για τα αδέσποτα σε τακτά χρονικά διαστήματα, δεν μας είναι τίποτα σαν κίνηση.
Και φυσικά όποιος μπορει και φαγητό
Μια υπενθύμιση να βγάζουμε νερό για τα αδέσποτα σε τακτά χρονικά διαστήματα, δεν μας είναι τίποτα σαν κίνηση.
Και φυσικά όποιος μπορει και φαγητό

31-05-24

07:13
Πήγα προχτές σε ένα κτηνίατρο και μου είπε πολλά χρήσιμα πράγματα για τα σκυλάκια και είπα να μοιραστώ μερικά μαζί σας.
- Ένα σκυλί είναι ζώο αγέλης οπότε είναι ευτυχισμένο όταν έχει αρχηγό. Στο σπίτι πρέπει όλοι να έχουν τους ίδιους κανόνες. Να ξέρει πχ οτι σε ένα δωμάτιο δεν θα μπει, στον καναπέ δε θα ανέβει, όταν τρώνε οι άνθρωποι αυτό δε θα ζητιανεύει κλπ. Ένα σκυλί χωρίς αρχηγό και κανόνες είναι ένα δυστυχισμένο, κομπλεξικό, ανασφαλές σκυλί. Το σκυλί θέλει δύο πράγματα από τον αρχηγό του, την τροφή και την ασφάλεια. Είναι λάθος να υποκύπτουμε σε πειρασμό επειδή είναι γλυκούλι και να σπάμε τους κανόνες μας.
- Το σκυλί καλό είναι να τρώει ΚΑΙ ξηρά τροφή γιατί βοηθάει τα δόντια του.
- Το σκυλί δεν πρέπει να τρώει τα φαγητά που τρώμε εμείς αλλά αν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό για λίγο, υπάρχουν 5 πράγματα που απαγορεύεται δια ροπάλου να φάει: 1. κόκαλα 2. σοκολάτα 3. κρεμμύδι 4. σκόρδο 5. σταφύλια - σταφίδες.
Θα γράψω κι άλλα αν τα θυμηθώ.
- Ένα σκυλί είναι ζώο αγέλης οπότε είναι ευτυχισμένο όταν έχει αρχηγό. Στο σπίτι πρέπει όλοι να έχουν τους ίδιους κανόνες. Να ξέρει πχ οτι σε ένα δωμάτιο δεν θα μπει, στον καναπέ δε θα ανέβει, όταν τρώνε οι άνθρωποι αυτό δε θα ζητιανεύει κλπ. Ένα σκυλί χωρίς αρχηγό και κανόνες είναι ένα δυστυχισμένο, κομπλεξικό, ανασφαλές σκυλί. Το σκυλί θέλει δύο πράγματα από τον αρχηγό του, την τροφή και την ασφάλεια. Είναι λάθος να υποκύπτουμε σε πειρασμό επειδή είναι γλυκούλι και να σπάμε τους κανόνες μας.
- Το σκυλί καλό είναι να τρώει ΚΑΙ ξηρά τροφή γιατί βοηθάει τα δόντια του.
- Το σκυλί δεν πρέπει να τρώει τα φαγητά που τρώμε εμείς αλλά αν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό για λίγο, υπάρχουν 5 πράγματα που απαγορεύεται δια ροπάλου να φάει: 1. κόκαλα 2. σοκολάτα 3. κρεμμύδι 4. σκόρδο 5. σταφύλια - σταφίδες.
Θα γράψω κι άλλα αν τα θυμηθώ.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

31-05-24

11:16
Παιδιά εμένα ο εκτορακος μου μερικές φορές, τρώει πολύ τις πατουσες του, ή γενικά καμία φορά εκεί που κάθεται απλά δαγκώνει τη μια. Σκέφτηκα ότι το κάνει ίσως επειδή τον ενοχλούν τα δόντια του, ακόμη.
Ξέρεις κανένας μήπως γιατι;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

31-05-24

11:25
Τρώει ή γλείφει τις πατούσες του ; Μήπως έχει έντονη φαγούρα από κάτι στο πέλμα ; Το έχεις δει ;Παιδιά εμένα ο εκτορακος μου μερικές φορές, τρώει πολύ τις πατουσες του, ή γενικά καμία φορά εκεί που κάθεται απλά δαγκώνει τη μια. Σκέφτηκα ότι το κάνει ίσως επειδή τον ενοχλούν τα δόντια του, ακόμη.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.

31-05-24

11:26
Μύκητες μήπως;Παιδιά εμένα ο εκτορακος μου μερικές φορές, τρώει πολύ τις πατουσες του, ή γενικά καμία φορά εκεί που κάθεται απλά δαγκώνει τη μια. Σκέφτηκα ότι το κάνει ίσως επειδή τον ενοχλούν τα δόντια του, ακόμη.

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

31-05-24

11:42
Και τα 2 κάνειΤρώει ή γλείφει τις πατούσες του ; Μήπως έχει έντονη φαγούρα από κάτι στο πέλμα ; Το έχεις δει ;

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

31-05-24

12:28
Κοίταξε...είναι λογικό να γλείφει τις πατούσες του, ως ένα σημείο. Μα αν γίνεται συχνά, υπάρχει το ενδεχόμενο κάτι να τον ενοχλεί και να έχει έντονη φαγούρα. Δες τα πέλματά του, ψάξε τα σχολαστικά...Και τα 2 κάνειδεν είμαι και στο χωριό κάθε μέρα να τον βλέπω, αλλά τον έχω πετύχει 3-4 φορές σίγουρα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

09-07-24

11:22
Ο σκύλος μου από προχθές κατουράει υπερβολικά πολύ. 6-7 φορές σε κάθε βόλτα (πρωί βράδυ την βγάζω). Και δεν είναι ότι πίνει και υπερβολικό νερό.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

09-07-24

11:42
Εμένα σε κάθε βόλτα κατουράει 10+ φορέςΟ σκύλος μου από προχθές κατουράει υπερβολικά πολύ. 6-7 φορές σε κάθε βόλτα (πρωί βράδυ την βγάζω). Και δεν είναι ότι πίνει και υπερβολικό νερό.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

09-07-24

11:43
Αλήθεια;Εμένα σε κάθε βόλτα κατουράει 10+ φορές![]()

Joji
Επιφανές μέλος

09-07-24

12:15
Δεν ξέρω τι να σου πω. Επικοινώνησε με κτηνίατρο. Πάντως πίνουν και περισσότερο νερό τώρα το καλοκαίρι. Εμένα π.χ. είχε και ατυχήματα στο σπίτι πρόσφατα.Αλήθεια;Μα εμένα να έκανε και 2-3 φορές. Και σε μεγάλες βόλτες.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

09-07-24

13:07
Εμένα 5-6 φορές η σκυλίτσα μου, τώρα το καλοκαίρι πίνει περισσότερο νερό.Αλήθεια;Μα εμένα να έκανε και 2-3 φορές. Και σε μεγάλες βόλτες.

09-07-24

13:39
Αν το ξεκίνησε πρόσφατα μπορεί να είναι καμιά ουρολοίμωξη. Αν θες να της κάνεις εξετάσεις, κολπάκι που μου είχε πει κτηνίατρος, την ώρα που κατουρούσε γέμισα το κυπελλάκι με τα ούρα, τα πήγα στη βιοιατρική και ζήτησα εξετάσεις για ουρολοίμωξη σαν να είναι δικά μου, πιο φτηνά έρχεται από το να το έκανα στον κτηνίατρο.Ο σκύλος μου από προχθές κατουράει υπερβολικά πολύ. 6-7 φορές σε κάθε βόλτα (πρωί βράδυ την βγάζω). Και δεν είναι ότι πίνει και υπερβολικό νερό.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.108 μηνύματα.

28-07-24

12:57
Ετσι μπραβο να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους!

![]()
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Μολύνθηκαν τα νερά του Σηκουάνα - Αναβλήθηκαν οι προπονήσεις τριάθλου
Οι βροχοπτώσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου στο Παρίσι, μόλυναν τα νερά του Σηκουάνα τις ώρες που ακολούθησαν, αναγκάζοντας τους διοργανωτές να ακυρώσουν...www.cnn.gr
Οι γάτες μπορεί να φαίνεται ότι βρίσκονται στον κόσμο τους, ότι είναι λίγο απόμακρες και συμπεριφέρονται σαν να μην τους ενδιαφέρουν πολλά πράγματα, όμως η αλήθεια είναι ότι οι τετράποδες αυτές πονηρές κυρίες είναι πιο παρούσες από ό, τι νομίζουμε.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες έχουν δείξει ότι οι γάτες συνδέονται πραγματικά βαθιά με τους ανθρώπους. Αυτά τα πολύπλοκα πλάσματα μπορούν και θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Επίσης παρακολουθούν μέσα στο σπίτι τα πάντα, ακόμη και τις κινήσεις μας. Πόσες φορές δεν έχετε δει τη γάτα σας να κοιμάται αλλά το ένα μάτι -ίσως και το μισό- να το έχει ανοιχτό;
Ακόμα πιο εκπληκτικό είναι το ότι μπορούν να αναγνωρίσουν τα ονόματά τους (μια ικανότητα που την αποδίδουμε κυρίως στους σκύλους).
Και τώρα μια νέα έρευνα δείχνει ότι οι ικανότητες αυτών των αιλουροειδών είναι πολύ περισσότερες από ό,τι νομίζουμε.
Τι λέει η νέα έρευνα
Στην έρευνα αυτή, που έγινε στην Ιαπωνία, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι εκτός από το να γνωρίζουν τα ονόματά τους, οι γάτες φαίνεται επίσης να αναγνωρίζουν και τα ονόματα των άλλων γατών με τις οποίες ζουν μαζί στο ίδιο σπίτι. Και το πιο απίστευτο από όλα; Μπορεί επίσης να γνωρίζουν τα ονόματα των ανθρώπων που ζουν μαζί στο ίδιο σπίτι.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο, το να σκεφτούμε δηλαδή ότι η γάτα μας μπορεί να αναγνωρίζει το όνομά μας. Ίσως το πιο περίεργο από όλα είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά τα απόμακρα, φαινομενικά στον κόσμο τους πλάσματα, μας ακούνε στο σπίτι όταν μιλάμε και καταγράφουν πολλά πράγματα, όπως τα ονόματα τόσο των άλλων γατών, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, όσο και τα δικά μας.
”Αυτό που ανακαλύψαμε είναι εκπληκτικό. Θέλω ο κόσμος να μάθει την αλήθεια. Τα αιλουροειδή δεν φαίνεται να ακούνε τις συνομιλίες των ανθρώπων, αλλά στην πραγματικότητα, το κάνουν”, αναφέρει στην εφημερίδα The Asahi Shimbun η ερευνήτρια Saho Takagi του Πανεπιστημίου Kyoto στην Ιαπωνία.
![]()
Πώς έγινε το πρώτο πείραμα
Η Takagi και οι συνάδελφοί της ερευνητές μελέτησαν γάτες που ζούσαν σε σπίτια με πολλές άλλες γάτες. Στο πείραμα παρουσίασαν σε μια γάτα μια εικόνα μιας γνωστής γάτας από το ίδιο σπίτι, δείχνοντας τη φωτογραφία της σε μια οθόνη υπολογιστή.
Την ώρα που εμφανιζόταν η εικόνα, ακουγόταν ηχογραφημένη η φωνή του κηδεμόνα που έλεγε δυνατά το πραγματικό όνομα της γάτας που φαινόταν στον υπολογιστή. Στη συνέχεια έλεγε ένα διαφορετικό όνομα για την ίδια γάτα.
Αυτό που διαπίστωσε η ομάδα ήταν ότι οι γάτες περνούσαν περισσότερο χρόνο κοιτάζοντας την οθόνη του υπολογιστή όταν παρουσιαζόταν η γάτα με λάθος όνομα. Γιατί όμως; Το πιθανότερο, σύμφωνα με τους ερευνητές, ήταν επειδή ένιωθαν μπερδεμένες από την αναντιστοιχία της εικόνας και του ονόματος της γάτας.
![]()
Το δεύτερο πείραμα- Γνωρίζουν οι γάτες τα ονόματα των κηδεμόνων τους;
Οι ερευνητές μετά από αυτό θέλησαν να πάνε ένα βήμα πιο πέρα κάνοντας ένα παρόμοιο τεστ χρησιμοποιώντας στη θέση της γάτας που εμφανιζόταν στον υπολογιστή έναν άνθρωπο με τον οποίο η γάτα ζούσε στο ίδιο σπίτι. Επέλεξαν μάλιστα γάτες που ζούσαν με αρκετούς ανθρώπους στο σπίτι. Στη μία περίπτωση την ώρα που εμφανιζόταν ο άνθρωπος αυτός στον υπολογιστή ακουγόταν το πραγματικό όνομά του. Στη δεύτερη ακουγόταν για τον ίδιο άνθρωπο ένα διαφορετικό όνομα.
Τα αποτελέσματα και σε αυτή την περίπτωση ήταν τα ίδια. Οι γάτες-όχι όλες- όταν έβλεπαν έναν γνωστό τους άνθρωπο και άκουγαν άλλο όνομα από το κανονικό του, έμεναν περισσότερη ώρα στον υπολογιστή κοιτάζοντάς τον από όταν άκουγαν το σωστό του όνομα. Και αυτό γιατί φαινόταν ότι μπερδεύονταν από την αναντιστοιχία της εικόνας και του ονόματος του ανθρώπου.
”Η ερμηνεία μας είναι ότι οι γάτες που ζουν μαζί με περισσότερους ανθρώπους έχουν πιο πολλές ευκαιρίες να ακούσουν ονόματα που χρησιμοποιούνται από τις γάτες που ζουν με λιγότερους ανθρώπους. Και επίσης η διαβίωση με μια οικογένεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αυξάνει τις πιθανότητες μια γάτα να αναγνωρίζει ονόματα αλλά και να καταλαβαίνει εκφράσεις προσώπου”, αναφέρουν οι ερευνητές.
Και μπορεί τα αποτελέσματα αυτού του πειράματος να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, όμως αυτή η έρευνα εξακολουθεί να είναι μια μάλλον μια μικρή μελέτη καθώς περιλάμβανε λίγες γάτες. Οπότε θα πρέπει να γίνουν και άλλες ανάλογες έρευνες στο μέλλον.
Πάνω σε αυτό η ομάδα των ερευνητών θα πει: ”Αναγνωρίζουμε ότι ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά για τους συγκεκριμένους μηχανισμούς πίσω από την κοινωνική μάθηση στις γάτες. Ενώ τα ζώα στη μελέτη φάνηκε να συσχετίζουν ονόματα και πρόσωπα (τόσο για γνωστούς τους ανθρώπους όσο και για άλλες γάτες), εξακολουθούμε να μην καταλαβαίνουμε πραγματικά πώς αναπτύσσουν αυτή τη συσχέτιση στο περιβάλλον διαβίωσής τους”.
![]()
Πώς μαθαίνουν οι γάτες ονόματα
Η ικανότητα εκμάθησης, αναφέρουν οι ειδικοί, των ονομάτων άλλων γατών θα μπορούσε να είναι ένας τύπος κοινωνικής μάθησης στον οποίο οι γάτες έχουν μάθει τα ονόματα από την παρατήρησή τους κατά τη χρήση. Ωστόσο, η παρούσα μελέτη, όπως ανέφεραν οι ερευνητές και πιο πάνω, δεν διερεύνησε τον τρόπο που οι γάτες μαθαίνουν τα ονόματα αυτά, οπότε αυτό είναι ένα ερώτημα για μελλοντική έρευνα.
Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο τι διευκρινίζουν οι συμμετέχοντες ερευνητές: ”Οι γάτες σε αυτή τη μελέτη δεν έλαβαν καμία εκπαίδευση σχετικά με τα ονόματα των άλλων γατών του σπιτιού ή των ανθρώπων του σπιτιού. Είχαν επίσης ζήσει στο σπίτι τους, μαζί με τις άλλες γάτες και τους ανθρώπους, για τουλάχιστον έξι μήνες. Πολύ πιθανόν αυτή η έρευνα να οδηγήσει τους ανθρώπους να μιλούν περισσότερο στις γάτες τους και ακόμη και να προσπαθούν να τους διδάξουν ονόματα και άλλες λέξεις. Σε κάθε περίπτωση, δείχνει ότι οι γάτες είναι πολύ πιο έξυπνες από ό, τι πιστεύουν πολλοί.”
Τα ευρήματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στο Scientific Reports.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

21-11-24

01:48
Η σκυλίτσα μου σήμερα διαγνώσθηκε με καρκίνο.. ο κτηνίατρος ψηλάφησε όγκο στο στήθος και ίσως και κάποιους μικρότερους, που ο προηγούμενος μας είχε πει ότι είναι απλώς κήλη και χάθηκε πολύτιμος χρόνος!
Βρήκα έναν εξαιρετικό κτηνίατρο που ειδικεύεται στους καρκίνους και οι χώροι του είναι υπέροχοι μέσα. Σε λίγες μέρες θα την πάμε να κάνει κάποιες εξετάσεις καρδιάς, αίματος και θώρακος και μετά θα πρέπει να γίνουν Δύο χειρουργεία.. το πρώτο θα γίνει μαστεκτομή στα πέντε στήθη και το δεύτερο στα άλλα πέντε..
Είμαι να σκάσω από την ώρα που το έμαθα. Είναι και 12 χρονών και φοβάμαι πάρα πολύ, ειλικρινά..
Επίσης, δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι καλοήθεις ή κακοήθεις γιατί η βιοψία θα γίνει μετά το χειρουργείο. Δεν θέλει ο γιατρός να πάρει δείγμα γιατί φοβάται ότι μπορεί να πάνε τα καρκινικά κύτταρα σε άλλα όργανα από την βελόνα...
Βρήκα έναν εξαιρετικό κτηνίατρο που ειδικεύεται στους καρκίνους και οι χώροι του είναι υπέροχοι μέσα. Σε λίγες μέρες θα την πάμε να κάνει κάποιες εξετάσεις καρδιάς, αίματος και θώρακος και μετά θα πρέπει να γίνουν Δύο χειρουργεία.. το πρώτο θα γίνει μαστεκτομή στα πέντε στήθη και το δεύτερο στα άλλα πέντε..
Είμαι να σκάσω από την ώρα που το έμαθα. Είναι και 12 χρονών και φοβάμαι πάρα πολύ, ειλικρινά..

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επίσης, δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι καλοήθεις ή κακοήθεις γιατί η βιοψία θα γίνει μετά το χειρουργείο. Δεν θέλει ο γιατρός να πάρει δείγμα γιατί φοβάται ότι μπορεί να πάνε τα καρκινικά κύτταρα σε άλλα όργανα από την βελόνα...
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

08-01-25

23:40
«Μέχρι να αγαπήσει κανείς ένα ζώο, ένα κομμάτι της ψυχής συνεχίζει να μην ξυπνά».
- Ανατόλ Φρανς (1844-1924), Γάλλος συγγραφέας, βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1921.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

08-01-25

23:43
Από την στιγμή που την πρωτοείδα την ήθελα
Αλλά ότι θα την αγαπούσα τόσο πολύ, δεν το περίμενα ποτέ!
(10 χρόνια κλείνουμε φέτος)

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

08-01-25

23:53
Σήμερα...τρελάθηκα. Πήγα στο Παγκράτι για μια δουλειά και σαν τελείωσα έπεσα πάνω σ' ένα pet shop. Μπήκα να πάρω δυο πράγματα και σαν πήγα στο ταμείο...τί να δω...Πάνω στον πάγκο, δίπλα στο ταμείο, ένας υπέροχος γάτος !! Πανέμορφος...Λιαζόταν, κυριολεκτικά (έμπαινε ήλιος...). Τί χάδια, τί τερτίπια έκανε, δε λέγεται...Δεν ξεκολλούσα !!
Αδεσποτάκι ήταν και το πήραν οι κοπέλες που είχαν το μαγαζί. Τον έχουν καιρό. Εκεί ζει...Στειρωμένος, πεντακάθαρος, όλα τα καλά...Και το αστείο είναι ότι δεν τρώει τροφή για γάτες, αλλά για σκύλους !! Μόνο αυτές του αρέσουν...
Φιλολάου 160 είναι το μαγαζί (δεν κάνω διαφήμιση, εννοείται, ούτε τους ήξερα...). Για όποιον τυγχάνει να είναι κοντά και θέλει να τον δει και να τον γνωρίσει...
Αδεσποτάκι ήταν και το πήραν οι κοπέλες που είχαν το μαγαζί. Τον έχουν καιρό. Εκεί ζει...Στειρωμένος, πεντακάθαρος, όλα τα καλά...Και το αστείο είναι ότι δεν τρώει τροφή για γάτες, αλλά για σκύλους !! Μόνο αυτές του αρέσουν...
Φιλολάου 160 είναι το μαγαζί (δεν κάνω διαφήμιση, εννοείται, ούτε τους ήξερα...). Για όποιον τυγχάνει να είναι κοντά και θέλει να τον δει και να τον γνωρίσει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Jack of Spades
- charmander
- Joji
- Scandal
- Libertus
- Kate1914
- Vasiliis
- ROM32
- chester20080
- fmarulezkd
- Skeptic95
- rafaela11
- American Economist
- taketrance
- Paragontas7000
- DimitraA.
- Εριφύλη
- iew
- giannhs2001
- A350
- Arianara S3
- bibliofagos
- phleidhs
- Μήτσος10
- johnsala
- Unboxholics
- Wonderkid
- Hased Babis
- angela_k
- BatGuin
- hirasawayui
- epote
- fockos
- Dark_kronos
- camil
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- New member
- Γατέχων
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- exotic xo
- gademis
- marww
- GeorgePap2003
- Maria_Xagorari
- eukleidhs1821
- lepipini
- User2350
- allall1
- Roulaki
- Ilma
- spring day
- Dogie
- ninetta
- P.Dam.
- Μαυρίκιος
- tslef8
- louminis
- parrot/παπαγάλος
- monkeypox1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.