ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.

12-01-25

14:30
Mπα. Καταρχάς δεν πρόκειται να ξαναπάρω κατοικίδιο, δεν νομίζω πως θα μπορέσω να αντέξω τον θάνατό τους αν τυχόν πάρω. Ούτε ψάρι, ούτε σκύλο, ούτε γάτα ούτε πουλί.
Δεύτερον, καταλαβαίνω την συσχέτιση κατοικίδιου πουλιού - φυλάκιση, αλλά το ίδιο μπορείς να πεις και για μία γάτα. Το φυσικό της περιβάλλον είναι έξω στη φύση να κυνηγάει ποντίκια και πτηνά, και όχι να τρώει υγρές τροφές. Και ομοίως για τις γάτες, όπως και για τα πουλιά, αν σε αγαπάνε, σε εμπιστεύονται. Αν δεν θέλουν την ζωή τους, είτε είναι σε κλουβί, είτε είναι σε ένα διαμέρισμα, θα φύγουν και δε θα ξαναγυρίσουν.
Και τρίτον. Δεν επιβαρύνεται η συνείδησή μου. Το πουλάκι εγώ το έσωσα. Και καλύτερα να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον ήσυχο, με ανθρώπους οπού το αγαπάμε και το φροντίζουμε με φρέσκο νερό και φαγητό και παιχνιδάκια και καθαριότητα, παρά ό,τι θα βίωναν εκεί.
Είχα περάσει για να πάρω τροφή και στο petshop υπήρξε ένα νεκρό budgie, η τύπισσα απλώς το πήρε και το πέταξε στα σκουπίδια. Και στο κάτω κάτω, αν δεν το έπαιρνα εγώ, θα το έπαιρνε κάποιος άλλους, που τυχόν να μην ενδιαφέρονταν τόσο για αυτό. Σου λέω, τα κανονικά κοκατίλ τα παίρνεις 100 ευρώ, κάπου εκεί, αυτόν εγώ τον πήρα πάμφθηνα (δε θυμάμαι αν ήτανε 10 ευρώ; Σίγουρα κάτω απο 20). Προτιμώ να τον έχω ως πραγματικό κατοικίδιο σε μεγάλο κλουβί, γιατί κακά τα ψέμματα, αν το έπαιρνε κάποιος άλλος θα ήτανε δώρο, και θα το κρατούσανε σε ένα υπερβολικά μικρό για το μέγεθός τους κλουβί
Η γάτα είναι ιδαίτερη περίπτωση, αλλά έχει "επιλέξει" να ζει κοντά στον άνθρωπο και να τρέφεται από αυτόν έχοντας αναπτύξει επικοινωνία και σύνδεση μαζί του, δεν είναι το ίδιο με ένα πουλί όπως πχ καναρίνι που δεν επιλέγει να ζήσει καν σε ανθρώπινες κοινότητες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν είναι μαλακτικό ρούχων, τα πουλάκια, να τ' αγοράζουμε μια φορά την εβδομάδα...Ούτε, προσωπικά, κάνω συλλογή...
Όμως, αν κάποιος αποφασίσει να κάνει τη ζωή πιο εύκολη σε κάποια από αυτά, δε θα τον πω εγκληματία...
Γιατί δεν "πετάω στα σύννεφα". Ούτε πάω με ευχολόγια...
Η αγορά είναι αγορά, δεν αλλάζει κάτι σε αυτό, ακόμα δε αν υπάρχουν και πονοψυχοι που τα αγοράζουν και γίνει αντιληπτό από επιχειρηματίες τόσο πιο πολλά που υποφέρουν θα βλέπεις. Το καταναλωτικό εμπάργκο είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να ασκήσεις.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

12-01-25

14:33
Έχω γνωρίσει ανθρώπους που οι γάτες τους βρήκαν την πρώτη ευκαιρία και έφυγαν, το ίδιο με τους σκύλους.Η γάτα είναι ιδαίτερη περίπτωση, αλλά έχει "επιλέξει" να ζει κοντά στον άνθρωπο και να τρέφεται από αυτόν έχοντας αναπτύξει επικοινωνία και σύνδεση μαζί του, δεν είναι το ίδιο με ένα πουλί όπως πχ καναρίνι που δεν επιλέγει να ζήσει καν σε ανθρώπινες κοινότητες.
Είναι η φύση τους έτσι, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Η όλη έννοια του "κατοικίδιου" είναι να καλυτερεύσεις τη ζωή του ζώου, όχι να την χειροτερέψεις.
Ομοίως υπάρχουν πολλά πουλιά που τα αφήνεις έξω και μετά γυρίζουν πίσω, συνειδητά. Είναι φυλακισμένα;
Τα δικά μου νιώθουν πως το κλουβί τους είναι το safespace τους. Δε θέλουν να βγούν έξω, τους ανοίγω την πορτούλα και το πάνω μέρος και κάθονται μέσα, άντε το πολύ να βγουν πάνω και μετά να ξαναμπούν μέσα.
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.

12-01-25

14:45
Έχω γνωρίσει ανθρώπους που οι γάτες τους βρήκαν την πρώτη ευκαιρία και έφυγαν, το ίδιο με τους σκύλους.
Είναι η φύση τους έτσι, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Η όλη έννοια του "κατοικίδιου" είναι να καλυτερεύσεις τη ζωή του ζώου, όχι να την χειροτερέψεις.
Ομοίως υπάρχουν πολλά πουλιά που τα αφήνεις έξω και μετά γυρίζουν πίσω, συνειδητά. Είναι φυλακισμένα;
Τα δικά μου νιώθουν πως το κλουβί τους είναι το safespace τους. Δε θέλουν να βγούν έξω, τους ανοίγω την πορτούλα και το πάνω μέρος και κάθονται μέσα, άντε το πολύ να βγουν πάνω και μετά να ξαναμπούν μέσα.
Το γεγονός ότι κάποιοι μεμονωμένοι σκύλοι η γάτες έφυγαν από ιδιοκτήτες μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους όπως πχ σκληροί ιδιοκτήτες, αρρώστια, προσωπικότητα ζωου κλπ είναι σαν κάποιοι εξωγήινοι να βλέπουν το ανθρώπινο είδος και να κρίνουν όλη την νοημοσύνη του από έναν τυχαίο ανόητο που θα συναντήσουν. Εμείς μιλάμε για τα χαρακτηριστικά τους ως ειδος. Τα πουλιά που έζησαν σχεδόν όλη τους την ζωή στο κλουβί είναι λογικό να μην θέλουν να πετάξουν. Είναι σαν να μεγαλώνεις τα παιδιά σου σε ένα σκοτεινό υπόγειο όλη τους την ζωή και όταν κάποιος τους καλέσει να βγουν στην ζωή έξω να φοβούνται να το κάνουν (αγοραφοβία λόγω χρόνιου εγκλεισμού) και να του λες, βλέπεις? Τα παιδιά μου δεν θέλουν να βγουν έξω το υπόγειο είναι το safespace τους.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

12-01-25

14:53
Ή απλώς η φύση του ζώου να βρίσκεται έξω στην φύση και να κυνηγάει το φαγητό του, να βρίσκει μέρος να κρύβεται, να τρέχει και να ζει σε αγέλες με όμοια άτομα του είδους τους.Το γεγονός ότι κάποιοι μεμονωμένοι σκύλοι η γάτες έφυγαν από ιδιοκτήτες μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους όπως πχ σκληροί ιδιοκτήτες, αρρώστια, προσωπικότητα ζωου κλπ είναι σαν κάποιοι εξωγήινοι να βλέπουν το ανθρώπινο είδος και να κρίνουν όλη την νοημοσύνη του από έναν τυχαίο ανόητο που θα συναντήσουν.
Αν τα φροντίζεις, είτε γάτα, είτε σκύλος, είτε χελώνα, είτε ψάρι, είτε πουλί, είτε μικρό παιδί, και μεριμνάς κάθε τους ανάγκη, δεν υφίσταται να θεωρείται κακοποίηση.
Επίσης, έστω ότι "σοβαρέψουμε" ως άνθρωποι και τα απελευθερώσουμε, πόσες μέρες τους δίνεις μέχρι να ψοφήσουν (και ψάρια, και πουλιά γιατί είδα οτι μίλησες για αυτά τα δύο) λόγω της ανικανότητάς τους να πλοηγηθούν, να βρουν όμοιους, να βρουν φαΐ;
ROM32
Δραστήριο μέλος

12-01-25

15:56
Ή απλώς η φύση του ζώου να βρίσκεται έξω στην φύση και να κυνηγάει το φαγητό του, να βρίσκει μέρος να κρύβεται, να τρέχει και να ζει σε αγέλες με όμοια άτομα του είδους τους.
Αν τα φροντίζεις, είτε γάτα, είτε σκύλος, είτε χελώνα, είτε ψάρι, είτε πουλί, είτε μικρό παιδί, και μεριμνάς κάθε τους ανάγκη, δεν υφίσταται να θεωρείται κακοποίηση.
Επίσης, έστω ότι "σοβαρέψουμε" ως άνθρωποι και τα απελευθερώσουμε, πόσες μέρες τους δίνεις μέχρι να ψοφήσουν (και ψάρια, και πουλιά γιατί είδα οτι μίλησες για αυτά τα δύο) λόγω της ανικανότητάς τους να πλοηγηθούν, να βρουν όμοιους, να βρουν φαΐ;
Μπερδεύεις πολλά πράγματα μεταξύ τους. Σαφέστατα και το σωστό είναι οι σκύλοι ελεύθεροι να τρέχουν και να παίζουν με τους ομοίους τους αλλά αυτά τα κάνουν μόνο μέσα στις ανθρώπινες κοινότητες και όχι σε κάποιο άγριο δάσος η βουνό μόνα τους, στο τέλος της ημέρας γυρίζουν πάντα στον άνθρωπο γιατί ξέρουν ότι μόνο κοντά του επιβιώνουν. Το καναρίνι αν ήταν ελεύθερο εξαρχής της γέννησης του δεν θα επέλεγε να έρθει κοντά στον άνθρωπο και αν το έκανε, μόνο ευκαιριακα, να τραφεί με τα αποφάγια του και καμιά άλλη σχέση μαζί του δεν θέλει πχ σε σχέση με τον σκύλο που επιθυμεί και ανθρώπινα χάδια.
Αν "σοβαρευτούμε" και εξαρχής δεν αιχμαλωτιζουμε ψάρια και πουλιά, μια χαρά θα ζήσουν μόνα τους έξω, αυτά που δεν θα τα καταφέρουν είναι μόνο όσα ο άνθρωπος εξαρτησε και αποδυνάμωσε δια της βίας εγκλωβίζοντας τα από μικρά κάνοντας τα να χάσουν αυτές τις ικανότητες τους. Όπως πχ ένας γορίλας που γεννήθηκε σε ζωολογικό κήπο, δεν μπορεί να σταθεί στην φύση πια. Εσύ του δημιούργησες το πρόβλημα και εσύ εμφανίζεται και ως σωτήρας του; Αυτό είναι το απόγειο της ανωμαλίας.
finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

13-01-25

17:22
Βάλε και καμιά φωτογραφία.Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια;
Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν.![]()

Ωστόσο, κι από το κελάηδισμα μπορείς να πάρεις μιαν ιδέα. Τα θηλυκά είναι μονότονα, ενώ τ' αρσενικά έχουν πιο περίπλοκο κελάηδισμα.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

19-01-25

17:47
Με θλίβει η αδιαφορία μερικών ανθρώπων του χωριού που δε δίνουν στα σκυλιά τους (και όχι μόνο) τη φροντίδα που τους αξίζουν.
Επειδή εσείς ζείτε όπως ζείτε, τι σας φταίνε τα ζωντανά και τους προσφέρετε μια εξίσου χαμηλή ποιοτική ζωή; Επειδή δεν τα βαράτε και δεν τα έχετε δεμένα, δε σημαίνει πως είστε άξιοι να έχετε κατοικίδιο.
Επειδή εσείς ζείτε όπως ζείτε, τι σας φταίνε τα ζωντανά και τους προσφέρετε μια εξίσου χαμηλή ποιοτική ζωή; Επειδή δεν τα βαράτε και δεν τα έχετε δεμένα, δε σημαίνει πως είστε άξιοι να έχετε κατοικίδιο.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

05-02-25

18:11
Η Εβίτα είναι πολύ καλά μετά τη στείρωση. Άντε ένα 15% να είναι πιο ήρεμη.
Της δίνω μόνο Royal Canin τροφή (σταματήσαμε την Friskies του σούπερ μάρκετ) και μόνο 200g τη μέρα σπασμένα σε δύο δόσεις.
Εντάξει μετά την 3η μέρα έκανε τα σάλτα της στο κρεβάτι, αλλά δεν έπαθε κάτι η ουλή.
Σιγά σιγά βγαίνουν και οι τρίχες στο ξυρισμένο δερματάκι της.
Το μόνο ότι βλέπω να έχει πρηστεί κάπως (σαν να έχει βάλει κιλά), όχι στο πρόσωπο αλλά στη μέση της.
Κανονικά τώρα θα της ερχόταν οίστρος.
Της κόψαμε και το ψωμί - αποφάγι που της δίναμε.
Η βοηθός της κτηνιάτρου μου είχε πει ότι μπορεί να παχύνει χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι.
Της δίνω μόνο Royal Canin τροφή (σταματήσαμε την Friskies του σούπερ μάρκετ) και μόνο 200g τη μέρα σπασμένα σε δύο δόσεις.
Εντάξει μετά την 3η μέρα έκανε τα σάλτα της στο κρεβάτι, αλλά δεν έπαθε κάτι η ουλή.
Το μόνο ότι βλέπω να έχει πρηστεί κάπως (σαν να έχει βάλει κιλά), όχι στο πρόσωπο αλλά στη μέση της.
Η βοηθός της κτηνιάτρου μου είχε πει ότι μπορεί να παχύνει χωρίς να το πάρουμε χαμπάρι.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

05-02-25

22:54
Εμένα η δικιά μου μετά την στειρωση, δεν ηρέμησε καθόλου. Ηρέμησε λόγω ότι μεγαλώνει σιγά σιγά αλλά ακόμα είναι "τρελοσκυλο ". Ούτε παχύνε.Η Εβίτα είναι πολύ καλά μετά τη στείρωση. Άντε ένα 15% να είναι πιο ήρεμη.
Γενικά ήταν πολύ εύκολα μετά την στειρωση, δεν μας δυσκολεψε.
Μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα είναι!!

Και η τροφή που της δίνεις είναι πολύ καλή!
Τι ράτσα είναι το σκυλάκι σου;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

05-02-25

22:56
Διασταύρωση ντατσχουντ με κόκερΤι ράτσα είναι το σκυλάκι σου;

Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

05-02-25

22:59
Θα είναι πανέμορφοΔιασταύρωση ντατσχουντ με κόκερ![]()

Να το χαίρεσαι!!
Scandal
Διαχειριστής

05-02-25

23:04
ThanksΘα είναι πανέμορφο
Να το χαίρεσαι!!

Έχω ανεβάσει φωτογραφίες, δες εδώ:
Εσένα τι ράτσα είναι;
Friday_k
Δραστήριο μέλος

05-02-25

23:14
Χιχι είναι πολύ καλουλαα. Με τα τέλεια αφτακια τηςThanks
Έχω ανεβάσει φωτογραφίες, δες εδώ:
Εσένα τι ράτσα είναι;

Εμένα είναι κοκονι με γκριφον

06-02-25

09:19
Εμάς όχι απλά δεν ηρέμησε αλλά έγινε ακόμα πιο παλαβή. Αφού καμιά φορά λέω για πλάκα οτι η στείρωση δεν πέτυχε και πρέπει να την ξανακάνουμε.
Καλά να παχύνει αυτό το σκυλί αποκλείεται, δεν είναι στο σουλούπι της κάτι τέτοιο.
Διαφωνώ με τα royal canin. Έχω ακούσει οτι είναι ακριβά χωρίς να το αξίζουν. Το σκυλί δε χρειάζεται ειδική διατροφή επειδή έκανε στείρωση, μπορείς να δίνει ξηρά τροφή με κοτόπουλο που είναι το ίδιο πράγμα. Royal canin απλά εκμεταλλεύονται οτι οι γιατροί τα προτείνουν πχ έχει λίγο θέμα με το στομάχι του, δώσε αυτό, έχει λίγο σφιχτά κόπρανα, δώσε εκείνο. Μόνο αν το σκυλί χτύπα ξύλο έχει μια αρρώστια θα σκεφτώ να δώσω ειδική τροφή και με τίποτα royal canin. Μόνο το όνομα έχουν.

Διαφωνώ με τα royal canin. Έχω ακούσει οτι είναι ακριβά χωρίς να το αξίζουν. Το σκυλί δε χρειάζεται ειδική διατροφή επειδή έκανε στείρωση, μπορείς να δίνει ξηρά τροφή με κοτόπουλο που είναι το ίδιο πράγμα. Royal canin απλά εκμεταλλεύονται οτι οι γιατροί τα προτείνουν πχ έχει λίγο θέμα με το στομάχι του, δώσε αυτό, έχει λίγο σφιχτά κόπρανα, δώσε εκείνο. Μόνο αν το σκυλί χτύπα ξύλο έχει μια αρρώστια θα σκεφτώ να δώσω ειδική τροφή και με τίποτα royal canin. Μόνο το όνομα έχουν.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

06-02-25

10:05
Έτσι ακριβώς είναι.Διαφωνώ με τα royal canin. Έχω ακούσει οτι είναι ακριβά χωρίς να το αξίζουν
Έχω ασχοληθεί πολύ με σκύλο τροφές, η ρογιαλ κανιν χρεώνει υπερβολικη τιμή για τροφή που έχει μέσα τόσο καλαμπόκι. Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται με τις κλινικές τους.
Όποιος θέλει πολύ καλή τροφή πάει σε acana, n&d κτλ.
Βέβαια με τόσο ακριβές που είναι, μπορεί όποιος ιδιόκτητης θέλει να απευθυνθεί σε κτηνίατρο - διατροφολόγο για να του δώσει χειροποίητες μαγειρευτες συνταγές, που ειναι 100% πιο υγιεινες από τις επεξεργασμένες ζωοτροφές.
Υπάρχει και στο ίντερνετ μια κηδεμονας γνωστή που μοιράζεται τις συνταγές της.
Έχουμε αρχίσει στον Ρούντι μου (+ μαγειρευτό που τρώμε εμεις, αλλά στην μερίδα του Ρούντι χωρίς μπαχαρικά και ο,τι άλλο απαγορεύεται, πάντα μαγειρεμένο σε κλειστή λαδόκολλα αν είναι στο ίδιο ταψί με το δικό μας για να μην πάνε τα μπαχαρικά), και έχουμε δει τρομερή βελτίωση στο τρίχωμα και στα κόπρανα του.
Scandal
Διαχειριστής

13-02-25

15:35
Παιδιά μου εξηγεί κάποιος τι δίνω σε έναν σκύλο 11kg τη μέρα με normal activity, βάσει το διαγράμματος;
Πρέπει να τη βρέχω την τροφή κιόλας;
Επίσης αυτό το OR που δείχνει και πιατάκι και σακούλα, δεν το καταλαβαίνω.

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

13-02-25

15:41
Μήπως σημαίνει να έχεις και νερό δίπλα από την τροφή;Πρέπει να τη βρέχω την τροφή κιόλας;![]()
Μήπως σημαίνει να είναι ζωοτροφή και όχι δική σου τροφή;Επίσης αυτό το OR που δείχνει και πιατάκι και σακούλα, δεν το καταλαβαίνω.
Δεν ξέρω, λέω

Friday_k
Δραστήριο μέλος

13-02-25

15:43
αυτο υπαρχει εξω απο την συσκευασια της τροφης ή το πηρες απο καπου αλλου?Παιδιά μου εξηγεί κάποιος τι δίνω σε έναν σκύλο 11kg τη μέρα με normal activity, βάσει το διαγράμματος;
View attachment 145129
παντα οι τροφες απο εξω γραφουν τα γραμμαρια που πρεπει να τρωει το ζωο στα Χ κιλα του.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

13-02-25

15:43
ειναι ξηρή και υγρή τροφη σε περίπτωση που του δίνεις και τα δυο το σακουλάκι είναι σακουλακι υγρης τροφης και σου λεει πως να μοιράσεις τις αναλογιεςΕπίσης αυτό το OR που δε
Scandal
Διαχειριστής

13-02-25

15:51
Δεν είναι υγρή τροφή αλλά ξηρή, αναφέρομαι σε αυτή κι από εκεί είναι το σχεδιάγραμμα:
Λέει και cup, άρα παίζει να είναι σωστό σχεδιάγραμμα.
Καλά ναι θα περίμενα να μου πει το σχεδιάγραμμα να βάζω νερό στο σκύλο μου
Ίσως έχει γίνει κάποιο λάθος στο σχεδιάγραμμα και πράγματι είναι από υγρή τροφή.
Θα το δω όταν παραλάβω.
Λέει και cup, άρα παίζει να είναι σωστό σχεδιάγραμμα.
Καλά ναι θα περίμενα να μου πει το σχεδιάγραμμα να βάζω νερό στο σκύλο μου

Ίσως έχει γίνει κάποιο λάθος στο σχεδιάγραμμα και πράγματι είναι από υγρή τροφή.
Θα το δω όταν παραλάβω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Jack of Spades
- charmander
- Joji
- Scandal
- Libertus
- Kate1914
- Vasiliis
- ROM32
- chester20080
- fmarulezkd
- Skeptic95
- rafaela11
- American Economist
- taketrance
- Paragontas7000
- DimitraA.
- Εριφύλη
- iew
- giannhs2001
- A350
- Arianara S3
- bibliofagos
- phleidhs
- Μήτσος10
- johnsala
- Unboxholics
- Wonderkid
- Hased Babis
- angela_k
- BatGuin
- hirasawayui
- epote
- fockos
- Dark_kronos
- camil
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- New member
- Γατέχων
- Δροσουλίτης
- Shadowban
- exotic xo
- gademis
- marww
- GeorgePap2003
- Maria_Xagorari
- eukleidhs1821
- lepipini
- User2350
- allall1
- Roulaki
- Ilma
- spring day
- Dogie
- ninetta
- P.Dam.
- Μαυρίκιος
- tslef8
- louminis
- parrot/παπαγάλος
- monkeypox1
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.