Αχ αχ αχ…
είμαστε καλά σχετικά.
´Ομως περνάμε ταλαιπωρία.
Είχε ένα θέμα με το ποδαράκι του και έκανε ένα χειρουργείο. Τώρα έχει ναρθηκάκι και αναρρώνει.
Πήγε φανταστικά και θα επανέλθει πλήρως. Άστα τι άγχος πέρασα.
Ξεκινήσαμε και φυσικοθεραπείες.
Πια ανησυχώ μόνο για το ότι έχασε 100 γρ 🥹
Οπότε γι αυτό θα σας γράψω αναλυτικά.
Κανονικά ζύγιζε 2,7 κιλά ( είναι αδύνατος αλλά όχι σε ανησυχητικό βαθμό και με την κτηνίατρο λέγαμε να τον αφήσουμε εκεί και να μην τον πιέσουμε να πάει πάλι 3 κιλά που ήταν παλιά. Βγαίνουν πολύ καλές οι εξετάσεις του και το ότι είναι ελαφρύς τον βοηθάει σε οστά, αρθρώσεις κτλ λόγω μικρού μεγέθους ).
Όμως δεν θέλαμε να χάσει.
Τα 100 γρ για το συνολικό του βάρος δεν είναι και λίγα. Η κτηνίατρος είπε να μην ανησυχώ και ότι θα τα πάρει.
Γενικά δεν είναι φαγανός και πάντα τον κυνηγούσα με το φαγητό, βαριέται κι εύκολα. Συν του ότι τρώει πολύ υγιεινή τροφή κτλ. Τα σνακ του, δε, είναι λίγο σκυλίσιο γιαουρτάκι ή μικρό κομματάκι από φρούτο. Δεν θέλω να του δίνω λιχουδιές σαν σνακ, είναι σα να τον γεμίζω τζανκ φουντ.
Η πολύ καλή διατροφή και η άσκηση τον βοήθησε τρομερά και στην περιπέτεια με το πόδι εντωμεταξύ.
Κάποια τιπς που με βοήθησαν είναι να του βρέχω ελάχιστα με ζεστό νερό την τροφή, να ανακατεύω λίγο σκυλίσιο γιαουρτάκι, να του δίνω ό,τι δεν τρώει με το χέρι ( ξέρω είναι λάθος, αλλά δεν το ρισκάρω να χάσει κι άλλο βάρος ).
( τη μια μέρα τρώει σολομό από naturea, την άλλη αρνί από την ίδια εταιρεία και την τρίτη δεν θέλει καν να μυρίσει καμία από της δύο οπότε παίζω με πάπια. Έχουμε ανοίξει τρία τσουβαλακια και κάνουμε κύκλο την τροφή

Φυσικά αν δεν είναι σε μικρό μέγεθος οι κροκέτες δεν πολυβολευεται και τις σπάω στη μέση. Εφόσον τα κάνω οοοοολα αυτά, το τρώει όλο το φαγητό του. Τρώει 2 φορές την ημέρα, οπότε το κουμαντάρω με το χρόνο και τις υποχρεώσεις μου σε δύο σταθερές ώρες που είμαι διαθέσιμη και θα αφιέρωνα χρόνο σε εκείνο έτσι κι αλλιώς. Πιο πολύ το άγχος με ανησυχεί. Πάω να τον ταΐσω και θέλει να παίξουμε ηλ να τον πάρω αγκαλιά και όχι να φάω, αυτό ζω. Δύο μπουκιές και μετά 5 χοροπηδηχτά και μετά άλλες δύο μπουκιές

)