Κατουράτε στην θάλασσα;

Ειλικρινά και Ανώνυμα

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 23)
  • ΝΑΙ

Ψήφοι: 17 73,9%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 6 26,1%

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.470 μηνύματα.
Εγώ θυμάμαι ξεκάθαρα, στα νιάτα μου η αδελφή μου και οι εξαδέλφες μου όταν είχαν περίοδο δεν έμπαιναν θάλασσα. Ήταν κάτι σαν αυστηρός κι απαράβατος κανόνας γι' αυτές.
Ερχόντουσαν στην παραλία μόνο για την παρέα και τον ήλιο.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.206 μηνύματα.
Εγώ θυμάμαι ξεκάθαρα, στα νιάτα μου η αδελφή μου και οι εξαδέλφες μου όταν είχαν περίοδο δεν έμπαιναν θάλασσα. Ήταν κάτι σαν αυστηρός κι απαράβατος κανόνας γι' αυτές.
Ερχόντουσαν στην παραλία μόνο για την παρέα και τον ήλιο.
άλλαξαν τα πράματα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

έ αυτο δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι όλο το πρόβλημα.
Άσε τούβλο μπήκα να κάνω ένα μπάνιο να ηρεμήσω δε θα πεθάνω απο το άγχος.
Καλύτερα ταμπόν ή period cup να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, οχι θα τρέχω μετά σαν τον βέγγο και θα τρέμω πριν βγώ απο το νερό, άστο γάμησε το δεν μπαίνω καν
καθεμιά αποφασίζει. Απ΄ό,τι κατάλαβα, εσύ δεν έχεις και ιδιαίτερο έρωτα με τη θάλασσα. Υπάρχουν και κάποιες, που την αγαπάμε πολύ. Και εφόσον δεν είχαμε δυσμηνόροια, γιατί να χάσουμε αυτές τις μέρες; Πηγαίναμε 15 μέρες διακοπές, να σου τύχουν 5 μέρες, κάηκες. Ήταν μπελάς, δεν αντιλέω. Μετρούσα μέρες, να μη μου τύχουν, αλλά δεν μπορούσα πάντα να τα συγχρονίσω. Σαν έφηβη, έλεγε η μαμά, να μην μπαίνω 2 μέρες. Έπειτα, το μελέτησα και βρήκα λύσεις ανάγκης

Τελευταία επεξεργασία:

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.158 μηνύματα.
καθεμιά αποφασίζει. Απ΄ό,τι κατάλαβα, εσύ δεν έχεις και ιδιαίτερο έρωτα με τη θάλασσα. Υπάρχουν και κάποιες, που την αγαπάμε πολύ. Και εφόσον δεν είχαμε δυσμηνόροια, γιατί να χάσουμε αυτές τις μέρες; Πηγαίναμε 15 μέρες διακοπές, να σου τύχουν 5 μέρες, κάηκες. Ήταν μπελάς, δεν αντιλέω. Μετρούσα μέρες, να μη μου τύχουν, αλλά δεν μπορούσα πάντα να τα συγχρονίσω. Σαν έφηβη, έλεγε η μαμά, να μην μπαίνω 2 μέρες. Έπειτα, το μελέτησα και βρήκα λύσεις ανάγκης
κάπου έχουμε χαθεί
Εγώ δεν είπα να χαθούν οι μέρες,αλλά να μην μπαίνω χύμα χωρίς προστασία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια