love_angel
Επιφανές μέλος

Ένα σπρέυ πράσινο με έσωσε. Μύριζε σαν την κόλαση την ίδια. Σαν νεκρός ελέφαντας με γαρνιτούρα περιττώματα. Δεν ξαναείδα ούτε σκιά κατσαρίδας.
θες να μας πεις πως λεγοταν το σπρευ?!!!
τρεμω τις κατσαριδες.... απο το χειμωνα δε ανησυχουσα πως θα τις σκοτωνω τωρα που μενω μοναχη μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό μου ανακάλυψα ότι εξαφανίστηκαν οι κατσαρίδες και οι αράχνες.

Ό λόγος;
Ένα μικρό σαμιαμίδι που αποφάσισε να συγκατοικήσουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι πολύ μικρά και μάλλον ακίνδυνα, αλλά για κάποιο λόγο εγώ έχω φοβία με αυτά και δε μπορώ με τιποτα να την ξεπεράσω. Γενικά όσο θαρραλέα είμαι με τα έντομα (κατσαρίδες, σκορπιοί κλπ δεν με προκαλούν ούτε καν να τρεμοπαίξω τα βλέφαρά μου!), τόσο παθολογικά φρικάρω με τα ερπετά. Όποτε λοιπόν εμφανίζεται σαμιαμίδι στο σπίτι (και αυτό συμβαίνει αρκετές φορές κάθε καλοκαίρι) φτάνω στα πρόθυρα νευρικής καταρρευσης.

Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

μ'αρεσε οπως το λετε 'σαμιαμιδι' δεν θα σε πλησιασει ποτε ενω τα αλλα που ανεφερες αστα να πανε

love_angel
Επιφανές μέλος

ενα ωραιοτατο βραδακι λοιπον εκει που βλεπω χαλαρη τηλεοραση βλεπω κατι πανω στο τοιχο .... συνηδητοποοω οτι ειναι σαμιαμιδακι... και μεσα στο πανικο παιρνω τηλ τη μαμα μου(ναι ειμαι τοσο τραγικη) να της απαιτησω να μου βρει λυση!(ηταν και πρωτος καιρος μου εκει και ολα μου εφταιγαν)
τεσπα μου πε οτι δε κανει να τα σκοτωνουμε και οτι ειναι καλα και μπλα μπλα και κλεινουμε...
ελα ομως που εγω δε μπορουσα να κοιμηθω με αυτο στο διπλανο τοιχο και να με κοιταει!
παιρνω λοιπον τη λακ μου(για πολυ δυνατο κρατημα) κα αρχιζω και αδειζω το μπουκαλι.. καποια στιγμη αυτο πεφτει κατω δεν ηξεραπου το χασα και εω οκ ξεμπερδεψαμε...
το πρωι που ξυπναω το βλεπω στο πατωμα-εμφανως ζαλισμενο- και λεω ωραια τη γλιτωσαμε την αμαρτια κατσε να το βγαλω σιγα σιγα εξω με τη σκουπα...
ε τι ηθελα κ το πα... φυγαν κεφαλια... ποδια...

moonlight
Διάσημο μέλος

Tsipouro
Διάσημο μέλος

Κατσαρίδες και λοιπά έντομα έχω πολύ καιρό να δω στο σπίτι, ακόμα κι αν δω τα αγνοώ συνήθως.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

κάπου είχα διαβάσει ότι ο άνθρωπος τρώει καμιά 10αριά κατα μέσο όρο στη ζωή του.
για κατσαρίδες λέει... πέστε μου ότι κάνει πλάκα
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Bill, χτυπα παιζί μου στους κατοίκους του κήπου και πες τους να ψεκάσουν με κάνα σπρέυ τον τοίχο απ' όπου ανεβαίνουν σε σένα. Επίσης ψέκασε εσύ περιμετρικά το μπαλκόνι σου και λογικά όλα κουλ.![]()
Θα πάω να πάρω αύριο ένα σπρέυ άμα είναι να ψεκάσω.
Αδυναμία τα άτιμα στη βεράντα μου.Τόσα βεράντες έχει, σε μένα βρήκαν να κάνουν τουρνέ;

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Σήμερα όμως άκουγα μία προφανώς υπερμεγέθη βρώμα, *χρίτσι χρίτσι* να παλεύει να βγει από κεί. Τελικά τα παράτησε στην προσπάθεια γιατί μετά από κανα 2ωρο σταμάτησα να την ακούω (ναι ήμουν συνέχεια εκεί)
Τελικά και να τις ακούω είναι σιχαμερό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

με τιποτα ομως με τιποταααααααααααα λεμε δεν υπαρχει περιπτωση να ειμαι σε χωρο τετοιο.... τωρα μου θυμισατε την Πατρα...

love_angel
Επιφανές μέλος

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!
εγω παντως ως τωρα εχω δει στο σπιτι μου 4 κατσαριδες.
τις 2 τισ βρηκα ψοφιες οταν γυρισα απο κορυδαλλο, τη μια την εφερα καταλαθος εγω μεσα παιρνοντας τη σκουπα απο την αυλη!

και την αλλη προχθες την πατησα καταλαθος καθως εμπαινα στο μπανιο.
metalhead9121
Εκκολαπτόμενο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

ενταξει και αυτα ψυχη εχουν.φαντασου να σε παταγαν επειδη εισαι αηδιαστικος?

και τι να κανω?? να τις αφησω να συγκατοικησουμε?!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.