Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

και την αλλη προχθες την πατησα καταλαθος καθως εμπαινα στο μπανιο.

Με τι την πάτησες καταλάθος;;;;;
Εμείς ευτυχώς ακόμα δεν έχουμε βρει καμία! Το καλό είναι οτι έχουμε βάλει σίτες σε όλες τις πόρτες και τα παράθυρα και μπορούμε να τις ανοίγουμε άφοβα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

εγω εδω που μενω δεν εχει σιτες:/
και μενω και ισογειο...
εκανα κουβεντα στους σπιτονοικοκυριδες για απολυμανση και μου προτειναν τη φοβερη λυση τεζα

''μην τις φοβασαι βρε μικρη, εσυ εισαι πιο μεγαλη απο αυτες... και μεις πανω τις κυνηγαμε με το τεζα...''
μη πω τιποτα για τη τσιγκουνια τους τωρα... τοσα λεφτα εχουν και προτιμουν να ζουν με τις κατσαριδες?? εμ... ετσι χτιζονται τα τζακουζι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Έχω πετύχει σε φιλικά σπίτια και δεν μπορώ να πω ότι αηδιάζω και τόσο. Ένα έντομο είναι σαν όλα τ΄άλλα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Love_angel στη θέση σου δεν υπήρχε περίπτωση να ανεχτώ τέτοια απάντηση!

Πες τους ότι το θέμα είναι και υγειονομικό. Πρότεινε να βάλετε όλοι οι ένοικοι χρήματα, κάτι! Δεν γίνεται να ζεις αυτόν τον εφιάλτη!

kalypso
Περιβόητο μέλος

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γεμίσει ο τόπος εδώ κοντά στο σπίτι από κάτι μαύρες πεταλούδες. Δεν ήταν ακριβώς πεταλούδες, μας είπε ο κηπουρός ότι είχαν προέλθει από κάτι σκουληκάκια, ή κάτι τέτοιο- δεν ασχολήθηκα να μάθω περισσότερα. :X
Έμπαιναν μέσα στο σπίτι και για κάποιο περίεργο λόγο ήμουν η αγαπημένη τους! Ήθελαν σώνει και καλά να ρθουν να με ακουμπήσουν... Η μία ήρθε στο μέτωπο, μία άλλη μου ρθε και μου χτύπησε στο χέρι την ώρα που έβγαινα από την εξώπορτα. Κόντεψα να πάθω παράκρουση γιατί με τα ζουζούνια είμαστε από μακριά και αγαπημένοι...
Δεν θέλω να ρχονται πάνω μου

Ευτυχώς στις δύο μέρες ο διαχειριστής είχε καλέσει και ψέκασαν, χωρίς να πει κανείς τίποτα. Και δεν ξαναείδα κάτι τέτοιο να κυκλοφορεί...
Ίσως πρέπει να τους πιέσεις να κάνουν κάτι ή αλλιώς ανέλαβε εσύ να φέρεις κάποιον να ψεκάσει. Άσχετο- μήπως αφήνεις ανοιχτές μπαλκονόπορτες; Από πού μπαίνουν;..
εδιτ. τώρα είδα για τις σίτες και το ισόγειο. Πφφφ δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι πέραν της απολύμανσης, αλλά και γι αυτό θα πρέπει να μην είσαι στο σπίτι για 1-2 μέρες νομίζω, για να μη σε ενοχλήσει το φάρμακο που ψεκάζουν, αν δεν κάνω λάθος..
Guest 990498
Επισκέπτης

Ένα έντομο:Ένα έντομο είναι σαν όλα τ΄άλλα.

και ένα άλλο:
Δεν είναι τα ίδια μανδάμ.

love_angel
Επιφανές μέλος

Ένα έντομο:
![]()

γιατι μου το κανεις αυτο βραδιατικο?!!

μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ!!!!!!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Συγνώμη αλλά οι μελισσούλες δεν είναι τόσο χαριτωμένες.Ένα έντομο:
και ένα άλλο:
![]()
Δεν είναι τα ίδια μανδάμ.![]()
Σ έχει τσιμπήσει καμία να δεις;

Guest 990498
Επισκέπτης

Δε πιστεύω να σε ενοχλεί και η πασχαλίτσα;

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Σου βγάζει μια πράσινη γλίτσα.

Guest 990498
Επισκέπτης

Κατσαρίδα δε φαντάζομαι να πιάνεις.

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Επειδή τρέχει βολίδα και μου ξεφεύγειΝαι αλλά τη πιάνεις στο χέρι σου.
Κατσαρίδα δε φαντάζομαι να πιάνεις.![]()

love_angel
Επιφανές μέλος

οεοο!
Νεοφερμένο μέλος

Παλι καλα να λες που ειχα εξοπληστει καταλληλα με baygon κατσαριδοκτονο και τησ το αδειασα ολο

moonlight
Διάσημο μέλος

![]()
Δε πιστεύω να σε ενοχλεί και η πασχαλίτσα;![]()
αχουυυυ τις αγαπαω πολυ τις πασχαλιτσες

Rempeskes
Επιφανές μέλος

αχουυυυ τις αγαπαω πολυ τις πασχαλιτσεςμ'αρεσει να τις παιρνω λιγο να περπατανε ετσι πανω στο χερι μου και μετα τις αφηνω πανω σ'ενα φυλλαρακι....
Πλησιάζει μετά μια κατσαρίδα...
"Α ρε Μήτσο, συγγνώμη που γέλαγα τη μέρα που αποφάσισες να ντυνεσαι με κοκκινο πουά"
moonlight
Διάσημο μέλος

ή μηπως υπονοεις οτι δεν μπορω να ξεχωρισω μια κατσαριδα που παει στα καρναβαλια ε????????

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Όταν πάρω το πτυχίο θα σηκωθώ να φύγω από αυτό το σαράι για σπίτι....

Κλείνεις μια δίοδο και υπάρχουν άλλες 100 που μπαίνουν οι βρώμες...

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικά όλα αυτά τα ζωήφια δε με συγκινούν καθόλου, εντελώς σας λέω.. Εννοείται πως τα σκοτώνω, είπαμε δε κάνουμε και παρέα

Σε αντίθεση με όλα τα άλλα ζώα (μεγαλύτερα δηλαδή) που δεν έχω καθόλου καλή σχέση..

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.