Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 06:53 Η Ceres Victoria: #441 08-07-10 06:53 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ειναι αυτο που λεμε: Προσεξε τι ευχεσαι! Μπορει να το παθεις! Click για ανάπτυξη... αν μπει σαυρα σπιτι μου, οχι μονο θα χαρω παρα πολυ, αλλα θα ψαχνω και εντομα/φυτα να την ταισω!!! Μου αρεσουν πολυ τα ερπετα (με εξαιρεση καποια ειδη φιδιων). Ολοκληρο αλιγατορα εχουμε παρει αγκαλιτσα, στη σαυρα θα κολλησουμε;;;; Τα εντομα που φοβαμαι παρα πολυ ειναι οι αραχνες. Τις αραχνες στην ελλαδα (αυτες με το μικροσκοπικο σωμα και τα πολυ μακρια λεπτα ποδια) δεν τις φοβαμαι, αυτες ομως που εχουμε εδω δεν θελω να τις βλεπω ουτε ζωγραφιστες. Αν δω τετοια αραχνη στο δωματιο μου και δεν την διωξω δεν κοιμαμαι εκει μεχρι να σιγουρευτω οτι εχει φυγει. Δειτε για τι ειδους αραχνες μιλαω: Το κακο ειναι οτι εχω αρχισει να παθαινω αραχνοφοβια. Δυστυχως στην περιοχη που μενω εχουμε 2 επικινδυνες αραχνες, εκ των οποιων η μια ειναι η μαυρη χηρα, και καθε φορα που βλεπω μαυρη αραχνη κοντευω να παθω συγκοπη. Μια που ειπα για αραχνες, νομιζω πως ειναι ωρα να βαλω σκουπα και να τραβηξω ολα τα επιπλα απο την θεση τους για καθαρισμα γιατι με επιασε μια φοβια παλι Τουλαχιστον οι κατσαριδες δεν τσιμπανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:41 Ο Άγγελος έγραψε: #442 08-07-10 11:41 Αλλά στις πόλεις δεν πρέπει να έχει, άρα σας δικαιολογώ. Click για ανάπτυξη... εδω ειμαι μεσα στις ελιες..και βλεπω συνεχεια.. οσα βεβαια ξεφευγουν απο τις γατες που περιπολουν συνεχεια.. στην αρχη τα σκοτωνα..αλλα μετα τα λυπηθηκα ,και απλα ανοιγω το παραθυρο και τα οδηγω να βγουν εξω.. το ιδιο κανω και με τις σφηκες που μπαινουν συχνα.. ανοιγω το παραθυρο ή πορτα και βγαινουν εξω(λενε οτι ειναι γουρι).. οι αραχνες μονο ειναι καταδικασμενες να πεθανουν..και οι μικρες ακριδες..(πηδηχτουληδες τους λεω εγω) μια απορια...φοβαστε τα ποντικια?εγω οχι..τα κυνηγαω να τα πιασω-σκοτωσω βεβαια για λογους υγιεινης..φαγητων κλπ-με προλαβαινουν συνηθως οι γατες βεβαια-αλλα αν δεν ηταν βρωμικα και μολυσμενα..θα μου αρεσανε αι για κατοικιδια.. παντως το τι πρασινες σαυρες ΝΑ πιανουν οι γατες και ποντικια και φιδια καμια φορα δε λεγεται.. τα πιανει η μαμα και τα δινει και τρωνε τα γατια της.. δεν καταλαβαινω γιατι τα φοβουνται τοσο οι γυναικες..μια χαρα χαριτωμενα πανεμορφα ζωακια ειναι.. μονο θεο βρωμικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:48 Η skatoula14: #443 08-07-10 11:48 μια φορα ειχα παει να κλεισω τη μπαλκονοπορτα του δωματιου μου και επεσε μια αραχνη στο κεφαλι μου,μονο που εγω δεν το καταλαβα,και ξαφνικα την ενιωσα να κατεβαινει στο προσωπο μου,τα'κλασα και την πεταξα κατω...εκανα ενα τεταρτο να συνελθω...το εχω παθει και με σαυρα αυτο!!απο τοτε παντα απομακρυνομαι πριν κλεισω το παραθυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:14 Η woochoogirl: #444 08-07-10 12:14 λολ, τι μου θύμισες. Το παλιό σπίτι μας είχε ένα μεγάλο κήπο πίσω, με λογιών λογιών ζουζουνια. Μια μέρα πήγα να ανοίξω τα ξύλινα πατζούρια και νιώθω κάτι να πέφτει στο κεφάλι μου. Ήταν δυο ακρίδες οι οποίες συνουζιάντονταν οι βλαμμένες πάνω μου. Αηδία ακόμα το θυμάμαι. Η φάση είναι ότι τις πέταξα κάτω κι αυτές τον χαβά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 14:07 Ο Boom έγραψε: #445 08-07-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ...... μια απορια...φοβαστε τα ποντικια?εγω οχι..τα κυνηγαω να τα πιασω-σκοτωσω βεβαια για λογους υγιεινης..φαγητων κλπ-με προλαβαινουν συνηθως οι γατες βεβαια-αλλα αν δεν ηταν βρωμικα και μολυσμενα..θα μου αρεσανε αι για κατοικιδια.. ....... Click για ανάπτυξη... Eννοείτε πως ναι! Με τίποτα δε θα ήθελα να συγκατοικώ μαζί τους. Κάποιοι γνωστοί μου είχαν αρουραίους οι οποίοι είχαν βγει από το κλουβί και γέννησαν με αποτέλεσμα να γεμίσει όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:33 Η LiViNGtheLiFE: #446 08-07-10 16:33 Ολοκληρο αλιγατορα εχουμε παρει αγκαλιτσα, στη σαυρα θα κολλησουμε;;;; Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να εννοεις τετοιον: Τουλαχιστον οι κατσαριδες δεν τσιμπανε Click για ανάπτυξη... ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 22:12 Ο Άγγελος έγραψε: #447 08-07-10 22:12 Το κακο ειναι οτι εχω αρχισει να παθαινω αραχνοφοβια. Δυστυχως στην περιοχη που μενω εχουμε 2 επικινδυνες αραχνες, εκ των οποιων η μια ειναι η μαυρη χηρα, και καθε φορα που βλεπω μαυρη αραχνη κοντευω να παθω συγκοπη. Click για ανάπτυξη... τι λες? που υπαρχουν μαυρες χηρες? καλα που μενεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 23:31 Η woochoogirl: #448 08-07-10 23:31 Kαναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 00:29 Η Ceres Victoria: #449 09-07-10 00:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ελπιζω να εννοεις τετοιον: ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Click για ανάπτυξη... τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 10:01 Ο Άγγελος έγραψε: #450 09-07-10 10:01 Kαναδα Click για ανάπτυξη... α..ειπα και εγω.. που ακριβως? μοντρεαλ μερια ή βανκουβερ?ή ενδιαμεσα? καλα ,εγω οταν πηγα μοντρεαλ για να δω εναν συγγενη δεν υπηρχχαν καθολου ζουζουνια λογω του κρυου ..(και πηγα μαιο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 14:41 Η LiViNGtheLiFE: #451 09-07-10 14:41 τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Click για ανάπτυξη... μπλιαχ! τεραστια ειναι παντως! αυτην την εχεις δει απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angie a Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Η angie a έγραψε: #452 09-07-10 15:58 Είναι πολύ τραυματικές οι εμπειρίες μου από τις "τερεζούλες", που να τις εξηγώ τώρα. Λες και τις μαγνητίζω ένα πράγμα. Όσο τις φοβάμαι, όσο ουρλιάζω, λες και τις καλώ. Ούτε πτώμα δεν μπορώ να μαζέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. matasiros Νεοφερμένο μέλος Η matasiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:32 Η matasiros: #453 21-07-10 15:32 εγώ ένα πρωί ξύπνησα και είδα μία τεζα δίπλα στο κρεβάτι μου!! και ήρθε η μαμά στο δωμάτιό μου, άνοιξε το παράθυρο και ΔΕΝ την είδε!!! έλεος!!!! επίσης μια νύχτα ήμουν στο κρεβάτι για να κοιμηθώ αλλά σκεφτόμουν και είχα ανοιχτά τα μάτια και ξαφνικά την βλέπω να περνάει πίσω από το κρεβάτι!! Ξύπνησα την αδερφή μου και την σκότωσε! μετά κοιμήθηκα στον καναπέ!! και χθες βρήκα μία στην κουζίνα! πήγα να φέρω το κατσαριδοκτώνο αλλά είχε φύγει .... μετά έριξα το μισό μπουκαλάκι στο πάτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Ο Guest 990498: #454 21-07-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο Άγγελος έγραψε: #455 21-07-10 23:58 Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: ειναι αυτο που λεμε: Προσεξε τι ευχεσαι! Μπορει να το παθεις! Click για ανάπτυξη... αν μπει σαυρα σπιτι μου, οχι μονο θα χαρω παρα πολυ, αλλα θα ψαχνω και εντομα/φυτα να την ταισω!!! Μου αρεσουν πολυ τα ερπετα (με εξαιρεση καποια ειδη φιδιων). Ολοκληρο αλιγατορα εχουμε παρει αγκαλιτσα, στη σαυρα θα κολλησουμε;;;; Τα εντομα που φοβαμαι παρα πολυ ειναι οι αραχνες. Τις αραχνες στην ελλαδα (αυτες με το μικροσκοπικο σωμα και τα πολυ μακρια λεπτα ποδια) δεν τις φοβαμαι, αυτες ομως που εχουμε εδω δεν θελω να τις βλεπω ουτε ζωγραφιστες. Αν δω τετοια αραχνη στο δωματιο μου και δεν την διωξω δεν κοιμαμαι εκει μεχρι να σιγουρευτω οτι εχει φυγει. Δειτε για τι ειδους αραχνες μιλαω: Το κακο ειναι οτι εχω αρχισει να παθαινω αραχνοφοβια. Δυστυχως στην περιοχη που μενω εχουμε 2 επικινδυνες αραχνες, εκ των οποιων η μια ειναι η μαυρη χηρα, και καθε φορα που βλεπω μαυρη αραχνη κοντευω να παθω συγκοπη. Μια που ειπα για αραχνες, νομιζω πως ειναι ωρα να βαλω σκουπα και να τραβηξω ολα τα επιπλα απο την θεση τους για καθαρισμα γιατι με επιασε μια φοβια παλι Τουλαχιστον οι κατσαριδες δεν τσιμπανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:41 Ο Άγγελος έγραψε: #442 08-07-10 11:41 Αλλά στις πόλεις δεν πρέπει να έχει, άρα σας δικαιολογώ. Click για ανάπτυξη... εδω ειμαι μεσα στις ελιες..και βλεπω συνεχεια.. οσα βεβαια ξεφευγουν απο τις γατες που περιπολουν συνεχεια.. στην αρχη τα σκοτωνα..αλλα μετα τα λυπηθηκα ,και απλα ανοιγω το παραθυρο και τα οδηγω να βγουν εξω.. το ιδιο κανω και με τις σφηκες που μπαινουν συχνα.. ανοιγω το παραθυρο ή πορτα και βγαινουν εξω(λενε οτι ειναι γουρι).. οι αραχνες μονο ειναι καταδικασμενες να πεθανουν..και οι μικρες ακριδες..(πηδηχτουληδες τους λεω εγω) μια απορια...φοβαστε τα ποντικια?εγω οχι..τα κυνηγαω να τα πιασω-σκοτωσω βεβαια για λογους υγιεινης..φαγητων κλπ-με προλαβαινουν συνηθως οι γατες βεβαια-αλλα αν δεν ηταν βρωμικα και μολυσμενα..θα μου αρεσανε αι για κατοικιδια.. παντως το τι πρασινες σαυρες ΝΑ πιανουν οι γατες και ποντικια και φιδια καμια φορα δε λεγεται.. τα πιανει η μαμα και τα δινει και τρωνε τα γατια της.. δεν καταλαβαινω γιατι τα φοβουνται τοσο οι γυναικες..μια χαρα χαριτωμενα πανεμορφα ζωακια ειναι.. μονο θεο βρωμικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:48 Η skatoula14: #443 08-07-10 11:48 μια φορα ειχα παει να κλεισω τη μπαλκονοπορτα του δωματιου μου και επεσε μια αραχνη στο κεφαλι μου,μονο που εγω δεν το καταλαβα,και ξαφνικα την ενιωσα να κατεβαινει στο προσωπο μου,τα'κλασα και την πεταξα κατω...εκανα ενα τεταρτο να συνελθω...το εχω παθει και με σαυρα αυτο!!απο τοτε παντα απομακρυνομαι πριν κλεισω το παραθυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:14 Η woochoogirl: #444 08-07-10 12:14 λολ, τι μου θύμισες. Το παλιό σπίτι μας είχε ένα μεγάλο κήπο πίσω, με λογιών λογιών ζουζουνια. Μια μέρα πήγα να ανοίξω τα ξύλινα πατζούρια και νιώθω κάτι να πέφτει στο κεφάλι μου. Ήταν δυο ακρίδες οι οποίες συνουζιάντονταν οι βλαμμένες πάνω μου. Αηδία ακόμα το θυμάμαι. Η φάση είναι ότι τις πέταξα κάτω κι αυτές τον χαβά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 14:07 Ο Boom έγραψε: #445 08-07-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ...... μια απορια...φοβαστε τα ποντικια?εγω οχι..τα κυνηγαω να τα πιασω-σκοτωσω βεβαια για λογους υγιεινης..φαγητων κλπ-με προλαβαινουν συνηθως οι γατες βεβαια-αλλα αν δεν ηταν βρωμικα και μολυσμενα..θα μου αρεσανε αι για κατοικιδια.. ....... Click για ανάπτυξη... Eννοείτε πως ναι! Με τίποτα δε θα ήθελα να συγκατοικώ μαζί τους. Κάποιοι γνωστοί μου είχαν αρουραίους οι οποίοι είχαν βγει από το κλουβί και γέννησαν με αποτέλεσμα να γεμίσει όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:33 Η LiViNGtheLiFE: #446 08-07-10 16:33 Ολοκληρο αλιγατορα εχουμε παρει αγκαλιτσα, στη σαυρα θα κολλησουμε;;;; Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να εννοεις τετοιον: Τουλαχιστον οι κατσαριδες δεν τσιμπανε Click για ανάπτυξη... ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 22:12 Ο Άγγελος έγραψε: #447 08-07-10 22:12 Το κακο ειναι οτι εχω αρχισει να παθαινω αραχνοφοβια. Δυστυχως στην περιοχη που μενω εχουμε 2 επικινδυνες αραχνες, εκ των οποιων η μια ειναι η μαυρη χηρα, και καθε φορα που βλεπω μαυρη αραχνη κοντευω να παθω συγκοπη. Click για ανάπτυξη... τι λες? που υπαρχουν μαυρες χηρες? καλα που μενεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 23:31 Η woochoogirl: #448 08-07-10 23:31 Kαναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 00:29 Η Ceres Victoria: #449 09-07-10 00:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ελπιζω να εννοεις τετοιον: ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Click για ανάπτυξη... τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 10:01 Ο Άγγελος έγραψε: #450 09-07-10 10:01 Kαναδα Click για ανάπτυξη... α..ειπα και εγω.. που ακριβως? μοντρεαλ μερια ή βανκουβερ?ή ενδιαμεσα? καλα ,εγω οταν πηγα μοντρεαλ για να δω εναν συγγενη δεν υπηρχχαν καθολου ζουζουνια λογω του κρυου ..(και πηγα μαιο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 14:41 Η LiViNGtheLiFE: #451 09-07-10 14:41 τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Click για ανάπτυξη... μπλιαχ! τεραστια ειναι παντως! αυτην την εχεις δει απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angie a Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Η angie a έγραψε: #452 09-07-10 15:58 Είναι πολύ τραυματικές οι εμπειρίες μου από τις "τερεζούλες", που να τις εξηγώ τώρα. Λες και τις μαγνητίζω ένα πράγμα. Όσο τις φοβάμαι, όσο ουρλιάζω, λες και τις καλώ. Ούτε πτώμα δεν μπορώ να μαζέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. matasiros Νεοφερμένο μέλος Η matasiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:32 Η matasiros: #453 21-07-10 15:32 εγώ ένα πρωί ξύπνησα και είδα μία τεζα δίπλα στο κρεβάτι μου!! και ήρθε η μαμά στο δωμάτιό μου, άνοιξε το παράθυρο και ΔΕΝ την είδε!!! έλεος!!!! επίσης μια νύχτα ήμουν στο κρεβάτι για να κοιμηθώ αλλά σκεφτόμουν και είχα ανοιχτά τα μάτια και ξαφνικά την βλέπω να περνάει πίσω από το κρεβάτι!! Ξύπνησα την αδερφή μου και την σκότωσε! μετά κοιμήθηκα στον καναπέ!! και χθες βρήκα μία στην κουζίνα! πήγα να φέρω το κατσαριδοκτώνο αλλά είχε φύγει .... μετά έριξα το μισό μπουκαλάκι στο πάτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Ο Guest 990498: #454 21-07-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο Άγγελος έγραψε: #455 21-07-10 23:58 Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλλά στις πόλεις δεν πρέπει να έχει, άρα σας δικαιολογώ. Click για ανάπτυξη... εδω ειμαι μεσα στις ελιες..και βλεπω συνεχεια.. οσα βεβαια ξεφευγουν απο τις γατες που περιπολουν συνεχεια.. στην αρχη τα σκοτωνα..αλλα μετα τα λυπηθηκα ,και απλα ανοιγω το παραθυρο και τα οδηγω να βγουν εξω.. το ιδιο κανω και με τις σφηκες που μπαινουν συχνα.. ανοιγω το παραθυρο ή πορτα και βγαινουν εξω(λενε οτι ειναι γουρι).. οι αραχνες μονο ειναι καταδικασμενες να πεθανουν..και οι μικρες ακριδες..(πηδηχτουληδες τους λεω εγω) μια απορια...φοβαστε τα ποντικια?εγω οχι..τα κυνηγαω να τα πιασω-σκοτωσω βεβαια για λογους υγιεινης..φαγητων κλπ-με προλαβαινουν συνηθως οι γατες βεβαια-αλλα αν δεν ηταν βρωμικα και μολυσμενα..θα μου αρεσανε αι για κατοικιδια.. παντως το τι πρασινες σαυρες ΝΑ πιανουν οι γατες και ποντικια και φιδια καμια φορα δε λεγεται.. τα πιανει η μαμα και τα δινει και τρωνε τα γατια της.. δεν καταλαβαινω γιατι τα φοβουνται τοσο οι γυναικες..μια χαρα χαριτωμενα πανεμορφα ζωακια ειναι.. μονο θεο βρωμικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14 Πολύ δραστήριο μέλος Η Μυρτω!!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.102 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 11:48 Η skatoula14: #443 08-07-10 11:48 μια φορα ειχα παει να κλεισω τη μπαλκονοπορτα του δωματιου μου και επεσε μια αραχνη στο κεφαλι μου,μονο που εγω δεν το καταλαβα,και ξαφνικα την ενιωσα να κατεβαινει στο προσωπο μου,τα'κλασα και την πεταξα κατω...εκανα ενα τεταρτο να συνελθω...το εχω παθει και με σαυρα αυτο!!απο τοτε παντα απομακρυνομαι πριν κλεισω το παραθυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:14 Η woochoogirl: #444 08-07-10 12:14 λολ, τι μου θύμισες. Το παλιό σπίτι μας είχε ένα μεγάλο κήπο πίσω, με λογιών λογιών ζουζουνια. Μια μέρα πήγα να ανοίξω τα ξύλινα πατζούρια και νιώθω κάτι να πέφτει στο κεφάλι μου. Ήταν δυο ακρίδες οι οποίες συνουζιάντονταν οι βλαμμένες πάνω μου. Αηδία ακόμα το θυμάμαι. Η φάση είναι ότι τις πέταξα κάτω κι αυτές τον χαβά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 14:07 Ο Boom έγραψε: #445 08-07-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ...... μια απορια...φοβαστε τα ποντικια?εγω οχι..τα κυνηγαω να τα πιασω-σκοτωσω βεβαια για λογους υγιεινης..φαγητων κλπ-με προλαβαινουν συνηθως οι γατες βεβαια-αλλα αν δεν ηταν βρωμικα και μολυσμενα..θα μου αρεσανε αι για κατοικιδια.. ....... Click για ανάπτυξη... Eννοείτε πως ναι! Με τίποτα δε θα ήθελα να συγκατοικώ μαζί τους. Κάποιοι γνωστοί μου είχαν αρουραίους οι οποίοι είχαν βγει από το κλουβί και γέννησαν με αποτέλεσμα να γεμίσει όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:33 Η LiViNGtheLiFE: #446 08-07-10 16:33 Ολοκληρο αλιγατορα εχουμε παρει αγκαλιτσα, στη σαυρα θα κολλησουμε;;;; Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να εννοεις τετοιον: Τουλαχιστον οι κατσαριδες δεν τσιμπανε Click για ανάπτυξη... ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 22:12 Ο Άγγελος έγραψε: #447 08-07-10 22:12 Το κακο ειναι οτι εχω αρχισει να παθαινω αραχνοφοβια. Δυστυχως στην περιοχη που μενω εχουμε 2 επικινδυνες αραχνες, εκ των οποιων η μια ειναι η μαυρη χηρα, και καθε φορα που βλεπω μαυρη αραχνη κοντευω να παθω συγκοπη. Click για ανάπτυξη... τι λες? που υπαρχουν μαυρες χηρες? καλα που μενεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 23:31 Η woochoogirl: #448 08-07-10 23:31 Kαναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 00:29 Η Ceres Victoria: #449 09-07-10 00:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ελπιζω να εννοεις τετοιον: ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Click για ανάπτυξη... τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 10:01 Ο Άγγελος έγραψε: #450 09-07-10 10:01 Kαναδα Click για ανάπτυξη... α..ειπα και εγω.. που ακριβως? μοντρεαλ μερια ή βανκουβερ?ή ενδιαμεσα? καλα ,εγω οταν πηγα μοντρεαλ για να δω εναν συγγενη δεν υπηρχχαν καθολου ζουζουνια λογω του κρυου ..(και πηγα μαιο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 14:41 Η LiViNGtheLiFE: #451 09-07-10 14:41 τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Click για ανάπτυξη... μπλιαχ! τεραστια ειναι παντως! αυτην την εχεις δει απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angie a Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Η angie a έγραψε: #452 09-07-10 15:58 Είναι πολύ τραυματικές οι εμπειρίες μου από τις "τερεζούλες", που να τις εξηγώ τώρα. Λες και τις μαγνητίζω ένα πράγμα. Όσο τις φοβάμαι, όσο ουρλιάζω, λες και τις καλώ. Ούτε πτώμα δεν μπορώ να μαζέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. matasiros Νεοφερμένο μέλος Η matasiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:32 Η matasiros: #453 21-07-10 15:32 εγώ ένα πρωί ξύπνησα και είδα μία τεζα δίπλα στο κρεβάτι μου!! και ήρθε η μαμά στο δωμάτιό μου, άνοιξε το παράθυρο και ΔΕΝ την είδε!!! έλεος!!!! επίσης μια νύχτα ήμουν στο κρεβάτι για να κοιμηθώ αλλά σκεφτόμουν και είχα ανοιχτά τα μάτια και ξαφνικά την βλέπω να περνάει πίσω από το κρεβάτι!! Ξύπνησα την αδερφή μου και την σκότωσε! μετά κοιμήθηκα στον καναπέ!! και χθες βρήκα μία στην κουζίνα! πήγα να φέρω το κατσαριδοκτώνο αλλά είχε φύγει .... μετά έριξα το μισό μπουκαλάκι στο πάτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Ο Guest 990498: #454 21-07-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο Άγγελος έγραψε: #455 21-07-10 23:58 Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια φορα ειχα παει να κλεισω τη μπαλκονοπορτα του δωματιου μου και επεσε μια αραχνη στο κεφαλι μου,μονο που εγω δεν το καταλαβα,και ξαφνικα την ενιωσα να κατεβαινει στο προσωπο μου,τα'κλασα και την πεταξα κατω...εκανα ενα τεταρτο να συνελθω...το εχω παθει και με σαυρα αυτο!!απο τοτε παντα απομακρυνομαι πριν κλεισω το παραθυρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 12:14 Η woochoogirl: #444 08-07-10 12:14 λολ, τι μου θύμισες. Το παλιό σπίτι μας είχε ένα μεγάλο κήπο πίσω, με λογιών λογιών ζουζουνια. Μια μέρα πήγα να ανοίξω τα ξύλινα πατζούρια και νιώθω κάτι να πέφτει στο κεφάλι μου. Ήταν δυο ακρίδες οι οποίες συνουζιάντονταν οι βλαμμένες πάνω μου. Αηδία ακόμα το θυμάμαι. Η φάση είναι ότι τις πέταξα κάτω κι αυτές τον χαβά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 14:07 Ο Boom έγραψε: #445 08-07-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ...... μια απορια...φοβαστε τα ποντικια?εγω οχι..τα κυνηγαω να τα πιασω-σκοτωσω βεβαια για λογους υγιεινης..φαγητων κλπ-με προλαβαινουν συνηθως οι γατες βεβαια-αλλα αν δεν ηταν βρωμικα και μολυσμενα..θα μου αρεσανε αι για κατοικιδια.. ....... Click για ανάπτυξη... Eννοείτε πως ναι! Με τίποτα δε θα ήθελα να συγκατοικώ μαζί τους. Κάποιοι γνωστοί μου είχαν αρουραίους οι οποίοι είχαν βγει από το κλουβί και γέννησαν με αποτέλεσμα να γεμίσει όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:33 Η LiViNGtheLiFE: #446 08-07-10 16:33 Ολοκληρο αλιγατορα εχουμε παρει αγκαλιτσα, στη σαυρα θα κολλησουμε;;;; Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να εννοεις τετοιον: Τουλαχιστον οι κατσαριδες δεν τσιμπανε Click για ανάπτυξη... ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 22:12 Ο Άγγελος έγραψε: #447 08-07-10 22:12 Το κακο ειναι οτι εχω αρχισει να παθαινω αραχνοφοβια. Δυστυχως στην περιοχη που μενω εχουμε 2 επικινδυνες αραχνες, εκ των οποιων η μια ειναι η μαυρη χηρα, και καθε φορα που βλεπω μαυρη αραχνη κοντευω να παθω συγκοπη. Click για ανάπτυξη... τι λες? που υπαρχουν μαυρες χηρες? καλα που μενεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 23:31 Η woochoogirl: #448 08-07-10 23:31 Kαναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 00:29 Η Ceres Victoria: #449 09-07-10 00:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ελπιζω να εννοεις τετοιον: ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Click για ανάπτυξη... τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 10:01 Ο Άγγελος έγραψε: #450 09-07-10 10:01 Kαναδα Click για ανάπτυξη... α..ειπα και εγω.. που ακριβως? μοντρεαλ μερια ή βανκουβερ?ή ενδιαμεσα? καλα ,εγω οταν πηγα μοντρεαλ για να δω εναν συγγενη δεν υπηρχχαν καθολου ζουζουνια λογω του κρυου ..(και πηγα μαιο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 14:41 Η LiViNGtheLiFE: #451 09-07-10 14:41 τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Click για ανάπτυξη... μπλιαχ! τεραστια ειναι παντως! αυτην την εχεις δει απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angie a Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Η angie a έγραψε: #452 09-07-10 15:58 Είναι πολύ τραυματικές οι εμπειρίες μου από τις "τερεζούλες", που να τις εξηγώ τώρα. Λες και τις μαγνητίζω ένα πράγμα. Όσο τις φοβάμαι, όσο ουρλιάζω, λες και τις καλώ. Ούτε πτώμα δεν μπορώ να μαζέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. matasiros Νεοφερμένο μέλος Η matasiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:32 Η matasiros: #453 21-07-10 15:32 εγώ ένα πρωί ξύπνησα και είδα μία τεζα δίπλα στο κρεβάτι μου!! και ήρθε η μαμά στο δωμάτιό μου, άνοιξε το παράθυρο και ΔΕΝ την είδε!!! έλεος!!!! επίσης μια νύχτα ήμουν στο κρεβάτι για να κοιμηθώ αλλά σκεφτόμουν και είχα ανοιχτά τα μάτια και ξαφνικά την βλέπω να περνάει πίσω από το κρεβάτι!! Ξύπνησα την αδερφή μου και την σκότωσε! μετά κοιμήθηκα στον καναπέ!! και χθες βρήκα μία στην κουζίνα! πήγα να φέρω το κατσαριδοκτώνο αλλά είχε φύγει .... μετά έριξα το μισό μπουκαλάκι στο πάτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Ο Guest 990498: #454 21-07-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο Άγγελος έγραψε: #455 21-07-10 23:58 Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λολ, τι μου θύμισες. Το παλιό σπίτι μας είχε ένα μεγάλο κήπο πίσω, με λογιών λογιών ζουζουνια. Μια μέρα πήγα να ανοίξω τα ξύλινα πατζούρια και νιώθω κάτι να πέφτει στο κεφάλι μου. Ήταν δυο ακρίδες οι οποίες συνουζιάντονταν οι βλαμμένες πάνω μου. Αηδία ακόμα το θυμάμαι. Η φάση είναι ότι τις πέταξα κάτω κι αυτές τον χαβά τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 14:07 Ο Boom έγραψε: #445 08-07-10 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ...... μια απορια...φοβαστε τα ποντικια?εγω οχι..τα κυνηγαω να τα πιασω-σκοτωσω βεβαια για λογους υγιεινης..φαγητων κλπ-με προλαβαινουν συνηθως οι γατες βεβαια-αλλα αν δεν ηταν βρωμικα και μολυσμενα..θα μου αρεσανε αι για κατοικιδια.. ....... Click για ανάπτυξη... Eννοείτε πως ναι! Με τίποτα δε θα ήθελα να συγκατοικώ μαζί τους. Κάποιοι γνωστοί μου είχαν αρουραίους οι οποίοι είχαν βγει από το κλουβί και γέννησαν με αποτέλεσμα να γεμίσει όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:33 Η LiViNGtheLiFE: #446 08-07-10 16:33 Ολοκληρο αλιγατορα εχουμε παρει αγκαλιτσα, στη σαυρα θα κολλησουμε;;;; Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να εννοεις τετοιον: Τουλαχιστον οι κατσαριδες δεν τσιμπανε Click για ανάπτυξη... ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 22:12 Ο Άγγελος έγραψε: #447 08-07-10 22:12 Το κακο ειναι οτι εχω αρχισει να παθαινω αραχνοφοβια. Δυστυχως στην περιοχη που μενω εχουμε 2 επικινδυνες αραχνες, εκ των οποιων η μια ειναι η μαυρη χηρα, και καθε φορα που βλεπω μαυρη αραχνη κοντευω να παθω συγκοπη. Click για ανάπτυξη... τι λες? που υπαρχουν μαυρες χηρες? καλα που μενεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 23:31 Η woochoogirl: #448 08-07-10 23:31 Kαναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 00:29 Η Ceres Victoria: #449 09-07-10 00:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ελπιζω να εννοεις τετοιον: ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Click για ανάπτυξη... τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 10:01 Ο Άγγελος έγραψε: #450 09-07-10 10:01 Kαναδα Click για ανάπτυξη... α..ειπα και εγω.. που ακριβως? μοντρεαλ μερια ή βανκουβερ?ή ενδιαμεσα? καλα ,εγω οταν πηγα μοντρεαλ για να δω εναν συγγενη δεν υπηρχχαν καθολου ζουζουνια λογω του κρυου ..(και πηγα μαιο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 14:41 Η LiViNGtheLiFE: #451 09-07-10 14:41 τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Click για ανάπτυξη... μπλιαχ! τεραστια ειναι παντως! αυτην την εχεις δει απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angie a Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Η angie a έγραψε: #452 09-07-10 15:58 Είναι πολύ τραυματικές οι εμπειρίες μου από τις "τερεζούλες", που να τις εξηγώ τώρα. Λες και τις μαγνητίζω ένα πράγμα. Όσο τις φοβάμαι, όσο ουρλιάζω, λες και τις καλώ. Ούτε πτώμα δεν μπορώ να μαζέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. matasiros Νεοφερμένο μέλος Η matasiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:32 Η matasiros: #453 21-07-10 15:32 εγώ ένα πρωί ξύπνησα και είδα μία τεζα δίπλα στο κρεβάτι μου!! και ήρθε η μαμά στο δωμάτιό μου, άνοιξε το παράθυρο και ΔΕΝ την είδε!!! έλεος!!!! επίσης μια νύχτα ήμουν στο κρεβάτι για να κοιμηθώ αλλά σκεφτόμουν και είχα ανοιχτά τα μάτια και ξαφνικά την βλέπω να περνάει πίσω από το κρεβάτι!! Ξύπνησα την αδερφή μου και την σκότωσε! μετά κοιμήθηκα στον καναπέ!! και χθες βρήκα μία στην κουζίνα! πήγα να φέρω το κατσαριδοκτώνο αλλά είχε φύγει .... μετά έριξα το μισό μπουκαλάκι στο πάτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Ο Guest 990498: #454 21-07-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο Άγγελος έγραψε: #455 21-07-10 23:58 Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ...... μια απορια...φοβαστε τα ποντικια?εγω οχι..τα κυνηγαω να τα πιασω-σκοτωσω βεβαια για λογους υγιεινης..φαγητων κλπ-με προλαβαινουν συνηθως οι γατες βεβαια-αλλα αν δεν ηταν βρωμικα και μολυσμενα..θα μου αρεσανε αι για κατοικιδια.. ....... Click για ανάπτυξη... Eννοείτε πως ναι! Με τίποτα δε θα ήθελα να συγκατοικώ μαζί τους. Κάποιοι γνωστοί μου είχαν αρουραίους οι οποίοι είχαν βγει από το κλουβί και γέννησαν με αποτέλεσμα να γεμίσει όλο το σπίτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 16:33 Η LiViNGtheLiFE: #446 08-07-10 16:33 Ολοκληρο αλιγατορα εχουμε παρει αγκαλιτσα, στη σαυρα θα κολλησουμε;;;; Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να εννοεις τετοιον: Τουλαχιστον οι κατσαριδες δεν τσιμπανε Click για ανάπτυξη... ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 22:12 Ο Άγγελος έγραψε: #447 08-07-10 22:12 Το κακο ειναι οτι εχω αρχισει να παθαινω αραχνοφοβια. Δυστυχως στην περιοχη που μενω εχουμε 2 επικινδυνες αραχνες, εκ των οποιων η μια ειναι η μαυρη χηρα, και καθε φορα που βλεπω μαυρη αραχνη κοντευω να παθω συγκοπη. Click για ανάπτυξη... τι λες? που υπαρχουν μαυρες χηρες? καλα που μενεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 23:31 Η woochoogirl: #448 08-07-10 23:31 Kαναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 00:29 Η Ceres Victoria: #449 09-07-10 00:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ελπιζω να εννοεις τετοιον: ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Click για ανάπτυξη... τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 10:01 Ο Άγγελος έγραψε: #450 09-07-10 10:01 Kαναδα Click για ανάπτυξη... α..ειπα και εγω.. που ακριβως? μοντρεαλ μερια ή βανκουβερ?ή ενδιαμεσα? καλα ,εγω οταν πηγα μοντρεαλ για να δω εναν συγγενη δεν υπηρχχαν καθολου ζουζουνια λογω του κρυου ..(και πηγα μαιο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 14:41 Η LiViNGtheLiFE: #451 09-07-10 14:41 τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Click για ανάπτυξη... μπλιαχ! τεραστια ειναι παντως! αυτην την εχεις δει απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angie a Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Η angie a έγραψε: #452 09-07-10 15:58 Είναι πολύ τραυματικές οι εμπειρίες μου από τις "τερεζούλες", που να τις εξηγώ τώρα. Λες και τις μαγνητίζω ένα πράγμα. Όσο τις φοβάμαι, όσο ουρλιάζω, λες και τις καλώ. Ούτε πτώμα δεν μπορώ να μαζέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. matasiros Νεοφερμένο μέλος Η matasiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:32 Η matasiros: #453 21-07-10 15:32 εγώ ένα πρωί ξύπνησα και είδα μία τεζα δίπλα στο κρεβάτι μου!! και ήρθε η μαμά στο δωμάτιό μου, άνοιξε το παράθυρο και ΔΕΝ την είδε!!! έλεος!!!! επίσης μια νύχτα ήμουν στο κρεβάτι για να κοιμηθώ αλλά σκεφτόμουν και είχα ανοιχτά τα μάτια και ξαφνικά την βλέπω να περνάει πίσω από το κρεβάτι!! Ξύπνησα την αδερφή μου και την σκότωσε! μετά κοιμήθηκα στον καναπέ!! και χθες βρήκα μία στην κουζίνα! πήγα να φέρω το κατσαριδοκτώνο αλλά είχε φύγει .... μετά έριξα το μισό μπουκαλάκι στο πάτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Ο Guest 990498: #454 21-07-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο Άγγελος έγραψε: #455 21-07-10 23:58 Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ολοκληρο αλιγατορα εχουμε παρει αγκαλιτσα, στη σαυρα θα κολλησουμε;;;; Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να εννοεις τετοιον: Τουλαχιστον οι κατσαριδες δεν τσιμπανε Click για ανάπτυξη... ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 22:12 Ο Άγγελος έγραψε: #447 08-07-10 22:12 Το κακο ειναι οτι εχω αρχισει να παθαινω αραχνοφοβια. Δυστυχως στην περιοχη που μενω εχουμε 2 επικινδυνες αραχνες, εκ των οποιων η μια ειναι η μαυρη χηρα, και καθε φορα που βλεπω μαυρη αραχνη κοντευω να παθω συγκοπη. Click για ανάπτυξη... τι λες? που υπαρχουν μαυρες χηρες? καλα που μενεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 23:31 Η woochoogirl: #448 08-07-10 23:31 Kαναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 00:29 Η Ceres Victoria: #449 09-07-10 00:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ελπιζω να εννοεις τετοιον: ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Click για ανάπτυξη... τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 10:01 Ο Άγγελος έγραψε: #450 09-07-10 10:01 Kαναδα Click για ανάπτυξη... α..ειπα και εγω.. που ακριβως? μοντρεαλ μερια ή βανκουβερ?ή ενδιαμεσα? καλα ,εγω οταν πηγα μοντρεαλ για να δω εναν συγγενη δεν υπηρχχαν καθολου ζουζουνια λογω του κρυου ..(και πηγα μαιο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 14:41 Η LiViNGtheLiFE: #451 09-07-10 14:41 τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Click για ανάπτυξη... μπλιαχ! τεραστια ειναι παντως! αυτην την εχεις δει απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angie a Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Η angie a έγραψε: #452 09-07-10 15:58 Είναι πολύ τραυματικές οι εμπειρίες μου από τις "τερεζούλες", που να τις εξηγώ τώρα. Λες και τις μαγνητίζω ένα πράγμα. Όσο τις φοβάμαι, όσο ουρλιάζω, λες και τις καλώ. Ούτε πτώμα δεν μπορώ να μαζέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. matasiros Νεοφερμένο μέλος Η matasiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:32 Η matasiros: #453 21-07-10 15:32 εγώ ένα πρωί ξύπνησα και είδα μία τεζα δίπλα στο κρεβάτι μου!! και ήρθε η μαμά στο δωμάτιό μου, άνοιξε το παράθυρο και ΔΕΝ την είδε!!! έλεος!!!! επίσης μια νύχτα ήμουν στο κρεβάτι για να κοιμηθώ αλλά σκεφτόμουν και είχα ανοιχτά τα μάτια και ξαφνικά την βλέπω να περνάει πίσω από το κρεβάτι!! Ξύπνησα την αδερφή μου και την σκότωσε! μετά κοιμήθηκα στον καναπέ!! και χθες βρήκα μία στην κουζίνα! πήγα να φέρω το κατσαριδοκτώνο αλλά είχε φύγει .... μετά έριξα το μισό μπουκαλάκι στο πάτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Ο Guest 990498: #454 21-07-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο Άγγελος έγραψε: #455 21-07-10 23:58 Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το κακο ειναι οτι εχω αρχισει να παθαινω αραχνοφοβια. Δυστυχως στην περιοχη που μενω εχουμε 2 επικινδυνες αραχνες, εκ των οποιων η μια ειναι η μαυρη χηρα, και καθε φορα που βλεπω μαυρη αραχνη κοντευω να παθω συγκοπη. Click για ανάπτυξη... τι λες? που υπαρχουν μαυρες χηρες? καλα που μενεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2010 στις 23:31 Η woochoogirl: #448 08-07-10 23:31 Kαναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 00:29 Η Ceres Victoria: #449 09-07-10 00:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ελπιζω να εννοεις τετοιον: ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Click για ανάπτυξη... τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 10:01 Ο Άγγελος έγραψε: #450 09-07-10 10:01 Kαναδα Click για ανάπτυξη... α..ειπα και εγω.. που ακριβως? μοντρεαλ μερια ή βανκουβερ?ή ενδιαμεσα? καλα ,εγω οταν πηγα μοντρεαλ για να δω εναν συγγενη δεν υπηρχχαν καθολου ζουζουνια λογω του κρυου ..(και πηγα μαιο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 14:41 Η LiViNGtheLiFE: #451 09-07-10 14:41 τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Click για ανάπτυξη... μπλιαχ! τεραστια ειναι παντως! αυτην την εχεις δει απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angie a Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Η angie a έγραψε: #452 09-07-10 15:58 Είναι πολύ τραυματικές οι εμπειρίες μου από τις "τερεζούλες", που να τις εξηγώ τώρα. Λες και τις μαγνητίζω ένα πράγμα. Όσο τις φοβάμαι, όσο ουρλιάζω, λες και τις καλώ. Ούτε πτώμα δεν μπορώ να μαζέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. matasiros Νεοφερμένο μέλος Η matasiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:32 Η matasiros: #453 21-07-10 15:32 εγώ ένα πρωί ξύπνησα και είδα μία τεζα δίπλα στο κρεβάτι μου!! και ήρθε η μαμά στο δωμάτιό μου, άνοιξε το παράθυρο και ΔΕΝ την είδε!!! έλεος!!!! επίσης μια νύχτα ήμουν στο κρεβάτι για να κοιμηθώ αλλά σκεφτόμουν και είχα ανοιχτά τα μάτια και ξαφνικά την βλέπω να περνάει πίσω από το κρεβάτι!! Ξύπνησα την αδερφή μου και την σκότωσε! μετά κοιμήθηκα στον καναπέ!! και χθες βρήκα μία στην κουζίνα! πήγα να φέρω το κατσαριδοκτώνο αλλά είχε φύγει .... μετά έριξα το μισό μπουκαλάκι στο πάτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Ο Guest 990498: #454 21-07-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο Άγγελος έγραψε: #455 21-07-10 23:58 Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαναδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria Διακεκριμένο μέλος Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 00:29 Η Ceres Victoria: #449 09-07-10 00:29 Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ελπιζω να εννοεις τετοιον: ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Click για ανάπτυξη... τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 10:01 Ο Άγγελος έγραψε: #450 09-07-10 10:01 Kαναδα Click για ανάπτυξη... α..ειπα και εγω.. που ακριβως? μοντρεαλ μερια ή βανκουβερ?ή ενδιαμεσα? καλα ,εγω οταν πηγα μοντρεαλ για να δω εναν συγγενη δεν υπηρχχαν καθολου ζουζουνια λογω του κρυου ..(και πηγα μαιο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 14:41 Η LiViNGtheLiFE: #451 09-07-10 14:41 τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Click για ανάπτυξη... μπλιαχ! τεραστια ειναι παντως! αυτην την εχεις δει απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angie a Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Η angie a έγραψε: #452 09-07-10 15:58 Είναι πολύ τραυματικές οι εμπειρίες μου από τις "τερεζούλες", που να τις εξηγώ τώρα. Λες και τις μαγνητίζω ένα πράγμα. Όσο τις φοβάμαι, όσο ουρλιάζω, λες και τις καλώ. Ούτε πτώμα δεν μπορώ να μαζέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. matasiros Νεοφερμένο μέλος Η matasiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:32 Η matasiros: #453 21-07-10 15:32 εγώ ένα πρωί ξύπνησα και είδα μία τεζα δίπλα στο κρεβάτι μου!! και ήρθε η μαμά στο δωμάτιό μου, άνοιξε το παράθυρο και ΔΕΝ την είδε!!! έλεος!!!! επίσης μια νύχτα ήμουν στο κρεβάτι για να κοιμηθώ αλλά σκεφτόμουν και είχα ανοιχτά τα μάτια και ξαφνικά την βλέπω να περνάει πίσω από το κρεβάτι!! Ξύπνησα την αδερφή μου και την σκότωσε! μετά κοιμήθηκα στον καναπέ!! και χθες βρήκα μία στην κουζίνα! πήγα να φέρω το κατσαριδοκτώνο αλλά είχε φύγει .... μετά έριξα το μισό μπουκαλάκι στο πάτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Ο Guest 990498: #454 21-07-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο Άγγελος έγραψε: #455 21-07-10 23:58 Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE: Ελπιζω να εννοεις τετοιον: ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες Click για ανάπτυξη... τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 10:01 Ο Άγγελος έγραψε: #450 09-07-10 10:01 Kαναδα Click για ανάπτυξη... α..ειπα και εγω.. που ακριβως? μοντρεαλ μερια ή βανκουβερ?ή ενδιαμεσα? καλα ,εγω οταν πηγα μοντρεαλ για να δω εναν συγγενη δεν υπηρχχαν καθολου ζουζουνια λογω του κρυου ..(και πηγα μαιο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 14:41 Η LiViNGtheLiFE: #451 09-07-10 14:41 τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Click για ανάπτυξη... μπλιαχ! τεραστια ειναι παντως! αυτην την εχεις δει απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angie a Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Η angie a έγραψε: #452 09-07-10 15:58 Είναι πολύ τραυματικές οι εμπειρίες μου από τις "τερεζούλες", που να τις εξηγώ τώρα. Λες και τις μαγνητίζω ένα πράγμα. Όσο τις φοβάμαι, όσο ουρλιάζω, λες και τις καλώ. Ούτε πτώμα δεν μπορώ να μαζέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. matasiros Νεοφερμένο μέλος Η matasiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:32 Η matasiros: #453 21-07-10 15:32 εγώ ένα πρωί ξύπνησα και είδα μία τεζα δίπλα στο κρεβάτι μου!! και ήρθε η μαμά στο δωμάτιό μου, άνοιξε το παράθυρο και ΔΕΝ την είδε!!! έλεος!!!! επίσης μια νύχτα ήμουν στο κρεβάτι για να κοιμηθώ αλλά σκεφτόμουν και είχα ανοιχτά τα μάτια και ξαφνικά την βλέπω να περνάει πίσω από το κρεβάτι!! Ξύπνησα την αδερφή μου και την σκότωσε! μετά κοιμήθηκα στον καναπέ!! και χθες βρήκα μία στην κουζίνα! πήγα να φέρω το κατσαριδοκτώνο αλλά είχε φύγει .... μετά έριξα το μισό μπουκαλάκι στο πάτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Ο Guest 990498: #454 21-07-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο Άγγελος έγραψε: #455 21-07-10 23:58 Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαναδα Click για ανάπτυξη... α..ειπα και εγω.. που ακριβως? μοντρεαλ μερια ή βανκουβερ?ή ενδιαμεσα? καλα ,εγω οταν πηγα μοντρεαλ για να δω εναν συγγενη δεν υπηρχχαν καθολου ζουζουνια λογω του κρυου ..(και πηγα μαιο..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE Διάσημο μέλος Η LiViNGtheLiFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Barista. Έχει γράψει 2.226 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 14:41 Η LiViNGtheLiFE: #451 09-07-10 14:41 τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Click για ανάπτυξη... μπλιαχ! τεραστια ειναι παντως! αυτην την εχεις δει απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. angie a Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Η angie a έγραψε: #452 09-07-10 15:58 Είναι πολύ τραυματικές οι εμπειρίες μου από τις "τερεζούλες", που να τις εξηγώ τώρα. Λες και τις μαγνητίζω ένα πράγμα. Όσο τις φοβάμαι, όσο ουρλιάζω, λες και τις καλώ. Ούτε πτώμα δεν μπορώ να μαζέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. matasiros Νεοφερμένο μέλος Η matasiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:32 Η matasiros: #453 21-07-10 15:32 εγώ ένα πρωί ξύπνησα και είδα μία τεζα δίπλα στο κρεβάτι μου!! και ήρθε η μαμά στο δωμάτιό μου, άνοιξε το παράθυρο και ΔΕΝ την είδε!!! έλεος!!!! επίσης μια νύχτα ήμουν στο κρεβάτι για να κοιμηθώ αλλά σκεφτόμουν και είχα ανοιχτά τα μάτια και ξαφνικά την βλέπω να περνάει πίσω από το κρεβάτι!! Ξύπνησα την αδερφή μου και την σκότωσε! μετά κοιμήθηκα στον καναπέ!! και χθες βρήκα μία στην κουζίνα! πήγα να φέρω το κατσαριδοκτώνο αλλά είχε φύγει .... μετά έριξα το μισό μπουκαλάκι στο πάτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Ο Guest 990498: #454 21-07-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο Άγγελος έγραψε: #455 21-07-10 23:58 Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων: Click για ανάπτυξη... μπλιαχ! τεραστια ειναι παντως! αυτην την εχεις δει απο κοντα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angie a Νεοφερμένο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Πετράλωνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Η angie a έγραψε: #452 09-07-10 15:58 Είναι πολύ τραυματικές οι εμπειρίες μου από τις "τερεζούλες", που να τις εξηγώ τώρα. Λες και τις μαγνητίζω ένα πράγμα. Όσο τις φοβάμαι, όσο ουρλιάζω, λες και τις καλώ. Ούτε πτώμα δεν μπορώ να μαζέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. matasiros Νεοφερμένο μέλος Η matasiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:32 Η matasiros: #453 21-07-10 15:32 εγώ ένα πρωί ξύπνησα και είδα μία τεζα δίπλα στο κρεβάτι μου!! και ήρθε η μαμά στο δωμάτιό μου, άνοιξε το παράθυρο και ΔΕΝ την είδε!!! έλεος!!!! επίσης μια νύχτα ήμουν στο κρεβάτι για να κοιμηθώ αλλά σκεφτόμουν και είχα ανοιχτά τα μάτια και ξαφνικά την βλέπω να περνάει πίσω από το κρεβάτι!! Ξύπνησα την αδερφή μου και την σκότωσε! μετά κοιμήθηκα στον καναπέ!! και χθες βρήκα μία στην κουζίνα! πήγα να φέρω το κατσαριδοκτώνο αλλά είχε φύγει .... μετά έριξα το μισό μπουκαλάκι στο πάτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Ο Guest 990498: #454 21-07-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο Άγγελος έγραψε: #455 21-07-10 23:58 Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι πολύ τραυματικές οι εμπειρίες μου από τις "τερεζούλες", που να τις εξηγώ τώρα. Λες και τις μαγνητίζω ένα πράγμα. Όσο τις φοβάμαι, όσο ουρλιάζω, λες και τις καλώ. Ούτε πτώμα δεν μπορώ να μαζέψω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
matasiros Νεοφερμένο μέλος Η matasiros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Multimedia designer και μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:32 Η matasiros: #453 21-07-10 15:32 εγώ ένα πρωί ξύπνησα και είδα μία τεζα δίπλα στο κρεβάτι μου!! και ήρθε η μαμά στο δωμάτιό μου, άνοιξε το παράθυρο και ΔΕΝ την είδε!!! έλεος!!!! επίσης μια νύχτα ήμουν στο κρεβάτι για να κοιμηθώ αλλά σκεφτόμουν και είχα ανοιχτά τα μάτια και ξαφνικά την βλέπω να περνάει πίσω από το κρεβάτι!! Ξύπνησα την αδερφή μου και την σκότωσε! μετά κοιμήθηκα στον καναπέ!! και χθες βρήκα μία στην κουζίνα! πήγα να φέρω το κατσαριδοκτώνο αλλά είχε φύγει .... μετά έριξα το μισό μπουκαλάκι στο πάτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Ο Guest 990498: #454 21-07-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο Άγγελος έγραψε: #455 21-07-10 23:58 Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ ένα πρωί ξύπνησα και είδα μία τεζα δίπλα στο κρεβάτι μου!! και ήρθε η μαμά στο δωμάτιό μου, άνοιξε το παράθυρο και ΔΕΝ την είδε!!! έλεος!!!! επίσης μια νύχτα ήμουν στο κρεβάτι για να κοιμηθώ αλλά σκεφτόμουν και είχα ανοιχτά τα μάτια και ξαφνικά την βλέπω να περνάει πίσω από το κρεβάτι!! Ξύπνησα την αδερφή μου και την σκότωσε! μετά κοιμήθηκα στον καναπέ!! και χθες βρήκα μία στην κουζίνα! πήγα να φέρω το κατσαριδοκτώνο αλλά είχε φύγει .... μετά έριξα το μισό μπουκαλάκι στο πάτωμα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουλίου 2010 στις 15:58 Ο Guest 990498: #454 21-07-10 15:58 Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο Άγγελος έγραψε: #455 21-07-10 23:58 Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sakura-chan: Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο Click για ανάπτυξη... Ηλίθιοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2010 στις 23:58 Ο Άγγελος έγραψε: #455 21-07-10 23:58 Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ηλίθιοι. Click για ανάπτυξη... οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heptamer Δραστήριο μέλος Ο Heptamer δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 691 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 00:38 Ο Heptamer έγραψε: #456 22-07-10 00:38 Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μη μας οδηγει η απέχθειά μας για κάποια ζώα σε κριτική για τις επλογές των άλλων... Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2010 στις 19:16 Ο stathakis: #457 10-08-10 19:16 παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια με τις κατσαριδες κατι παθαινω!τρομαζω με πιανει ψυχολογικο!δεν μπορω να το ελεγξω!αλλα με τα κουνουπια οχι!ουτε με τις μυγες!δεν ειναι οτι φοβαμαι τις κατσαριδες.σιγα μην με φανε κιολας απλως το θεμα ειναι ψυχικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:25 Ο Boom έγραψε: #458 15-08-10 18:25 Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πέρα από τη fenistil gel, υπάρχει καμία πιο δραστική αλοιφή για το τσίμπημα από τα κουνούπια; Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 18:47 Ο self-instructive depressing: #459 15-08-10 18:47 το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
το ξύδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2010 στις 19:03 Ο Boom έγραψε: #460 15-08-10 19:03 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: το ξύδι Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.