Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

ειναι αυτο που λεμε: Προσεξε τι ευχεσαι! Μπορει να το παθεις!![]()
αν μπει σαυρα σπιτι μου, οχι μονο θα χαρω παρα πολυ, αλλα θα ψαχνω και εντομα/φυτα να την ταισω!!! Μου αρεσουν πολυ τα ερπετα (με εξαιρεση καποια ειδη φιδιων). Ολοκληρο αλιγατορα εχουμε παρει αγκαλιτσα, στη σαυρα θα κολλησουμε;;;;

Τα εντομα που φοβαμαι παρα πολυ ειναι οι αραχνες. Τις αραχνες στην ελλαδα (αυτες με το μικροσκοπικο σωμα και τα πολυ μακρια λεπτα ποδια) δεν τις φοβαμαι, αυτες ομως που εχουμε εδω δεν θελω να τις βλεπω ουτε ζωγραφιστες. Αν δω τετοια αραχνη στο δωματιο μου και δεν την διωξω δεν κοιμαμαι εκει μεχρι να σιγουρευτω οτι εχει φυγει. Δειτε για τι ειδους αραχνες μιλαω:

Το κακο ειναι οτι εχω αρχισει να παθαινω αραχνοφοβια. Δυστυχως στην περιοχη που μενω εχουμε 2 επικινδυνες αραχνες, εκ των οποιων η μια ειναι η μαυρη χηρα, και καθε φορα που βλεπω μαυρη αραχνη κοντευω να παθω συγκοπη. Μια που ειπα για αραχνες, νομιζω πως ειναι ωρα να βαλω σκουπα και να τραβηξω ολα τα επιπλα απο την θεση τους για καθαρισμα γιατι με επιασε μια φοβια παλι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

εδω ειμαι μεσα στις ελιες..και βλεπω συνεχεια..Αλλά στις πόλεις δεν πρέπει να έχει, άρα σας δικαιολογώ.
οσα βεβαια ξεφευγουν απο τις γατες που περιπολουν συνεχεια..

στην αρχη τα σκοτωνα..αλλα μετα τα λυπηθηκα ,και απλα ανοιγω το παραθυρο και τα οδηγω να βγουν εξω..
το ιδιο κανω και με τις σφηκες που μπαινουν συχνα.. ανοιγω το παραθυρο ή πορτα και βγαινουν εξω(λενε οτι ειναι γουρι)..
οι αραχνες μονο ειναι καταδικασμενες να πεθανουν..και οι μικρες ακριδες..(πηδηχτουληδες τους λεω εγω

μια απορια...φοβαστε τα ποντικια?εγω οχι..τα κυνηγαω να τα πιασω-σκοτωσω βεβαια για λογους υγιεινης..φαγητων κλπ-με προλαβαινουν συνηθως οι γατες βεβαια-αλλα αν δεν ηταν βρωμικα και μολυσμενα..θα μου αρεσανε αι για κατοικιδια..

παντως το τι πρασινες σαυρες ΝΑ πιανουν οι γατες και ποντικια και φιδια καμια φορα δε λεγεται.. τα πιανει η μαμα και τα δινει και τρωνε τα γατια της..

δεν καταλαβαινω γιατι τα φοβουνται τοσο οι γυναικες..μια χαρα χαριτωμενα πανεμορφα ζωακια ειναι.. μονο θεο βρωμικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Eννοείτε πως ναι!......
μια απορια...φοβαστε τα ποντικια?εγω οχι..τα κυνηγαω να τα πιασω-σκοτωσω βεβαια για λογους υγιεινης..φαγητων κλπ-με προλαβαινουν συνηθως οι γατες βεβαια-αλλα αν δεν ηταν βρωμικα και μολυσμενα..θα μου αρεσανε αι για κατοικιδια..
.......
Με τίποτα δε θα ήθελα να συγκατοικώ μαζί τους.
Κάποιοι γνωστοί μου είχαν αρουραίους οι οποίοι είχαν βγει από το κλουβί και γέννησαν με αποτέλεσμα να γεμίσει όλο το σπίτι.

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Ολοκληρο αλιγατορα εχουμε παρει αγκαλιτσα, στη σαυρα θα κολλησουμε;;;;
Ελπιζω να εννοεις τετοιον:

ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικεςΤουλαχιστον οι κατσαριδες δεν τσιμπανε

Άγγελος
Επιφανές μέλος

τι λες?Το κακο ειναι οτι εχω αρχισει να παθαινω αραχνοφοβια. Δυστυχως στην περιοχη που μενω εχουμε 2 επικινδυνες αραχνες, εκ των οποιων η μια ειναι η μαυρη χηρα, και καθε φορα που βλεπω μαυρη αραχνη κοντευω να παθω συγκοπη.
που υπαρχουν μαυρες χηρες?
καλα που μενεις?
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελπιζω να εννοεις τετοιον:
![]()
ναι αλλα ειναιι βρωμιαρικες![]()
τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα

Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω

Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο

Άγγελος
Επιφανές μέλος

α..ειπα και εγω..Kαναδα
που ακριβως? μοντρεαλ μερια ή βανκουβερ?ή ενδιαμεσα?
καλα ,εγω οταν πηγα μοντρεαλ για να δω εναν συγγενη δεν υπηρχχαν καθολου ζουζουνια λογω του κρυου ..(και πηγα μαιο..)
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

μπλιαχ!τσου, αληθινο αλλιγατορα εννοουσα Βεβαια ηταν μικρουλης, γυρω στα 20 κιλα, 2 και κατι μετρα μηκος, 2 ετων. Ασχετο, το δερμα του ηταν υπερβολικα μαλακο. Το στομα του το ειχαν κλειστο παντως για να μη μας φαει
Βρωμιαρικες δεν ειναι, απλα ειναι αρκετα αποκρουστικες. Δεν εχω δει την κοινη κατσαριδα απο κοντα, οποτε δεν ξερω. Μονο σε ζωολογικο κηπο και pet shop εχω δει αυτες τις κατσαριδες των τροπικων δασων:

αυτην την εχεις δει απο κοντα?
angie a
Νεοφερμένο μέλος

matasiros
Νεοφερμένο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Αναρωτιεμαι τι ανθρωποι ειναι αυτοι που επιλεγουν κατσαριδες για κατοικιδιο![]()
Ηλίθιοι.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

οσο αυτοι που επιλεγουν τις αραχνες και σκορπιους για κατοικιδια.Ηλίθιοι.
Heptamer
Δραστήριο μέλος

Οτι απωθει εμας,ελκύει κάποιους άλλους....
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Με τσίμπησαν κάτι κουνούπια προχτές και ακόμα φαγουρίζουν.

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Τώρα σοβαρά το λες ή τρ.....κάνεις πλάκα;το ξύδι![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.