MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

με τις αραχνες εχεις?
εγω εχω με τις αραχνες ενω τις κατσαριδες δεν τις φοβαμαι καθολου βασικα..![]()
Βασικά μόνο με τις κατσαρίδες !!! Δεν φοβάμαι κανένα άλλο έντομο, ούτε τις αράχνες, εκτός αν μιλάμε βέβαια για καμιά τεράστια, χοντρή με τρίχες !!! ε, τότε μην την είδατε την Μαριωρή !!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Επισης εδω και μια βδομαδα,ειδα μυρμηγκια γιοα πρωτη φορα στον παγκο της κουζινας...ε..οχι και στον παγκο ρε γμτ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και να τα καθαρισεις..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ουφ..θα σκασω..δεν ξερω τι να κανω..
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

καλυτερα ειναι τα επαγγελματικα ,που εχουν στα φυτωρια..
οπως αυτο αυτο λειτουργει εδω που ειμαι φυση..
το αραιωνεις με νερο..οσο λεει,,το βαζεις σε ψεκαστηρι απλο,και ψεκαζεις..
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

τα φαρμακα τα απλα δεν πιανουν..
καλυτερα ειναι τα επαγγελματικα ,που εχουν στα φυτωρια..
οπως αυτο αυτο λειτουργει εδω που ειμαι φυση..
το αραιωνεις με νερο..οσο λεει,,το βαζεις σε ψεκαστηρι απλο,και ψεκαζεις..
Ναι ρε συ αλλα αυτα ειναι δηλητηρια και θελει ιδιαιτερη προσοχη η χρηση τους. Οχι πως τα αλλα δεν ειναι αλλα υποτειθεται ειναι προσιτα για τον ανθρωπο (οικιακη χρηση) ...Παντως δυσκολο να αντιμετωπισθει το προβλημα αφου το φαρμακο δεν παραμενει για μεγαλο χρονικο διαστημα και τα ζωιφια επανερχονται...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Θα κοιταξω και σε μαγαζια με τετοια προοιντα..μπας και βρω τιποτα οικολογικο.Αν ξερει καποιος κατι οικολογικο,φυσικο κλπ..που να τα αποκαμακρυνει..ας μου πει.Λενε για το ξυδι...αλλα τιποτα δεν κανει
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και να την καθαρισεις..
γιατι δεν μπορεις να ψεκαζεις ολο το σπιτι.
moxa15
Διάσημο μέλος

για τα κουνουπια-ιπταμενα:
παρε μια λαμπα(nisect killer) που τα καιει(εγω που εχω κανει καλη δουλεια)

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Η κάτι πιο εύκολο: Πως να τις εξολοθρεύω, να μη με πλησιάζουν, να τις ξεκοκακκαλίζω, να τις πνίγω;
Προς το παρόν, εδώ και πολλά χρόνια, όποτε έρχεται καλοκαίρι γίνονται οι θανάσιμοι εχθροί μου, τσακώνομαι μαζί τους- δόξα τω θεω υπάρχει ένταση μεταξύ μας- , τις βρίζω ανελέητα, χάνω θερμίδες αφου χτυπιέμαι σαν το κατσίκι όποτε με πλησιάζουν, ειδικά αν με ακουμπήσουν έστω και λίγο χάνω μέχρι και το γεύμα της προηγούμενης. Φυσικά να μην ξεχάσω να πω πως κάνω ρόμπα όποιον βρίσκεται δίπλα μου έτσι και πλησίασει το πετούμενο-δολοφόνος, τον στρεσάρω μέχρι θανάτου και δεν υπολογίζω ούτε αν βρίσκομαι στο αμάξι.... ούτε στο Χιλτον... ούτε δίπλα σε γκρεμό βρε αδερφέ...
Υποφέρω με αυτά τα ζωύφια, σώστε με.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΥΓ..για το αμαξι..δεν εχω συνταγη.Απλα..κλεινε τα παραθυρα και βαζε αιρ κοντισιον
Επισης μην χτυπιεσαι..ΤΟΤΕ μπορει να σε τσιμπισουν.Γενικα..κατα λαθος τσιμπανε και οχι επιτηδες.Αν εισαι ηρεμη και απλα απομακρυνθεις..ειναι το καλυτερο
mindcircus
Περιβόητο μέλος

;
E είναι κρίμα κι άδικο να είμαστε μεγάλη παρέα και να στοχεύουν εμένα. Δεν το καταλαβαίνω και δε θέλω να το καταλαβω. Να εξαφανιστούν θελω. πφ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Δηλαδή να έχω παραμάσχαλα ενα μπουκάλι νερό και να του ρίξω μέσα ζάχαρη και νερό; (πόση ζάχαρη δηλαδή; )Κι όταν τρώω στην ταβέρνα να χω παραμάσχαλα τη μπουκάλα κι αμα με πλησιάσει να την ψεκάσω κίολα; Δε λέω... έχει κάτι το εκκεντρικό...- η τρελή με το ζαχαρόνερο- αλλά τίποτα πιο άμεσο δεν υπάρχει; Μια αλοιφή peut etre (πως είναι το autan για τα κουνούπια; ) ένα σπρέυ άοσμο να με παστώνω, κάτι τέτοιο δηλαδή ...
;
Φανταστικα οτι εχεις σφιγγες ή μελισσες στον αυλη σου..ή στο μπαλκονι σου.Κατα τα αλλα...μηπως εισαι υπερβολικη;;Εγω ζω στην εξοχη ..και παρολα αυτα σπανια βλεπω να γινετε χαμος στις ταβερνες απο σφιγγες.Μαλιστα στο διπλα μπαλκονι απο το δικο μου,εχουν κανει φωλια στα κεραμυδια..καιν οταν βγαινω στη βεραντα να ποτισω..γινεται χαμος,γιατι ερχιονται να πιουν νερο.Παρολα αυτα,συνεχιζω ακαθεκτη τη δουλεια μου,χωρις αποτομες κινησεις μ κια καμια δεν με εχει τσιμπησει ποτε(φτου να φτυσω..

Έστω και ένα να υπάρχει θα έρθει να φάει από εμένα. :Ρ
Σε καταλαβαίνω mind. :{
IreneGr
Δραστήριο μέλος

Μας είχαν τρελάνει πριν, από παντού έρχονταν σφήγκες και δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Μετά όμως... ήρθαν τα κουνούπια!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Επισης μην χτυπιεσαι..ΤΟΤΕ μπορει να σε τσιμπισουν.Γενικα..κατα λαθος τσιμπανε και οχι επιτηδες.Αν εισαι ηρεμη και απλα απομακρυνθεις..ειναι το καλυτερο
Ναι καλά. Ετσι μου λεγανε παντα, να μην κουνιεμαι. Τρεις φορες την πατησα που δεν ειχα κουνηθει και στοχευσαν την πρωτη στομα (μεσα...), τη δευτερη στηθος (τυφλα να χει η σιλικονη με το πρηξιμο που ειχα παθει) και τριτη επιασε πλατη (ταττου τσαμπε, τι αλλο θελω) Απο τοτε, οοποτε με πλησιαζουν παθαινω υστερια.
Edit:Αυτο που λες περι φοβίας.... σκέφτηκα να πάω σε κάνα χωράφι μερικές μέρες να το παιξω μελισσοκόμα μπας και συνηθίσω.... με την ιδέα με ελουσε κρύος ιδρώτας. Επειτα όμως ξεκίνησα να κάνω κάμπινγκ (χρόοοονια τωρα) ε σου λεω πως δε μου χει φύγει. Ολα ωραια και καλά με το κάμπινγκ αλλά το προβλημα με τις σφηγκες- διαολους παραμένει.
Edit2:Αεροζόλ και λάκ ε? Καλά η λακ είναι εύκολη, με το αεροζόλ εγώ σκέφτομαι μην τα κακαρώσω αλλά οκέυ ΄'ισως το χω κατα νου για ώρα αναγκης....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ναι καλά. Ετσι μου λεγανε παντα, να μην κουνιεμαι. Τρεις φορες την πατησα που δεν ειχα κουνηθει και στοχευσαν την πρωτη στομα (μεσα...), τη δευτερη στηθος (τυφλα να χει η σιλικονη με το πρηξιμο που ειχα παθει) και τριτη επιασε πλατη (ταττου τσαμπε, τι αλλο θελω) Απο τοτε, οοποτε με πλησιαζουν παθαινω υστερια.
Edit: Αυτο που λες περι φοβίας.... σκέφτηκα να πάω σε κάνα χωράφι μερικές μέρες να το παιξω μελισσοκόμα μπας και συνηθίσω.... με την ιδέα με ελουσε κρύος ιδρώτας. Επειτα όμως ξεκίνησα να κάνω κάμπινγκ (χρόοοονια τωρα) ε σου λεω πως δε μου χει φύγει. Ολα ωραια και καλά με το κάμπινγκ αλλά το προβλημα με τις σφηγκες- διαολους παραμένει.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ!!...παντα οταν ειμαστε κοντα σε σφιγγες..ή αυτες σε εμας..το στομα ερμητικα κλειστο.Μην ουρλιαζεις..

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Δεν είναι φοβία, έχω το ίδιο θέμα με τα κουνούπια.
Έστω και ένα να υπάρχει θα έρθει να φάει από εμένα. :Ρ
Σε καταλαβαίνω mind. :{
Κι εμενα με τρωνε ... Δε με πλησιαζουν οταν εχω βαλει κρεμα στο σωμα, εκτος αν ειναι αρσενικα (ετσι τα λεω...) και κολλανε με τις μυρωδιες

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ!!...παντα οταν ειμαστε κοντα σε σφιγγες..ή αυτες σε εμας..το στομα ερμητικα κλειστο.Μην ουρλιαζεις....αν σε τσιμπησει στο στομα..υπαρχει μεγαλος κινδυνος(πρηζεσαι..και παθαινεις ασφυξια..)
Τραγουδουσα βασικα τότε σε μια παραλια και μπηκε η ατιμη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.