Ελενα2993
Νεοφερμένο μέλος

Η μητέρα μου η έξυπνη έβαλε αυτό το πραγματάκι που πάνε οι κατσαρίδες και τρώνε και μετα dead πάνω στο κρεβάτι μου, χωρίς βέβαια να διαβάσει τις οδηγίες και χωρίς να με ενημερώσει. Για πόσους μήνες ένιωθα έντομα στο κρεβάτι μου και ξυπνούσα συνεχώς ουρλιάζοντας. μα δεν είναι για σκότωμα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gsova
Δραστήριο μέλος

"Νύχτερίδες κι αράχνες γλυκιά μουουουου... μού κρατούν συντροφιάαααα"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σου εφιστω την προσοχη! Τα κατσαριδονια μου τα βρισκω σχεδον παντα στο μπανιο. Σημερα βρηκα παλι ενα (μικρο, αλλα τις σκουπιες του τις εφαγε).
Εχω ηδη κλεισει σιφονι, εχω καλυψει το πραγματακι για να φευγει το νερο απ'τη μπανιερα, συνηθως βουλωνω τον νιπτηρα, και μενουν τρια τινα.
Η' ερχονται απ'τον εξαερισμο (παιζει; )-οποτε θα βαλω κανενα συρματοπλεγματακι-, ή απο τη μικρη τρυπουλα που χει ο νιπτηρας που επισης καπως θα την κλεισω..ή το χειροτερο απ'τη λεκανη, οπου τι κανω σ'αυτη την περιπτωση?!
Απολυμανση/απεντομωση δεν παιζει να γινει. Εθιξα το θεμα κι η απαντηση ηταν "καλοκαιρι ειναι, φουντωνουν τα ζωϋφια". Γκαααρρρ...
ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό θα πει τρόμος και φοβία
zanin
Διάσημο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

και μενουν τρια τινα.
Η' ερχονται απ'τον εξαερισμο (παιζει; )-οποτε θα βαλω κανενα συρματοπλεγματακι-, ή απο τη μικρη τρυπουλα που χει ο νιπτηρας που επισης καπως θα την κλεισω..ή το χειροτερο απ'τη λεκανη, οπου τι κανω σ'αυτη την περιπτωση?!
συρματοπλεγματάκι ψιλό να βάλεις, όχι το άλλο για τις κότες

τη τρυπούλα του νιπτήρα με σιλικόνη ή στόκο, ανάλογα το πόσο μεγάλη είναι.
τώρα αν σου βγαίνουν από τη λεκάνη, τη σφραγίζεις και αγοράζεις γιογιό

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

παίζει παίζει ο εξαερισμόςΗ' ερχονται απ'τον εξαερισμο (παιζει; )-οποτε θα βαλω κανενα συρματοπλεγματακι-, ή απο τη μικρη τρυπουλα που χει ο νιπτηρας που επισης καπως θα την κλεισω..ή το χειροτερο απ'τη λεκανη, οπου τι κανω σ'αυτη την περιπτωση?!

πάντως αν έρχονται απ τη λεκάνη... την έκατσες....
έχεις να κάνεις με εκπαιδευμένες βατραχοκατσαρίδες που έχουν βάλει σκοπό τους να σε διώξουν απο το σπίτι

Nanaki
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μπα μην το λες... Κι εγώ έτσι έλεγα, αλλά τους τελευταίους μήνες έχει τεμπελέψει ο δικός μουΗ καλύτερη λύση να φιλοξενήσετε ένα γατόνι στο σπίτι... Δεν θα ξαναδείτε κατσαρίδα.![]()

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

κ της παραταει ...

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Nanaki
Νεοφερμένο μέλος

Μπα μην το λες... Κι εγώ έτσι έλεγα, αλλά τους τελευταίους μήνες έχει τεμπελέψει ο δικός μου![]()
Εγώ έχω τρια αγοράκια κι είναι ακόμα παιχνιδιάρικα και αν δουν να κινείται κάτι σίγουρα θα το πιάσουν. Και τζιτζίκια πιάνουν και τα κρατανε στο στόμα τους γιατι τους αρέσει που κουνάνε τα φτερά τους, ότι έντομο πιάσουν δεν το τρώνε αλλα αν πιάσουν σαμιαμιθάκια τα τρώνε

Guest 990498
Επισκέπτης

Το καλοκαίρι έφτασε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou
Διάσημο μέλος

Tι σας κάνουνε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Nininaou
Διάσημο μέλος

Και τις να τις κάνουμε; Κατοικίδια;![]()
Όχι, να τις αφήσετε να ζήσουνε!
Τι κακό κάνουν οι καημένες;
Guest 990498
Επισκέπτης

Και επίσης είναι φορείς ενός σκασμού μικροβίων...
Nininaou
Διάσημο μέλος

Είναι μια αηδία.
Και επίσης είναι φορείς ενός σκασμού μικροβίων...
Καλά, μικρόβια υπάρχουν παντού αλλά δεν τους στήνουμε παγίδες όπως σ'αυτές.
Ζωάκια είναι.
Είναι ανάγκη να τις "καθαρίζουμε"; Καλύτερα να καθαρίζουμε στην κυριολεξία.

Guest 990498
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.