Nininaou
Διάσημο μέλος

Ναι, αλλά όταν εισβάλλουν σε καθαρούς χώρους δεν νομίζω ότι τους κάνουν βρώμικους,Μα δεν εισβάλουν μόνο σε βρώμικους χώρους.![]()
Μην τις σκοτώνετε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Βρώμικους μπορεί να μην τους κάνουν, σίγουρα όμως τους κάνουν αηδιαστικούς.Ναι, αλλά όταν εισβάλλουν σε καθαρούς χώρους δεν νομίζω ότι τους κάνουν βρώμικους,
Μην τις σκοτώνετε...![]()

Επίσης Nininaou, αν δεις πως κάνω έτσι και δω κατσαρίδα, θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουμε (εγώ και η κατσαρίδα) στον ίδιο χώρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou
Διάσημο μέλος

Βρώμικους μπορεί να μην τους κάνουν, σίγουρα όμως τους κάνουν αηδιαστικούς.
Επίσης Nininaou, αν δεις πως κάνω έτσι και δω κατσαρίδα, θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουμε (εγώ και η κατσαρίδα) στον ίδιο χώρο![]()
Κι εγώ φεύγω όταν τις βλέπω αλλά σίγουρα νεκρές είναι πιο σιχαμερές. Και μετά τι τις κάνετε;

Guest 990498
Επισκέπτης

Ο δημιουργός όλων τις αδίκησε και το "χρατς" είναι το αντίποινο αυτής της αδικίας.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

Προσωπικά, τρελαίνομαι να ακούω το "χρατς" που κάνουν όταν της πατάς...
Ο δημιουργός όλων τις αδίκησε και το "χρατς" είναι το αντίποινο αυτής της αδικίας.![]()
Έεε!
Κανονικά δεν θα έπρεπε να σκοτώνονται.
Αλλά, αφού επιμένετε ότι είναι τόσο σιχαμερές και αηδιαστικές και ότι πρέπει να τις σκοτώσετε και όχι να τις αποφύγετε αλλιώς, τουλάχιστον να μην τις εξολοθρεύετε όλες. Άντε μία- δύο σε κρίσιμες περιπτώσεις που "κινδυνεύετε" άμεσα...

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Nininaou
Διάσημο μέλος

Το χειρότερο είναι όταν βρίσκονται σε τοίχο ψηλά η σε ταβάνι και δεν ξέρεις από που θα σου 'ρθει! Μπλιάχχχ...
Και τι θα γίνει αν πέσει πάνω σου;
Την πιάνεις και την αφήνεις στο πάτωμα να πάει στο σπίτι της και στην οικογένειά της.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Πως να μη την εξοντώσεις;

Nininaou
Διάσημο μέλος

Nininaou μας δουλευεις; Θα ξερω οτι το θεριο σουλατσαρει στο μπανιο μου και θα κανω ανενοχλητη το ντουζακι μου; Ειπαμε ζωοφιλοι αλλα οχι κι ετσι![]()
Το θεριό?
ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα.
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΤΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!
Guest 990498
Επισκέπτης

Το θεριό?
ΑΝ δεν το πειράξεις δε θα σε πειράξει. Τι, θα σε φάει. Ένα τόσο δα πλασματάκι είναι, και γλυκούλικο όπως όλα τα ζωάκια. Δες τη φωτογραφία πάνω, χωρίς πλάκα.
Ο Χριστός και η Παναγία...
Μία αηδία είναι...

Nininaou
Διάσημο μέλος

Ναι, γλυκούλικο, ιου, αντρίχιασα , μπρρρρ!!!!
Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές

Άκου Χρατς!

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Η μητέρα μου έχει τέτοια μανία με αυτό το θέμα που μέχρι φέτος δεν είχα δει ποτέ μου κατσαρίδα...Μόνο ακουστά τις είχα. Και φυσικά δεν είδα στο σπίτι μου την την λόγω κυρία.
Ήμουν σε έναν φίλο και βλέπω το εν λόγω σιχαμερό καφέ ζώο

Α ρε μάνα να σαι καλά και συ και η τρέλα σου με την καθαριότητα! Ευτυχώς στο σπίτι μου δεν έχει τολμήσει να εμφανιστεί έντομο ποτέ!

Μαύρες κατσαρίδες ελπίζω να μην δω ποτέ από κοντά! Τι ήθελες και έβαλες την φοτό βρε Μποράτ!

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Το θεριό?
Πλασματάκια; Δες το mimic και μετά θα σου πω εγώ πλασματάκια. Αν του κόψεις το κεφάλι θα πεθάνει μετά από μέρες από ...ασσιτία. Άσε που θα ήταν τα μοναδικά ζώα που θα επιβίωναν σε πυρηνική καταστροφή. Δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται...
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Αυτό ανατριχιάζει περισσότερο όταν βλέπει την παντόφλα από πάνω του κι όταν ακούει τις φωνές![]()
Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα...
Nininaou
Διάσημο μέλος

Έντομα είναι, δεν έχουν νοημοσύνη. Ούτε ανατριχιάζουν ούτε τίποτε...Μόνο από ένστικτο ζουν. Μην στεναχωριέσαι δεν είναι ζώα. Έντομα είναι. Έχει τεράστια διαφορά..Είναι σαν να σκοτώνεις κάτι άψυχο που περπατάει. Δεν έχουν συναίσθηση. Διοχέτευσε την αγάπη σου σε άλλα ζώα...
Εντάξει, δεν έχουν νοημοσύνη τόση όση κπ άλλα ζώα, αλλά δεν υπάρχουν για να τα σκοτώνουμε. Και φυσικά είναι αθώα, δεν έχουν τη νοημοσύνη για να σκεφτούν 1000 +1 τρόπους να μας τρομάξουν...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.