love_angel
Επιφανές μέλος

τις τρεμω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ina10039
Νεοφερμένο μέλος

ε,λοιπον ειταν καλοκαιρι και το καλοκαιρι δεν βαζω σεντωνι μετα απο λιγο νιοθω κατι στο ποδι μου και κοιταξα και καταλαβα οτι ιταν κατσαριδα και μετα αρχεισα να τρεχω σαν τρελο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp
Δραστήριο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος

τωρα νιωθω οτι περπατανε πανω μου.

Burp
Δραστήριο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

γιατι το ξανα ειδα αυτο το βιντεο?

πλησιαζει καλοκαιρι.

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

μολις ηρθα αντιμετωπη με τον εχθρο του καλοκαιριου.

δεν αντεχω.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

μολις ηρθα αντιμετωπη με τον εχθρο του καλοκαιριου.
δεν αντεχω.
![]()
Παρομοίως!! Πέταξα όλο το καθιστικό χτες!!

Apro
Διάσημο μέλος

δεύτερον, πρέπει να φανείς οικείος μαζί τους και να τους πιάσεις συζήτηση(διπλωματικό επεισόδιο )....
τρίτον, πρέπει να τα πείσεις, ότι δεν είσαι ρατσιστής και ενδιαφέρεσαι για όλα τα ζωντανά πλάσματα εξίσου....
τέταρτον, να αναφέρεις ότι έχεις στενή συγγένεια με το είδος τους, αφού ο προπάππους σου προέρχεται από τη συγκεκριμένη φυλή....
πέμπτον και τελευταίον, να τα καλέσεις σε δείπνο και αφού τα δηλητηριάσεις με ένα δυνατό δηλητήριο, να τα ξεφορτωθείς πετώντας τα στην τουαλέτα και πατώντας καζανάκι....

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

diatomaceous earth. Η λυση στο προβλημα σου. Δεν ειναι δηλητηριο και δεν επιβαρυνεται η υγεια σου. Απο την στιγμη που θα πατησει πανω στο diatomaceous earth η κατσαριδουλα, της απομενουν το πολυ 24 ωρες ζωης. Ειναι το πιο υπουλο εντομοκτονο που εχω συναντησει. Κολλαει πανω τους (ειναι σκονη) και απομακρυνει το κερι απο τον εξωσκελετο τους με αποτελεσμα να αφυδατωνονται και να βρισκουν αργο θανατο.
και που το βρησκω αυτο?
περασα ενα χαλια βραδυ, ευτυχως σημερα παω στο πατρικο μου.
δε ξερω τι θα κανω οταν ξανα ερθω.:/
πσ αγορακια σας ευχαριστω πολυ για τη ψυχολογικη υποστηριξη χτες! ειστε οι καλυτεροι!
Katerina192
Δραστήριο μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

και που το βρησκω αυτο?
περασα ενα χαλια βραδυ, ευτυχως σημερα παω στο πατρικο μου.
δε ξερω τι θα κανω οταν ξανα ερθω.:/
πσ αγορακια σας ευχαριστω πολυ για τη ψυχολογικη υποστηριξη χτες! ειστε οι καλυτεροι!
πηγαινε σε καποιο μαγαζι ή σουπερμαρκετ που πουλαει εντομοκτονα και ψαξε για εντομοκτονο σε μορφη σκονης (ειναι μια γκρι σκονη σαν τσιμεντο). Στα ελληνικα λεγεται διατομικη γη, γη διατομων, διατομιτης.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

όλα τα ζωιφιάκια είναι αγαθά και δε με ενοχλούν!
αλλά αυτές τις αράχνες... σε όλα τα μεγέθη.. ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΠΟΡΩ!
έχω σηκώσει την γειτονιά τουλάχιστον 5 φορές για μια αράχνη..
από τότε που θυμάμαι τη ζωή μου τις τρέμω!
τι να πω? καλύτερα να υπήρχαν δεινόσαυροι ακόμη παρά αυτά τα χαζά πλάσματα!
τις φοβάμαι πολύ.. κινδυνεύουν οι φωνητικές μου χορδές!

και ο χειρότερος μου ήρωας δεν είναι τυχαία ο spiderman!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Σιφώνι τουαλέτας (στο πάτωμα).
2 λύσεις:
1) Η απλή αλλά αμφίβολης αποτελεσματικότητας. Τάπα πάνω στο σιφώνι. Μια μεγάλη μπορεί να τη σηκώσει με το σώμα της.
2) Η σύνθετη που απαιτεί χέρια και θα την προτιμήσω λόγω μακροβιότητας του πλάνου. Ξεκαλούπωμα της σχάρας του σιφωνιού, το οποίο επιτηρούσα όταν ανακατασκευάστηκε και είδα ότι η σχάρα είναι σε σχήμα Τ δηλαδή από πάνω η σχάρα και από κάτω ένα κυλινδρικό ματσούκι που κουμπώνει στην τρύπα αλλά ενδοκυκλικά είναι κούφιο και μπαίνουν από κεί οι "τάνες". Καλύπτουμε την κάτω κούφια πλευρά με σιτάκι (για να χει μικρές τρυπούλες να φεύγουν τα νερά αλλά όχι και να μπαίνουν αυτές όμως) και κλείνουμε κανονικά το σιφώνι μαγκώνοντας το σιτάκι στην περίμετρο με το ίδιο το καπάκι μιας και είναι πιό πλατύ επάνω. Τέλος.
Για να δούμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2) Η σύνθετη που απαιτεί χέρια και θα την προτιμήσω λόγω μακροβιότητας του πλάνου. Ξεκαλούπωμα της σχάρας του σιφωνιού, το οποίο επιτηρούσα όταν ανακατασκευάστηκε και είδα ότι η σχάρα είναι σε σχήμα Τ δηλαδή από πάνω η σχάρα και από κάτω ένα κυλινδρικό ματσούκι που κουμπώνει στην τρύπα αλλά ενδοκυκλικά είναι κούφιο και μπαίνουν από κεί οι "τάνες". Καλύπτουμε την κάτω κούφια πλευρά με σιτάκι (για να χει μικρές τρυπούλες να φεύγουν τα νερά αλλά όχι και να μπαίνουν αυτές όμως) και κλείνουμε κανονικά το σιφώνι μαγκώνοντας το σιτάκι στην περίμετρο με το ίδιο το καπάκι μιας και είναι πιό πλατύ επάνω. Τέλος.
Για να δούμε...
Ομιτζί έχεις πολύυυυυ ελεύθερο χρόνο...

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ειναι αυτα τα μαυρα σκουληκια που τυλιγονται γυρω απο τον εαυτο τους αν τα ακουμπησεις..σαν μαυρη μικρη σαρανταποδαρουσα..αυτα δεν τα χτυπαω γιατι αμολανε βρωμα εντονη..απλα τα πεταω ζωντανα εξω ή στην λεκανη...
τωρα τελευταια με την υγρασια εχουν γεμισει τον τοπο..
επισης κατι αλλο..μονο στις πολεις υπαρχουν κατσαριδες στα σπιτια?γιατι εδω στον ελαιωνα που ειμαι σπανια βλεπω κατσαριδες και συνεχεια αραχνες..ιδιως αυτες τις λεπτες του τοιχου.. σπανια κατι μεγαλες .
love_angel
Επιφανές μέλος

επισης κατι αλλο..μονο στις πολεις υπαρχουν κατσαριδες στα σπιτια?γιατι εδω στον ελαιωνα που ειμαι σπανια βλεπω κατσαριδες και συνεχεια αραχνες..ιδιως αυτες τις λεπτες του τοιχου.. σπανια κατι μεγαλες .
και μεις στο χωριο δεν εχουμε κατσαριδες εχουμε βεβαια ολα τα υπολοιπα φιδια,ακριδες,σκορπιους κλπ.

στους αγιους θεοδωρους παντως εχει κααααατι τεραστιες κατσαριδες, δε θα ξεχασω που καθε βραδυ κοντευα να σκασω και δε πηγαινα στο wc μεχρι να ξημερωσει.

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

πρώτα απ' όλα, δεν πρέπει να δείξεις ότι φοβάσαι, γιατί τους δίνεις το κίνητρο, να πάρουν το πάνω χέρι και να σε τρέψουν σε φυγή....
ρε , για κατσαρίδες και έντομα μιλάμε όχι για ντόπερμαν

diatomaceous earth. Η λυση στο προβλημα σου. Δεν ειναι δηλητηριο και δεν επιβαρυνεται η υγεια σου. Απο την στιγμη που θα πατησει πανω στο diatomaceous earth η κατσαριδουλα, της απομενουν το πολυ 24 ωρες ζωης. Ειναι το πιο υπουλο εντομοκτονο που εχω συναντησει. Κολλαει πανω τους (ειναι σκονη) και απομακρυνει το κερι απο τον εξωσκελετο τους με αποτελεσμα να αφυδατωνονται και να βρισκουν αργο θανατο.

επισης κατι αλλο..μονο στις πολεις υπαρχουν κατσαριδες στα σπιτια?γιατι εδω στον ελαιωνα που ειμαι σπανια βλεπω κατσαριδες
σχετικά με αυτό , θα σου πρότεινα να ανατρέξεις στο βιβλίο του Μπαγκς Μπάννυ <<Η αστικοποίηση στα έντομα : αιτίες και καλά κρυμμένα συμφέροντα>>
οντόπικ : μην σκοτώνετε τα ζωντανά ,είναι αξιαγάπητα - απλά ασφαλίστε τον χώρο σας και διώχνετε τα μακρυά (και φοράτε μακρυά ρούχα γιατί είναι πολύ πονηρά)
https://www.youtube.com/watch?v=mZbeiXZVWbM&feature=fvst
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.