mel999
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Η ακρίδα δεν είναι κάτι το τρομερό τιποτα άλλο να μην ήταν...Στην κατασκήνωση έζησα μια τραυματικη εμπειρια... Ξυπνάω σε κάποια φάση τα ξημερώματα και ακριβώς μερικά εκατοστά μακρυά απ τη μύτη μου κάθονταν μια από εκείνες τις τεράστιες πράσινες ακρίδες πάνω στο μαξιλάρι μου... Κιχ δεν έβγαλα παρά το σοκ.. τίναξα το μαξιλάρι έξω από το παράθυρο και συνέχισα τον ύπνο μου χωρίς μαξιλάρι... Ντράπηκα να τσιριξω για να μην με κοροϊδέψουν!( ήμουν 9 και ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα) Εκείνη η χρονια γενικότερα ήταν γεμάτη ακρίδες
Τελικά όλα ένα συνήθειο είναι!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mel999
Δραστήριο μέλος

Η ακρίδα δεν είναι κάτι το τρομερό τιποτα άλλο να μην ήταν...![]()
?

Δυστυχώς θα μου τη σπάσουν και φέτος, θα κάνω πλούσια τα φαρμακεία.

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Μπορείς να διαβάσεις το δικό μου με την σαρανταποδαρούσα δεν αντεχω να το γραφω πάλι![]()
εδώ το επίμαχο κείμενο :
Σήμερα ερχοταν μια σαρανταποδαρούσα στην τάξη μας και από πίσω της ακολουθούσε μία καθηγήτρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαμός να στριγγλίζουμε όλες μέχρι που ήρθε ο διευθυντής να δει τι γίνεται... Η μπροστινή μου πήγε να βγει από το παράθυρο.. Τελικά η σαρανταποδαρούσα που δεν είδε την καθηγήτρια την πάτησε καταλάθος!!! Δηλαδή αν είναι δυνατόν!!!!!!βγήκαμε όλοι για κενό , κοπάνα και πάρτυ καρτώντας την ηρωική σαρανταποδαρούσα στους ώμους μας
love_angel
Επιφανές μέλος

σιδ δεν υπαρχεις!βγήκαμε όλοι για κενό , κοπάνα και πάρτυ καρτώντας την ηρωική σαρανταποδαρούσα στους ώμους μας

Άγγελος
Επιφανές μέλος

εμενα μου ερχεται αναποδα..Από το λαιμό τους προς τη στοματική κοιλότητα μάλλον. Όπως σε κάθε άνθρωπο.
οταν τρωω φασολια

andreas81
Νεοφερμένο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

Έκτοτε, κυκλοφορώ στο σπίτι μονολογώντας: "βρωμοκατσάριδα"..
Παρ'όλο που τις λυπήθηκα...
Dalian
Περιβόητο μέλος

Αμάν με αυτές τις κ*λοκατσαρίδες... από πού μπαίνουν τέλος πάντων??

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος

με τα άλλα έντομα δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα (εκτός αν είμαι στη πραγματικά δυσάρεστη θέση να πρέπει να σκοτώσω κάποιο..

(πριν από λίγες μέρες ο (μικρότερος) αδερφός μου σκότωσε μία (αν και δεν ξέρω σίγουρα αν ήταν κατσαρίδα, δεν άντεξα να την κοιτάξω) με μία πετσέτα, και το μόνο που κατάφερα να κάνω ήταν να πάρω την πετσέτα (μαζί με το σιχαμερό πτώμα) και να την παρατήσω στο μπαλκόνι!!...

υγ: είμαι τραγική, το ξέρω.....

Άγγελος
Επιφανές μέλος

δεν τη κηδεψες?μετά από κανά δυό μέρες βρήκα το "κουράγιο" να πάρω την πετσέτα (και πάλι μαζί με το σιχαμερό πτώμα) και να την βάλω μέσα σε μία σακούλα!!.

ακλαφτη πηγε..

Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος

και μετά από επιθυμία της εκλιπούσης (μη με ρωτήσεις πώς το ξέρω..) καθώς τη "σακούλωνα" έπαιζε αυτό με τέρμα ένταση, έτσι, για να γουστάρουμε κιόλας...

σοβαρά τώρα, καθώς έκανα τη "βρωμοδουλειά", πρόσεξα ότι στο απέναντι μπαλκόνι καθόταν μια κυρία (που χωρίς ιδιαίτερο λόγο με εκνευρίζει...

υγ: είμαι πεπεισμένη ότι οι κατσαρίδες θα κληρονομήσουν τελικά τον πλανήτη....

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Πράγματι, οι κατσαρίδες είναι τα πιο σιχαμερά έντομα, και φυσικά ο κουνουποδιώκτης δεν κάνει τίποτε, θέλει ΤΕΖΑ για κατσαρίδες για να εξαφανιστούν

Δεν είναι δυνατόν μέσα σε 5' να με τσιμπάνε δύο κουνούπια. Κάθε καλοκαίρι αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Με τσιμπάνε και μετά πρήζετε η περιοχή.
Κανέναν τρόπο να ηρεμήσω από τα ηλίθια κουνούπια;

MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

1. δεν αφήνουμε ποτέ φαγητά ή άπλυτα πιάτα, ποτίρια στην κουζίνα.
2.καθαρίζουμε καλά το μπάνιο όποτε το χρησιμοποιούμε.
3. κλείνουμε όλες τις χαραμάδες, σιφώνια, τρύπες παντού.
4. ψεκάζουμε σε κάθε γονία με ιδιαίτερη έμφαση πίσω από λκάνη, κάτω από νεροχύτες.
5. κάθε μέρα βάζουμε στα συφώνια χλορίνη. για τις κατσαρίδες ειν θανατηφόρα, πολύ περισσότερο από τα φάρμακα.
6. σκορπίστε φύλλα δάφνης σε διάφορα σημεία πέρασμα
αυτά προς το παρόν. σε γενικές γραμμές μην αφήνετε ανοιχτά παράθυρα, και να είστε σχολαστική με την καθαριότητα!!!
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Επίσης έχω να επισημάνω ότι στα προάστια της Θεσσαλονίκης που μένω έχουν παρατηρηθεί πολλά κόκκινα μυρμήγκια τα οποία τρελένονται για γλυκό βύσσινο και λικέρ

Άγγελος
Επιφανές μέλος

με τις αραχνες εχεις?λοιπόν, κι εγώ έχω τεράστεια φοβία με τις κατσαριδες, ούτε νεκρές δεν μπορώ να τις πλησιάσω... καλά, για ζοντανές...είμαι ικανή να παρατήσω το σπίτι, να μετακομίσω !!!
εγω εχω με τις αραχνες ενω τις κατσαριδες δεν τις φοβαμαι καθολου βασικα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.