Άγγελος
Επιφανές μέλος

κανουν βουυζ βουζζ
ή βιζζ βιζζζ..?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

βασικα επειδη μπαινουν και πολλες σφηκες εδω στο σπιτι απο τα ανοιχτα παραθυρα,,-αυτες οι διπλες-

παλια τις κυνηγουσα,,τωρααπλα ανοιγω το παραθυρο καιβγαινουν
ανοιξε το..ηλιθια ζωα ειναι..μπηκαν και θελουν να βγουν..
απλα κλεισε το φως μεσα,,και ανοιξε το παραθυρο,,σπρωξε τες λιγο,,και θα βγουν μονες τους..
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

και εννοειτε εχω δοκιμάσει παντόφλα, τι να σου κάνει το δίκανο

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ξερουν που εχει δροσια οι ατιμες..συνηθως κατασκηνωνοιυν στα μαλλια μου![]()

μην το λεςκαι εννοειτε εχω δοκιμάσει παντόφλα, τι να σου κάνει το δίκανο![]()
εχεις κυνηγησει ποτε αγριογουρουνο με παντοφλα?

elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ΡΗΝΟΥΛΑ
Νεοφερμένο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

πιανει σε ολα τα ζουζουνια?
δε γνωρίζω γενικά.. αλλά για κατσαρίδες και μυρμήγκια είναι φουλ δοκιμασμένο

yperoxi
Δραστήριο μέλος

ΡΗΝΟΥΛΑ
Νεοφερμένο μέλος

με βασιλικο πιανει?
ναι ναι! Το αιθέριο έλαιο του βασιλικού χρησιμοποιείται ως απωθητικό εντόμων.
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Αυτή την εργασία δεν θα την πάλευα με τίποτα! Με τίποτα όμως!έλεος! τι άλλο θα μου συμβεί! ακούστε.. Στο ΤΕΙ μας έβαλαν μια εργασία να κάνουμε. πρέπει να φτιάξουμε ένα εντομολόγιο. έτσι πρέπει να μαζέψω 30 διαφορετικά εντομα. μεχρι στιγμής έχω πιάσει κατσαρίδες, μύγες, μια ακρίδα, 2 αράχνες, μια πεταλουδίτσα και μια μικρή κάμπια. Παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ συχαίνομαι! όχι τίποτα άλλο, αλλά τα έχω βάλει σε ένα βαζακι και τα βλέπω κάθε μέρα! έτσι κάλυψα το βάζο με πετσέτα για να μη βλέπω τα ζουζούνια!αφήστε που από τότε που κυνήγησα έντομα, έχω παραισθήσεις! ακουμπάνε τα μαλλιά μου τον ώμο μου και νομιζω ότι κάτι περπατάει πάνω μου!
φανταστείτε εσείς να χρειαζόταν να μαζέψετε έντομα! θεε μου!
![]()

Dalian
Περιβόητο μέλος

Backdrop
Δραστήριο μέλος

έλεος! τι άλλο θα μου συμβεί! ακούστε.. Στο ΤΕΙ μας έβαλαν μια εργασία να κάνουμε. πρέπει να φτιάξουμε ένα εντομολόγιο. έτσι πρέπει να μαζέψω 30 διαφορετικά εντομα. μεχρι στιγμής έχω πιάσει κατσαρίδες, μύγες, μια ακρίδα, 2 αράχνες, μια πεταλουδίτσα και μια μικρή κάμπια. Παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ συχαίνομαι! όχι τίποτα άλλο, αλλά τα έχω βάλει σε ένα βαζακι και τα βλέπω κάθε μέρα! έτσι κάλυψα το βάζο με πετσέτα για να μη βλέπω τα ζουζούνια!αφήστε που από τότε που κυνήγησα έντομα, έχω παραισθήσεις! ακουμπάνε τα μαλλιά μου τον ώμο μου και νομιζω ότι κάτι περπατάει πάνω μου!
φανταστείτε εσείς να χρειαζόταν να μαζέψετε έντομα! θεε μου!
![]()
Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η εργασία θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!!!!!!!

Το δεύτερο πιο σίγουρο πράγμα είναι πως πλέον έχεις μάθει πως να χειρίζεσαι καταστάσεις όπου κάποιος ανεπιθύμητος σας κάνει αρμένικη βίζιτα!!!!!
Με την φράση: ¨Θέλεις να δεις τα ζουζούνια μου??"

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Κατσαρίδες. Η αθάνατη απόδειξη ότι δεν υπάρχει θεός και τίποτα δεν εποιήθη με σοφία.
![]()
κι όμως, τo γεγονός ότι μπορείς να τις λοιώνεις και όχι να λοιώνουν αυτές εσένα, δείχνει ότι τα πάντα εν σοφία εποίησε.
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

γιατι τοσα κουνουπια ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΗΝΑ????????????????????????
ειναι ανυποφορο πια

elena
Πολύ δραστήριο μέλος

εεε συγνωμη! μια ερωτηση...
γιατι τοσα κουνουπια ΟΚΤΩΒΡΗ ΜΗΝΑ????????????????????????
ειναι ανυποφορο πια![]()
ναιι ρε συυ...
ειδικά στο κέντρο της αθήνας...
έχει πάρα πολλά και είναι και πολύ μεγάλα...

και πρωϊνές ώρες μάλιστα..

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Να κάτι που δεν θα έχω να αντιμετωπίσω στο διαμέρισμα.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Και δεν ειμαι η μόνη...
Ομως γιατι;
Χαζευα εντομα στο ιντερνετ και ορισμενα μου φανηκαν πολυ γλυκουτσικα.. Ας πουμε με τις σαυριτσες και τα σκαθαρια ή τις ακριδες δεν εχω προβλημα...
Μαλλον εχω θεμα με τα πετουμενα ή οσα κινουνται γρήγορα..
Ημουν σε νησι και ειδα ενα ποντικακι να τρεχει γρηγορα και το λυπηθηκα..
Βεβαια εχω δει αρουραιο να πηδαει απο δεντρο σε δεντρο κι εφαγα φρικη.. Σα γατες ειναι!
Αλλα γιατι κανουμε ετσι; Αν δεν βρισκονται στον χωρο μας, δε μας πειραζουν.. Ας πουμε ενα φιδι ειναι επικινδυνο, μια σφηγγα τσιμπαει.. Ολα τα αλλα δε μας πειραζουν αν το καλοσκεφτειτε.. Ζωακια του θεου ειναι..
Εγω προσωπικα δεν πειραζω κανενα. Ουτε τα κουνουπια σκοτωνω. Βαζω αλλους

Αλλα γιατί αυτή η προκατάληψη ειδικά με κατσαρίδες και ποντίκια;
Ειχα ακούσει κάπου πως αυτο με τα ποντίκια προήλθε απο τις πρώτες παλιές που αφησαν εποχή αμερικάνικες ταινίες όταν οι κυρίες του καλού κόσμου έβλεπαν ποντίκι κ ούρλιαζαν και οι άνδρες έσπευδαν να τις σώσουν. Υστερικές γυναίκες δλδ, θαρραλεοι ανδρες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.