Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ω ναι, θα σου ζητήσει κι άλλο μετά!!Σόρυ Μποράτ,
αλλά εσένα μου πάει η καρδιά να σε πατήσω!![]()

Εγώ προτιμώ το καυτό νερό πάλι.
Nininaou
Διάσημο μέλος

Ω ναι, θα σου ζητήσει κι άλλο μετά!!
Εγώ προτιμώ το καυτό νερό πάλι.
Kαυτό νερό?
Σιγά που θα σου κάνω τη χάρη να σε λούσω!
Γιατί ένα Shampoo με έξτρα conditioner θα το' χεις μαζί σου...

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Στις κατσαρίδες αναφέρομαι - αλλά η Ρηνούλα το spanking σκέφτεται.Νομίζω ότι αναφερόταν στις κατσαρίδες κι όχι στον εαυτό του Ρηνούλα..![]()

Επίσης ρίχτε λίγο πετρέλαιο στην αποχέτευση και καλύφτε το με κάνα "πλακάκι". Στην αρχή βρωμάει έντονα, αλλά μετά φεύγει η μυρωδιά απ' το σπίτι - αλλά όχι απ' τον υπόνομο.
Τα διώχνει, νομίζω.
Guest 990498
Επισκέπτης

Δηλαδή μόλις δεις κατσαρίδα πας και βράζεις νερό;Εγώ προτιμώ το καυτό νερό πάλι.
Της λες: "στάκα να βράσω νερό να σε κάψω;"

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Τη δουλειά τους και τη δουλειά μου.....
Nininaou
Διάσημο μέλος

Δεν με ενοχλούν.
Τη δουλειά τους και τη δουλειά μου.....

provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

εχω και γω μια:
μια μερα μπαινω σπιτι και βλεπω την μανα μου να εχει τραβηξει τον καναπε και να ειναι κρυμμενη απο πισω του. της λεω τι κανεις? και μου δειχνει την αναποδογυρισμενη κατσαρολα στο πατωμα. παω να την σηκωσω και αρχιζει να φωναζει "εχουμε ενα πτωμα στο σπιτι μας!!". σηκωνω την κατσαρολα και ηταν μια ψοφια κατσαριδα απο κατω... τι να πεις!

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Κάνατε και ιατροδικαστική έρευνα;χαχα πραγματικα με κανατε να γελασω με τις ιστοριες σας παιδια!
εχω και γω μια:
μια μερα μπαινω σπιτι και βλεπω την μανα μου να εχει τραβηξει τον καναπε και να ειναι κρυμμενη απο πισω του. της λεω τι κανεις? και μου δειχνει την αναποδογυρισμενη κατσαρολα στο πατωμα. παω να την σηκωσω και αρχιζει να φωναζει "εχουμε ενα πτωμα στο σπιτι μας!!". σηκωνω την κατσαρολα και ηταν μια ψοφια κατσαριδα απο κατω... τι να πεις!![]()
Από τι πήγε ο μακαρίτης;

provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάνατε και ιατροδικαστική έρευνα;
Από τι πήγε ο μακαρίτης;![]()
απο την τσιριδα της μανας μου μαλλον!

Nininaou
Διάσημο μέλος

απο την τσιριδα της μανας μου μαλλον!![]()
Η πιο συχνή αιτία.

fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα πια έχω εκπαιδευτεί και έχω αναπτύξει και στρατηγική. Περιμένω να πάνε στο πάτωμα λίγο μακριά από τα ντουλάπια της κουζίνας για να μπορώ να τις σκοτώσω με την ησυχία μου. Διαφορετικά τρέχουν σαν μανιακές και κρύβονται πίσω από το ψυγείο ή την κουζίνα και δεν μπορώ να τις βρω. Λογικά κάπου εκεί θα έχουν τη φωλιά τους.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Και το ψυγείο να τραβήξεις δεν θα τη δεις.
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Το μοναδικό μείον είναι οτι το σπίτι μετά θα μοιάζει με πεδίο μάχης γεμάτο πτώματα.
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχω ομως τραγικη εμπειρια με ακριδα και αραχνη :S
Πιο μικρη ειχα παει σε ενα φυτοριο με τους γονεις μου και πεταχτηκε μια ακριδα και θρονιαστηκε στη μυτη μου

Και με την αραχνουλα περασαμε ενα βραδυ αγαπης, αυτη ηταν μεσα στο σορτσακι μου ενω κοιμομουν, και καθως πιεζοταν εκει μεσα μου αφησε και μερικα κατακοκκινα ενθυμια που με πονουσαν και με ετρωγαν :Ρ Οταν την ανακαλυψα πεθανε μαρτυρικα.
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Όσο αγαπάω τα ζώα άλλο τόσο μισώ τα έντομα και συγκεκριμένα τις κατσαρίδες!
Μπλιάχ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 165 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Scandal
- charmander
- iew
- fourkaki
- vasilis123321
- Joji
- Kate1914
- Memetchi
- Μήτσος10
- touvlo
- rafaela11
- globglogabgalab
- louminis
- johnsala
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- AggelikiGr
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- kalhkardia
- American Economist
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.