Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 03:51 Ο Rempeskes: #181 17-05-08 03:51 Κάποτε είχα ένα σωρό κατσαρίδες μα τις έφαγαν τα ποντίκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 04:29 Η cosette έγραψε: #182 17-05-08 04:29 Μα κάθε φορά που διαβάζω αυτό το θέμα μα με πιάνει φαγούρα Πως λέμε νευρικό γέλιο, ε νευρική φαγούρα (Για να μη με παρεξηγήσετε, κάθε φορά νομίζω ότι θα βρεθεί μυστηριωδώς μία σιχαμένη στο δωμάτιο και θα ανεβεί πάνω μου.. και με πιάνουν τα ψυχολογικά μου (φαγούρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2008 στις 12:02 Ο Guest 990498: #183 18-05-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ούτε να ακούω δεν θέλω για έντομα!!! Όσο αγαπάω τα ζώα άλλο τόσο μισώ τα έντομα και συγκεκριμένα τις κατσαρίδες! Μπλιάχ... Click για ανάπτυξη... Πέρα από τη πλάκα, τα σκυλιά (κατοικίδια) και οι γάτες, τρώνε τις κατσαρίδες. υγ: να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την επόμενη που θα φιλήσετε το σκύλο σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 20:01 Η cosette έγραψε: #184 18-05-08 20:01 Για τα σκυλιά δεν ξέρω, πάντως η γάτα μου όταν βρει καμία παίζει μέχρι να τη σκοτώσει αλλά δεν την τρώει.... 'Οχι για να δείτε εσείς που δε σας αρέσουν οι γάτες τι καλά (και χρήσιμα) ζωάκια που είναι!! Άσχετο που μόλις θυμήθηκα: Κάποτε είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ πως οι βάτραχοι τρωνε τις κατσαρίδες (για τα κουνούπια το ήξερα). Όπότε μία καλή οικολογική λύση για το πρόβλημα θα ήταν να αμολήσουμε στι σπίτι καμιά δεκαριά βατράχια και να παρακολουθούμε τη μάχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2008 στις 21:21 Ο Guest 990498: #185 18-05-08 21:21 Kαλύτερα 10 τέτοια: μέσα στο σπίτι παρά 10 τέτοια: ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 02:23 Ο Affliction: #186 09-07-08 02:23 Αηδιαστικά όντα οι κατσαρίδες. Δεν έχω πρόβλημα να τις κυνηγήσω και να τις σκοτώσω, αλλά μη μου ζητήσει κανείς να τις μαζέψω μετά. Επίσης αποτελούν το βασικό λόγο να υπάρχουν οι μπότες μου στο μπάνιο ανά πάσα στιγμή. Χειμώνα καλοκαίρι. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Ο Tsipouro έγραψε: #187 22-07-08 12:10 Εγώ πάλι όποτε βλέπω μικροσκοπικά έντομα που πετάνε, αυτόματα νιώθω ένα περίεργο αίσθημα στο λαρυγγί μου, εξήγηση: μια φορά παραλίγο θα κατάπινα ένα!!! Με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:13 Η Subject to change: #188 22-07-08 12:13 Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Ο Guest 990498: #189 22-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Ήτο μαύρη ή καφέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η kalypso έγραψε: #190 22-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Πωπω αηδία... Κι εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις κατσαρίδες... Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Για τα κουνούπια την έχω βρει τη λύση... Πήρα απόφαση ότι ό,τι και να κάνω αυτά θα με τσιμπήσουν κάποια στιγμή, οπότε κυκλοφορώ όλη την ώρα με το mosquito stick μου και όπου με τσιμπήσουν βάζω μπόλικο- έτσι μετά από λίγο έχει υποχωρήσει και το πρήξιμο και δε φαίνεται καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η dooo έγραψε: #191 22-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... αν δε σε επισκέπτεται κανείς, μην παραξενευτείς θα τους βρεις ψόφιους έξω από τη πόρτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η Corpse Bride: #192 22-07-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Click για ανάπτυξη... Αυτο το κριτς παντως ειναι λυτρωτικο.. Γιατι οι φουτανες δεν εχουν το θεο τους, να τις εχεις σακατεψει στην παντοφλια αυτες θα συνεχιζουν το κουνημα των ποδαρακιων και την προσπαθεια.. Ενω το κριτς σημαινει οτι το καυκαλο εσπασε, δεν υπαρχει μελλον πια γι'αυτες. Επισης τιπ: οταν τις σκοτωνετε, παντα ΠΑΝΤΑ να τις γυριζετε αναποδα, στη θεση που παιρνουν αυτες οταν ψοφανε Ποτε μην εμπιστευεσαι μια ψοφια-νομιζεις κατσαριδα που τα ποδια της ειναι κατω..ειναι νεκροφανεια :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η dooo έγραψε: #193 22-07-08 12:46 Ναι, πας για το φαράσι και μέχρι να γυρίσεις, έχει γίνει καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η fielda έγραψε: #194 22-07-08 12:58 Εγώ προχθές είδα μία κατασαρίδα στην κουζίνα Τα νεύρα μου πια!!! Κάθε καλοκαίρι περνάω τα ίδια. Πήρα τη μαμά κλαίγοντας και τους απείλησα να έρθουν γρήγορα από το χωριό να αναλάβουν την κατάσταση γιατί εμένα τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Το καλό είναι ότι μου είπε ναι (νομίζω δεν τους έπαιρνε να πούνε κάτι άλλο έτσι όπως ήμουν), το κακό είναι ότι το χωριό είναι 5 ώρες από την Αθήνα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν. Μέχρι τότε... Εγώ πάντως έχω ψεκάσει όλη την κουζίνα και τώρα δεν μπορώ να μπω έτσι όπως μυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Ο Guest 990498: #195 22-07-08 13:16 Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάποτε είχα ένα σωρό κατσαρίδες μα τις έφαγαν τα ποντίκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 04:29 Η cosette έγραψε: #182 17-05-08 04:29 Μα κάθε φορά που διαβάζω αυτό το θέμα μα με πιάνει φαγούρα Πως λέμε νευρικό γέλιο, ε νευρική φαγούρα (Για να μη με παρεξηγήσετε, κάθε φορά νομίζω ότι θα βρεθεί μυστηριωδώς μία σιχαμένη στο δωμάτιο και θα ανεβεί πάνω μου.. και με πιάνουν τα ψυχολογικά μου (φαγούρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2008 στις 12:02 Ο Guest 990498: #183 18-05-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ούτε να ακούω δεν θέλω για έντομα!!! Όσο αγαπάω τα ζώα άλλο τόσο μισώ τα έντομα και συγκεκριμένα τις κατσαρίδες! Μπλιάχ... Click για ανάπτυξη... Πέρα από τη πλάκα, τα σκυλιά (κατοικίδια) και οι γάτες, τρώνε τις κατσαρίδες. υγ: να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την επόμενη που θα φιλήσετε το σκύλο σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 20:01 Η cosette έγραψε: #184 18-05-08 20:01 Για τα σκυλιά δεν ξέρω, πάντως η γάτα μου όταν βρει καμία παίζει μέχρι να τη σκοτώσει αλλά δεν την τρώει.... 'Οχι για να δείτε εσείς που δε σας αρέσουν οι γάτες τι καλά (και χρήσιμα) ζωάκια που είναι!! Άσχετο που μόλις θυμήθηκα: Κάποτε είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ πως οι βάτραχοι τρωνε τις κατσαρίδες (για τα κουνούπια το ήξερα). Όπότε μία καλή οικολογική λύση για το πρόβλημα θα ήταν να αμολήσουμε στι σπίτι καμιά δεκαριά βατράχια και να παρακολουθούμε τη μάχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2008 στις 21:21 Ο Guest 990498: #185 18-05-08 21:21 Kαλύτερα 10 τέτοια: μέσα στο σπίτι παρά 10 τέτοια: ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 02:23 Ο Affliction: #186 09-07-08 02:23 Αηδιαστικά όντα οι κατσαρίδες. Δεν έχω πρόβλημα να τις κυνηγήσω και να τις σκοτώσω, αλλά μη μου ζητήσει κανείς να τις μαζέψω μετά. Επίσης αποτελούν το βασικό λόγο να υπάρχουν οι μπότες μου στο μπάνιο ανά πάσα στιγμή. Χειμώνα καλοκαίρι. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Ο Tsipouro έγραψε: #187 22-07-08 12:10 Εγώ πάλι όποτε βλέπω μικροσκοπικά έντομα που πετάνε, αυτόματα νιώθω ένα περίεργο αίσθημα στο λαρυγγί μου, εξήγηση: μια φορά παραλίγο θα κατάπινα ένα!!! Με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:13 Η Subject to change: #188 22-07-08 12:13 Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Ο Guest 990498: #189 22-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Ήτο μαύρη ή καφέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η kalypso έγραψε: #190 22-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Πωπω αηδία... Κι εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις κατσαρίδες... Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Για τα κουνούπια την έχω βρει τη λύση... Πήρα απόφαση ότι ό,τι και να κάνω αυτά θα με τσιμπήσουν κάποια στιγμή, οπότε κυκλοφορώ όλη την ώρα με το mosquito stick μου και όπου με τσιμπήσουν βάζω μπόλικο- έτσι μετά από λίγο έχει υποχωρήσει και το πρήξιμο και δε φαίνεται καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η dooo έγραψε: #191 22-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... αν δε σε επισκέπτεται κανείς, μην παραξενευτείς θα τους βρεις ψόφιους έξω από τη πόρτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η Corpse Bride: #192 22-07-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Click για ανάπτυξη... Αυτο το κριτς παντως ειναι λυτρωτικο.. Γιατι οι φουτανες δεν εχουν το θεο τους, να τις εχεις σακατεψει στην παντοφλια αυτες θα συνεχιζουν το κουνημα των ποδαρακιων και την προσπαθεια.. Ενω το κριτς σημαινει οτι το καυκαλο εσπασε, δεν υπαρχει μελλον πια γι'αυτες. Επισης τιπ: οταν τις σκοτωνετε, παντα ΠΑΝΤΑ να τις γυριζετε αναποδα, στη θεση που παιρνουν αυτες οταν ψοφανε Ποτε μην εμπιστευεσαι μια ψοφια-νομιζεις κατσαριδα που τα ποδια της ειναι κατω..ειναι νεκροφανεια :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η dooo έγραψε: #193 22-07-08 12:46 Ναι, πας για το φαράσι και μέχρι να γυρίσεις, έχει γίνει καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η fielda έγραψε: #194 22-07-08 12:58 Εγώ προχθές είδα μία κατασαρίδα στην κουζίνα Τα νεύρα μου πια!!! Κάθε καλοκαίρι περνάω τα ίδια. Πήρα τη μαμά κλαίγοντας και τους απείλησα να έρθουν γρήγορα από το χωριό να αναλάβουν την κατάσταση γιατί εμένα τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Το καλό είναι ότι μου είπε ναι (νομίζω δεν τους έπαιρνε να πούνε κάτι άλλο έτσι όπως ήμουν), το κακό είναι ότι το χωριό είναι 5 ώρες από την Αθήνα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν. Μέχρι τότε... Εγώ πάντως έχω ψεκάσει όλη την κουζίνα και τώρα δεν μπορώ να μπω έτσι όπως μυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Ο Guest 990498: #195 22-07-08 13:16 Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα κάθε φορά που διαβάζω αυτό το θέμα μα με πιάνει φαγούρα Πως λέμε νευρικό γέλιο, ε νευρική φαγούρα (Για να μη με παρεξηγήσετε, κάθε φορά νομίζω ότι θα βρεθεί μυστηριωδώς μία σιχαμένη στο δωμάτιο και θα ανεβεί πάνω μου.. και με πιάνουν τα ψυχολογικά μου (φαγούρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2008 στις 12:02 Ο Guest 990498: #183 18-05-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ούτε να ακούω δεν θέλω για έντομα!!! Όσο αγαπάω τα ζώα άλλο τόσο μισώ τα έντομα και συγκεκριμένα τις κατσαρίδες! Μπλιάχ... Click για ανάπτυξη... Πέρα από τη πλάκα, τα σκυλιά (κατοικίδια) και οι γάτες, τρώνε τις κατσαρίδες. υγ: να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την επόμενη που θα φιλήσετε το σκύλο σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 20:01 Η cosette έγραψε: #184 18-05-08 20:01 Για τα σκυλιά δεν ξέρω, πάντως η γάτα μου όταν βρει καμία παίζει μέχρι να τη σκοτώσει αλλά δεν την τρώει.... 'Οχι για να δείτε εσείς που δε σας αρέσουν οι γάτες τι καλά (και χρήσιμα) ζωάκια που είναι!! Άσχετο που μόλις θυμήθηκα: Κάποτε είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ πως οι βάτραχοι τρωνε τις κατσαρίδες (για τα κουνούπια το ήξερα). Όπότε μία καλή οικολογική λύση για το πρόβλημα θα ήταν να αμολήσουμε στι σπίτι καμιά δεκαριά βατράχια και να παρακολουθούμε τη μάχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2008 στις 21:21 Ο Guest 990498: #185 18-05-08 21:21 Kαλύτερα 10 τέτοια: μέσα στο σπίτι παρά 10 τέτοια: ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 02:23 Ο Affliction: #186 09-07-08 02:23 Αηδιαστικά όντα οι κατσαρίδες. Δεν έχω πρόβλημα να τις κυνηγήσω και να τις σκοτώσω, αλλά μη μου ζητήσει κανείς να τις μαζέψω μετά. Επίσης αποτελούν το βασικό λόγο να υπάρχουν οι μπότες μου στο μπάνιο ανά πάσα στιγμή. Χειμώνα καλοκαίρι. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Ο Tsipouro έγραψε: #187 22-07-08 12:10 Εγώ πάλι όποτε βλέπω μικροσκοπικά έντομα που πετάνε, αυτόματα νιώθω ένα περίεργο αίσθημα στο λαρυγγί μου, εξήγηση: μια φορά παραλίγο θα κατάπινα ένα!!! Με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:13 Η Subject to change: #188 22-07-08 12:13 Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Ο Guest 990498: #189 22-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Ήτο μαύρη ή καφέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η kalypso έγραψε: #190 22-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Πωπω αηδία... Κι εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις κατσαρίδες... Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Για τα κουνούπια την έχω βρει τη λύση... Πήρα απόφαση ότι ό,τι και να κάνω αυτά θα με τσιμπήσουν κάποια στιγμή, οπότε κυκλοφορώ όλη την ώρα με το mosquito stick μου και όπου με τσιμπήσουν βάζω μπόλικο- έτσι μετά από λίγο έχει υποχωρήσει και το πρήξιμο και δε φαίνεται καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η dooo έγραψε: #191 22-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... αν δε σε επισκέπτεται κανείς, μην παραξενευτείς θα τους βρεις ψόφιους έξω από τη πόρτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η Corpse Bride: #192 22-07-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Click για ανάπτυξη... Αυτο το κριτς παντως ειναι λυτρωτικο.. Γιατι οι φουτανες δεν εχουν το θεο τους, να τις εχεις σακατεψει στην παντοφλια αυτες θα συνεχιζουν το κουνημα των ποδαρακιων και την προσπαθεια.. Ενω το κριτς σημαινει οτι το καυκαλο εσπασε, δεν υπαρχει μελλον πια γι'αυτες. Επισης τιπ: οταν τις σκοτωνετε, παντα ΠΑΝΤΑ να τις γυριζετε αναποδα, στη θεση που παιρνουν αυτες οταν ψοφανε Ποτε μην εμπιστευεσαι μια ψοφια-νομιζεις κατσαριδα που τα ποδια της ειναι κατω..ειναι νεκροφανεια :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η dooo έγραψε: #193 22-07-08 12:46 Ναι, πας για το φαράσι και μέχρι να γυρίσεις, έχει γίνει καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η fielda έγραψε: #194 22-07-08 12:58 Εγώ προχθές είδα μία κατασαρίδα στην κουζίνα Τα νεύρα μου πια!!! Κάθε καλοκαίρι περνάω τα ίδια. Πήρα τη μαμά κλαίγοντας και τους απείλησα να έρθουν γρήγορα από το χωριό να αναλάβουν την κατάσταση γιατί εμένα τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Το καλό είναι ότι μου είπε ναι (νομίζω δεν τους έπαιρνε να πούνε κάτι άλλο έτσι όπως ήμουν), το κακό είναι ότι το χωριό είναι 5 ώρες από την Αθήνα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν. Μέχρι τότε... Εγώ πάντως έχω ψεκάσει όλη την κουζίνα και τώρα δεν μπορώ να μπω έτσι όπως μυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Ο Guest 990498: #195 22-07-08 13:16 Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nina21: Ούτε να ακούω δεν θέλω για έντομα!!! Όσο αγαπάω τα ζώα άλλο τόσο μισώ τα έντομα και συγκεκριμένα τις κατσαρίδες! Μπλιάχ... Click για ανάπτυξη... Πέρα από τη πλάκα, τα σκυλιά (κατοικίδια) και οι γάτες, τρώνε τις κατσαρίδες. υγ: να σκεφτείτε πολύ σοβαρά την επόμενη που θα φιλήσετε το σκύλο σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 20:01 Η cosette έγραψε: #184 18-05-08 20:01 Για τα σκυλιά δεν ξέρω, πάντως η γάτα μου όταν βρει καμία παίζει μέχρι να τη σκοτώσει αλλά δεν την τρώει.... 'Οχι για να δείτε εσείς που δε σας αρέσουν οι γάτες τι καλά (και χρήσιμα) ζωάκια που είναι!! Άσχετο που μόλις θυμήθηκα: Κάποτε είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ πως οι βάτραχοι τρωνε τις κατσαρίδες (για τα κουνούπια το ήξερα). Όπότε μία καλή οικολογική λύση για το πρόβλημα θα ήταν να αμολήσουμε στι σπίτι καμιά δεκαριά βατράχια και να παρακολουθούμε τη μάχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2008 στις 21:21 Ο Guest 990498: #185 18-05-08 21:21 Kαλύτερα 10 τέτοια: μέσα στο σπίτι παρά 10 τέτοια: ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 02:23 Ο Affliction: #186 09-07-08 02:23 Αηδιαστικά όντα οι κατσαρίδες. Δεν έχω πρόβλημα να τις κυνηγήσω και να τις σκοτώσω, αλλά μη μου ζητήσει κανείς να τις μαζέψω μετά. Επίσης αποτελούν το βασικό λόγο να υπάρχουν οι μπότες μου στο μπάνιο ανά πάσα στιγμή. Χειμώνα καλοκαίρι. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Ο Tsipouro έγραψε: #187 22-07-08 12:10 Εγώ πάλι όποτε βλέπω μικροσκοπικά έντομα που πετάνε, αυτόματα νιώθω ένα περίεργο αίσθημα στο λαρυγγί μου, εξήγηση: μια φορά παραλίγο θα κατάπινα ένα!!! Με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:13 Η Subject to change: #188 22-07-08 12:13 Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Ο Guest 990498: #189 22-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Ήτο μαύρη ή καφέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η kalypso έγραψε: #190 22-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Πωπω αηδία... Κι εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις κατσαρίδες... Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Για τα κουνούπια την έχω βρει τη λύση... Πήρα απόφαση ότι ό,τι και να κάνω αυτά θα με τσιμπήσουν κάποια στιγμή, οπότε κυκλοφορώ όλη την ώρα με το mosquito stick μου και όπου με τσιμπήσουν βάζω μπόλικο- έτσι μετά από λίγο έχει υποχωρήσει και το πρήξιμο και δε φαίνεται καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η dooo έγραψε: #191 22-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... αν δε σε επισκέπτεται κανείς, μην παραξενευτείς θα τους βρεις ψόφιους έξω από τη πόρτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η Corpse Bride: #192 22-07-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Click για ανάπτυξη... Αυτο το κριτς παντως ειναι λυτρωτικο.. Γιατι οι φουτανες δεν εχουν το θεο τους, να τις εχεις σακατεψει στην παντοφλια αυτες θα συνεχιζουν το κουνημα των ποδαρακιων και την προσπαθεια.. Ενω το κριτς σημαινει οτι το καυκαλο εσπασε, δεν υπαρχει μελλον πια γι'αυτες. Επισης τιπ: οταν τις σκοτωνετε, παντα ΠΑΝΤΑ να τις γυριζετε αναποδα, στη θεση που παιρνουν αυτες οταν ψοφανε Ποτε μην εμπιστευεσαι μια ψοφια-νομιζεις κατσαριδα που τα ποδια της ειναι κατω..ειναι νεκροφανεια :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η dooo έγραψε: #193 22-07-08 12:46 Ναι, πας για το φαράσι και μέχρι να γυρίσεις, έχει γίνει καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η fielda έγραψε: #194 22-07-08 12:58 Εγώ προχθές είδα μία κατασαρίδα στην κουζίνα Τα νεύρα μου πια!!! Κάθε καλοκαίρι περνάω τα ίδια. Πήρα τη μαμά κλαίγοντας και τους απείλησα να έρθουν γρήγορα από το χωριό να αναλάβουν την κατάσταση γιατί εμένα τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Το καλό είναι ότι μου είπε ναι (νομίζω δεν τους έπαιρνε να πούνε κάτι άλλο έτσι όπως ήμουν), το κακό είναι ότι το χωριό είναι 5 ώρες από την Αθήνα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν. Μέχρι τότε... Εγώ πάντως έχω ψεκάσει όλη την κουζίνα και τώρα δεν μπορώ να μπω έτσι όπως μυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Ο Guest 990498: #195 22-07-08 13:16 Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για τα σκυλιά δεν ξέρω, πάντως η γάτα μου όταν βρει καμία παίζει μέχρι να τη σκοτώσει αλλά δεν την τρώει.... 'Οχι για να δείτε εσείς που δε σας αρέσουν οι γάτες τι καλά (και χρήσιμα) ζωάκια που είναι!! Άσχετο που μόλις θυμήθηκα: Κάποτε είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ πως οι βάτραχοι τρωνε τις κατσαρίδες (για τα κουνούπια το ήξερα). Όπότε μία καλή οικολογική λύση για το πρόβλημα θα ήταν να αμολήσουμε στι σπίτι καμιά δεκαριά βατράχια και να παρακολουθούμε τη μάχη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Μαΐου 2008 στις 21:21 Ο Guest 990498: #185 18-05-08 21:21 Kαλύτερα 10 τέτοια: μέσα στο σπίτι παρά 10 τέτοια: ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 02:23 Ο Affliction: #186 09-07-08 02:23 Αηδιαστικά όντα οι κατσαρίδες. Δεν έχω πρόβλημα να τις κυνηγήσω και να τις σκοτώσω, αλλά μη μου ζητήσει κανείς να τις μαζέψω μετά. Επίσης αποτελούν το βασικό λόγο να υπάρχουν οι μπότες μου στο μπάνιο ανά πάσα στιγμή. Χειμώνα καλοκαίρι. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Ο Tsipouro έγραψε: #187 22-07-08 12:10 Εγώ πάλι όποτε βλέπω μικροσκοπικά έντομα που πετάνε, αυτόματα νιώθω ένα περίεργο αίσθημα στο λαρυγγί μου, εξήγηση: μια φορά παραλίγο θα κατάπινα ένα!!! Με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:13 Η Subject to change: #188 22-07-08 12:13 Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Ο Guest 990498: #189 22-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Ήτο μαύρη ή καφέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η kalypso έγραψε: #190 22-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Πωπω αηδία... Κι εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις κατσαρίδες... Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Για τα κουνούπια την έχω βρει τη λύση... Πήρα απόφαση ότι ό,τι και να κάνω αυτά θα με τσιμπήσουν κάποια στιγμή, οπότε κυκλοφορώ όλη την ώρα με το mosquito stick μου και όπου με τσιμπήσουν βάζω μπόλικο- έτσι μετά από λίγο έχει υποχωρήσει και το πρήξιμο και δε φαίνεται καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η dooo έγραψε: #191 22-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... αν δε σε επισκέπτεται κανείς, μην παραξενευτείς θα τους βρεις ψόφιους έξω από τη πόρτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η Corpse Bride: #192 22-07-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Click για ανάπτυξη... Αυτο το κριτς παντως ειναι λυτρωτικο.. Γιατι οι φουτανες δεν εχουν το θεο τους, να τις εχεις σακατεψει στην παντοφλια αυτες θα συνεχιζουν το κουνημα των ποδαρακιων και την προσπαθεια.. Ενω το κριτς σημαινει οτι το καυκαλο εσπασε, δεν υπαρχει μελλον πια γι'αυτες. Επισης τιπ: οταν τις σκοτωνετε, παντα ΠΑΝΤΑ να τις γυριζετε αναποδα, στη θεση που παιρνουν αυτες οταν ψοφανε Ποτε μην εμπιστευεσαι μια ψοφια-νομιζεις κατσαριδα που τα ποδια της ειναι κατω..ειναι νεκροφανεια :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η dooo έγραψε: #193 22-07-08 12:46 Ναι, πας για το φαράσι και μέχρι να γυρίσεις, έχει γίνει καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η fielda έγραψε: #194 22-07-08 12:58 Εγώ προχθές είδα μία κατασαρίδα στην κουζίνα Τα νεύρα μου πια!!! Κάθε καλοκαίρι περνάω τα ίδια. Πήρα τη μαμά κλαίγοντας και τους απείλησα να έρθουν γρήγορα από το χωριό να αναλάβουν την κατάσταση γιατί εμένα τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Το καλό είναι ότι μου είπε ναι (νομίζω δεν τους έπαιρνε να πούνε κάτι άλλο έτσι όπως ήμουν), το κακό είναι ότι το χωριό είναι 5 ώρες από την Αθήνα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν. Μέχρι τότε... Εγώ πάντως έχω ψεκάσει όλη την κουζίνα και τώρα δεν μπορώ να μπω έτσι όπως μυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Ο Guest 990498: #195 22-07-08 13:16 Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλύτερα 10 τέτοια: μέσα στο σπίτι παρά 10 τέτοια: ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 02:23 Ο Affliction: #186 09-07-08 02:23 Αηδιαστικά όντα οι κατσαρίδες. Δεν έχω πρόβλημα να τις κυνηγήσω και να τις σκοτώσω, αλλά μη μου ζητήσει κανείς να τις μαζέψω μετά. Επίσης αποτελούν το βασικό λόγο να υπάρχουν οι μπότες μου στο μπάνιο ανά πάσα στιγμή. Χειμώνα καλοκαίρι. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Ο Tsipouro έγραψε: #187 22-07-08 12:10 Εγώ πάλι όποτε βλέπω μικροσκοπικά έντομα που πετάνε, αυτόματα νιώθω ένα περίεργο αίσθημα στο λαρυγγί μου, εξήγηση: μια φορά παραλίγο θα κατάπινα ένα!!! Με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:13 Η Subject to change: #188 22-07-08 12:13 Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Ο Guest 990498: #189 22-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Ήτο μαύρη ή καφέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η kalypso έγραψε: #190 22-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Πωπω αηδία... Κι εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις κατσαρίδες... Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Για τα κουνούπια την έχω βρει τη λύση... Πήρα απόφαση ότι ό,τι και να κάνω αυτά θα με τσιμπήσουν κάποια στιγμή, οπότε κυκλοφορώ όλη την ώρα με το mosquito stick μου και όπου με τσιμπήσουν βάζω μπόλικο- έτσι μετά από λίγο έχει υποχωρήσει και το πρήξιμο και δε φαίνεται καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η dooo έγραψε: #191 22-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... αν δε σε επισκέπτεται κανείς, μην παραξενευτείς θα τους βρεις ψόφιους έξω από τη πόρτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η Corpse Bride: #192 22-07-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Click για ανάπτυξη... Αυτο το κριτς παντως ειναι λυτρωτικο.. Γιατι οι φουτανες δεν εχουν το θεο τους, να τις εχεις σακατεψει στην παντοφλια αυτες θα συνεχιζουν το κουνημα των ποδαρακιων και την προσπαθεια.. Ενω το κριτς σημαινει οτι το καυκαλο εσπασε, δεν υπαρχει μελλον πια γι'αυτες. Επισης τιπ: οταν τις σκοτωνετε, παντα ΠΑΝΤΑ να τις γυριζετε αναποδα, στη θεση που παιρνουν αυτες οταν ψοφανε Ποτε μην εμπιστευεσαι μια ψοφια-νομιζεις κατσαριδα που τα ποδια της ειναι κατω..ειναι νεκροφανεια :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η dooo έγραψε: #193 22-07-08 12:46 Ναι, πας για το φαράσι και μέχρι να γυρίσεις, έχει γίνει καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η fielda έγραψε: #194 22-07-08 12:58 Εγώ προχθές είδα μία κατασαρίδα στην κουζίνα Τα νεύρα μου πια!!! Κάθε καλοκαίρι περνάω τα ίδια. Πήρα τη μαμά κλαίγοντας και τους απείλησα να έρθουν γρήγορα από το χωριό να αναλάβουν την κατάσταση γιατί εμένα τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Το καλό είναι ότι μου είπε ναι (νομίζω δεν τους έπαιρνε να πούνε κάτι άλλο έτσι όπως ήμουν), το κακό είναι ότι το χωριό είναι 5 ώρες από την Αθήνα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν. Μέχρι τότε... Εγώ πάντως έχω ψεκάσει όλη την κουζίνα και τώρα δεν μπορώ να μπω έτσι όπως μυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Ο Guest 990498: #195 22-07-08 13:16 Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αηδιαστικά όντα οι κατσαρίδες. Δεν έχω πρόβλημα να τις κυνηγήσω και να τις σκοτώσω, αλλά μη μου ζητήσει κανείς να τις μαζέψω μετά. Επίσης αποτελούν το βασικό λόγο να υπάρχουν οι μπότες μου στο μπάνιο ανά πάσα στιγμή. Χειμώνα καλοκαίρι. ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:10 Ο Tsipouro έγραψε: #187 22-07-08 12:10 Εγώ πάλι όποτε βλέπω μικροσκοπικά έντομα που πετάνε, αυτόματα νιώθω ένα περίεργο αίσθημα στο λαρυγγί μου, εξήγηση: μια φορά παραλίγο θα κατάπινα ένα!!! Με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:13 Η Subject to change: #188 22-07-08 12:13 Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Ο Guest 990498: #189 22-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Ήτο μαύρη ή καφέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η kalypso έγραψε: #190 22-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Πωπω αηδία... Κι εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις κατσαρίδες... Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Για τα κουνούπια την έχω βρει τη λύση... Πήρα απόφαση ότι ό,τι και να κάνω αυτά θα με τσιμπήσουν κάποια στιγμή, οπότε κυκλοφορώ όλη την ώρα με το mosquito stick μου και όπου με τσιμπήσουν βάζω μπόλικο- έτσι μετά από λίγο έχει υποχωρήσει και το πρήξιμο και δε φαίνεται καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η dooo έγραψε: #191 22-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... αν δε σε επισκέπτεται κανείς, μην παραξενευτείς θα τους βρεις ψόφιους έξω από τη πόρτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η Corpse Bride: #192 22-07-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Click για ανάπτυξη... Αυτο το κριτς παντως ειναι λυτρωτικο.. Γιατι οι φουτανες δεν εχουν το θεο τους, να τις εχεις σακατεψει στην παντοφλια αυτες θα συνεχιζουν το κουνημα των ποδαρακιων και την προσπαθεια.. Ενω το κριτς σημαινει οτι το καυκαλο εσπασε, δεν υπαρχει μελλον πια γι'αυτες. Επισης τιπ: οταν τις σκοτωνετε, παντα ΠΑΝΤΑ να τις γυριζετε αναποδα, στη θεση που παιρνουν αυτες οταν ψοφανε Ποτε μην εμπιστευεσαι μια ψοφια-νομιζεις κατσαριδα που τα ποδια της ειναι κατω..ειναι νεκροφανεια :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η dooo έγραψε: #193 22-07-08 12:46 Ναι, πας για το φαράσι και μέχρι να γυρίσεις, έχει γίνει καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η fielda έγραψε: #194 22-07-08 12:58 Εγώ προχθές είδα μία κατασαρίδα στην κουζίνα Τα νεύρα μου πια!!! Κάθε καλοκαίρι περνάω τα ίδια. Πήρα τη μαμά κλαίγοντας και τους απείλησα να έρθουν γρήγορα από το χωριό να αναλάβουν την κατάσταση γιατί εμένα τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Το καλό είναι ότι μου είπε ναι (νομίζω δεν τους έπαιρνε να πούνε κάτι άλλο έτσι όπως ήμουν), το κακό είναι ότι το χωριό είναι 5 ώρες από την Αθήνα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν. Μέχρι τότε... Εγώ πάντως έχω ψεκάσει όλη την κουζίνα και τώρα δεν μπορώ να μπω έτσι όπως μυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Ο Guest 990498: #195 22-07-08 13:16 Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάλι όποτε βλέπω μικροσκοπικά έντομα που πετάνε, αυτόματα νιώθω ένα περίεργο αίσθημα στο λαρυγγί μου, εξήγηση: μια φορά παραλίγο θα κατάπινα ένα!!! Με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:13 Η Subject to change: #188 22-07-08 12:13 Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Ο Guest 990498: #189 22-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Ήτο μαύρη ή καφέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η kalypso έγραψε: #190 22-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Πωπω αηδία... Κι εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις κατσαρίδες... Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Για τα κουνούπια την έχω βρει τη λύση... Πήρα απόφαση ότι ό,τι και να κάνω αυτά θα με τσιμπήσουν κάποια στιγμή, οπότε κυκλοφορώ όλη την ώρα με το mosquito stick μου και όπου με τσιμπήσουν βάζω μπόλικο- έτσι μετά από λίγο έχει υποχωρήσει και το πρήξιμο και δε φαίνεται καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η dooo έγραψε: #191 22-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... αν δε σε επισκέπτεται κανείς, μην παραξενευτείς θα τους βρεις ψόφιους έξω από τη πόρτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η Corpse Bride: #192 22-07-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Click για ανάπτυξη... Αυτο το κριτς παντως ειναι λυτρωτικο.. Γιατι οι φουτανες δεν εχουν το θεο τους, να τις εχεις σακατεψει στην παντοφλια αυτες θα συνεχιζουν το κουνημα των ποδαρακιων και την προσπαθεια.. Ενω το κριτς σημαινει οτι το καυκαλο εσπασε, δεν υπαρχει μελλον πια γι'αυτες. Επισης τιπ: οταν τις σκοτωνετε, παντα ΠΑΝΤΑ να τις γυριζετε αναποδα, στη θεση που παιρνουν αυτες οταν ψοφανε Ποτε μην εμπιστευεσαι μια ψοφια-νομιζεις κατσαριδα που τα ποδια της ειναι κατω..ειναι νεκροφανεια :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η dooo έγραψε: #193 22-07-08 12:46 Ναι, πας για το φαράσι και μέχρι να γυρίσεις, έχει γίνει καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η fielda έγραψε: #194 22-07-08 12:58 Εγώ προχθές είδα μία κατασαρίδα στην κουζίνα Τα νεύρα μου πια!!! Κάθε καλοκαίρι περνάω τα ίδια. Πήρα τη μαμά κλαίγοντας και τους απείλησα να έρθουν γρήγορα από το χωριό να αναλάβουν την κατάσταση γιατί εμένα τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Το καλό είναι ότι μου είπε ναι (νομίζω δεν τους έπαιρνε να πούνε κάτι άλλο έτσι όπως ήμουν), το κακό είναι ότι το χωριό είναι 5 ώρες από την Αθήνα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν. Μέχρι τότε... Εγώ πάντως έχω ψεκάσει όλη την κουζίνα και τώρα δεν μπορώ να μπω έτσι όπως μυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Ο Guest 990498: #195 22-07-08 13:16 Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Ο Guest 990498: #189 22-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Ήτο μαύρη ή καφέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η kalypso έγραψε: #190 22-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Πωπω αηδία... Κι εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις κατσαρίδες... Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Για τα κουνούπια την έχω βρει τη λύση... Πήρα απόφαση ότι ό,τι και να κάνω αυτά θα με τσιμπήσουν κάποια στιγμή, οπότε κυκλοφορώ όλη την ώρα με το mosquito stick μου και όπου με τσιμπήσουν βάζω μπόλικο- έτσι μετά από λίγο έχει υποχωρήσει και το πρήξιμο και δε φαίνεται καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η dooo έγραψε: #191 22-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... αν δε σε επισκέπτεται κανείς, μην παραξενευτείς θα τους βρεις ψόφιους έξω από τη πόρτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η Corpse Bride: #192 22-07-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Click για ανάπτυξη... Αυτο το κριτς παντως ειναι λυτρωτικο.. Γιατι οι φουτανες δεν εχουν το θεο τους, να τις εχεις σακατεψει στην παντοφλια αυτες θα συνεχιζουν το κουνημα των ποδαρακιων και την προσπαθεια.. Ενω το κριτς σημαινει οτι το καυκαλο εσπασε, δεν υπαρχει μελλον πια γι'αυτες. Επισης τιπ: οταν τις σκοτωνετε, παντα ΠΑΝΤΑ να τις γυριζετε αναποδα, στη θεση που παιρνουν αυτες οταν ψοφανε Ποτε μην εμπιστευεσαι μια ψοφια-νομιζεις κατσαριδα που τα ποδια της ειναι κατω..ειναι νεκροφανεια :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η dooo έγραψε: #193 22-07-08 12:46 Ναι, πας για το φαράσι και μέχρι να γυρίσεις, έχει γίνει καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η fielda έγραψε: #194 22-07-08 12:58 Εγώ προχθές είδα μία κατασαρίδα στην κουζίνα Τα νεύρα μου πια!!! Κάθε καλοκαίρι περνάω τα ίδια. Πήρα τη μαμά κλαίγοντας και τους απείλησα να έρθουν γρήγορα από το χωριό να αναλάβουν την κατάσταση γιατί εμένα τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Το καλό είναι ότι μου είπε ναι (νομίζω δεν τους έπαιρνε να πούνε κάτι άλλο έτσι όπως ήμουν), το κακό είναι ότι το χωριό είναι 5 ώρες από την Αθήνα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν. Μέχρι τότε... Εγώ πάντως έχω ψεκάσει όλη την κουζίνα και τώρα δεν μπορώ να μπω έτσι όπως μυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Ο Guest 990498: #195 22-07-08 13:16 Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Ήτο μαύρη ή καφέ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:24 Η kalypso έγραψε: #190 22-07-08 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Πωπω αηδία... Κι εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις κατσαρίδες... Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Για τα κουνούπια την έχω βρει τη λύση... Πήρα απόφαση ότι ό,τι και να κάνω αυτά θα με τσιμπήσουν κάποια στιγμή, οπότε κυκλοφορώ όλη την ώρα με το mosquito stick μου και όπου με τσιμπήσουν βάζω μπόλικο- έτσι μετά από λίγο έχει υποχωρήσει και το πρήξιμο και δε φαίνεται καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η dooo έγραψε: #191 22-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... αν δε σε επισκέπτεται κανείς, μην παραξενευτείς θα τους βρεις ψόφιους έξω από τη πόρτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η Corpse Bride: #192 22-07-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Click για ανάπτυξη... Αυτο το κριτς παντως ειναι λυτρωτικο.. Γιατι οι φουτανες δεν εχουν το θεο τους, να τις εχεις σακατεψει στην παντοφλια αυτες θα συνεχιζουν το κουνημα των ποδαρακιων και την προσπαθεια.. Ενω το κριτς σημαινει οτι το καυκαλο εσπασε, δεν υπαρχει μελλον πια γι'αυτες. Επισης τιπ: οταν τις σκοτωνετε, παντα ΠΑΝΤΑ να τις γυριζετε αναποδα, στη θεση που παιρνουν αυτες οταν ψοφανε Ποτε μην εμπιστευεσαι μια ψοφια-νομιζεις κατσαριδα που τα ποδια της ειναι κατω..ειναι νεκροφανεια :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η dooo έγραψε: #193 22-07-08 12:46 Ναι, πας για το φαράσι και μέχρι να γυρίσεις, έχει γίνει καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η fielda έγραψε: #194 22-07-08 12:58 Εγώ προχθές είδα μία κατασαρίδα στην κουζίνα Τα νεύρα μου πια!!! Κάθε καλοκαίρι περνάω τα ίδια. Πήρα τη μαμά κλαίγοντας και τους απείλησα να έρθουν γρήγορα από το χωριό να αναλάβουν την κατάσταση γιατί εμένα τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Το καλό είναι ότι μου είπε ναι (νομίζω δεν τους έπαιρνε να πούνε κάτι άλλο έτσι όπως ήμουν), το κακό είναι ότι το χωριό είναι 5 ώρες από την Αθήνα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν. Μέχρι τότε... Εγώ πάντως έχω ψεκάσει όλη την κουζίνα και τώρα δεν μπορώ να μπω έτσι όπως μυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Ο Guest 990498: #195 22-07-08 13:16 Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Είδα τις προάλλες στις σκάλες της πολυκατοικίας μια τεράστια ψόφια ιπτάμενη κατσαρίδα . Ευτυχώς είχα κατέβει με το ασανσέρ. Μόλις την είδα άρχισα να τρέχω σαν την τρελή έξω από το σπίτι (ναι, και τα ψόφια με τρομάζουν ) Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... Πωπω αηδία... Κι εγώ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις κατσαρίδες... Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Για τα κουνούπια την έχω βρει τη λύση... Πήρα απόφαση ότι ό,τι και να κάνω αυτά θα με τσιμπήσουν κάποια στιγμή, οπότε κυκλοφορώ όλη την ώρα με το mosquito stick μου και όπου με τσιμπήσουν βάζω μπόλικο- έτσι μετά από λίγο έχει υποχωρήσει και το πρήξιμο και δε φαίνεται καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:31 Η dooo έγραψε: #191 22-07-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... αν δε σε επισκέπτεται κανείς, μην παραξενευτείς θα τους βρεις ψόφιους έξω από τη πόρτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η Corpse Bride: #192 22-07-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Click για ανάπτυξη... Αυτο το κριτς παντως ειναι λυτρωτικο.. Γιατι οι φουτανες δεν εχουν το θεο τους, να τις εχεις σακατεψει στην παντοφλια αυτες θα συνεχιζουν το κουνημα των ποδαρακιων και την προσπαθεια.. Ενω το κριτς σημαινει οτι το καυκαλο εσπασε, δεν υπαρχει μελλον πια γι'αυτες. Επισης τιπ: οταν τις σκοτωνετε, παντα ΠΑΝΤΑ να τις γυριζετε αναποδα, στη θεση που παιρνουν αυτες οταν ψοφανε Ποτε μην εμπιστευεσαι μια ψοφια-νομιζεις κατσαριδα που τα ποδια της ειναι κατω..ειναι νεκροφανεια :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η dooo έγραψε: #193 22-07-08 12:46 Ναι, πας για το φαράσι και μέχρι να γυρίσεις, έχει γίνει καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η fielda έγραψε: #194 22-07-08 12:58 Εγώ προχθές είδα μία κατασαρίδα στην κουζίνα Τα νεύρα μου πια!!! Κάθε καλοκαίρι περνάω τα ίδια. Πήρα τη μαμά κλαίγοντας και τους απείλησα να έρθουν γρήγορα από το χωριό να αναλάβουν την κατάσταση γιατί εμένα τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Το καλό είναι ότι μου είπε ναι (νομίζω δεν τους έπαιρνε να πούνε κάτι άλλο έτσι όπως ήμουν), το κακό είναι ότι το χωριό είναι 5 ώρες από την Αθήνα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν. Μέχρι τότε... Εγώ πάντως έχω ψεκάσει όλη την κουζίνα και τώρα δεν μπορώ να μπω έτσι όπως μυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Ο Guest 990498: #195 22-07-08 13:16 Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Όταν γύρισα, ψέκασα πόσο Baygon έξω από την πόρτα μου Click για ανάπτυξη... αν δε σε επισκέπτεται κανείς, μην παραξενευτείς θα τους βρεις ψόφιους έξω από τη πόρτα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η Corpse Bride: #192 22-07-08 12:38 Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Click για ανάπτυξη... Αυτο το κριτς παντως ειναι λυτρωτικο.. Γιατι οι φουτανες δεν εχουν το θεο τους, να τις εχεις σακατεψει στην παντοφλια αυτες θα συνεχιζουν το κουνημα των ποδαρακιων και την προσπαθεια.. Ενω το κριτς σημαινει οτι το καυκαλο εσπασε, δεν υπαρχει μελλον πια γι'αυτες. Επισης τιπ: οταν τις σκοτωνετε, παντα ΠΑΝΤΑ να τις γυριζετε αναποδα, στη θεση που παιρνουν αυτες οταν ψοφανε Ποτε μην εμπιστευεσαι μια ψοφια-νομιζεις κατσαριδα που τα ποδια της ειναι κατω..ειναι νεκροφανεια :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η dooo έγραψε: #193 22-07-08 12:46 Ναι, πας για το φαράσι και μέχρι να γυρίσεις, έχει γίνει καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η fielda έγραψε: #194 22-07-08 12:58 Εγώ προχθές είδα μία κατασαρίδα στην κουζίνα Τα νεύρα μου πια!!! Κάθε καλοκαίρι περνάω τα ίδια. Πήρα τη μαμά κλαίγοντας και τους απείλησα να έρθουν γρήγορα από το χωριό να αναλάβουν την κατάσταση γιατί εμένα τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Το καλό είναι ότι μου είπε ναι (νομίζω δεν τους έπαιρνε να πούνε κάτι άλλο έτσι όπως ήμουν), το κακό είναι ότι το χωριό είναι 5 ώρες από την Αθήνα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν. Μέχρι τότε... Εγώ πάντως έχω ψεκάσει όλη την κουζίνα και τώρα δεν μπορώ να μπω έτσι όπως μυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Ο Guest 990498: #195 22-07-08 13:16 Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kalypso: Ούτε να τις σκοτώσω δεν μπορώ- σιχαίνομαι! Ειδικά όταν ακούσω το κριτς που κάνουν όταν τις σκοτώνουν είμαι έτοιμη να λιποθυμήσω! Click για ανάπτυξη... Αυτο το κριτς παντως ειναι λυτρωτικο.. Γιατι οι φουτανες δεν εχουν το θεο τους, να τις εχεις σακατεψει στην παντοφλια αυτες θα συνεχιζουν το κουνημα των ποδαρακιων και την προσπαθεια.. Ενω το κριτς σημαινει οτι το καυκαλο εσπασε, δεν υπαρχει μελλον πια γι'αυτες. Επισης τιπ: οταν τις σκοτωνετε, παντα ΠΑΝΤΑ να τις γυριζετε αναποδα, στη θεση που παιρνουν αυτες οταν ψοφανε Ποτε μην εμπιστευεσαι μια ψοφια-νομιζεις κατσαριδα που τα ποδια της ειναι κατω..ειναι νεκροφανεια :X Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η dooo έγραψε: #193 22-07-08 12:46 Ναι, πας για το φαράσι και μέχρι να γυρίσεις, έχει γίνει καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η fielda έγραψε: #194 22-07-08 12:58 Εγώ προχθές είδα μία κατασαρίδα στην κουζίνα Τα νεύρα μου πια!!! Κάθε καλοκαίρι περνάω τα ίδια. Πήρα τη μαμά κλαίγοντας και τους απείλησα να έρθουν γρήγορα από το χωριό να αναλάβουν την κατάσταση γιατί εμένα τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Το καλό είναι ότι μου είπε ναι (νομίζω δεν τους έπαιρνε να πούνε κάτι άλλο έτσι όπως ήμουν), το κακό είναι ότι το χωριό είναι 5 ώρες από την Αθήνα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν. Μέχρι τότε... Εγώ πάντως έχω ψεκάσει όλη την κουζίνα και τώρα δεν μπορώ να μπω έτσι όπως μυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Ο Guest 990498: #195 22-07-08 13:16 Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, πας για το φαράσι και μέχρι να γυρίσεις, έχει γίνει καπνός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 12:58 Η fielda έγραψε: #194 22-07-08 12:58 Εγώ προχθές είδα μία κατασαρίδα στην κουζίνα Τα νεύρα μου πια!!! Κάθε καλοκαίρι περνάω τα ίδια. Πήρα τη μαμά κλαίγοντας και τους απείλησα να έρθουν γρήγορα από το χωριό να αναλάβουν την κατάσταση γιατί εμένα τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Το καλό είναι ότι μου είπε ναι (νομίζω δεν τους έπαιρνε να πούνε κάτι άλλο έτσι όπως ήμουν), το κακό είναι ότι το χωριό είναι 5 ώρες από την Αθήνα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν. Μέχρι τότε... Εγώ πάντως έχω ψεκάσει όλη την κουζίνα και τώρα δεν μπορώ να μπω έτσι όπως μυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Ο Guest 990498: #195 22-07-08 13:16 Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ προχθές είδα μία κατασαρίδα στην κουζίνα Τα νεύρα μου πια!!! Κάθε καλοκαίρι περνάω τα ίδια. Πήρα τη μαμά κλαίγοντας και τους απείλησα να έρθουν γρήγορα από το χωριό να αναλάβουν την κατάσταση γιατί εμένα τα νεύρα μου είναι σπασμένα. Το καλό είναι ότι μου είπε ναι (νομίζω δεν τους έπαιρνε να πούνε κάτι άλλο έτσι όπως ήμουν), το κακό είναι ότι το χωριό είναι 5 ώρες από την Αθήνα που σημαίνει ότι το πρόβλημα θα διευθετηθεί όταν αποφασίσουν να γυρίσουν. Μέχρι τότε... Εγώ πάντως έχω ψεκάσει όλη την κουζίνα και τώρα δεν μπορώ να μπω έτσι όπως μυρίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Ο Guest 990498: #195 22-07-08 13:16 Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nα μην ανάψεις τσιγάρο εκεί μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:11 Η Nininaou έγραψε: #196 22-07-08 15:11 Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:12 Ο Guest 990498: #197 22-07-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nininaou: Eγώ πάντως επιμένω. Δεν είναι ανάγκη να τις σκοτώνετε. Aπλά πάρτε ένα ποτηράκι, σκεπάστε τις, βάλτε ένα χόντρό χαρτί από κάτω, βγάλτε το ποτήρι και με το χαρτί μετακινήστε τις κάπου μακριά. Αν είναι ιπτάμενες, απλά φύγετε και μην τις πειράξετε. Εξαιρούνται όσοι γουστάρουν τα χρατς και τα κριτς... :ela_xriste: Click για ανάπτυξη... Θα σε κάνω ριπόρτ για αυτά που γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:14 Η fielda έγραψε: #198 22-07-08 15:14 Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ τι λες;;; Ποιος έχει την ψυχραιμία να το κάνει αυτό;;; Και εκτός από αυτό, όσο είναι ζωντανή εκεί έξω θα βρει κάποιον τρόπο να ξαναμπει στο σπίτι ή το δικό σου ή κάποιου άλλου. Δεν είναι λύσεις αυτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:17 Η invalid έγραψε: #199 22-07-08 15:17 Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Ο Guest 990498: #200 22-07-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από invalid: Δραματική εμπειρία: Σηκώνομαι το βράδυ από τον ύπνο για να πιω νερό και όπως πάω προς το ψυγείο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου βλέπω λίγα εκατοστά κάτω από το πόδι μου ένα μαύρο πράμα! Για πότε ξύπνησα δε λέγεται!!! Παντόφλα χλατς και τέζα και μετά μάζεψα το πτώμα με το μισό πάκο από τις χαρτοπετσέτες...μπλιαχ.... Click για ανάπτυξη... Την έθαψες με τιμές αρχηγού κράτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.