yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.657 μηνύματα.

Ο γουγλης με την ανάλυση εικόνας ανέφερε για κάποιο είδος σκαθαριού μάλλον… Αλλά δεν ήξερα ότι περπατάνε γρήγορα και πετάνε.

Απλά ρε γαμωτο έχω πολύ καθαρό το σπίτι και δεν αφήνω πουθενά φαγητά ή κάτι. Και το χθεσινό ήταν στην κουρτίνα στο υπνοδωμάτιο.
Θα πάρω τηλέφωνο να έρθει συνεργείο.
Αν έχετε κάποιο υπόψιν, πείτε μου.
Φοβάμαι μόνη να κάνω διάφορα με τα κατοικίδια. Βέβαια αν χρειαστεί μπορώ να τα φιλοξενήσουν οι γονείς μου κάποιες μέρες.
Μπαλκόνι ναι, είδα ένα μικρό ξανθό-καστανό. Έξω ήταν σίγουρα τέτοιο. Και είμαι και στον τρίτογιόρκι κάνε μια απεντόμωση, αν είδες έξω πολύ πιθανόν να έχεις και μεσα και να μην τις εχεις δει, αυτές φοβούνται πάρα πολύ το φώς και βγαίνουν το βράδυ. Τώρα με τη ζέστη κάνουν πάρτι.
επίσης μερικές σκαρφαλώνουν και τοίχο

Απλά ρε γαμωτο έχω πολύ καθαρό το σπίτι και δεν αφήνω πουθενά φαγητά ή κάτι. Και το χθεσινό ήταν στην κουρτίνα στο υπνοδωμάτιο.
Φοβάμαι μόνη να κάνω διάφορα με τα κατοικίδια. Βέβαια αν χρειαστεί μπορώ να τα φιλοξενήσουν οι γονείς μου κάποιες μέρες.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.230 μηνύματα.

δυστυχώς δεν εχει σημασία, δηλαδή έχει προφανως αν αφήνεις φαγητά τις ελκύεις περισσότερο αλλά αν ανεβαίνουν και βολτάρουν απο τα σιφωνια θα έχεις. Έχει κατι διχτάκια που μπορείς να πάρεις στο τέμου για να φράξεις τα σιφώνια αν θέλεις να ψάξεις γιατι 80% απο εκει ανεβαίνουνΑπλά ρε γαμωτο έχω πολύ καθαρό το σπίτι και δεν αφήνω πουθενά φαγητά ή κάτι. Και το χθεσινό ήταν στην κουρτίνα στο υπνοδωμάτιο.

Ρώτησε την εταιρεία που βγάζει τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας σου μήπως αναλαμβάνει και την απεντόμωση.Ο γουγλης με την ανάλυση εικόνας ανέφερε για κάποιο είδος σκαθαριού μάλλον… Αλλά δεν ήξερα ότι περπατάνε γρήγορα και πετάνε.
Μπαλκόνι ναι, είδα ένα μικρό ξανθό-καστανό. Έξω ήταν σίγουρα τέτοιο. Και είμαι και στον τρίτο
Στην δική μου, την αναλαμβάνουν όπως και την αναγόμωση των πυροσβεστήρων.
Ακόμα και αν δεν την αναλαμβάνουν, σίγουρα θα ξέρουν να σου προτείνουν κάποια.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.817 μηνύματα.

Α, προσωπικά ενώ λέω ότι είμαι φιλόζωος, η αλήθεια είναι ότι αγαπάω μόνο τα θηλαστικά (σκυλιά, γατιά, τρίχες να έχει και δεν θέλω τίποτα άλλο). Έχω και γάτα και σκύλο και γενικά όπως και όπου μπορώ βοηθώ και κάνα αδέσποτο (ελάχιστα πράγματα, μην κάνω τον καμπόσο).Διερωτώμαι ποιο είναι το όριο της φιλοζωίας. Δηλαδή, ποια μέλη του ζωικού βασιλείου είναι επιτρεπτό να σκοτώνουμε για την άμυνά μας (π.χ. κατσαρίδες, ποντίκια) και ποια όχι;
Αλλά τα έντομα, τα αρθρόποδα, γενικά όλα αυτά τα είδη που είναι τόσο διαφορετικά από εμάς τα σιχαίνομαι. Οκ, δεν ψάχνω να τα σκοτώσω όπου τα βρω αλλά αν τα δω στο σπίτι, τότε έχουμε πόλεμο. Τώρα αν αυτό με κάνει φιλόζωο ή όχι δεν ξέρω, δεν με νοιάζει κιόλας και πολύ, είναι η αλήθεια.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.404 μηνύματα.

Ουτε γιαμ πλακα δεν ειναι κατσαριδα..αν ηταν ετσι οι κατσαριδες θα τις αγαπουσα! Εχω και εγω κατι αναλογο.Ολα καλα.Τι σκέφτεσαι Πέτρο και δεν μου λες;
Πάντως ισχύει, δεν ήταν κάτι τέτοιο :
View attachment 149002
Ήταν πολύ ανοιχτό καφέ κι στα πλάγια τα φτεράκια του ήταν ανοιχτό καφέ-μπεζ… το σώμα του ούτε κατά διάνοια δεν έμοιαζε έτσι.
View attachment 149003
Το έκανα και ζουμ… αλλά δεν είναι καθαρή η φωτό γιατί ήταν ζόρι να το φωτογραφίσω.
Επίσης περπάταγε πάρα πολύ γρήγορα. Πέταξε αλλά λίγο, χωρίς να κάνει θόρυβο -όπως το ζουζούνι που λέτε που το έχω συναντήσει στο παρελθόν, και ξανανεβηκε κουρτίνα να περπατήσει. Σκαρφάλωσε στο κουρτινοξυλο.
Δεν ξέρω, αγχώθηκα για κατσαρίδα - αν και φαντάζομαι αυτές δεν σκαρφαλώνουν κουρτίνα- γιατί τις προάλλες στο μπαλκόνι είδα ένα πολύ μικρό κατσαριδάκι ανοιχτού καφέ να βολτάρει
Έχω σίτες κτλ, αλλά δεν έχω ψεκάσει κάτι λόγω κατοικιδίων.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μισο..γιατι οι κατσαριδες μετα την ειδηση που θα σας βαλω φανταζουν οντως γλυκουτσθκα κατοικιδια..φανταστητε να κολυμπαγατε......ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!!!!
https://v77-perf.tiktokcdn-eu.com/a...0617134440C798C3F25BF3CA333A20&btag=e00088000![]()
Φίδια κατέκλυσαν τις παραλίες στην Ίμπιζα - Σε πανικό οι τουρίστες - Δείτε βίντεο
Το νησί της Ίμπιζα κατακλύζεται από φίδια «biacco» προκαλώντας πανικό σε χιλιάδες τουρίστες.www.enikos.gr
Φίδια κατέκλυσαν τις παραλίες στην Ίμπιζα – Σε πανικό οι τουρίστες – Δείτε βίντεο
13:46, Τρίτη 17 Ιουνίου 2025
διεθνή
![]()
Το νησί της Ίμπιζα κατακλύζεται από φίδια «biacco» προκαλώντας πανικό σε χιλιάδες τουρίστες.
Το «biacco» ή «Green whip snake» (Πράσινο φίδι μαστίγιο) είναι ένα μη δηλητηριώδες αλλά μεγάλο φίδι που με την πάροδο των ετών έχει εισβάλει στο νησί και έχει αποικίσει την περιοχή, ζώντας ακόμη και μέσα στο νερό, επειδή μπορεί να κολυμπήσει, όπως φαίνεται και σε βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Δεν είναι δηλητηριώδες, αλλά το να βρίσκεις ένα φίδι μέσα στο νερό είναι σοκ» ανέφεραν οι εργαζόμενοι της κοινοπραξίας άγριας ζωής που προσπαθούν να περιορίσουν την εξάπλωσή του, όχι μόνο λόγω του τουρισμού, αλλά και επειδή το δείγμα έχει αλλάξει το οικοσύστημα του νησιού, καθώς το φίδι δεν έχει θηρευτές που να το απειλούν, αλλά έχει στη διάθεσή του πολλά θηράματα, μεταξύ των οποίων και μια σαύρα, που πλέον είναι απειλούμενο είδος.
Τα φίδια «biacco» κολυμπούν με ταχύτητα και στη συνέχεια κινούνται στις παραλίες, φτάνοντας σε βάρκες, κήπους, δρόμους. Το μέσο μέγεθος αυτών των φιδιών έχει σχεδόν διπλασιαστεί με τα χρόνια, φτάνοντας ακόμη και πάνω από 1,5 μέτρο.
Οι αρχές της Ίμπιζα έχουν στήσει εκατοντάδες παγίδες και μόνο σε ένα έτος πιάστηκαν 3.000 φίδια. Ο δημοφιλής τουριστικός προορισμός έχει τώρα να αντιμετωπίσει ένα απροσδόκητο πρόβλημα για το οικοσύστημα αλλά και την τουριστική ανάπτυξη.

Μια με τα κατουρήματα (και όχι μόνο), μια με τα φίδια, μια με τα καρχαριοειδή που κόβουν βόλτες στα ρηχά, θα στερηθώ μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μου.Ουτε γιαμ πλακα δεν ειναι κατσαριδα..αν ηταν ετσι οι κατσαριδες θα τις αγαπουσα! Εχω και εγω κατι αναλογο.Ολα καλα.
Μισο..γιατι οι κατσαριδες μετα την ειδηση που θα σας βαλω φανταζουν οντως γλυκουτσθκα κατοικιδια..φανταστητε να κολυμπαγατε......ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!!!!
https://v77-perf.tiktokcdn-eu.com/a3efb1f93ed62a4f11ef6a9104928b97/6852c2ea/video/tos/useast2a/tos-useast2a-ve-4864-euttp/owIQCEJOQ80CgQaq3ZiPAiKYAhWBsoSnbIfVtt/?a=1233&bti=NDU3ZjAwOg==&ch=0&cr=3&dr=0&lr=tiktok&cd=0|0|0|&cv=1&br=4524&bt=2262&cs=0&ds=3&ft=_kcGEP0xq12NvjYpCDHnRf65YlcI6IxVvYPpiX&mime_type=video_mp4&qs=0&rc=ZzQ3ZDw6ZWhnNmY2NDtmPEBpM2doZ3Y5cjo3NDQzZjM2M0AtYzA1NjZjXi0xNDYtL2BeYSNkb29qMmRjZjVhLS1kLWNzcw==&vvpl=1&l=20250617134440C798C3F25BF3CA333A20&btag=e00088000
![]()
Κανένα έλεος για την κουρασμένη και ταλαιπωρημένη συμφορουμίτισσα που περιμένει πώς και πώς να πάρει λίγες μέρες άδεια.

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα.

επιλεκτική φιλοζωία. τα έντομα δεν έχουν ψυχή; 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.404 μηνύματα.

Μαλακιζομαστε και το ξερεις..ελεος καπου.Κια οι ιοι και τα βακτηρια εχουν ζωη..να πεθαινουμε απο αρρωστιες; Φτανει πια αυτη η μαλακια λεμε.επιλεκτική φιλοζωία. τα έντομα δεν έχουν ψυχή;![]()
Στο μεταξυ τα φιδια τα σεβομαι ΑΠΟΛΥΤΑ.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.817 μηνύματα.

Μαλακιζομαστε και το ξερεις..ελεος καπου.Κια οι ιοι και τα βακτηρια εχουν ζωη..να πεθαινουμε απο αρρωστιες; Φτανει πια αυτη η μαλακια λεμε.
Στο μεταξυ τα φιδια τα σεβομαι ΑΠΟΛΥΤΑ.

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.687 μηνύματα.

Βρήκα μια μικρή κατσαρίδα που ήταν ανασκελα, αφού αήδιασα λίγο με τη ζωή μου πήρα λίγο χάρτι της κουζίνας και έβαλα πάνω από τη κατσαρίδα το χαρτί και το πάτησα με τη παντοφλα μου μην και λερώσω τη παντόφλα μου. Αύριο πρωί θα στείλω μήνυμα στη διαχείριστρια να ρωτήσω πότε θα κάνουν απεντομωση στη πολυκατοικία. Τώρα παλεύω να σκοτώσω ένα κουνούπι που δε πιάνεται με τίποτα εδώ και 4 ώρες.
4 χρόνια δε αγόρασα καθόλου υγρό εντόμων που μπαίνει στη πρίζα γιατί δε είχα και πολλές εισβολές.
4 χρόνια δε αγόρασα καθόλου υγρό εντόμων που μπαίνει στη πρίζα γιατί δε είχα και πολλές εισβολές.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.657 μηνύματα.

Δυστυχως ειναι ο εχθρος.
Επτωχευσαμεν.
Δευτερα απεντομωση.
Αυριο παλι γενικη με χλωρινες, teza και ατμοκαθαριστη
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.230 μηνύματα.

τι παίζει με τις σκνίπες;;
μαζί με τα κουνούπια με εχουν διαλύσει.
Έχω σκνίπες στο μπαλκόνι και μπαίνουν και μέσα στο σπίτι.
Δεν τις πιάνει το φιδάκι ούτε και το σπρέι το jungle που βάζω πάνω μου. Με έχουν κατασπαράξει
Δεν τις πιάνει το φιδάκι ούτε και το σπρέι το jungle που βάζω πάνω μου. Με έχουν κατασπαράξει
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος

Repel!τι παίζει με τις σκνίπες;;
ειναι αοσμο, αλλα προσοχη μην σε γλειψουν οι γατες στο σημειο που θα το ψεκασεις πανω σου.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.245 μηνύματα.

καλα πανεμορφη ειναι.. δωστης λιγα ψυχουλακια να φαειView attachment 149049
Δυστυχως ειναι ο εχθρος.
Επτωχευσαμεν.
Δευτερα απεντομωση.
Αυριο παλι γενικη με χλωρινες, teza και ατμοκαθαριστη
amarelia
Περιβόητο μέλος

@yorkie ενας φίλος μου εχει το ίδιο πρόβλβμα με τις καφέ κατσαρίδες που έχεις κι εσύ και μου πρότεινε αυτό
urbanagro.gr
Για κάποιον λόγο τον έχουν ταλανίσει πολύ και ξέρει τα πάντα.
Μου είπε πως οι καφε προέρχονται απο infestation μέσα στο σπίτι σε αντίθεση με τις μαύρες που έρχονται απέξω και πως το τζέλ αυτό είναι 100% σωτήριο για μόνιμα αποτελέσματα, λέει είναι αυτό που σου βάζουν κι απο την απεντόμωση όταν έρχονται.
disclaimer: ελπίζω να μη θεωρηθεί πως κάνω διαφήμιση, δεν την ξέρω καν την εταιρεία

Advion Cockroach Gel 30gr | Εντομοκτόνο Τζελ για Κατσαρίδες SYNGENTA
Το ADVION Cockroach Gel είναι ένα ετοιμόχρηστο δόλωμα σε μορφή gel που προσφέρει ολοκληρωμένη καταπολέμηση των κατσαρίδων. Μορφή Σκευάσματος: Ετοιμόχρηστο δόλωμα σε μορφή gel (Gel Bait) Δραστική Ουσία: Indoxacarb 0,6% β/β Στόχοι: Γερμανική κατσαρίδα (Βlattella germanica), Ανατολική κατσαρίδ

Για κάποιον λόγο τον έχουν ταλανίσει πολύ και ξέρει τα πάντα.
Μου είπε πως οι καφε προέρχονται απο infestation μέσα στο σπίτι σε αντίθεση με τις μαύρες που έρχονται απέξω και πως το τζέλ αυτό είναι 100% σωτήριο για μόνιμα αποτελέσματα, λέει είναι αυτό που σου βάζουν κι απο την απεντόμωση όταν έρχονται.
disclaimer: ελπίζω να μη θεωρηθεί πως κάνω διαφήμιση, δεν την ξέρω καν την εταιρεία
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.388 μηνύματα.

Εμενα ο απεντομωτης που ηρθε την περασμενη βδομαδα, μου είπε το τζελ οπου το βαλεις τις τραβάει εκεί και απέφυγε να μου βάλει στο υπνοδωματιο. (για να το φάνε και μετα να πανε στη φωλια και να κανιβαλιστουν ξερω γω). Εβαλε μονο στην κουζίνα τζελ και ψέκασε με υγρο στο υπνοδωματιο και το μπάνιο.
Ισχύει ή μου έλεγε ντάρδες;
amarelia
Περιβόητο μέλος

Τι κατσαρίδες έχεις;Εμενα ο απεντομωτης που ηρθε την περασμενη βδομαδα, μου είπε το τζελ οπου το βαλεις τις τραβάει εκεί και απέφυγε να μου βάλει στο υπνοδωματιο. (για να το φάνε και μετα να πανε στη φωλια και να κανιβαλιστουν ξερω γω). Εβαλε μονο στην κουζίνα τζελ και ψέκασε με υγρο στο υπνοδωματιο και το μπάνιο.
Στις μαύρες δε κάνει πολλά γιατι έρχονται απέξω έτσι κι αλλιώς, τις καφέ τις διαλύει.
Είδα τις προάλλες εξω στον δρόμο κατι γιγάντιες κατσαρίδες κατάμαυρες σαν αρουραίοι ήταν. Αυτές μπαίνουν μέσα στο σπίτι;
Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω δεί κάτι στο δικό μου αλλά φοβάμαι μη βγαίνουν το βράδυ που κοιμάμαι.
Επίσης να ξέρετε αν μένετε πάνω απο μαγαζιά εστίασης και ιδίως σε χαμηλό όροφο τη γαμήσατε
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.388 μηνύματα.

Αμερικάνα Περιπλανέτα, το λεγα προχτες και γελάγανε εδωΤι κατσαρίδες έχεις;
Στις μαύρες δε κάνει πολλά γιατι έρχονται απέξω έτσι κι αλλιώς, τις καφέ τις διαλύει.
Είδα τις προάλλες εξω στον δρόμο κατι γιγάντιες κατσαρίδες κατάμαυρες σαν αρουραίοι ήταν. Αυτές μπαίνουν μέσα στο σπίτι;
Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω δεί κάτι στο δικό μου αλλά φοβάμαι μη βγαίνουν το βράδυ που κοιμάμαι.
Επίσης να ξέρετε αν μένετε πάνω απο μαγαζιά εστίασης και ιδίως σε χαμηλό όροφο τη γαμήσατε
Ειναι οι καφέ οι μεσαίες οι φρεατιακές που έρχονται απέξω.
amarelia
Περιβόητο μέλος

Για το τζέλ εχει δίκιο πως το τρώνε και πάνε όπου έχει και μετά κανιβαλίζονται στην φωλιά.Αμερικάνα Περιπλανέτα, το λεγα προχτες και γελάγανε εδω
Ειναι οι καφέ οι μεσαίες οι φρεατιακές που έρχονται απέξω.
Απλά τις μαύρες που έχεις εσύ δεν ξέρω κατά πόσο τις πιάνει. Αυτες οι γιγάντιες είναι θηρία. Ξέρω άτομα που καναν 2 και 3 φορές απεντόμωση και προκοπή δεν είδαν.
Δεν ξέρω τι γίνεται, μπορεί να πω μαλακία αλλά γίνεται εξωτερικός ψεκασμός απο τον δήμο σε φρεάτια υπονόμους κτλ ή δε παίζει τέτοιο πράγμα;
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος

Γνωρίζω για τον Δήμο Αθηναίων πως τρώει καταγγελίες από το 2020 για μη τακτικές απολυμάνσεις και απεντομώσεις. Ξέρω άτομα που συμμετείχαν στις συλλογικές καταγγελίες δηλ.
Δεν γνωρίζω για άλλους δήμους.
Στο κέντρο είχαν σταματήσει παντελώς ένα διάστημα και δεσμεύτηκε ο τωρινός ότι τις ξανάρχισε. Ψέμα/Αλήθεια δεν ξέρω.
Δεν γνωρίζω για άλλους δήμους.
Στο κέντρο είχαν σταματήσει παντελώς ένα διάστημα και δεσμεύτηκε ο τωρινός ότι τις ξανάρχισε. Ψέμα/Αλήθεια δεν ξέρω.
Για το τζέλ εχει δίκιο πως το τρώνε και πάνε όπου έχει και μετά κανιβαλίζονται στην φωλιά.
Απλά τις μαύρες που έχεις εσύ δεν ξέρω κατά πόσο τις πιάνει. Αυτες οι γιγάντιες είναι θηρία. Ξέρω άτομα που καναν 2 και 3 φορές απεντόμωση και προκοπή δεν είδαν.
Δεν ξέρω τι γίνεται, μπορεί να πω μαλακία αλλά γίνεται εξωτερικός ψεκασμός απο τον δήμο σε φρεάτια υπονόμους κτλ ή δε παίζει τέτοιο πράγμα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 169 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- AggelikiGr
- rafaela11
- charmander
- louminis
- Scandal
- hihat1
- Wonderkid
- Joji
- American Economist
- Pyotr_Krasnov
- iew
- vas 78
- Kate1914
- johnsala
- Hased Babis
- giannhs2001
- kalhkardia
- touvlo
- redpointer
- globglogabgalab
- fourkaki
- vasilis123321
- Memetchi
- Μήτσος10
- Luludaki
- Helen06
- Bopajgo
- Εριφύλη
- ROM32
- Libertus
- phleidhs
- User2350
- Fernando_A
- camil
- marww
- chester20080
- plus i bo?
- Ilma
- arko
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Meow
- Αναστασία197
- Ariana2018
- jj!
- ivrock
- eukleidhs1821
- fmarulezkd
- Εχέμυθη
- ggl
- Don25
- J.Cameron
- Αντικειμενικός
- Unboxholics
- Nina-nana
- orestis_kritikos
- nobody8
- Wilsongeo
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- snowy
- Citylights
- grtt
- BFPSS
- Mt73
- Ωρορα
- Stelios725
- ΘανάσοςG4
- Viedo
- fockos
- Μαυρίκιος
- gademis
- Venom17
- Appolon
- aladdin
- salamiaeros
- sunsetpp
- Nikos 7
- Lvh
- physicscrazy
- constansn
- Nickx
- Johnman97
- T C
- leo41
- Paragontas7000
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.