Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 15:48 Η Υδροχόος έγραψε: #1.181 18-07-25 15:48 Ας είναι καλά οι γεωπόνοι. Κάποιοι δίνουν κάτι σκευάσματα σε σκόνη και κάνουν δουλειά. Για πόσο δεν ξέρω, γιατί είναι και πολύ ανθεκτικές οι που@άνες (με το καλημέρα...τα "γαλλικά" άρχισα, αλλά το σηκώνει η κουβέντα...). Και όπως λέει και το άρθρο παραπάνω (με το οποίο συμφωνώ...), έχουν αυξηθεί πληθυσμιακά... Δεν ήταν πεταλούδες, να πάρει η ευχή ; Να βλέπαμε και χρώματα. Αυτό...το τέρας να αυξάνεται και να πληθαίνει δεν το χωρά ο νους μου... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #1.182 18-07-25 15:52 Ναι αλλά να γεμίζεις το σπιτι σκόνη; Το σκουπισμα; Τα κατοικίδια; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 15:55 Η Υδροχόος έγραψε: #1.183 18-07-25 15:55 Διαλυμένη σε νερό και πέρασμα σε όλες τις γωνίες. Ψέκασμα...Και όχι σφουγγάρισμα για τουλάχιστον 4 με 5 ημέρες... Και ό,τι θα βρεθεί θα βρεθεί ανάσκελα... Δεν είναι για κατοικίδια, οι περισσότερες από αυτές. Όχι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #1.184 18-07-25 16:00 Αυτο εχω βρει και εχω βαλει στα αγαπημενα προς αγορά μελλοντικα. Διατομική Γη πως λέγεται. https://www.skroutz.gr/s/34266374/Dio-Force-Plus-Skoni-gia-Arachnes-Korious-Myrmigia-Myges-PSyllous-4000gr.html Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:03 Η Υδροχόος έγραψε: #1.185 18-07-25 16:03 Σα γιαούρτι στραγγιστό είναι...Σαν το total το πέρασα, αρχικά... Καλό φαίνεται. Εύχομαι να τις "καθαρίζει". Να τις ξεπαστρεύει...Γιατί τις έχει χαμηλά στη λίστα, απ΄ ό,τι είδα... Και δεν το λες και φτηνό... Βέβαια, αρκεί να κάνει δουλειά... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:04 Η Πουπουλίνα: #1.186 18-07-25 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο εχω βρει και εχω βαλει στα αγαπημενα προς αγορά μελλοντικα. Διατομική Γη πως λέγεται. https://www.skroutz.gr/s/34266374/Dio-Force-Plus-Skoni-gia-Arachnes-Korious-Myrmigia-Myges-PSyllous-4000gr.html Click για ανάπτυξη... Exω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και καταλληλο για κατοικιδια.Εγκρινω. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #1.187 18-07-25 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σα γιαούρτι στραγγιστό είναι...Σαν το total το πέρασα, αρχικά... Καλό φαίνεται. Εύχομαι να τις "καθαρίζει". Να τις ξεπαστρεύει...Γιατί τις έχει χαμηλά στη λίστα, απ΄ ό,τι είδα... Και δεν το λες και φτηνό... Βέβαια, αρκεί να κάνει δουλειά... Click για ανάπτυξη... Εχει και μικροτερη συσκευασία. Απλά εγω εβαλα στα αγαπημενα τη μεγάλη. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Exω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και καταλληλο για κατοικιδια.Εγκρινω. Click για ανάπτυξη... Πούπι το άβατάρ σου... μ αρέσει πολύ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 17:07 Η Πουπουλίνα: #1.188 18-07-25 17:07 Οκ παιδια ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η επική «μάχη» με... κατσαρίδα - «Μπορείς απλά να καλέσεις τη μαμά μου;» - Δείτε βίντεο Την ώρα που το NBA αναταράσσεται από τη μεγάλη επιστροφή του Ντάμιαν Λίλαρντ στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε να αντιμετωπίσει μια www.enikos.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.305 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η amarelia έγραψε: #1.189 18-07-25 18:05 οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #1.190 18-07-25 18:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Καλα κανουν..το ενστικτο τους ειναι αυτο...για μισο...στο κατω κατω αν παθεις κατι εσυ αυτες τι θα απογινουν; Οφειλουν να γινονται δεινοι κυνηγοι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:13 Ο Scandal έγραψε: #1.191 19-07-25 16:13 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:21 Η Υδροχόος έγραψε: #1.192 19-07-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:37 Ο Scandal έγραψε: #1.193 19-07-25 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:46 Η Υδροχόος έγραψε: #1.194 19-07-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Click για ανάπτυξη... Στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν οι που@άνες !! Μόνο στο χέρι μου να ήταν και τί στο κόσμο. Να μπορούσα να σκοτώσω έστω και μία, χωρίς να σκιάζομαι και να τρέχω... Αλλά έχεις δίκιο...Δεν ενδείκνυται για οικιακούς χώρους... Όμως αν γινόταν (ένα θαύμα...) και συγκεντρώνονταν όλες μαζί κάπου (ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι όνειρα θέλει...) τί ωραίο που θα ΄ταν ένα παρανάλωμα... Κι εμείς γύρω γύρω να το γλεντάμε που γλιτώσαμε από δαύτες. Το πέταγμά τους και τη θωριά τους... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #1.195 27-07-25 22:59 Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας είναι καλά οι γεωπόνοι. Κάποιοι δίνουν κάτι σκευάσματα σε σκόνη και κάνουν δουλειά. Για πόσο δεν ξέρω, γιατί είναι και πολύ ανθεκτικές οι που@άνες (με το καλημέρα...τα "γαλλικά" άρχισα, αλλά το σηκώνει η κουβέντα...). Και όπως λέει και το άρθρο παραπάνω (με το οποίο συμφωνώ...), έχουν αυξηθεί πληθυσμιακά... Δεν ήταν πεταλούδες, να πάρει η ευχή ; Να βλέπαμε και χρώματα. Αυτό...το τέρας να αυξάνεται και να πληθαίνει δεν το χωρά ο νους μου...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 15:52 Ο Valder έγραψε: #1.182 18-07-25 15:52 Ναι αλλά να γεμίζεις το σπιτι σκόνη; Το σκουπισμα; Τα κατοικίδια; Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 15:55 Η Υδροχόος έγραψε: #1.183 18-07-25 15:55 Διαλυμένη σε νερό και πέρασμα σε όλες τις γωνίες. Ψέκασμα...Και όχι σφουγγάρισμα για τουλάχιστον 4 με 5 ημέρες... Και ό,τι θα βρεθεί θα βρεθεί ανάσκελα... Δεν είναι για κατοικίδια, οι περισσότερες από αυτές. Όχι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #1.184 18-07-25 16:00 Αυτο εχω βρει και εχω βαλει στα αγαπημενα προς αγορά μελλοντικα. Διατομική Γη πως λέγεται. https://www.skroutz.gr/s/34266374/Dio-Force-Plus-Skoni-gia-Arachnes-Korious-Myrmigia-Myges-PSyllous-4000gr.html Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:03 Η Υδροχόος έγραψε: #1.185 18-07-25 16:03 Σα γιαούρτι στραγγιστό είναι...Σαν το total το πέρασα, αρχικά... Καλό φαίνεται. Εύχομαι να τις "καθαρίζει". Να τις ξεπαστρεύει...Γιατί τις έχει χαμηλά στη λίστα, απ΄ ό,τι είδα... Και δεν το λες και φτηνό... Βέβαια, αρκεί να κάνει δουλειά... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:04 Η Πουπουλίνα: #1.186 18-07-25 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο εχω βρει και εχω βαλει στα αγαπημενα προς αγορά μελλοντικα. Διατομική Γη πως λέγεται. https://www.skroutz.gr/s/34266374/Dio-Force-Plus-Skoni-gia-Arachnes-Korious-Myrmigia-Myges-PSyllous-4000gr.html Click για ανάπτυξη... Exω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και καταλληλο για κατοικιδια.Εγκρινω. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #1.187 18-07-25 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σα γιαούρτι στραγγιστό είναι...Σαν το total το πέρασα, αρχικά... Καλό φαίνεται. Εύχομαι να τις "καθαρίζει". Να τις ξεπαστρεύει...Γιατί τις έχει χαμηλά στη λίστα, απ΄ ό,τι είδα... Και δεν το λες και φτηνό... Βέβαια, αρκεί να κάνει δουλειά... Click για ανάπτυξη... Εχει και μικροτερη συσκευασία. Απλά εγω εβαλα στα αγαπημενα τη μεγάλη. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Exω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και καταλληλο για κατοικιδια.Εγκρινω. Click για ανάπτυξη... Πούπι το άβατάρ σου... μ αρέσει πολύ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 17:07 Η Πουπουλίνα: #1.188 18-07-25 17:07 Οκ παιδια ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η επική «μάχη» με... κατσαρίδα - «Μπορείς απλά να καλέσεις τη μαμά μου;» - Δείτε βίντεο Την ώρα που το NBA αναταράσσεται από τη μεγάλη επιστροφή του Ντάμιαν Λίλαρντ στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε να αντιμετωπίσει μια www.enikos.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.305 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η amarelia έγραψε: #1.189 18-07-25 18:05 οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #1.190 18-07-25 18:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Καλα κανουν..το ενστικτο τους ειναι αυτο...για μισο...στο κατω κατω αν παθεις κατι εσυ αυτες τι θα απογινουν; Οφειλουν να γινονται δεινοι κυνηγοι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:13 Ο Scandal έγραψε: #1.191 19-07-25 16:13 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:21 Η Υδροχόος έγραψε: #1.192 19-07-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:37 Ο Scandal έγραψε: #1.193 19-07-25 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:46 Η Υδροχόος έγραψε: #1.194 19-07-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Click για ανάπτυξη... Στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν οι που@άνες !! Μόνο στο χέρι μου να ήταν και τί στο κόσμο. Να μπορούσα να σκοτώσω έστω και μία, χωρίς να σκιάζομαι και να τρέχω... Αλλά έχεις δίκιο...Δεν ενδείκνυται για οικιακούς χώρους... Όμως αν γινόταν (ένα θαύμα...) και συγκεντρώνονταν όλες μαζί κάπου (ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι όνειρα θέλει...) τί ωραίο που θα ΄ταν ένα παρανάλωμα... Κι εμείς γύρω γύρω να το γλεντάμε που γλιτώσαμε από δαύτες. Το πέταγμά τους και τη θωριά τους... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #1.195 27-07-25 22:59 Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 15:55 Η Υδροχόος έγραψε: #1.183 18-07-25 15:55 Διαλυμένη σε νερό και πέρασμα σε όλες τις γωνίες. Ψέκασμα...Και όχι σφουγγάρισμα για τουλάχιστον 4 με 5 ημέρες... Και ό,τι θα βρεθεί θα βρεθεί ανάσκελα... Δεν είναι για κατοικίδια, οι περισσότερες από αυτές. Όχι. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #1.184 18-07-25 16:00 Αυτο εχω βρει και εχω βαλει στα αγαπημενα προς αγορά μελλοντικα. Διατομική Γη πως λέγεται. https://www.skroutz.gr/s/34266374/Dio-Force-Plus-Skoni-gia-Arachnes-Korious-Myrmigia-Myges-PSyllous-4000gr.html Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:03 Η Υδροχόος έγραψε: #1.185 18-07-25 16:03 Σα γιαούρτι στραγγιστό είναι...Σαν το total το πέρασα, αρχικά... Καλό φαίνεται. Εύχομαι να τις "καθαρίζει". Να τις ξεπαστρεύει...Γιατί τις έχει χαμηλά στη λίστα, απ΄ ό,τι είδα... Και δεν το λες και φτηνό... Βέβαια, αρκεί να κάνει δουλειά... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:04 Η Πουπουλίνα: #1.186 18-07-25 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο εχω βρει και εχω βαλει στα αγαπημενα προς αγορά μελλοντικα. Διατομική Γη πως λέγεται. https://www.skroutz.gr/s/34266374/Dio-Force-Plus-Skoni-gia-Arachnes-Korious-Myrmigia-Myges-PSyllous-4000gr.html Click για ανάπτυξη... Exω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και καταλληλο για κατοικιδια.Εγκρινω. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #1.187 18-07-25 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σα γιαούρτι στραγγιστό είναι...Σαν το total το πέρασα, αρχικά... Καλό φαίνεται. Εύχομαι να τις "καθαρίζει". Να τις ξεπαστρεύει...Γιατί τις έχει χαμηλά στη λίστα, απ΄ ό,τι είδα... Και δεν το λες και φτηνό... Βέβαια, αρκεί να κάνει δουλειά... Click για ανάπτυξη... Εχει και μικροτερη συσκευασία. Απλά εγω εβαλα στα αγαπημενα τη μεγάλη. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Exω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και καταλληλο για κατοικιδια.Εγκρινω. Click για ανάπτυξη... Πούπι το άβατάρ σου... μ αρέσει πολύ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 17:07 Η Πουπουλίνα: #1.188 18-07-25 17:07 Οκ παιδια ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η επική «μάχη» με... κατσαρίδα - «Μπορείς απλά να καλέσεις τη μαμά μου;» - Δείτε βίντεο Την ώρα που το NBA αναταράσσεται από τη μεγάλη επιστροφή του Ντάμιαν Λίλαρντ στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε να αντιμετωπίσει μια www.enikos.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.305 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η amarelia έγραψε: #1.189 18-07-25 18:05 οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #1.190 18-07-25 18:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Καλα κανουν..το ενστικτο τους ειναι αυτο...για μισο...στο κατω κατω αν παθεις κατι εσυ αυτες τι θα απογινουν; Οφειλουν να γινονται δεινοι κυνηγοι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:13 Ο Scandal έγραψε: #1.191 19-07-25 16:13 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:21 Η Υδροχόος έγραψε: #1.192 19-07-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:37 Ο Scandal έγραψε: #1.193 19-07-25 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:46 Η Υδροχόος έγραψε: #1.194 19-07-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Click για ανάπτυξη... Στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν οι που@άνες !! Μόνο στο χέρι μου να ήταν και τί στο κόσμο. Να μπορούσα να σκοτώσω έστω και μία, χωρίς να σκιάζομαι και να τρέχω... Αλλά έχεις δίκιο...Δεν ενδείκνυται για οικιακούς χώρους... Όμως αν γινόταν (ένα θαύμα...) και συγκεντρώνονταν όλες μαζί κάπου (ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι όνειρα θέλει...) τί ωραίο που θα ΄ταν ένα παρανάλωμα... Κι εμείς γύρω γύρω να το γλεντάμε που γλιτώσαμε από δαύτες. Το πέταγμά τους και τη θωριά τους... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #1.195 27-07-25 22:59 Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διαλυμένη σε νερό και πέρασμα σε όλες τις γωνίες. Ψέκασμα...Και όχι σφουγγάρισμα για τουλάχιστον 4 με 5 ημέρες... Και ό,τι θα βρεθεί θα βρεθεί ανάσκελα... Δεν είναι για κατοικίδια, οι περισσότερες από αυτές. Όχι.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:00 Ο Valder έγραψε: #1.184 18-07-25 16:00 Αυτο εχω βρει και εχω βαλει στα αγαπημενα προς αγορά μελλοντικα. Διατομική Γη πως λέγεται. https://www.skroutz.gr/s/34266374/Dio-Force-Plus-Skoni-gia-Arachnes-Korious-Myrmigia-Myges-PSyllous-4000gr.html Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:03 Η Υδροχόος έγραψε: #1.185 18-07-25 16:03 Σα γιαούρτι στραγγιστό είναι...Σαν το total το πέρασα, αρχικά... Καλό φαίνεται. Εύχομαι να τις "καθαρίζει". Να τις ξεπαστρεύει...Γιατί τις έχει χαμηλά στη λίστα, απ΄ ό,τι είδα... Και δεν το λες και φτηνό... Βέβαια, αρκεί να κάνει δουλειά... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:04 Η Πουπουλίνα: #1.186 18-07-25 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο εχω βρει και εχω βαλει στα αγαπημενα προς αγορά μελλοντικα. Διατομική Γη πως λέγεται. https://www.skroutz.gr/s/34266374/Dio-Force-Plus-Skoni-gia-Arachnes-Korious-Myrmigia-Myges-PSyllous-4000gr.html Click για ανάπτυξη... Exω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και καταλληλο για κατοικιδια.Εγκρινω. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #1.187 18-07-25 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σα γιαούρτι στραγγιστό είναι...Σαν το total το πέρασα, αρχικά... Καλό φαίνεται. Εύχομαι να τις "καθαρίζει". Να τις ξεπαστρεύει...Γιατί τις έχει χαμηλά στη λίστα, απ΄ ό,τι είδα... Και δεν το λες και φτηνό... Βέβαια, αρκεί να κάνει δουλειά... Click για ανάπτυξη... Εχει και μικροτερη συσκευασία. Απλά εγω εβαλα στα αγαπημενα τη μεγάλη. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Exω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και καταλληλο για κατοικιδια.Εγκρινω. Click για ανάπτυξη... Πούπι το άβατάρ σου... μ αρέσει πολύ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 17:07 Η Πουπουλίνα: #1.188 18-07-25 17:07 Οκ παιδια ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η επική «μάχη» με... κατσαρίδα - «Μπορείς απλά να καλέσεις τη μαμά μου;» - Δείτε βίντεο Την ώρα που το NBA αναταράσσεται από τη μεγάλη επιστροφή του Ντάμιαν Λίλαρντ στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε να αντιμετωπίσει μια www.enikos.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.305 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η amarelia έγραψε: #1.189 18-07-25 18:05 οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #1.190 18-07-25 18:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Καλα κανουν..το ενστικτο τους ειναι αυτο...για μισο...στο κατω κατω αν παθεις κατι εσυ αυτες τι θα απογινουν; Οφειλουν να γινονται δεινοι κυνηγοι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:13 Ο Scandal έγραψε: #1.191 19-07-25 16:13 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:21 Η Υδροχόος έγραψε: #1.192 19-07-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:37 Ο Scandal έγραψε: #1.193 19-07-25 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:46 Η Υδροχόος έγραψε: #1.194 19-07-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Click για ανάπτυξη... Στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν οι που@άνες !! Μόνο στο χέρι μου να ήταν και τί στο κόσμο. Να μπορούσα να σκοτώσω έστω και μία, χωρίς να σκιάζομαι και να τρέχω... Αλλά έχεις δίκιο...Δεν ενδείκνυται για οικιακούς χώρους... Όμως αν γινόταν (ένα θαύμα...) και συγκεντρώνονταν όλες μαζί κάπου (ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι όνειρα θέλει...) τί ωραίο που θα ΄ταν ένα παρανάλωμα... Κι εμείς γύρω γύρω να το γλεντάμε που γλιτώσαμε από δαύτες. Το πέταγμά τους και τη θωριά τους... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #1.195 27-07-25 22:59 Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο εχω βρει και εχω βαλει στα αγαπημενα προς αγορά μελλοντικα. Διατομική Γη πως λέγεται. https://www.skroutz.gr/s/34266374/Dio-Force-Plus-Skoni-gia-Arachnes-Korious-Myrmigia-Myges-PSyllous-4000gr.html
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:03 Η Υδροχόος έγραψε: #1.185 18-07-25 16:03 Σα γιαούρτι στραγγιστό είναι...Σαν το total το πέρασα, αρχικά... Καλό φαίνεται. Εύχομαι να τις "καθαρίζει". Να τις ξεπαστρεύει...Γιατί τις έχει χαμηλά στη λίστα, απ΄ ό,τι είδα... Και δεν το λες και φτηνό... Βέβαια, αρκεί να κάνει δουλειά... Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:04 Η Πουπουλίνα: #1.186 18-07-25 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο εχω βρει και εχω βαλει στα αγαπημενα προς αγορά μελλοντικα. Διατομική Γη πως λέγεται. https://www.skroutz.gr/s/34266374/Dio-Force-Plus-Skoni-gia-Arachnes-Korious-Myrmigia-Myges-PSyllous-4000gr.html Click για ανάπτυξη... Exω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και καταλληλο για κατοικιδια.Εγκρινω. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #1.187 18-07-25 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σα γιαούρτι στραγγιστό είναι...Σαν το total το πέρασα, αρχικά... Καλό φαίνεται. Εύχομαι να τις "καθαρίζει". Να τις ξεπαστρεύει...Γιατί τις έχει χαμηλά στη λίστα, απ΄ ό,τι είδα... Και δεν το λες και φτηνό... Βέβαια, αρκεί να κάνει δουλειά... Click για ανάπτυξη... Εχει και μικροτερη συσκευασία. Απλά εγω εβαλα στα αγαπημενα τη μεγάλη. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Exω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και καταλληλο για κατοικιδια.Εγκρινω. Click για ανάπτυξη... Πούπι το άβατάρ σου... μ αρέσει πολύ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 17:07 Η Πουπουλίνα: #1.188 18-07-25 17:07 Οκ παιδια ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η επική «μάχη» με... κατσαρίδα - «Μπορείς απλά να καλέσεις τη μαμά μου;» - Δείτε βίντεο Την ώρα που το NBA αναταράσσεται από τη μεγάλη επιστροφή του Ντάμιαν Λίλαρντ στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε να αντιμετωπίσει μια www.enikos.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.305 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η amarelia έγραψε: #1.189 18-07-25 18:05 οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #1.190 18-07-25 18:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Καλα κανουν..το ενστικτο τους ειναι αυτο...για μισο...στο κατω κατω αν παθεις κατι εσυ αυτες τι θα απογινουν; Οφειλουν να γινονται δεινοι κυνηγοι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:13 Ο Scandal έγραψε: #1.191 19-07-25 16:13 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:21 Η Υδροχόος έγραψε: #1.192 19-07-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:37 Ο Scandal έγραψε: #1.193 19-07-25 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:46 Η Υδροχόος έγραψε: #1.194 19-07-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Click για ανάπτυξη... Στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν οι που@άνες !! Μόνο στο χέρι μου να ήταν και τί στο κόσμο. Να μπορούσα να σκοτώσω έστω και μία, χωρίς να σκιάζομαι και να τρέχω... Αλλά έχεις δίκιο...Δεν ενδείκνυται για οικιακούς χώρους... Όμως αν γινόταν (ένα θαύμα...) και συγκεντρώνονταν όλες μαζί κάπου (ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι όνειρα θέλει...) τί ωραίο που θα ΄ταν ένα παρανάλωμα... Κι εμείς γύρω γύρω να το γλεντάμε που γλιτώσαμε από δαύτες. Το πέταγμά τους και τη θωριά τους... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #1.195 27-07-25 22:59 Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σα γιαούρτι στραγγιστό είναι...Σαν το total το πέρασα, αρχικά... Καλό φαίνεται. Εύχομαι να τις "καθαρίζει". Να τις ξεπαστρεύει...Γιατί τις έχει χαμηλά στη λίστα, απ΄ ό,τι είδα... Και δεν το λες και φτηνό... Βέβαια, αρκεί να κάνει δουλειά...
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:04 Η Πουπουλίνα: #1.186 18-07-25 16:04 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο εχω βρει και εχω βαλει στα αγαπημενα προς αγορά μελλοντικα. Διατομική Γη πως λέγεται. https://www.skroutz.gr/s/34266374/Dio-Force-Plus-Skoni-gia-Arachnes-Korious-Myrmigia-Myges-PSyllous-4000gr.html Click για ανάπτυξη... Exω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και καταλληλο για κατοικιδια.Εγκρινω. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #1.187 18-07-25 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σα γιαούρτι στραγγιστό είναι...Σαν το total το πέρασα, αρχικά... Καλό φαίνεται. Εύχομαι να τις "καθαρίζει". Να τις ξεπαστρεύει...Γιατί τις έχει χαμηλά στη λίστα, απ΄ ό,τι είδα... Και δεν το λες και φτηνό... Βέβαια, αρκεί να κάνει δουλειά... Click για ανάπτυξη... Εχει και μικροτερη συσκευασία. Απλά εγω εβαλα στα αγαπημενα τη μεγάλη. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Exω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και καταλληλο για κατοικιδια.Εγκρινω. Click για ανάπτυξη... Πούπι το άβατάρ σου... μ αρέσει πολύ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 17:07 Η Πουπουλίνα: #1.188 18-07-25 17:07 Οκ παιδια ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η επική «μάχη» με... κατσαρίδα - «Μπορείς απλά να καλέσεις τη μαμά μου;» - Δείτε βίντεο Την ώρα που το NBA αναταράσσεται από τη μεγάλη επιστροφή του Ντάμιαν Λίλαρντ στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε να αντιμετωπίσει μια www.enikos.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.305 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η amarelia έγραψε: #1.189 18-07-25 18:05 οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #1.190 18-07-25 18:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Καλα κανουν..το ενστικτο τους ειναι αυτο...για μισο...στο κατω κατω αν παθεις κατι εσυ αυτες τι θα απογινουν; Οφειλουν να γινονται δεινοι κυνηγοι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:13 Ο Scandal έγραψε: #1.191 19-07-25 16:13 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:21 Η Υδροχόος έγραψε: #1.192 19-07-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:37 Ο Scandal έγραψε: #1.193 19-07-25 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:46 Η Υδροχόος έγραψε: #1.194 19-07-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Click για ανάπτυξη... Στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν οι που@άνες !! Μόνο στο χέρι μου να ήταν και τί στο κόσμο. Να μπορούσα να σκοτώσω έστω και μία, χωρίς να σκιάζομαι και να τρέχω... Αλλά έχεις δίκιο...Δεν ενδείκνυται για οικιακούς χώρους... Όμως αν γινόταν (ένα θαύμα...) και συγκεντρώνονταν όλες μαζί κάπου (ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι όνειρα θέλει...) τί ωραίο που θα ΄ταν ένα παρανάλωμα... Κι εμείς γύρω γύρω να το γλεντάμε που γλιτώσαμε από δαύτες. Το πέταγμά τους και τη θωριά τους... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #1.195 27-07-25 22:59 Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Αυτο εχω βρει και εχω βαλει στα αγαπημενα προς αγορά μελλοντικα. Διατομική Γη πως λέγεται. https://www.skroutz.gr/s/34266374/Dio-Force-Plus-Skoni-gia-Arachnes-Korious-Myrmigia-Myges-PSyllous-4000gr.html Click για ανάπτυξη... Exω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και καταλληλο για κατοικιδια.Εγκρινω.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 16:05 Ο Valder έγραψε: #1.187 18-07-25 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σα γιαούρτι στραγγιστό είναι...Σαν το total το πέρασα, αρχικά... Καλό φαίνεται. Εύχομαι να τις "καθαρίζει". Να τις ξεπαστρεύει...Γιατί τις έχει χαμηλά στη λίστα, απ΄ ό,τι είδα... Και δεν το λες και φτηνό... Βέβαια, αρκεί να κάνει δουλειά... Click για ανάπτυξη... Εχει και μικροτερη συσκευασία. Απλά εγω εβαλα στα αγαπημενα τη μεγάλη. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Exω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και καταλληλο για κατοικιδια.Εγκρινω. Click για ανάπτυξη... Πούπι το άβατάρ σου... μ αρέσει πολύ. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 17:07 Η Πουπουλίνα: #1.188 18-07-25 17:07 Οκ παιδια ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η επική «μάχη» με... κατσαρίδα - «Μπορείς απλά να καλέσεις τη μαμά μου;» - Δείτε βίντεο Την ώρα που το NBA αναταράσσεται από τη μεγάλη επιστροφή του Ντάμιαν Λίλαρντ στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε να αντιμετωπίσει μια www.enikos.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.305 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η amarelia έγραψε: #1.189 18-07-25 18:05 οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #1.190 18-07-25 18:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Καλα κανουν..το ενστικτο τους ειναι αυτο...για μισο...στο κατω κατω αν παθεις κατι εσυ αυτες τι θα απογινουν; Οφειλουν να γινονται δεινοι κυνηγοι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:13 Ο Scandal έγραψε: #1.191 19-07-25 16:13 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:21 Η Υδροχόος έγραψε: #1.192 19-07-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:37 Ο Scandal έγραψε: #1.193 19-07-25 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:46 Η Υδροχόος έγραψε: #1.194 19-07-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Click για ανάπτυξη... Στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν οι που@άνες !! Μόνο στο χέρι μου να ήταν και τί στο κόσμο. Να μπορούσα να σκοτώσω έστω και μία, χωρίς να σκιάζομαι και να τρέχω... Αλλά έχεις δίκιο...Δεν ενδείκνυται για οικιακούς χώρους... Όμως αν γινόταν (ένα θαύμα...) και συγκεντρώνονταν όλες μαζί κάπου (ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι όνειρα θέλει...) τί ωραίο που θα ΄ταν ένα παρανάλωμα... Κι εμείς γύρω γύρω να το γλεντάμε που γλιτώσαμε από δαύτες. Το πέταγμά τους και τη θωριά τους... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #1.195 27-07-25 22:59 Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Σα γιαούρτι στραγγιστό είναι...Σαν το total το πέρασα, αρχικά... Καλό φαίνεται. Εύχομαι να τις "καθαρίζει". Να τις ξεπαστρεύει...Γιατί τις έχει χαμηλά στη λίστα, απ΄ ό,τι είδα... Και δεν το λες και φτηνό... Βέβαια, αρκεί να κάνει δουλειά... Click για ανάπτυξη... Εχει και μικροτερη συσκευασία. Απλά εγω εβαλα στα αγαπημενα τη μεγάλη. Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Exω ακουσει οτι ειναι πολυ καλο και καταλληλο για κατοικιδια.Εγκρινω. Click για ανάπτυξη... Πούπι το άβατάρ σου... μ αρέσει πολύ.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 17:07 Η Πουπουλίνα: #1.188 18-07-25 17:07 Οκ παιδια ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η επική «μάχη» με... κατσαρίδα - «Μπορείς απλά να καλέσεις τη μαμά μου;» - Δείτε βίντεο Την ώρα που το NBA αναταράσσεται από τη μεγάλη επιστροφή του Ντάμιαν Λίλαρντ στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε να αντιμετωπίσει μια www.enikos.gr amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.305 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η amarelia έγραψε: #1.189 18-07-25 18:05 οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #1.190 18-07-25 18:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Καλα κανουν..το ενστικτο τους ειναι αυτο...για μισο...στο κατω κατω αν παθεις κατι εσυ αυτες τι θα απογινουν; Οφειλουν να γινονται δεινοι κυνηγοι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:13 Ο Scandal έγραψε: #1.191 19-07-25 16:13 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:21 Η Υδροχόος έγραψε: #1.192 19-07-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:37 Ο Scandal έγραψε: #1.193 19-07-25 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:46 Η Υδροχόος έγραψε: #1.194 19-07-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Click για ανάπτυξη... Στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν οι που@άνες !! Μόνο στο χέρι μου να ήταν και τί στο κόσμο. Να μπορούσα να σκοτώσω έστω και μία, χωρίς να σκιάζομαι και να τρέχω... Αλλά έχεις δίκιο...Δεν ενδείκνυται για οικιακούς χώρους... Όμως αν γινόταν (ένα θαύμα...) και συγκεντρώνονταν όλες μαζί κάπου (ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι όνειρα θέλει...) τί ωραίο που θα ΄ταν ένα παρανάλωμα... Κι εμείς γύρω γύρω να το γλεντάμε που γλιτώσαμε από δαύτες. Το πέταγμά τους και τη θωριά τους... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #1.195 27-07-25 22:59 Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκ παιδια ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η επική «μάχη» με... κατσαρίδα - «Μπορείς απλά να καλέσεις τη μαμά μου;» - Δείτε βίντεο Την ώρα που το NBA αναταράσσεται από τη μεγάλη επιστροφή του Ντάμιαν Λίλαρντ στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε να αντιμετωπίσει μια www.enikos.gr
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.305 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:05 Η amarelia έγραψε: #1.189 18-07-25 18:05 οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #1.190 18-07-25 18:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Καλα κανουν..το ενστικτο τους ειναι αυτο...για μισο...στο κατω κατω αν παθεις κατι εσυ αυτες τι θα απογινουν; Οφειλουν να γινονται δεινοι κυνηγοι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:13 Ο Scandal έγραψε: #1.191 19-07-25 16:13 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:21 Η Υδροχόος έγραψε: #1.192 19-07-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:37 Ο Scandal έγραψε: #1.193 19-07-25 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:46 Η Υδροχόος έγραψε: #1.194 19-07-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Click για ανάπτυξη... Στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν οι που@άνες !! Μόνο στο χέρι μου να ήταν και τί στο κόσμο. Να μπορούσα να σκοτώσω έστω και μία, χωρίς να σκιάζομαι και να τρέχω... Αλλά έχεις δίκιο...Δεν ενδείκνυται για οικιακούς χώρους... Όμως αν γινόταν (ένα θαύμα...) και συγκεντρώνονταν όλες μαζί κάπου (ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι όνειρα θέλει...) τί ωραίο που θα ΄ταν ένα παρανάλωμα... Κι εμείς γύρω γύρω να το γλεντάμε που γλιτώσαμε από δαύτες. Το πέταγμά τους και τη θωριά τους... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #1.195 27-07-25 22:59 Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2025 στις 18:48 Η Πουπουλίνα: #1.190 18-07-25 18:48 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Καλα κανουν..το ενστικτο τους ειναι αυτο...για μισο...στο κατω κατω αν παθεις κατι εσυ αυτες τι θα απογινουν; Οφειλουν να γινονται δεινοι κυνηγοι! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:13 Ο Scandal έγραψε: #1.191 19-07-25 16:13 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:21 Η Υδροχόος έγραψε: #1.192 19-07-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:37 Ο Scandal έγραψε: #1.193 19-07-25 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:46 Η Υδροχόος έγραψε: #1.194 19-07-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Click για ανάπτυξη... Στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν οι που@άνες !! Μόνο στο χέρι μου να ήταν και τί στο κόσμο. Να μπορούσα να σκοτώσω έστω και μία, χωρίς να σκιάζομαι και να τρέχω... Αλλά έχεις δίκιο...Δεν ενδείκνυται για οικιακούς χώρους... Όμως αν γινόταν (ένα θαύμα...) και συγκεντρώνονταν όλες μαζί κάπου (ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι όνειρα θέλει...) τί ωραίο που θα ΄ταν ένα παρανάλωμα... Κι εμείς γύρω γύρω να το γλεντάμε που γλιτώσαμε από δαύτες. Το πέταγμά τους και τη θωριά τους... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #1.195 27-07-25 22:59 Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: οι γάτες ανέπτυξαν χούι να μου φέρνουν μέσα ακρίδες και μάλιστα γιγάντιες, τις λυπάμαι τις καημένες αλλά δεν ξέρω πως να τις πιάσω να τις βγάλω και τις βρίσκω το πρωί αποκεφαλισμένες. Ξέρει κανείς πως τις πιάνουμε; αλλά πως διάολο να τις πιάσεις ετσι κι αλλιώς Click για ανάπτυξη... Καλα κανουν..το ενστικτο τους ειναι αυτο...για μισο...στο κατω κατω αν παθεις κατι εσυ αυτες τι θα απογινουν; Οφειλουν να γινονται δεινοι κυνηγοι!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:13 Ο Scandal έγραψε: #1.191 19-07-25 16:13 Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:21 Η Υδροχόος έγραψε: #1.192 19-07-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:37 Ο Scandal έγραψε: #1.193 19-07-25 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:46 Η Υδροχόος έγραψε: #1.194 19-07-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Click για ανάπτυξη... Στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν οι που@άνες !! Μόνο στο χέρι μου να ήταν και τί στο κόσμο. Να μπορούσα να σκοτώσω έστω και μία, χωρίς να σκιάζομαι και να τρέχω... Αλλά έχεις δίκιο...Δεν ενδείκνυται για οικιακούς χώρους... Όμως αν γινόταν (ένα θαύμα...) και συγκεντρώνονταν όλες μαζί κάπου (ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι όνειρα θέλει...) τί ωραίο που θα ΄ταν ένα παρανάλωμα... Κι εμείς γύρω γύρω να το γλεντάμε που γλιτώσαμε από δαύτες. Το πέταγμά τους και τη θωριά τους... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #1.195 27-07-25 22:59 Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:21 Η Υδροχόος έγραψε: #1.192 19-07-25 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:37 Ο Scandal έγραψε: #1.193 19-07-25 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:46 Η Υδροχόος έγραψε: #1.194 19-07-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Click για ανάπτυξη... Στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν οι που@άνες !! Μόνο στο χέρι μου να ήταν και τί στο κόσμο. Να μπορούσα να σκοτώσω έστω και μία, χωρίς να σκιάζομαι και να τρέχω... Αλλά έχεις δίκιο...Δεν ενδείκνυται για οικιακούς χώρους... Όμως αν γινόταν (ένα θαύμα...) και συγκεντρώνονταν όλες μαζί κάπου (ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι όνειρα θέλει...) τί ωραίο που θα ΄ταν ένα παρανάλωμα... Κι εμείς γύρω γύρω να το γλεντάμε που γλιτώσαμε από δαύτες. Το πέταγμά τους και τη θωριά τους... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #1.195 27-07-25 22:59 Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.490 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:37 Ο Scandal έγραψε: #1.193 19-07-25 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:46 Η Υδροχόος έγραψε: #1.194 19-07-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Click για ανάπτυξη... Στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν οι που@άνες !! Μόνο στο χέρι μου να ήταν και τί στο κόσμο. Να μπορούσα να σκοτώσω έστω και μία, χωρίς να σκιάζομαι και να τρέχω... Αλλά έχεις δίκιο...Δεν ενδείκνυται για οικιακούς χώρους... Όμως αν γινόταν (ένα θαύμα...) και συγκεντρώνονταν όλες μαζί κάπου (ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι όνειρα θέλει...) τί ωραίο που θα ΄ταν ένα παρανάλωμα... Κι εμείς γύρω γύρω να το γλεντάμε που γλιτώσαμε από δαύτες. Το πέταγμά τους και τη θωριά τους... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #1.195 27-07-25 22:59 Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Εεεε τους βλάκες, λάθος έντομο διάλεξαν !!! Κάνουν που κάνουν τόση φασαρία...Μα για το κουνούπι ;; Άντε και στις...ακατανόμαστες εύχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.677 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2025 στις 16:46 Η Υδροχόος έγραψε: #1.194 19-07-25 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Click για ανάπτυξη... Στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν οι που@άνες !! Μόνο στο χέρι μου να ήταν και τί στο κόσμο. Να μπορούσα να σκοτώσω έστω και μία, χωρίς να σκιάζομαι και να τρέχω... Αλλά έχεις δίκιο...Δεν ενδείκνυται για οικιακούς χώρους... Όμως αν γινόταν (ένα θαύμα...) και συγκεντρώνονταν όλες μαζί κάπου (ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι όνειρα θέλει...) τί ωραίο που θα ΄ταν ένα παρανάλωμα... Κι εμείς γύρω γύρω να το γλεντάμε που γλιτώσαμε από δαύτες. Το πέταγμά τους και τη θωριά τους... Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #1.195 27-07-25 22:59 Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Η κατσαρίδα είναι μεγάλη και θα μυρίζει ή θα παίρνει φωτιά. Πάντως είναι θετικό που παράλληλα με τις αντιβαλλιστικές ασπίδες φτιάχνουν και τέτοια. Σε πόλεμο είμαστε Click για ανάπτυξη... Στάχτη και μπούλμπερη να γίνουν οι που@άνες !! Μόνο στο χέρι μου να ήταν και τί στο κόσμο. Να μπορούσα να σκοτώσω έστω και μία, χωρίς να σκιάζομαι και να τρέχω... Αλλά έχεις δίκιο...Δεν ενδείκνυται για οικιακούς χώρους... Όμως αν γινόταν (ένα θαύμα...) και συγκεντρώνονταν όλες μαζί κάπου (ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι όνειρα θέλει...) τί ωραίο που θα ΄ταν ένα παρανάλωμα... Κι εμείς γύρω γύρω να το γλεντάμε που γλιτώσαμε από δαύτες. Το πέταγμά τους και τη θωριά τους...
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2025 στις 22:59 Ο Valder έγραψε: #1.195 27-07-25 22:59 Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα.
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.512 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 13:05 Η glayki έγραψε: #1.196 30-07-25 13:05 Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα;
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.990 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 14:52 Ο Skiyo έγραψε: #1.197 30-07-25 14:52 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Μυρμήγκια μικρά ολόκληρη διμοιρία στα ντουλάπια κουζίνας και σε αλλά σημεία.. Τι και αν ψέκασα επανέρχονται ... Καμια ιδέα; Click για ανάπτυξη... Παλια είχαμε θέμα με μυρμήγκια στα ντουλάπια της κουζίνας, αλλά τώρα περιορίζονται μόνο στο πάγκο κοντά στο νεροχύτη. Η μάνα μου σκουπίζει το πάγκο με ξύδι, βάζει λίγη ρίγανη τα οποία απωθεί τα μυρμήγκια, σε πολύ δύσκολες καταστάσεις έβαζε και βόρακα δηλαδή ένα μείγμα βόρακα με νερό. Δε πρέπει να αφήνεις ψίχουλα και να σκουπίζεις κάθε μέρα τα σημεία όπου περνανε τα μυρμήγκια. Δυστυχώς αν περάσουν μυρμήγκια, κάθε καλοκαίρι θα γίνεται αυτο. Εκτός αν καλέσεις επαγγελματία και εντοπίσει το πρόβλημα.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:52 Η Πουπουλίνα: #1.198 30-07-25 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 170 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal charmander giannhs2001 AggelikiGr taketrance Unicex Unboxholics iew fmarulezkd chester20080 vas 78 pistoli American Economist Kate1914 rafaela11 louminis Wonderkid johnsala kalhkardia touvlo redpointer globglogabgalab fourkaki vasilis123321 Memetchi Μήτσος10 Luludaki Helen06 Bopajgo Εριφύλη ROM32 Libertus User2350 Fernando_A camil marww plus i bo? Ilma arko Abiogenesis Δροσουλίτης Meow Αναστασία197 Ariana2018 jj! ivrock eukleidhs1821 Εχέμυθη ggl Don25 J.Cameron Αντικειμενικός Nina-nana orestis_kritikos nobody8 Wilsongeo parrot/παπαγάλος fretoe snowy Citylights grtt BFPSS Mt73 Ωρορα Stelios725 ΘανάσοςG4 Viedo fockos Μαυρίκιος gademis Venom17 Appolon aladdin salamiaeros sunsetpp Nikos 7 Lvh physicscrazy constansn Nickx Johnman97 T C leo41 Paragontas7000 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Βλαστήμισα σήμερα αυτές τις πουτάνες; Τη μάνα τους και τον πατέρα τους. Την έχασα, και τώρα δεν ξαναβγαίνει, αλλά πρόλαβα και την ψέκασα με ένα κιλό τέζα κατακέφαλα. Click για ανάπτυξη... Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες;
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.919 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Ο Valder έγραψε: #1.199 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μιλαμε για την βασιλισα των πουταναριων την.........κατσαριδα;Κατσαριδα ειδες; Click για ανάπτυξη... Ναι, τις μισώ. Με πάθος.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.775 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2025 στις 17:53 Η Πουπουλίνα: #1.200 30-07-25 17:53 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Το κουνουπακι ένα τζιιιιπ κάνει και σβήνει. Click για ανάπτυξη... Το κουνουπακι ομως ειναι το πιο θανατηφορο ζωο για τον ανθωπο παγκοσμιως! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Ιουλίου 2025 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι, τις μισώ. Με πάθος. Click για ανάπτυξη... Παρε το freeze εκτος απο εντομοκτονα.Τις ψεκαζεις ειτοπου και παγωνουν επιτοπου.Οποτε τις πετας.ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΔΕς Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ) Βρείτε Freeze Spray για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια Raid Essentials (400ml ). Ανακαλύψτε περισσότερα προϊόντα online στο e-Fresh.gr! www.e-fresh.gr