Rainbow Blues
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειδικά ο φραπές.... Με μισό φραπέ είμαι έτοιμη προς απογείωση....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

και λίγο μοσχοκάρυδοαα,μπραβο,,παρομοιως
πολυ υγιεινοτερο..
πικρο κακαοοο.. με μελι..και λιγη κανελα..![]()

προχθές έφτιαξα γαλλικό με 3 κουταλιές της σούπας καφέ για να γίνει λίγο δυνατός για να διαβάσω... αλλά τελικά δεν με επηρεάσε και με πήρε ο ύπνος πάνω στο διάβασμαΕγω ρε παιδιά δε μπορώ να πιω καφέ!!!! Με τίποτα!!! Με χτυπάει στα νεύρα... Δε μπορώ να κάτσω σε μια θέση και δε σταματάω να μιλάω.....
Ειδικά ο φραπές.... Με μισό φραπέ είμαι έτοιμη προς απογείωση....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IreneGr
Δραστήριο μέλος

προχθές έφτιαξα γαλλικό με 3 κουταλιές της σούπας καφέ για να γίνει λίγο δυνατός για να διαβάσω... αλλά τελικά δεν με επηρεάσε και με πήρε ο ύπνος πάνω στο διάβασμαΜακάρι να με έπιανε και εμένα έτσι!
Πριν λίγες μέρες διάβασα πως για να σε πιάσει ο καφές πρέπει να κοιμηθείς κανά τέταρτο πρώτα και μετά δρα. Δεν έχεις κάτι να χάσεις. Πιες έναν καφέ,κοιμήσουν ένα τέταρτο και δες αν έχει αποτέλεσμα

jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ταιριαζει?και λίγο μοσχοκάρυδο
εγω για το φαγητα το εχω..
δυνατο..ενίοτε προσθέτω και φυσική βανίλια
καλυτερα παει λιγο τριμμενο γαρυφαλλο(μοσχοκαρφι που λεμε) μαζι με κανελα..
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

ταιριαζει?
εγω για το φαγητα το εχω..
δυνατο..
καλυτερα παει λιγο τριμμενο γαρυφαλλο(μοσχοκαρφι που λεμε) μαζι με κανελα..
ταιριάζει! Το βάζω πολλές φορές και στον cappuccino

Άγγελος
Επιφανές μέλος

το φανταζομαιΜη φανταστείς όμως για μεγάλη ποσότητα.
το πολυ μοσχοκαρυδο κανει παραισθησεις..εχω ακουσει..

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Αλλα εχουν εμφανιστει κατι πονοκεφαλοι και με σκοτωνουν...Και οι τα ντεπον δεν κανουν κατι...
Συμπτωματα στερησης καφεινης η κατι αλλο??
Dalian
Περιβόητο μέλος

Λέω να το γυρίσω στο τσάι

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Η γνώμη μου είναι ότι όλα είναι μέσα στο μυαλό.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχα2 μόνο....... καλέ εγώ 4 θα τους πιώ σίγουρα...και δεν έχω παρατήρησή τίποτα..χαχαχαχα
Η γνώμη μου είναι ότι όλα είναι μέσα στο μυαλό.....

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Από τις φατσούλες που έβαλες δεν νομίζω οτί είναι...χαχαχαχα.Πόσους έχεις πιει από το πρωί καλέ...χαχαχα
οχι δεν ειναι

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτος ηταν αρκετος για τις λεπτες ισορροπιες μου
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προμηθεύσου τσάι...1
αυτος ηταν αρκετος για τις λεπτες ισορροπιες μου

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

Ποσο μεγαλη διαφορα εχει ο Νεσκαφε που πινω σε σχεση με τους αλλους? Στην υγεια μονο?
Επισης ενας καθε μερα θεωρειται αρκετη ποσοτητα? Και οταν αποφασισεις να κανεις αποτοξινωση, τα εγκεφαλικα σου κυτταρα επιστρεφουν στην θεση τους και ηρεμεις η υπαρχει μονιμη βλαβη? (αυτο φοβαμαι περισσοτερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

και το απογευμα το ιδιο
δεν νομιζω οτι εχω εθιστει αλλα χωρις 2-3 καφεδες δεν παιρναω τη μερα
οκκ τον χειμωνα επινα γυρω στους 4 αλλα ηταν παντα φιλτρου οποτε δεν ηταν βαρυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.