Γενικά επειδή η ''δουλειά'' μου μου επιτρέπει να είμαι καθημερινά ανάμεσα σε πολλούς νέους ανθρώπους (18-40 ετών), οι οποίοι υποτίθεται είναι το μέλλον της χώρας, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Βλέπεις νέους που έχουν χάσει κάθε ίχνος σεβασμού. Εχουν μόνο παράλογες απαιτήσεις, καμία ευθύνη βεβαίως. Στα επαγγελματικά έχουν συμβιβαστεί με τη μετριότητα, δεν παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο γι αυτούς. Χαίρονται με τα λίγα, αρκεί να υπάρχει ήλιος να πίνουμε καφέ στο Ναλού.
Στα ερωτικά (που είναι και το θέμα μας), καθημερινά ο ένας πληγώνει τον άλλο, κερατώνουν, δίνουν ψεύτικες ελπίδες, μπαινουn στις ζωές των άλλων σαν περαστικοί και φεύγουν σαν κλέφτες (όπως πολύ ωραία το έθεσε ο
@Valder ή ο
@hack3r ). Παραπονιούνται γιατί δεν πήραν 160 likes στο ινστα ενώ η προηγούμενη φωτό είχε τόσα. Μέχρι και γιατί ο καθηγητής απάντησε σε ενα μειλ δικό μου μονολεκτικά ενώ στο δικό σου έγραψε περισσότερα. Μάντεψε, εσένα σε γουστάρει ενώ εμένα όχι (ότι να ναι)!!
Αυτά έχω διαπιστώσει τα τελευταία δυο χρόνια που είμαι καθημερινά σε αυτό το χώρο. Σκέτη απογοήτευση.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Απριλίου 2020